Karam su kilo mevzularindan sonra cok merak etmistim seni, keske gorsem yaaa
Mesaj atiliyo mu resimler??
Merhaba Fufa
Hamileyken, okuyup da yazmadigim zamanlardan biliyorum seni. Nasilsiniz, kizin, ailen?
tam canım
bilmiyorum canım msj olsa daha iyi tabii..niye merak ettin kıs kilo konusundan sonra :44:
Biz de iyiyiz, meleklerimizle daha iyiyizCok sukur iyiyz siz nasilsnz
Hedef kilonda olmamana ragmen zayifsin diyolarmis ya ondan merak ettim. Boyun baya uzun herhalde? Basket seviyodun galiba yanlis hatirlamiyosam, basketci misin yoksa
Biz de iyiyiz, meleklerimizle daha iyiyizson zamanlarda ugramiyodun herhalde, ben gormemistim seni
bliss orda mısın kaçıyorum benn
süprizi yapmışsın diye meraktan girdim hani yokneye küstün kızz önce meraklandırıyorsun sonra koymuyorsun
herkese iyi geceler
bugün öğlen 1den akşam 8e kadar avmdeydik ne güzel mert iyiydi ishali yoktu.
yine merte bir sürü kıyafet aldım 2 gardolap kıyafeti var yinede gözüm doymuyor ama daha düğün için istediğim gibi birşeyler bulamadım.
eve geldik babası berbere traşa götürdü çok değişik oldu prensim hala alışamadım,banyo yaptırdık ancak gelebildim.
seboştoş iyi geceler canım geçmiştesin sanırım bebiş nasıl daha iyimi
Iyi geceler cnm bugun oglan atesli ve huzursuzdu
Bi gece mesaisi daha beni bekliyo yani
Oyle yorgun ve uykusuzum ki
Bu gece takilamadim buraya yazilanlari okudum yeni ancak
Ben kactim cnm
Allah rahatlik versin
küsmedim kimseye kıss öyle hevesim kaçtısüprizi yapmışsın diye meraktan girdim hani yokneye küstün kızz önce meraklandırıyorsun sonra koymuyorsun
herkese iyi geceler
kız kudurdum burda sürpriz diye okurken ama koymamışsın resmini çok merak etmiştim
çok merak ettim canım mertin yeni halini resim isteriz ama böle olmazki
bu akşam koyarım canım çok değişti hala gözüm alışamadı
dün emzirme odasında altını değiştirirken kadının biri aay sen kızmısın ne şirin şeysin dedibende yoo o erkek dedim bir altını açtım
ay ben saçından dolayı öyle sanmıştım dedi artık saçı kız gibi değil bide ısrarla ne kadarlık olduğunu sordu ben söyleyincede onun kızı varmış 8 aylıkmış benim kız bunun yarı kilosunda nerdeyse diyo
Maasallah kuzumuzaa resimm bekliyoruzzzz bizede aynisini dediiler yasindan büyük duruyor diye halbuki bana hic öyle gelmiyorrrmaasallah mert pasamizaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?