2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet uykusuzluk esas neden iyi olmana sevindim

he bunu yazmayı bildinde esas görevini yap
kilo listesi nerde ha

hoşbuldum bacılarım

ne yedi kız
ben yemeği ölçülü yedimde sonrası

ya bacım liste tutmak çok zor sonradan da arkadaşlar katıldı tutamadım aklımda yahu
ctesileri herkes yazsın günah çıkarak bitsin çuku yedim deme ölüyorum çukusuzluktan

Ben bi yandan da gecmis yaptigim icin geriden geliyorum kusura bakmayin bacilar

Karam efenin bayildigi kahvaltida ne vardi?

Yav ben de onu aldım okudum ama uygulayamadım
Benimkine sen uyguluyor musun

Ben ise baslamadan once uyguluyodum, cok guzel oluyodu ise baslayinca aksadi biraz, aksayinca gece uyanmalari ve gunduz huysuzluklari artti. 2 haftadir tekrar uygulamaya basladim. Sukurler olsun ve Allah bozmasin ki 10 gundur filan tekrar duzene kavustuk. Gunduz cok kisa uyuyo ama o kadari da yapisal, ona yapacak bi seyi yok tracy teyzenin

ya bacım liste tutmak çok zor sonradan da arkadaşlar katıldı tutamadım aklımda yahu
ctesileri herkes yazsın günah çıkarak bitsin çuku yedim deme ölüyorum çukusuzluktan

Ben de iki gundur yemedim demekki cuku yemeden de yasaniyomus yalniz aciktim sanki biraz bi meyve hakkimiz var mi

geldim geldim bacılar bensiz olmaz
ahmet bey hürrem mürrem dinlemedi zırlma felan şimdi uyttum bakalım ne zaman kalkacak
inş sabaha kadar uyur..
gerçekten ha tiryaki olduk kız birbirlerimize adam beni yakında şutlar diyim ha
tam tiryaki yahu niye kıss benimki hsonu çok kızıyor baksana masterla kızışmışlar
Valla olmaz sensiz
Cocuklar uyurken ev cennet gibi ne guzel bi mucize olsa da gece boyu uyusalar

valla ya en güzel halleri uyurken uyku sersemi çekilmiyolar
ben zaten tam canıma tak ediyor eşime diyom görev teslim kalk

Valla olmaz sensiz
Cocuklar uyurken ev cennet gibi ne guzel bi mucize olsa da gece boyu uyusalar
yok anacım benim için hayal bile olmaz muhallebi yese veya güzelce hazoırladığım devam sütünü içse biraz tutar benimki anca huysuzlaşsın emsin yok anacım inatçı az geliyor ne inatlaşıyosun ye mamanı yat dimi ama

çuku değil ya canınız istemezse yazayım

Yazik kiz calisiyo adam sen butun gun evdesin bakiver ne var

ben de diyom bilis suratımıza bakmaz oldu
yarım yumurta sarısı yavaş yavaş arttıracm..1 tatlı kaşıgı labne,anne sütü,bir parça da muz
sırrı muzda sekerim digerlerini ayrı denedim kustu sıpa
tam muz delisi..benim efe de işlemedi şuan hala 4 saatte bir beslemeye yeni geçtim ek gıda gedi diye
sen kaç saatte bir besliyorsun?

Ben de iki gundur yemedim demekki cuku yemeden de yasaniyomus yalniz aciktim sanki biraz bi meyve hakkimiz var mi
ben kalorili humanamı içiyorum öncesindede cozuttum zati

anacım masteramı taktın şimdide

Yaz yaz biz catlariz simdi meraktan

var kız yiyek hadi

duymadan istedim hadi söyle

Yazik kiz calisiyo adam sen butun gun evdesin bakiver ne var
bana ne ya baksın yaparken iyiydi bu çocugu pazardan almadım
dermişim şaka tabi ben de kıyamıyorum inanki ama zaten akşama kadar tepemde bir de gece uykusuz
kaldıgımı düşün bugün bana dedi sen git yat tam dedim gittim yatamadım dedim sen yat ben sıkışınca seni
kaldırırım tam dedi aşkuşumm
ben kalorili humanamı içiyorum öncesindede cozuttum zati

anacım masteramı taktın şimdide

niye kıss sana mı taksaydım kıskandın mıı

Milupaninki yaramamis miydi cnm sana onun kalorisi yok ne guzel gerci ben tiksiniyorum hic icemiyorum onlardan
Dogumdan beri bi paket bitmedi daha
ben severek içiyorum valla
kız o melek gibin adamı bulmuş gerçi belki işte yorulmuyodur eşi
bacım tek çocuk büyütmek kolaymı

cevizli sucuk ve 2-3 avuç leblebiyle dut

kız adamın g..tü çıkıyor görsen gözleri kızarmış şekilde geliyor eve
ama bana kıyamıyor aşık bana napayım benim şuçum ne
yuhh stress ya ne yapmışsın sen öyle avuç yemiş

kızlar ben haftada 1 bilemedin 2 gün dışarı çıkıyorum oda 1-2 saat sizde durumlar nasıl

Ben haftaici ise, haftasonu avm lere gidiyorum yani olsa olsa hftasonu 1 gun evde kaliyorumdur. Bi yandan oglusumla gezmek isyptiyorum, disariyi gorsun algilari acilsin diye bi yandan da onunla evde yuvarlanmak istiyorum

Himm, sirri muz demek
Sen doktorunuza sorduktan sonra ben de muz verdim. Nerdeyse gunde yarim muz yer oldu 5 dk da silip supuruyo fileyle, efe gibi bitince de agliyo
Ben cok cok az muhakkebi yapip icine tam yumurta sarisi (artirarak bu kadar oldu) pekmez ve tam bugday ekmegi ekliyorum, lapa gibi bi kivamda yiyo. Peynir alerji yaptii icin ekleyemiyorum.

Su an 3,5 saatlik dongu uyguluyoruz. 3,5 saatte bir beslenme ve bi sure sonra uyuma seklinde. Sadece sabahlari daha kisa aralikli oluyo. Bi deee 3,5 saat gecmese de gece 10-11 gibi uykuda besleme var.

valla ben masumum bak hürrem bitti hop stres yuvasına geldi hiç şüpheye yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…