dönence ne kızz
senin yüzünden başıma gelmeyen kalmadı karam pc düştü tere internetten koptum dangur dungur seslar neden acaba çünkü yine yamuk koyulmuş resim
neyse gördüm bacım senitam tahmin ettiğim gibi önceki resmi hatırlıyormuşum aslında çok hoş hatunsun kız
valla gerçekten ince gösteriyosun olduğundan:44:
TAam yapcam bunugoogleye yaz yeni ticker nasıl yüklenir diye kk çıkıyor detaylı anlatmış bacım
bekliyoz heyecanla
TAam yapcam bunu
Karam hakkaten hic 76 gibi durmuyosun masallah
Benim 1.68 boyum, 76 kilo olsam senin iki katin gibi dururum, ne sıkı etin varmis oyle
Bu arada gorumceme cok benziyosuun
benimki kesin hastalık malesefkızlar bebeleri doktora götürcekmişsiniz inşallah doktorlar dişten der yollarlar sizi inşallah önemli bi hastalıkları yoktur oğluşlarınızın
kız buı se4nin yeni halinmi ne kadar zayıf ve çıtırsın maşallah sen kiloluyummu diodun benmi yanlış hatırlıyorum
ben 75 kiloyum senden 10 kilo fazla görünüyorumteşekkür ederim
bugün akşam eve geldik eşime çektirdim valla
76.4 kiloyum
76 kilo 42 beden olabilir gerçi bende 44 beden giyiyorum ama düşüyo artık gerçi bide benim boy biraz daha uzun yani bıngılım işte ne yapayımben de dedim yorum gelmedi baskıya mı götürdü fotoyu
saol canım benim bakanın gözü güzel
dimi kız diyodum ben size sanşlıyım galiba bu konu da
42 bedenin 76 kiloyla ilginç :44:
üstümdeki hamile paantolanumgenişlemiş çekip duruyom
kızlar ben kaçıyorum mert çok ağlıyor fotolar yarın gelinle damadında fotosunu yükleyecem
falıma bak stressss
fotoyu telden yüklüyom ya bacım ondan yamuk nasıl düzeltcem bilmiyom
benimki kesin hastalık malesef
ben 75 kiloyum senden 10 kilo fazla görünüyorum
76 kilo 42 beden olabilir gerçi bende 44 beden giyiyorum ama düşüyo artık gerçi bide benim boy biraz daha uzun yani bıngılım işte ne yapayım
bende hergün bişeyleri atlıyorum istemeden mesela bugün meyve veremedim kahvaltı veremedim dünde verememiştimohh hamam sefaları falan yapılmış ne güzel ben bugün anca kocişle bebe mağazaları falan gezdim bikaç alıncak vardı dükkan gezdim yani.oğluşu anneme bıraktım ben yokken çorbasını içirmiş 2 saate döndük zaten
kızlar ben hala öğün oturtamadım oğluşa mesela bugün kahvaltı yapmadık sadece ben yokken çorbasını içmiş yatmadanda belki muhallebi yer.günde 5-6 kere emiyo
kaç aydır foto diye diye dilimde tüy bitti anca yüklediniyi geceler
yükle kızz
aslında kızlar albüme foto yüklemek daha iyi olmuyor mu arkadaşlar görsün tek
ben daha size ne fotolar yükleyecem
canım biz hemen hemen yapıyoruz ama tam ögün degil çorba 3 yemek kaşıgı kahvaltı 4,5 ykaşıgı yogurt 2,3 yani az daha yavaş yavaş arttıracazohh hamam sefaları falan yapılmış ne güzel ben bugün anca kocişle bebe mağazaları falan gezdim bikaç alıncak vardı dükkan gezdim yani.oğluşu anneme bıraktım ben yokken çorbasını içirmiş 2 saate döndük zaten
kızlar ben hala öğün oturtamadım oğluşa mesela bugün kahvaltı yapmadık sadece ben yokken çorbasını içmiş yatmadanda belki muhallebi yer.günde 5-6 kere emiyo
nasıl fal kız kaakter tahlili gibimi
bende bi yaparım felaket
benimde hissiyatım iyidir aslında ama enerjimiz tutuyo işte ya
evet ondandır bide ben çok zayıf biriydim deri ve kemik sayılırdım vücut kas görmemişki şimdi görünce ne yapacagını şalırdı yağmı yapsam göbekmi şişirsem basenmi derken tuhaf bişey oldumkız bacım sen spor yapmamışsın..ben saglam voleybol oynardım tee evlenene kadar
bende hergün bişeyleri atlıyorum istemeden mesela bugün meyve veremedim kahvaltı veremedim dünde verememiştim
kaç aydır foto diye diye dilimde tüy bitti anca yükledin
he he yüklersin
bunun için daha iyi incelemem ve düşünmem lazımcanım biz hemen hemen yapıyoruz ama tam ögün degil çorba 3 yemek kaşıgı kahvaltı 4,5 ykaşıgı yogurt 2,3 yani az daha yavaş yavaş arttıracaz
7,8 ayda ögün olur bence emsinler şimdi 4 saatte bir de emer benimki gece 1 olmak üzere
yap kız iyiler ortaya kötüler özelden msj
tuttu tutmadı diyecem
evet ondandır bide ben çok zayıf biriydim deri ve kemik sayılırdım vücut kas görmemişki şimdi görünce ne yapacagını şalırdı yağmı yapsam göbekmi şişirsem basenmi derken tuhaf bişey oldum
kızlar iyi geceler kaçtım bende oğluşu uyutmaya çalışıyım.,
bunun için daha iyi incelemem ve düşünmem lazım
şuan karanlık gündüz gözüyle bakıp yorum yaparım ama tutarmı bilmem
Evet ya ayni gorumcem, birden o sandimsaolun canım
işte ideal kilom 67 benim demiştim de birara stress hanım çok o kilo 58 diodu
sizin 58 benim 67 galiba
görümcene mi
Ben de saatli calisiyorum o zaman iyi oluyo. 1 hafta dikkat edince duzen oturuyo zaten.ohh hamam sefaları falan yapılmış ne güzel ben bugün anca kocişle bebe mağazaları falan gezdim bikaç alıncak vardı dükkan gezdim yani.oğluşu anneme bıraktım ben yokken çorbasını içirmiş 2 saate döndük zaten
Bence dee, otyaya koyunca internetteki herkes gorebiliyo galiba. Ben istemem, ı ıh gormesinlerriyi geceler
yükle kızz
aslında kızlar albüme foto yüklemek daha iyi olmuyor mu arkadaşlar görsün tek
ben daha size ne fotolar yükleyecem
Ayyyy stres bana da baksanaaaaa, nuuuutfeennasıl fal kız kaakter tahlili gibimi
bende bi yaparım felaket
benimde hissiyatım iyidir aslında ama enerjimiz tutuyo işte ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?