Evet ya ayni gorumcem, birden o sandim
Ben de saatli calisiyorum o zaman iyi oluyo. 1 hafta dikkat edince duzen oturuyo zaten.
Ben de dvit ve demiri unutuyorum sık sık, onu da saate baglamam lazim, ya da bi ogune fikslemem lazim
Bence dee, otyaya koyunca internetteki herkes gorebiliyo galiba. Ben istemem, ı ıh gormesinlerr
Ayyyy stres bana da baksanaaaaa, nuuuutfeen
kız Allah iyiliğinizi versin şu dünyada fala baktırmayan bi kadın varsa ha o da benimdir kahve bile kapatmam aslaEvet ya ayni gorumcem, birden o sandim
Ben de saatli calisiyorum o zaman iyi oluyo. 1 hafta dikkat edince duzen oturuyo zaten.
Ben de dvit ve demiri unutuyorum sık sık, onu da saate baglamam lazim, ya da bi ogune fikslemem lazim
Bence dee, otyaya koyunca internetteki herkes gorebiliyo galiba. Ben istemem, ı ıh gormesinlerr
Ayyyy stres bana da baksanaaaaa, nuuuutfeen
valla tipindende belli matrak neşelisin gerisini düşünmem lazım
ha bu arada yerler ne öyle taş soğuk soğuk:18:
Sukur gorebildik cilgin girl u
Kiz sisman bi halin yok bence gayet iyisin
Cok da sevimlisin kesin yiycem galiba
Bu arada ben de kuzenime benzettim seni ikiz gibisiniz hatta
Ruyamda gordugumle hic alakan yok yalniz
bak sen paşaya sırf zahmet vericekler ya temiz temiz iç kaynağından sütünü tövbe ....Stresim benimki iki cekiyo agzini ayiriyo sonra saga sola
Gece emici benimki
Uyutmayacak ya beni beyimiz
valla tipindende belli matrak neşelisin gerisini düşünmem lazım
ha bu arada yerler ne öyle taş soğuk soğuk:18:
bak sen paşaya sırf zahmet vericekler ya temiz temiz iç kaynağından sütünü tövbe ....
bak sen paşaya sırf zahmet vericekler ya temiz temiz iç kaynağından sütünü tövbe ....
ye beni vahşiii
hadi yaa hatta ikiz gibi anam ikizim olsun isterdim hep ben sıkıldıgımda beni eglendirsin diye
rüyanda nasıldım kızz orda mı şekerim burda mı
ben kalkıyorum hazır beylerimin 3 de yatarken bende yatayım
üstünü açıyor diye saat kuruyorum artık gerçi saatle hiç uyanmadım hep ahmet uyandırıyor ağlayarak ama yinede ağlamazda üstünü açarsa diye saatle yatıyorum
bu yazdığımı anlayana 10 puan 10 puan ne bu be
hayırlı geceler
senin nasıl ısındığını anladım ben anladım he hesıfatımadüşün aceleye gelmez bu işler
var canımcım bizim evv bayagı geniş oldugu için 4 mkare anca ortayı kapatıyor
orası giyinme odamız perdeyle aynı renk halımız da var üşümüyok merak etmeyin
ısınıyoz bir şekilde
ayyyyyy dur çöp deme biliyosun süte hassasiyetim var yazık günah niye içmiyomuş kıvanç beyimiz derdi neymiş alalaSorma bacim biberondakini de isitip icmeyince hop cope en kotusu de o
demekki konuşulmuşhafızam kurtarılır halde dimi şeboşş
iskender yedim yaaaa
senin nasıl ısındığını anladım ben anladım he he
ayyyyyy dur çöp deme biliyosun süte hassasiyetim var yazık günah niye içmiyomuş kıvanç beyimiz derdi neymiş alala
Aynen benimki de oyle, o yzden kucukken ac kalmasin diye sagip biberona basladik, oyle de alisti. Hala doyacak kadar emmiyo, ben surekli sagma halindeyim :sStresim benimki iki cekiyo agzini ayiriyo sonra saga sola
Gece emici benimki
Uyutmayacak ya beni beyimiz
Ya niye cope kii?Sorma bacim biberondakini de isitip icmeyince hop cope en kotusu de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?