merti yürüteçde 5 dk tutuyordum ya bugün biraz daha tutayım dedim bizimki aldı başını gidiyor ben şok oldumhiç becerezmezdi halbuki maşallah evi baştan aşağı turladı çoçuğa fırsat verseymişim keşke daha önce pişman oldum.bide arada tavşan gibi zıplıyor içinde çok komik çok hoşuna gitti.
kız doğru seboş babasının kopyası demişti fabrika çıkışı demişti hatta yani iyiki bir semizotunu unuttuk bizde insanız ben hızlıhızlı okurken kaçırmışım demek ki.
canım benimkide baya susuyo artık.özellikle çok yorulduğu zamanlar suyu soluksuz içiyo.ihtiyaçları var sanırım artık.
Dis kaşıyıcıyı verince yalıyor benimkisi ama dis yerleri şişti iyicecanım aynı benim oğlan bugün böyle sürekli mızır mızır bişeyde yemedi doğru düzgün .acaba dişimi çıkıcak canım ondanmı huysuzlanıyor.diş kaşıyıcı falan denedinmi belki verince susar kaşımak iyi gelebilir sende biraz olsun anlamış olursun diştenmi acaba diye.aman hasta olmasınlarda kuzucuklar huysuzlukalrı dişten yada sırf canı istediklerinde olsun napalım.
demek mutfak kocaya emanet kocamdamı hasta demiştin buna rağmen mutfağa girip sana yardım ediyo ne güzel.tavuğun yanına bide sana çorba yapsın tavuk sulu falan da iyi gelir canım tarif ediverirsin bilmiosa.
canım teşekkür ederim demek benzetmedin bana
canım gerçekten dişten sanırım sürekli ağzında bişiler olsun istiyo yemek dışında tabi.mız mız dünden beri bugünde arttı.birde diş yerinde var dediğim beyazlığın yanında bi nokta daha çıkmış anlamadım ben u diş olayından bişi.
merti yürüteçde 5 dk tutuyordum ya bugün biraz daha tutayım dedim bizimki aldı başını gidiyor ben şok oldumhiç becerezmezdi halbuki maşallah evi baştan aşağı turladı çoçuğa fırsat verseymişim keşke daha önce pişman oldum.bide arada tavşan gibi zıplıyor içinde çok komik çok hoşuna gitti.
kız doğru seboş babasının kopyası demişti fabrika çıkışı demişti hatta yani iyiki bir semizotunu unuttuk bizde insanız ben hızlıhızlı okurken kaçırmışım demek ki.
zytinime davşanım benim hoppala yapıyordur annesi
Efe daha alışamadı
Ben iyi fal bakarım ondan sezgilerim kuvvetlidir
Fincan bahane foto şahane
Aynen oyle demistim cnm eski performansina donmussun cnm tebrikler
:128::128::128::128::128::128:
çoçuk aylardır kabızlık çekiyor bugünde ishal oldu ya
çok kayısı yedirdim ondan mı acaba:44:
Allah bağışlasın canımEki Görüntüle 664214
Eki Görüntüle 664215
Eki Görüntüle 664216
Eki Görüntüle 664217
bugün oğlumun resmini paylaşayım dedim.en yenisi şu canavarın yanında olan.
canım istediğin cevap bu değil heralde ama haaaaayııııııır babayamı benziyor
1-2 ay sonra denersin onları şimdi daha hafif ve lezzetli olanlarla başlamak daha doğru heralde önyargı oluşmasın çorbaya karşıbu arada yazmamışım oğlumun adı EMİR KAAN
OFF ÇOCUĞU EMZİRMEDİM 3-3.5 SAATKADAR KALKTI ŞİMDİ YİNE YEDİREMEİM ÇORBAYI.ÇORBA HARİÇ HERŞEYİ YEDİREBİLİORUM AZDA OLSA AMA BUNU HİÇ YEMEDİ.BİDAHA İÇİNE PIRASA KARNIBAHAR KOYMUYCAM SEVMEDİ HERALDE
ne yapayım bacı laf yetiştirmezsem çatlarım daüşenmemiş hepsine teker teker cvp vermişsin canım bravo
ne oldu master ne oldu kız bu saatte ne yaptınstesssiimmm
of of iyileşicek canım az kaldı inşallahEvet veee uykusuz bir gecenin ardindaaan burdayim kizim 12 de 2 ye kadar uyuduuu ondan sonra öksürerek uyandi ve 6ya kadar kucaktaydiiii uyuoorr ama kucakta yatirincaa uyaniyorrdu hemen
6ya kadar dayandimm ondan sonra artikkucagimda eylülle yatarak uyuduukkk bir iki saat geri kalktikkksimdidee burdayimmgecmis yapmam lazimm,ama coook fazla kaynatmissiniz kazan tasmis hanimlarrr elif öyküü cok tatlisiniz Maasallah size rabbim bagislasin
Bugun esimeee sacimi kestircemmmm hanimlarrr kendime bugun bakimgünü ilan ettim. Kasimi gözümü aldiiim sira saclarimaaa geldiii:115:
Sizde me var ne yookk hanimlarrrrrrr
Efenin boyu yetmio ya ayakları basmıo yastık koyuyomsağol teyzesi darısı efeye oda yakında alışır bunların her an ne yapıcağı belli olmuyor.
