selamlar bacılar nasılsınız biz bugün gecikmiş aşılarımızı yaptırdık 5 tane aşı oldu yavrum biri ağızdan damla,biride kızamık salgınmış oyüzden yaptırdık ateşlenmez inşllh yavrucm..biz tam 6 ay 9 günlüğüz 7000kg 66cm boyumuz biraz minyonmuyuz ne hemşire gayet normal diyo dr biraz küçük diyo, kızımı görenler 4 aylık gibi diyoo sizce nasıl kilosu boyu ???
Benimki yarımsaat arabayla götürür bırakır çıkarız ya da benkaram maşallah kvalidenle ilişkine hayranım benimki arabayla 5 dk. uzaklıkta ama 20 gün kapımı çalmadığı oluyor gelincede 1-2 saat anca durur
Baş kaldırmış diyince efenin bayıldıgı şarkı geldi aklımasağol canım daha iyi
gerçekten bebeler toplu baş kaldırıda yakında hepimizde toplu depresyona gireriz
Stresle bizim ev tımarhane zaten sen de hoş geldin aramızadoğru söylüyorsun depresyon çok yakın dün ada bir yandan bağırıyor ben diğer yandan kırdım kafayı
İlk ayında da böyleydi bu sıpa büyür akıllanır diyozgünaydın bayanlar..
bu belki de 6 7 aylıkken olan bir durumdur. inş. tez zamanda düzelirler
selamlar bacılar nasılsınız biz bugün gecikmiş aşılarımızı yaptırdık 5 tane aşı oldu yavrum biri ağızdan damla,biride kızamık salgınmış oyüzden yaptırdık ateşlenmez inşllh yavrucm..biz tam 6 ay 9 günlüğüz 7000kg 66cm boyumuz biraz minyonmuyuz ne hemşire gayet normal diyo dr biraz küçük diyo, kızımı görenler 4 aylık gibi diyoo sizce nasıl kilosu boyu ???
senin ufaklık hala daha iyleşmedimi ben iyleşti zannediordum dün yazdıklarına istinaden iyleşmediğini anladım:26:
kabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz
slm kızlar..nabersiniz?hayırlı cumalar....ya bebişlerine yoğurt çorbası yapanlar bir tarif verir misiniz?nasıl yaptınız?
5 aşıselamlar bacılar nasılsınız biz bugün gecikmiş aşılarımızı yaptırdık 5 tane aşı oldu yavrum biri ağızdan damla,biride kızamık salgınmış oyüzden yaptırdık ateşlenmez inşllh yavrucm..biz tam 6 ay 9 günlüğüz 7000kg 66cm boyumuz biraz minyonmuyuz ne hemşire gayet normal diyo dr biraz küçük diyo, kızımı görenler 4 aylık gibi diyoo sizce nasıl kilosu boyu ???
evde niye bakmıyomuş kv anlamadımBenimki yarımsaat arabayla götürür bırakır çıkarız ya da ben
Tek çıkar işlerimi halleder magaza gezerim.. Ama eve gelip bakmaz
Sen bırak napıyosan yap der.illa bi kulp takacam ya..sütten kesince gece
Bırakmam diyo
Baş kaldırmış diyince efenin bayıldıgı şarkı geldi aklıma
Memeler baş kaldırmış memeler baş.....
Stresle bizim ev tımarhane zaten sen de hoş geldin aramıza
İlk ayında da böyleydi bu sıpa büyür akıllanır diyoz
Daha da delleniyor
Geçmiş olsun canım birazcık az geldi ama toparlarsınız el gıdaya geçince
Sıkma canını önemli olan saglıkları
ay inşallah o sorunsuz geçer seboşkabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz
hayırlı cumalar canımslm kızlar..nabersiniz?hayırlı cumalar....ya bebişlerine yoğurt çorbası yapanlar bir tarif verir misiniz?nasıl yaptınız?
regly olman seni rahatlatır canım bugün ağrın olsada yarın iyi olursun diye temenni edeyimben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
5 aşıhastalıktanda yeni çıkmıştı Allah kolaylık versin ne diyim
minyon kızın canım zayıf veya kısa değil o boya o kilo olur zaten baba ve anne boyu önemli bebekte ona göre uzuyor
evde niye bakmıyomuş kv anlamadım
ayrıca senin annende yakındı bacılarında vardı gelip gelip baksınlar ya
ayrıca merkez tımarhane benim ev valla ne olursa olsun sizinkiler şube olur
ay inşallah o sorunsuz geçer seboş
kabız bebek ne zor dimi
hayırlı cumalar canım
ben yapmıştım yemedi anlatayım yinede az suya az prinç atıp haşladım sonra 1 çay bardağı yoğurta 2-3 çay kaşığı un atıp karıştırıp pirince döküp biraz pişirdim üstüne çok az nane ve yağ koydum ama yemedi
sağol canım deneyim bi..inşallah sever
ha sen her ay oluyodun dimi ben yeni oldun sandım bianmertin her zamanki huysuzlukları ne olduğunu çözemedim çoçuk kabız diye fazla yüklendim sanırım onlarda çoçuğu ishal yaptı
benim zaten reglerim hep çok ağrılı geçer doğumdan bu yana düzenli bir şekilde oluyorum olmamak daha kötü olur tabi.hamileyken rahattım 9 ay ağrı çekmiyordum.
marji nasıl oldun kuzum nasıl
ha sen her ay oluyodun dimi ben yeni oldun sandım bian
merte ne yüklendin neleri karıştırdın
Herkese günayyydınnn
Efe içli içli agladı akşam derdi neydi anlamadım
Yogurt mu diye düşündüm of ya normal gazı azaldı
Dedik ek gıda gazı çıktı
karam maşallah kvalidenle ilişkine hayranım benimki arabayla 5 dk. uzaklıkta ama 20 gün kapımı çalmadığı oluyor gelincede 1-2 saat anca durur
kabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz
ben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.
ters takla nasıl attı töbe töbe hiç yanlız bırakılmamalı sadece halıya yatırıp öyle arkamı dönüyorum ondada gidip sehpaya kafasını vuruyorsağol canım parol içtim ağrım biraz hafifledi mert ishalden dolayı pek keyfi yok onu anakucağına koymuştum bezini atmaya gittim bir geldim ters takla attıhiç ağlamıyorda bu çoçuk çok tehilkeli olmaya başladı boynu bile kırılabilirdi ne yapıcağımı şaşırdım:18:
peki iştahı iyimievet oluyorum ben .kayısı verdim erik verdim üzümsuyu verdim çoçuğu mahvettim daha önce banamısın demiyordu bunlar şimdi ne olduda ishal oldu?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?