2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

millet ne hevesliymişsiniz gezmeye benden başka evde duran yok heralde bebem hasta diye çıkamadım bari temizlik yapayım dedim ev mis oldu ama ben yoruldum fazlasıyla ama temiz olunca ev garip bir rahatlama oluyor bende
yarınada dr dan randevu aldım paşamı götüreyim derdi neymiş bakalım:18:

Gotur cnm bisey cikmaz insallah
Ben de yarin goturucen dr a kontrole
Bakalim 67 cm tescillenecek mi

Valla kiskandi bacim
Senin oglan nasil cnm iyilesmistir insallah
Benim hicbisey yemek istemiyo
Ben de zorla yediriyorum
yedir canım kusmuyosa yedir ne yapıcan mecbur:2: ahmet hasta teyzesi ateşi daha seyrek yükseliyor ama yükseliyo sonuçta hafta sonuna denk geldi diye alakasız bi dr götürmedim devlet has desen hafta sonu asistanlara emanet o yüzden yarına randevu aldım bakalım

Cnm benim gecmistir hastaligi diye ummustum
Allah sifa versin bacim bebeler hastayken dunya duruyor

Dr olcsun de ayni cikarsa olceriz bundan sonra zirt pirt artik
Karam da pek nazlanmis dun gostermemis fotoyu
evet göstericem az sonra dedi dedi sonra enerjisi düşmüşmüş o aslında istediki sen marji ben ve diğer ekip hepimiz aynı anda burda olalım olmayınca işte vaz geçti

sebos marjide şimdi süslenmiş püslenmiştir nikahı var ya
anam ne güzel böyle dedikodu yapıyoz kız topik bize kaldı

ya benim hiç bir şeyden haberim olmamışşş.. ayy kıyamam ya anaları geçti şimdi de danalarına mı geçmiş çok geçmiş olsun ahmete

Aman bacim temizlk temzlik nereye kadar az cikip gezzseydin sen de

ahh ahh bende temizli k yapınca rahatlıyorumm kıvanç a da geçmiş olsun

evet göstericem az sonra dedi dedi sonra enerjisi düşmüşmüş o aslında istediki sen marji ben ve diğer ekip hepimiz aynı anda burda olalım olmayınca işte vaz geçti
ahh ahhh karam bana sayfalarca okuttuu ammaaaaaaa

pizza olayına girdik canım sık yaparım aslındada bugün yorgunum
ahmetim uyandı sebos

pizzaa mı dedi biriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…