- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Ne gezer demin biraz uyudu uyandi en erken birde uyur cok sikintili gazli kendisi
sağol canımCanim ya kiyamam gecmis olsun
o küsmedi canım ben küstüm barışmayı düşünmüyorum çok inat çokgecmis olsun canim rabbim sifanizi verir insaallah cabuk barisirsiniz
oh kaprisini çekiyor eşin ne güzelsüslendim canimmm adaminda burunundan getirdim
bugunlerde bana mi öyle geliyor yada bebislerin gazi gerimi geldiiikizimin epeydir cok sancisi yokdu ek gidaya gecinceee geri basladi
Ne gezer demin biraz uyudu uyandi en erken birde uyur cok sikintili gazli kendisi
şimdi seboşa yazıcaktım sen dedin evet bunların gazı kesin geri geldi benimkide bi huysuzluk yapıyo bi süre sonra sert gaz çıkarıyo sonra huyu düzeliyobugunlerde bana mi öyle geliyor yada bebislerin gazi gerimi geldiiikizimin epeydir cok sancisi yokdu ek gidaya gecinceee geri basladi
sağol canım
o küsmedi canım ben küstüm barışmayı düşünmüyorum çok inat çok
oh kaprisini çekiyor eşin ne güzel
Evet cnm bu aralar hepsi kudurdu
şimdi seboşa yazıcaktım sen dedin evet bunların gazı kesin geri geldi benimkide bi huysuzluk yapıyo bi süre sonra sert gaz çıkarıyo sonra huyu düzeliyo
hastalıktan onun huysuzluğu muhakkakievet birde kendini iyicene geriyor kucak istiyorrr dün gece kucaktan inmedi öyle uyudukhayirlisi insaallah
hastalıktan onun huysuzluğu muhakkak
ievet birde kendini iyicene geriyor kucak istiyorrr dün gece kucaktan inmedi öyle uyudukhayirlisi insaallah
sebos eylülnaz yanlız kaldık
benimde keyfim yok bugün büyük oğlana canım sıtkın rezene içip yatağa uzanayım uyuyabilirsem uyuyayım uyuyamazsam sonra gelirim olmadı
Inan benimkide ayni kucagimda simdi di kesin gece boyu boyleyiz
insaallah bu gece huzurlu bir gece olur bizde birde bir gece iyi uyuorsa diger gece mutlaka uyumiyor
Insallah cnm valla bunaldim iyice cocugun huyu suyu degisti
Benimki de kabiz cnm ya kayisi aldim hasladim yedirdim
Tik yok
Insallah cnm valla bunaldim iyice cocugun huyu suyu degisti
kim bilir daha nekadR DEGISECEK HUYLARIII benimkide hergun yeni bir huy cikartiorr
bende bunaldım özellikle son iki gecedir uyumuyor bide bütün gece ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?