2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de dedim yorum gelmedi baskıya mı götürdü fotoyu
saol canım benim bakanın gözü güzel
dimi kız diyodum ben size sanşlıyım galiba bu konu da
42 bedenin 76 kiloyla ilginç :44:
üstümdeki hamile paantolanum genişlemiş çekip duruyom

googleye yaz yeni ticker nasıl yüklenir diye kk çıkıyor detaylı anlatmış bacım
bekliyoz heyecanla
TAam yapcam bunu

Karam hakkaten hic 76 gibi durmuyosun masallah
Benim 1.68 boyum, 76 kilo olsam senin iki katin gibi dururum, ne sıkı etin varmis oyle

Bu arada gorumceme cok benziyosuun

kızlar ben kaçıyorum mert çok ağlıyor fotolar yarın gelinle damadında fotosunu yükleyecem

TAam yapcam bunu

Karam hakkaten hic 76 gibi durmuyosun masallah
Benim 1.68 boyum, 76 kilo olsam senin iki katin gibi dururum, ne sıkı etin varmis oyle

Bu arada gorumceme cok benziyosuun

saolun canım
işte ideal kilom 67 benim demiştim de birara stress hanım çok o kilo 58 diodu
sizin 58 benim 67 galiba
görümcene mi

kızlar bebeleri doktora götürcekmişsiniz inşallah doktorlar dişten der yollarlar sizi inşallah önemli bi hastalıkları yoktur oğluşlarınızın
benimki kesin hastalık malesef
kız buı se4nin yeni halinmi ne kadar zayıf ve çıtırsın maşallah sen kiloluyummu diodun benmi yanlış hatırlıyorum

teşekkür ederim
bugün akşam eve geldik eşime çektirdim valla
76.4 kiloyum
ben 75 kiloyum senden 10 kilo fazla görünüyorum

76 kilo 42 beden olabilir gerçi bende 44 beden giyiyorum ama düşüyo artık gerçi bide benim boy biraz daha uzun yani bıngılım işte ne yapayım

ohh hamam sefaları falan yapılmış ne güzel ben bugün anca kocişle bebe mağazaları falan gezdim bikaç alıncak vardı dükkan gezdim yani.oğluşu anneme bıraktım ben yokken çorbasını içirmiş 2 saate döndük zaten

kızlar ben hala öğün oturtamadım oğluşa mesela bugün kahvaltı yapmadık sadece ben yokken çorbasını içmiş yatmadanda belki muhallebi yer.günde 5-6 kere emiyo

kız bacım sen spor yapmamışsın..ben saglam voleybol oynardım tee evlenene kadar

bende hergün bişeyleri atlıyorum istemeden mesela bugün meyve veremedim kahvaltı veremedim dünde verememiştim
iyi geceler
yükle kızz
aslında kızlar albüme foto yüklemek daha iyi olmuyor mu arkadaşlar görsün tek
ben daha size ne fotolar yükleyecem
kaç aydır foto diye diye dilimde tüy bitti anca yükledin
he he yüklersin

canım biz hemen hemen yapıyoruz ama tam ögün degil çorba 3 yemek kaşıgı kahvaltı 4,5 ykaşıgı yogurt 2,3 yani az daha yavaş yavaş arttıracaz
7,8 ayda ögün olur bence emsinler şimdi 4 saatte bir de emer benimki gece 1 olmak üzere
nasıl fal kız kaakter tahlili gibimi
bende bi yaparım felaket
benimde hissiyatım iyidir aslında ama enerjimiz tutuyo işte ya

yap kız iyiler ortaya kötüler özelden msj
tuttu tutmadı diyecem

kız bacım sen spor yapmamışsın..ben saglam voleybol oynardım tee evlenene kadar
evet ondandır bide ben çok zayıf biriydim deri ve kemik sayılırdım vücut kas görmemişki şimdi görünce ne yapacagını şalırdı yağmı yapsam göbekmi şişirsem basenmi derken tuhaf bişey oldum

bende hergün bişeyleri atlıyorum istemeden mesela bugün meyve veremedim kahvaltı veremedim dünde verememiştim

kaç aydır foto diye diye dilimde tüy bitti anca yükledin
he he yüklersin

kız niye atlıyosun ver kuzucuga valla ben saatli çalışıyom artık bazen yogurt vermem o da gaz için gece aglıyor yogurt yiyince
bak kız falıma

bunun için daha iyi incelemem ve düşünmem lazım

şuan karanlık gündüz gözüyle bakıp yorum yaparım ama tutarmı bilmem

saolun canım
işte ideal kilom 67 benim demiştim de birara stress hanım çok o kilo 58 diodu
sizin 58 benim 67 galiba
görümcene mi
Evet ya ayni gorumcem, birden o sandim

Ben de saatli calisiyorum o zaman iyi oluyo. 1 hafta dikkat edince duzen oturuyo zaten.
Ben de dvit ve demiri unutuyorum sık sık, onu da saate baglamam lazim, ya da bi ogune fikslemem lazim

iyi geceler
yükle kızz
aslında kızlar albüme foto yüklemek daha iyi olmuyor mu arkadaşlar görsün tek
ben daha size ne fotolar yükleyecem
Bence dee, otyaya koyunca internetteki herkes gorebiliyo galiba. Ben istemem, ı ıh gormesinlerr

nasıl fal kız kaakter tahlili gibimi
bende bi yaparım felaket
benimde hissiyatım iyidir aslında ama enerjimiz tutuyo işte ya
Ayyyy stres bana da baksanaaaaa, nuuuutfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…