2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım umarım ateşlenmez sorunsuz atlatırsınız günü benim kızımda seninki kadar fazla fark yok kilo boy arasında benim bildiğim 6 ay ortalama kilo 7.5kg boy 66.5 cm olmalı yani çok düşük değil rahat ol bence

karam maşallah kvalidenle ilişkine hayranım benimki arabayla 5 dk. uzaklıkta ama 20 gün kapımı çalmadığı oluyor gelincede 1-2 saat anca durur
Benimki yarımsaat arabayla götürür bırakır çıkarız ya da ben
Tek çıkar işlerimi halleder magaza gezerim.. Ama eve gelip bakmaz
Sen bırak napıyosan yap der.illa bi kulp takacam ya..sütten kesince gece
Bırakmam diyo
sağol canım daha iyi
gerçekten bebeler toplu baş kaldırıda yakında hepimizde toplu depresyona gireriz
Baş kaldırmış diyince efenin bayıldıgı şarkı geldi aklıma
Memeler baş kaldırmış memeler baş.....
doğru söylüyorsun depresyon çok yakın dün ada bir yandan bağırıyor ben diğer yandan kırdım kafayı
Stresle bizim ev tımarhane zaten sen de hoş geldin aramıza
günaydın bayanlar..
bu belki de 6 7 aylıkken olan bir durumdur. inş. tez zamanda düzelirler
İlk ayında da böyleydi bu sıpa büyür akıllanır diyoz
Daha da delleniyor

Geçmiş olsun canım birazcık az geldi ama toparlarsınız el gıdaya geçince
Sıkma canını önemli olan saglıkları

slm canım.geçmiş olsun inş.ateşlenmez..benim oğlumda 5 aylık kontrolünde 6400 63 cm.di.pazartesi 6 aylık kontrolüne götürcez kısmetse...bakalım kaç kilo olmuş..ben takmıyorum ama minyon olmasını sağlıklı olsunlar önemli olan o..

slm kızlar..nabersiniz?hayırlı cumalar....ya bebişlerine yoğurt çorbası yapanlar bir tarif verir misiniz?nasıl yaptınız?

ben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.

5 aşı hastalıktanda yeni çıkmıştı Allah kolaylık versin ne diyim

minyon kızın canım zayıf veya kısa değil o boya o kilo olur zaten baba ve anne boyu önemli bebekte ona göre uzuyor
evde niye bakmıyomuş kv anlamadım
ayrıca senin annende yakındı bacılarında vardı gelip gelip baksınlar ya

ayrıca merkez tımarhane benim ev valla ne olursa olsun sizinkiler şube olur
kabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz
ay inşallah o sorunsuz geçer seboş
kabız bebek ne zor dimi

slm kızlar..nabersiniz?hayırlı cumalar....ya bebişlerine yoğurt çorbası yapanlar bir tarif verir misiniz?nasıl yaptınız?
hayırlı cumalar canım
ben yapmıştım yemedi anlatayım yinede az suya az prinç atıp haşladım sonra 1 çay bardağı yoğurta 2-3 çay kaşığı un atıp karıştırıp pirince döküp biraz pişirdim üstüne çok az nane ve yağ koydum ama yemedi

ben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
regly olman seni rahatlatır canım bugün ağrın olsada yarın iyi olursun diye temenni edeyimmertede yediği bişeymi dokundu hasta gibimi yoksa sadece ishalmi

mertin her zamanki huysuzlukları ne olduğunu çözemedim çoçuk kabız diye fazla yüklendim sanırım onlarda çoçuğu ishal yaptı
benim zaten reglerim hep çok ağrılı geçer doğumdan bu yana düzenli bir şekilde oluyorum olmamak daha kötü olur tabi.hamileyken rahattım 9 ay ağrı çekmiyordum.

ha sen her ay oluyodun dimi ben yeni oldun sandım bian

merte ne yüklendin neleri karıştırdın

marji nasıl oldun kuzum nasıl

sağol canım parol içtim ağrım biraz hafifledi mert ishalden dolayı pek keyfi yok onu anakucağına koymuştum bezini atmaya gittim bir geldim ters takla attı hiç ağlamıyorda bu çoçuk çok tehilkeli olmaya başladı boynu bile kırılabilirdi ne yapıcağımı şaşırdım:18:

eve tıkılmaktan antisosyal oldum iyice tlf da dahi kimseyle konuşasım yok
kimseye gidesim kimseyi çağırasım yok hiç bişey yapmadan kös kös oturmak istiyorum

ha sen her ay oluyodun dimi ben yeni oldun sandım bian

merte ne yüklendin neleri karıştırdın

evet oluyorum ben .kayısı verdim erik verdim üzümsuyu verdim çoçuğu mahvettim daha önce banamısın demiyordu bunlar şimdi ne olduda ishal oldu?:26:

Herkese günayyydınnn
Efe içli içli agladı akşam derdi neydi anlamadım
Yogurt mu diye düşündüm of ya normal gazı azaldı
Dedik ek gıda gazı çıktı

günaydın canım biz anca 12 de kalktık da bugün sanırım birden alışamayacak bebeler biraz zaman gerekecek gibi duruyo.yoğurt gaz yapar diye biliyorum ama baya erken vermişsin.

karam maşallah kvalidenle ilişkine hayranım benimki arabayla 5 dk. uzaklıkta ama 20 gün kapımı çalmadığı oluyor gelincede 1-2 saat anca durur

aynen benim kv 3-4 dk uzaklıkta arabayla arabalarıda var ama 15-20 günde bi gelir 2 saat oturur gider.

canım bence normal her çocuk kilolu olcak değilya bide kızlar daha minyon oluyo sanki.boyunu göre kilosu iyi gibi geldi bana.

kabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz

geçmiş olsun canım aşılarıda atlatırsınız sorunsuz inşallah.ne kadardır yapmıyor kaka yapıncada sertmi yapıyo.ben 2 gün yapmayınca kabız diyordum korkuyordum doktorum süre önemli değil yaptıktan sonra kakası sert se kabız deriz dedi.

ağrı kesici kullanabiliyomuyuz acaba artık.majezik iyi geliyodu adet ağrısına benimde ağrılı olurdu baya.doğumdan sonra ağrılı olmuyo artık ama sen normalmi yaptın canım.benimki normal olduğu içinmi acaba ağrısız oluyo artık çok şaşırmıştım bende ağrısız regly geçirince.diş sırasında ishal olabiliyormuş canım ama uzun sürerse mutlaka doktora götürün diyorlar.birde bu ara istersen biraz fazla su vermeye çalış ishalle kaybettiği sıvıyı geri alsın yavrucak.

ters takla nasıl attı töbe töbe hiç yanlız bırakılmamalı sadece halıya yatırıp öyle arkamı dönüyorum ondada gidip sehpaya kafasını vuruyor

yok canım isteğe bağlı sezayan oldum ben korkudan:18:ben parol kullanıyorum emzirdiğim için.doktor onu kullanabilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…