gerçekten ha tiryaki olduk kız birbirlerimizeValla bagimli olduk iyice
geldim geldim bacılar bensiz olmaz
ahmet bey hürrem mürrem dinlemedi zırlma felan şimdi uyttum bakalım ne zaman kalkacak
evet uykusuzluk esas neden iyi olmana sevindim
he bunu yazmayı bildinde esas görevini yap
kilo listesi nerde ha
hoşbuldum bacılarım
ne yedi kız
ben yemeği ölçülü yedimde sonrası
Karam efenin bayildigi kahvaltida ne vardi?yok yemiyo hele pırasa nasıl erisin süzgeçte şap diye yapışır allah korusun öyle öyle yiyecekler
etrafta hiç sürekli sıvıyla beslenen görüyor musun allah korusun hastalık dışında
kahvaltıyı da karıştırmayayım dedim kusunca dün vazgeçtim üzüldüm bugün karıştırdım bayıldı
yarım kasaden az yedi daha yalanıyordu
Yav ben de onu aldım okudum ama uygulayamadım
Benimkine sen uyguluyor musun
ya bacım liste tutmak çok zor sonradan da arkadaşlar katıldı tutamadım aklımda yahu
ctesileri herkes yazsın günah çıkarak bitsinçuku yedim deme ölüyorum çukusuzluktan
inş sabaha kadar uyur..geldim geldim bacılar bensiz olmaz
ahmet bey hürrem mürrem dinlemedi zırlma felan şimdi uyttum bakalım ne zaman kalkacak
tam tiryaki yahugerçekten ha tiryaki olduk kız birbirlerimizeadam beni yakında şutlar diyim ha
Valla olmaz sensiz
Cocuklar uyurken ev cennet gibi ne guzel bi mucize olsa da gece boyu uyusalar
yok anacım benim için hayal bile olmaz muhallebi yese veya güzelce hazoırladığım devam sütünü içse biraz tutar benimki anca huysuzlaşsın emsin yok anacım inatçı az geliyor ne inatlaşıyosun ye mamanı yat dimi amaValla olmaz sensiz
Cocuklar uyurken ev cennet gibi ne guzel bi mucize olsa da gece boyu uyusalar
çuku değil ya canınız istemezse yazayımya bacım liste tutmak çok zor sonradan da arkadaşlar katıldı tutamadım aklımda yahu
ctesileri herkes yazsın günah çıkarak bitsinçuku yedim deme ölüyorum çukusuzluktan
inş sabaha kadar uyur..
tam tiryaki yahuniye kıss benimki hsonu çok kızıyor baksana masterla kızışmışlar
valla ya en güzel halleri uyurkenuyku sersemi çekilmiyolar
ben zaten tam canıma tak ediyor eşime diyom görev teslim kalk
Ben bi yandan da gecmis yaptigim icin geriden geliyorum kusura bakmayin bacilar
Karam efenin bayildigi kahvaltida ne vardi?
Ben ise baslamadan once uyguluyodum, cok guzel oluyoduise baslayinca aksadi biraz, aksayinca gece uyanmalari ve gunduz huysuzluklari artti. 2 haftadir tekrar uygulamaya basladim. Sukurler olsun ve Allah bozmasin ki 10 gundur filan tekrar duzene kavustuk. Gunduz cok kisa uyuyo ama o kadari da yapisal, ona yapacak bi seyi yok tracy teyzenin
ben kalorili humanamı içiyorum öncesindede cozuttum zatiBen de iki gundur yemedim demekki cuku yemeden de yasaniyomus yalniz aciktim sanki biraz bi meyve hakkimiz var mi
anacım masteramı taktın şimdideinş sabaha kadar uyur..
tam tiryaki yahuniye kıss benimki hsonu çok kızıyor baksana masterla kızışmışlar
valla ya en güzel halleri uyurkenuyku sersemi çekilmiyolar
ben zaten tam canıma tak ediyor eşime diyom görev teslim kalk
yok anacım benim için hayal bile olmaz muhallebi yese veya güzelce hazoırladığım devam sütünü içse biraz tutar benimki anca huysuzlaşsın emsin yok anacım inatçı az geliyor ne inatlaşıyosun ye mamanı yat dimi ama
çuku değil ya canınız istemezse yazayım
var kız yiyek hadiBen de iki gundur yemedim demekki cuku yemeden de yasaniyomus yalniz aciktim sanki biraz bi meyve hakkimiz var mi
yok anacım benim için hayal bile olmaz muhallebi yese veya güzelce hazoırladığım devam sütünü içse biraz tutar benimki anca huysuzlaşsın emsin yok anacım inatçı az geliyor ne inatlaşıyosun ye mamanı yat dimi ama
çuku değil ya canınız istemezse yazayım
ben kalorili humanamı içiyorum öncesindede cozuttum zati
anacım masteramı taktın şimdide
kız o melek gibin adamı bulmuş gerçi belki işte yorulmuyodur eşiYazik kiz calisiyo adam sen butun gun evdesin bakiver ne var
cevizli sucuk ve 2-3 avuç leblebiyle dutYaz yaz biz catlariz simdi meraktan
bana ne ya baksın yaparken iyiydiYazik kiz calisiyo adam sen butun gun evdesin bakiver ne var
ben kalorili humanamı içiyorum öncesindede cozuttum zati
anacım masteramı taktın şimdide
yok anacım sizlerden duydum eczaneye getirttim 1 kutu sırf bitsin diye içtim hem hiç işe yaramıyor hem tadı berbatMilupaninki yaramamis miydi cnm sana onun kalorisi yok ne guzel gerci ben tiksiniyorum hic icemiyorum onlardan
Dogumdan beri bi paket bitmedi daha
kız o melek gibin adamı bulmuş gerçi belki işte yorulmuyodur eşi
bacım tek çocuk büyütmek kolaymı
cevizli sucuk ve 2-3 avuç leblebiyle dut
ben severek içiyorum vallaMilupaninki yaramamis miydi cnm sana onun kalorisi yok ne guzel gerci ben tiksiniyorum hic icemiyorum onlardan
Dogumdan beri bi paket bitmedi daha
kız o melek gibin adamı bulmuş gerçi belki işte yorulmuyodur eşi
bacım tek çocuk büyütmek kolaymı
cevizli sucuk ve 2-3 avuç leblebiyle dut
kızlar ben haftada 1 bilemedin 2 gün dışarı çıkıyorum oda 1-2 saat sizde durumlar nasıl
ben de diyom bilis suratımıza bakmaz oldu
yarım yumurta sarısı yavaş yavaş arttıracm..1 tatlı kaşıgı labne,anne sütü,bir parça da muz
sırrı muzda sekerim digerlerini ayrı denedim kustu sıpa
tam muz delisi..benim efe de işlemedi şuan hala 4 saatte bir beslemeye yeni geçtim ek gıda gedi diye
sen kaç saatte bir besliyorsun?
valla ben masumum bak hürrem bitti hop stres yuvasına geldi hiç şüpheye yer yokbana ne ya baksın yaparken iyiydibu çocugu pazardan almadım
dermişim şaka tabi ben de kıyamıyorum inanki ama zaten akşama kadar tepemde bir de gece uykusuz
kaldıgımı düşünbugün bana dedi sen git yat tam dedim gittim yatamadım dedim sen yat ben sıkışınca seni
kaldırırım tam dedi aşkuşumm
niye kıss sana mı taksaydımkıskandın mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?