bana bir fal baksana kız
çoçuk aylardır kabızlık çekiyor bugünde ishal oldu ya
çok kayısı yedirdim ondan mı acaba:44:
Allah bağışlasın canımbi yakışıklıyla daha tanıştık zeytin gözlüm
canım istediğin cevap bu değil heralde ama haaaaayııııııır babayamı benziyor
1-2 ay sonra denersin onları şimdi daha hafif ve lezzetli olanlarla başlamak daha doğru heralde önyargı oluşmasın çorbaya karşı
ne yapayım bacı laf yetiştirmezsem çatlarım da
ne oldu master ne oldu kız bu saatte ne yaptın
of of iyileşicek canım az kaldı inşallah
gülle güle uzat kestireceğin saçlarını
gecmişte beni sormuşsun görmedim onun için di öpücüğüm
ya ben oğluş çorba yemedi dedimya ardındanda çok az emdi hatta tahıllı mama yaptım hazır onuda biberonla denedim bi şans içmedi kaşıklada içiremedim hatta suluğuna koydum yok içmedi.noldu bu çocuğa anlamadım.iştahsız bugün.düm kakasını yapmadan yattı bugünde hala yapmadı karnı çok şiş duruyo ondanmı yiyemiyor acaba.
aman evet bazı bebeler öyle mızmız oluyor Allah sabır versin benim büyük öyleydi halada mızmızofff of kafayı yicem kızım uyku ve yemek saati dışındaki vaktinde sürekli ağlıyor mızmızlanıyor hiçbirşeyden memnun olmuyor biraz önce o bağırıyor ben bağırıyorum komşular gelmezse birazdan iyidir
anam ne fesatsın omuzlarım belim ve ayak bileklerim gamzeli ha öğrendin rahatladınmıHuysuzluk dönemsel
Pembemavi geçmiş olsun canım
Eliföykü unutkanlık var da ben de devamlı emir dersen
Unutmam birdahaben de illa okuyacam bir de cevap yazacam
Fotoroman gibi kaptırıyorum kendimi..oglunun maaşallahı var ben
Allah korusun çok tatlı ama sana çok benzetemedim:44: yememesi diştendir
Seboş çocuklarının fotosunu gördük bana benzerler dediydin ya
Teee ilk zamanlar ordan anladım çarşaf gibi beyaz oldugunu
Stress hee ben demiştim semizotunu sen de gülmüştünmarjiye nazar
Mı degdi ne :18: koymuyom seboş da koysun fotobana ne
Marji stress bu her şeye lafı var
Son olarak stres her yerin nasıl gamzeli kızz
maşallah diyin kızlar ne güzelevet topiğn en şanslılarıyız sanırım
ya da söyleyenleriyiz mi deseydimm:44:
efe akıllanır, benimki delirirrrrr
aferinn efeyeeeebüyüor annesi, 6 ay üzdüm daha da üzmeyim diyordur
her şeyin iyisi de kötüsüde var canım ya herkes kendiş doğrusunca yapıyor anneliği ama çok irdelemeyenin çocukları daha sağlıklı ve akıllı oluyor ben bunu bilir bunu söylerim ama yapamıyorum elimde değilHer anne senin gibi degil cnm emin ol
keşke huylarıda güzel olaydı nolurdu sankiçok teşekkür ederiz sebostos teyzesi haklısın bu eylül bebelerinde bişey var hepsi çok tatlı maşallah.
bende verdim bugünde verdim yaptııııımaşallah canım efeye senmiydin bacım ya kayısı kurusu verdim diye omu iyi geldi acaba.bazen karıştırıyorum kim ne dediydi off doğumdan sonra çok unutkan oldum.hayatta yemek yakmayan ben yemekler yakıyorum hatta çaydanlığı bile yakıyorum
hafıza kaybı yorgunluüa bağlı zannedersemCocuklar babasinin kopyasi demistim
Sen acliktan unutkan olmusun bacim
Git biraz et ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?