2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tam canım

bilmiyorum canım msj olsa daha iyi tabii..niye merak ettin kıs kilo konusundan sonra :44:

Hedef kilonda olmamana ragmen zayifsin diyolarmis ya ondan merak ettim. Boyun baya uzun herhalde? Basket seviyodun galiba yanlis hatirlamiyosam, basketci misin yoksa

Cok sukur iyiyz siz nasilsnz
Biz de iyiyiz, meleklerimizle daha iyiyiz son zamanlarda ugramiyodun herhalde, ben gormemistim seni

yok bacım eşim basketçi ben voleybolcuyum
170 çok uzun sayılmaz

süprizi yapmışsın diye meraktan girdim hani yokneye küstün kızz önce meraklandırıyorsun sonra koymuyorsun

herkese iyi geceler

Son düzenleme:

çok merak ettim canım mertin yeni halini resim isteriz ama böle olmazki

kız kudurdum burda sürpriz diye okurken ama koymamışsın resmini çok merak etmiştim

seboştoş iyi geceler canım geçmiştesin sanırım bebiş nasıl daha iyimi

seboştoş iyi geceler canım geçmiştesin sanırım bebiş nasıl daha iyimi

Iyi geceler cnm bugun oglan atesli ve huzursuzdu
Bi gece mesaisi daha beni bekliyo yani
Oyle yorgun ve uykusuzum ki
Bu gece takilamadim buraya yazilanlari okudum yeni ancak
Ben kactim cnm
Allah rahatlik versin

Iyi geceler cnm bugun oglan atesli ve huzursuzdu
Bi gece mesaisi daha beni bekliyo yani
Oyle yorgun ve uykusuzum ki
Bu gece takilamadim buraya yazilanlari okudum yeni ancak
Ben kactim cnm
Allah rahatlik versin

canım geçmiş olsun tekrardan oğluşun rahat huzurlu uyur inşallah sende rahat rahat uyursun.yarın annene falan bırakabiliosan bıraksanda gündüz uyusabn en azından.iyi geceler canım

çok merak ettim canım mertin yeni halini resim isteriz ama böle olmazki

bu akşam koyarım canım çok değişti hala gözüm alışamadı

dün emzirme odasında altını değiştirirken kadının biri aay sen kızmısın ne şirin şeysin dedi bende yoo o erkek dedim bir altını açtım

ay ben saçından dolayı öyle sanmıştım dedi artık saçı kız gibi değil bide ısrarla ne kadarlık olduğunu sordu ben söyleyincede onun kızı varmış 8 aylıkmış benim kız bunun yarı kilosunda nerdeyse diyo

Maasallah kuzumuzaa resimm bekliyoruzzzz bizede aynisini dediiler yasindan büyük duruyor diye halbuki bana hic öyle gelmiyorrr maasallah mert pasamizaaa

Maasallah kuzumuzaa resimm bekliyoruzzzz bizede aynisini dediiler yasindan büyük duruyor diye halbuki bana hic öyle gelmiyorrr maasallah mert pasamizaaa

sağol canım eylülede maşallahkilosundan ve boyundan dolayı öyle söylüyorlar banada hiç öyle gelmiyor küçüçük gibi gözümdeben tanımadığım insanlara hiç ısrarla sormam ne kadarlık yok kaç kilo bayağı bir meraklı var pipisini görünce aldı cevabını ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…