- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
sağol canım eylülede maşallahkilosundan ve boyundan dolayı öyle söylüyorlar banada hiç öyle gelmiyor küçüçük gibi gözümde ben tanımadığım insanlara hiç ısrarla sormam ne kadarlık yok kaç kilo bayağı bir meraklı var pipisini görünce aldı cevabını ama
ben bir girip çıkayım dedim dolu işim var bugün
canım kıvanç nasıl?
Cok sukur atesi dustu cnm
Seninkinin ishali gecti mi
bu akşam koyarım canım çok değişti hala gözüm alışamadı
dün emzirme odasında altını değiştirirken kadının biri aay sen kızmısın ne şirin şeysin dedibende yoo o erkek dedim bir altını açtım
ay ben saçından dolayı öyle sanmıştım dedi artık saçı kız gibi değil bide ısrarla ne kadarlık olduğunu sordu ben söyleyincede onun kızı varmış 8 aylıkmış benim kız bunun yarı kilosunda nerdeyse diyo
Söyleme bacım ben soranlara 8 aylık diyorum
Napayım ama kem göz olabilir
ben bir girip çıkayım dedim dolu işim var bugün
Dün gezdin tabi işler bugüne kaldı
Kolay gelsin canımcım
bir an bende büyük söyleycektimdesonra yalan söylemeyim dedim annemde ,kaynanamda hep 9 aylık de diyor
sağol canım bide akşam 6da nikah var ya of of
Efeyi de şapkalu görenler aa ne tatlısın fıstık diye seviyorlarsağol canım eylülede maşallahkilosundan ve boyundan dolayı öyle söylüyorlar banada hiç öyle gelmiyor küçüçük gibi gözümde ben tanımadığım insanlara hiç ısrarla sormam ne kadarlık yok kaç kilo bayağı bir meraklı var pipisini görünce aldı cevabını ama
Herkese gunaydin
Biz bugun daha iyiyiz cok sukur
Marjicim 8-10 aylik falan deseydiin nazar etmesinler yavruya
Karamcim aksam bekliyoruz resmi
Stresim seni de cok ozledim bi gin gorusemeyince
Elifoyku cnm kusura bakma ciktim apar topar saolasin cnm dusundugun icin
Bizi özleme
Koymuyom foto
kızla erkek hiç kıyaslanmamalı aslında hiç bebekler kıyaslanmamalı maşallah deseydibaribu akşam koyarım canım çok değişti hala gözüm alışamadı
dün emzirme odasında altını değiştirirken kadının biri aay sen kızmısın ne şirin şeysin dedibende yoo o erkek dedim bir altını açtım
ay ben saçından dolayı öyle sanmıştım dedi artık saçı kız gibi değil bide ısrarla ne kadarlık olduğunu sordu ben söyleyincede onun kızı varmış 8 aylıkmış benim kız bunun yarı kilosunda nerdeyse diyo
bende özledim sebosHerkese gunaydin
Biz bugun daha iyiyiz cok sukur
Marjicim 8-10 aylik falan deseydiin nazar etmesinler yavruya
Karamcim aksam bekliyoruz resmi
Stresim seni de cok ozledim bi gin gorusemeyince
Elifoyku cnm kusura bakma ciktim apar topar saolasin cnm dusundugun icin
hayırlı olsun bacımsağol canım bide akşam 6da nikah var ya of of
kıskannnnnnçBizi özleme
Koymuyom foto
kızla erkek hiç kıyaslanmamalı aslında hiç bebekler kıyaslanmamalı maşallah deseydibari
bende özledim seboskaram mızıkçılık yaptı bebem hastayken bile girdim arkadaşımı görcem diye o sözünü tutmadı
hayırlı olsun bacım
kıskannnnnnçbende sana küstüm
seboş nasılsın kıvanç nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?