bunun altındanda bişey çıkmasıntamam koyuyorumm hazır mısınızzzzzzzzzzzz
kız benim eşim bile erkek haliyle 2 porsiyon hiç yediğini görmedim birbuçuk bazen
bunun altındanda bişey çıkmasın
hadi hazırız bismillahirrahmanirrahim
yarın götürseydin marji salıyı neden bekliyorsunbende merti salı götürücem doktora hala geçmedi ishalibirşey olucak diye çok korkuyorum bugün hep muz yedirdim ama fayda etmedi daha
canım oğluşununda yeni fotosunu bekliyoruz ayy ben onun uzun saçlı halinide çok eğeniyordum eşime bile göstermiştim ama şimdide çok yakışıklı olmuştur.saç şekli çok uygun uzun saç seviyosan yaşına girip şöle paytak patak yürümeye başlayınca yakar valla ortalığı saçlarıyla
bebegim diştendir bence kusma yoksa çok telaş yapmabende merti salı götürücem doktora hala geçmedi ishalibirşey olucak diye çok korkuyorum bugün hep muz yedirdim ama fayda etmedi daha
canım oğluşununda yeni fotosunu bekliyoruz ayy ben onun uzun saçlı halinide çok eğeniyordum eşime bile göstermiştim ama şimdide çok yakışıklı olmuştur.saç şekli çok uygun uzun saç seviyosan yaşına girip şöle paytak patak yürümeye başlayınca yakar valla ortalığı saçlarıyla
evet bütün arklarım burdaa haydii kızlarr albümüme yükledimm hamam sonrası karamm
yarın götürseydin marji salıyı neden bekliyorsun
yarın götürseydin marji salıyı neden bekliyorsun
kız buı se4nin yeni halinmi ne kadar zayıf ve çıtırsın maşallah sen kiloluyummu diodun benmi yanlış hatırlıyorum
yarına söz canım şimdi çok huysuzluk yapıyor buraya bile zor yazıyorum foto makinesinden bilgisayara atmam lazım.seninkide çok tatlı maşalllahhepimizinki gibi
bebegim diştendir bence kusma yoksa çok telaş yapma
ay ben de uzatacam düz olursa bir de şöyle topaa vurdukça sallansın saçları ayy duygulandım bak
teşekkür ederim
bugün akşam eve geldik eşime çektirdim valla
76.4 kiloyum
twşekkür ederim canım o zaman yarını bekleriz napalım
ayy bende çok hevesleniyorum yaa uzun saça bizimkinin saçları düz olucak gibi ama önden 2 dönencesi var nasıl olur bilmem.
hiçte şişman durmuyorsun canım gayet iyi duruyor fiziğin
fıstık gibisin bacım sen nerde kilon hani boyun dengeliyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?