Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın dilscimm afiyet olsun kuzum
eşin çalışmıyormu
Mericdemir2007 hayırlı olsun sizin de testiniz. Sonuçlaınız da çok güzel. 3mm ve üzerinde risk artıyormuş sanırım. Sizin Bebeğin boyunu ölçerken tamamını mı ölçtü. Benim bacakları ölçmedi başıyla poposu arasını ölçtü.
filizcim meriçdemir ikiniz için de gözünüz aydın ve geçmiş olsun.darısı başımıza artık. Çok sevindim değerler iyi melekler büyümüş :)
filiz ve merci gözünüz aydın rahatlamıssınızdır darısı artık bizim basımıza peki bu ikili testin sonucu iyi olursa 3lü veya 4lüye gerek varmı
Canım çok teşekkürler ,darısı tüm adayların başınaaaa,
Bu arada senin 2. bebişn olucak sanırım tecrübelisindir bişey sormak istiyrm:
Ense kalınlığına falan normal dedi yinede 2 li test için kan verdim
bu kan sonuçlarında bi anormallik çıkarmı yoksa sadece riski görmek içinm i istedi annamadım daaa:26:
dils3 ve GülPembe, çok teşekkür ederim Darısı başınıza. inşallah hepimizin değerleri güzel gelir bebeklerimiz sağlıklı olur.
Bana verdikleri bilgilendirme formunda hem ikili hem üçlü test yapılmaz yazıyordu. İkisinin sonucu birlikte karışıklık yaratıyormuş. Ya ikili ya üçlü yapılırmış.
Sağol canım darısı başınıza inşallahh
sorduğun soru hakkında pek bi bilgim yok emin değilim ama, arkadaşımın 2 lisi normal çıkınca 3 lüyü istememiş
Ense kalınlığı ve kan testi sonuçlarını bir bilgisayar programına giriyorlar ve sonuçta 200000/1 yada 100/1 gibi bir sonuç çıkıyor. Yani sonuç hiçbir zaman kesin değil.
Teşekkürler canım,
Şimdi bu ölçüm hasas ya bayaaa,
Acaba bide devlettemi yaptırsam ki????
Yoksa çok fazla deşelemeyeyim mi??
Ay valla benim bu pinpirikliliğimmmm
Doktora soru soruo sorup durdum bugün oda ban dersine güzel çalışmışsın dediiiiii:26:
Napayım ama 5 haftadır gitmiyrdm biriktiiii
Hiç gitme boşuna. Sonuçların güzel çıkmış maşallah. Yanılma payı olsa bile 3mm 'ye çok var. Hiç üzme bebişi tekrar gidipte
canım benim kızım da da ense kalınlığı normal dendi ama gene de yaptılar ya standart yapıyorlar ama kan değerinde de birşey çıkmaz. Sonuçta ikisi bir değerlendiriliyor birinde risk var birinde yok olmaz yani sıkma kendini. Hadi geçmiş olsun. :)