millet ne hevesliymişsiniz gezmeye benden başka evde duran yok heraldebebem hasta diye çıkamadım bari temizlik yapayım dedim ev mis oldu ama ben yoruldum fazlasıyla ama temiz olunca ev garip bir rahatlama oluyor bende
yarınada dr dan randevu aldım paşamı götüreyim derdi neymiş bakalım:18:
yedir canım kusmuyosa yedir ne yapıcan mecbur:2: ahmet hasta teyzesi ateşi daha seyrek yükseliyor ama yükseliyo sonuçta hafta sonuna denk geldi diye alakasız bi dr götürmedim devlet has desen hafta sonu asistanlara emanet o yüzden yarına randevu aldım bakalımValla kiskandi bacim
Senin oglan nasil cnm iyilesmistir insallah
Benim hicbisey yemek istemiyo
Ben de zorla yediriyorum
huysuzluk 2-3 gündaha devam edip geçiyorGotur cnm bisey cikmaz insallah
Ben de yarin goturucen dr a kontrole
Bakalim 67 cm tescillenecek mi
ahmet yemiyo emmiyoda devamlı cızcız bu halde nereye gideyimAman bacim temizlk temzlik nereye kadar az cikip gezzseydin sen de
yedir canım kusmuyosa yedir ne yapıcan mecbur:2: ahmet hasta teyzesi ateşi daha seyrek yükseliyor ama yükseliyo sonuçta hafta sonuna denk geldi diye alakasız bi dr götürmedim devlet has desen hafta sonu asistanlara emanet o yüzden yarına randevu aldım bakalım
huysuzluk 2-3 gündaha devam edip geçiyor
doğruya boyunu ölçsünler bakalım doğrusu neyniş aslında sizde eşinle ölçebilirsiniz
gerçekten dünya duruyorCnm benim gecmistir hastaligi diye ummustum
Allah sifa versin bacim bebeler hastayken dunya duruyor
kız sebos kurbağayı gözümün önünden kaldırdın yaşimdiki daha iyi olmuş
evet göstericem az sonra dedi dedi sonra enerjisi düşmüşmüşDr olcsun de ayni cikarsa olceriz bundan sonra zirt pirt artik
Karam da pek nazlanmis dun gostermemis fotoyu
Sirf senin icin kaldirdim valla
Miden bulandi demistin ya
gerçekten dünya duruyor
abimiz hasta bebem hasta yetmezmiş gibi bide eşim grip oluyorum dedi haydiii bakalım
evet göstericem az sonra dedi dedi sonra enerjisi düşmüşmüşo aslında istediki sen marji ben ve diğer ekip hepimiz aynı anda burda olalım olmayınca işte vaz geçti
Eyvah sizin ev neye donmus oyle
Sen en iyisi bi tavuk suyuna corba olayina gir bacim bol limonlu
sebos marjide şimdi süslenmiş püslenmiştir nikahı var ya
anam ne güzel böyle dedikodu yapıyoz kız topik bize kaldı
pizza olayına girdik canım sık yaparım aslındada bugün yorgunum
ahmetim uyandı sebos
yedir canım kusmuyosa yedir ne yapıcan mecbur:2: ahmet hasta teyzesi ateşi daha seyrek yükseliyor ama yükseliyo sonuçta hafta sonuna denk geldi diye alakasız bi dr götürmedim devlet has desen hafta sonu asistanlara emanet o yüzden yarına randevu aldım bakalım
Aman bacim temizlk temzlik nereye kadar az cikip gezzseydin sen de
ahh ahhh karam bana sayfalarca okuttuu ammaaaaaaaevet göstericem az sonra dedi dedi sonra enerjisi düşmüşmüşo aslında istediki sen marji ben ve diğer ekip hepimiz aynı anda burda olalım olmayınca işte vaz geçti
pizza olayına girdik canım sık yaparım aslındada bugün yorgunum
ahmetim uyandı sebos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?