2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende merti salı götürücem doktora hala geçmedi ishalibirşey olucak diye çok korkuyorum bugün hep muz yedirdim ama fayda etmedi daha

canım oğluşununda yeni fotosunu bekliyoruz ayy ben onun uzun saçlı halinide çok eğeniyordum eşime bile göstermiştim ama şimdide çok yakışıklı olmuştur.saç şekli çok uygun uzun saç seviyosan yaşına girip şöle paytak patak yürümeye başlayınca yakar valla ortalığı saçlarıyla

kızlar bebeleri doktora götürcekmişsiniz inşallah doktorlar dişten der yollarlar sizi inşallah önemli bi hastalıkları yoktur oğluşlarınızın

yarına söz canım şimdi çok huysuzluk yapıyor buraya bile zor yazıyorum foto makinesinden bilgisayara atmam lazım.seninkide çok tatlı maşalllah hepimizinki gibi

bende merti salı götürücem doktora hala geçmedi ishalibirşey olucak diye çok korkuyorum bugün hep muz yedirdim ama fayda etmedi daha
bebegim diştendir bence kusma yoksa çok telaş yapma

ay ben de uzatacam düz olursa bir de şöyle topaa vurdukça sallansın saçları ayy duygulandım bak

yarına söz canım şimdi çok huysuzluk yapıyor buraya bile zor yazıyorum foto makinesinden bilgisayara atmam lazım.seninkide çok tatlı maşalllah hepimizinki gibi

twşekkür ederim canım o zaman yarını bekleriz napalım

bebegim diştendir bence kusma yoksa çok telaş yapma

ay ben de uzatacam düz olursa bir de şöyle topaa vurdukça sallansın saçları ayy duygulandım bak

ayy bende çok hevesleniyorum yaa uzun saça bizimkinin saçları düz olucak gibi ama önden 2 dönencesi var nasıl olur bilmem.

senin yüzünden başıma gelmeyen kalmadı karam pc düştü tere internetten koptum dangur dungur seslar neden acaba çünkü yine yamuk koyulmuş resim
neyse gördüm bacım seni tam tahmin ettiğim gibi önceki resmi hatırlıyormuşum aslında çok hoş hatunsun kız
valla gerçekten ince gösteriyosun olduğundan:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…