banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerim
sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmış
ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustubende yorgunum be
stres sen de dr.a gitmişsin geçmiş olsun ahmete. benim oğlumun adı da ahmet
sebostos senin bebe de mi hasta, geçmiş olsun ne dedi dr
yavrum benimmm kıyamam merte şimdi gördüm canım yaa sters alıntı yapınca çok çok geçmiş olsun. sende güçlü ol annesi yavrunun şimdi sana her günden daha fazla ihtiyacı var çünkü.
canım benim ya gerçekten çok zor bir durum inş hemencecik geçer
iyiki salıyı beklemediniz canım bu yönden de bakmak lazım
habersiz bırakma bizii.kız marji nazara geldi bu çocuk diyim sana
canım inşallah geçmiştir de gerek kalmaz seruma falan. o damar yolu bizi bile rahatsız ediyo el kadar bebeğe napmasın.bekliyoruz canım haberlerini.amin canım allah senin oluşunada tekrar yaşatmasın.
geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin.rabbim yavrularımızı korusun
bugün mert doktordan sonra bir kere çok az yaptı o yüzden damaryolunu çıkarttırıp evimize geldik allah korusun yine artarsa maalesef yine gidiğecez.damaryolunu ne takarken nede çıkartırken çıtını bile çıkarmadı yavrum adı gibi mert diyorlar.allah bir daha ne bizi nede kimseleri düşürmesin inşallah hep sağlıklı olsun yavrularımız.
hee kıskandımmkıskandın mı cicim
pozcu oglan havalla ben de götürürüm bi 1000 lik
zaten bebeler de biliyo agzının tadını
valla götürdüm bacım hastanenin internet sitesi için foto çekimi varmış
bizimkini soydu dr muayene ederken bi pozlar bi pozlar bu da direkt makinaya bakıyo artist
ee tabi ablası çekiyo bol alışık
boyu 70 cm biraz gerdirsek 71 de olur dedi dr
mamalardan bahsetti bo bol ben mama kullanmıyorum pek dedim yine de devam
hipp türkiye pazarından ayrılıyomuş kullananlar stok yapabilir
hero baby ile sma iyi dedi milupa bi türkiyede tutan markaymış
kızamık salgını kalktı bi yaşına kadar aşı yok dedi
gelişimi falan gayet iyiymiş sorun yok şükür
ben de yorgunum ve uykusuzum
tipik!!
bugün mert doktordan sonra bir kere çok az yaptı o yüzden damaryolunu çıkarttırıp evimize geldik allah korusun yine artarsa maalesef yine gidiğecez.damaryolunu ne takarken nede çıkartırken çıtını bile çıkarmadı yavrum adı gibi mert diyorlar.allah bir daha ne bizi nede kimseleri düşürmesin inşallah hep sağlıklı olsun yavrularımız.
ahmet barışadaşlar demeksadece ahmetmi yosa 2. adı varmı
sağol canım grip herkesi vurdu işte
antibiyotik kusturur canım. midedeki yararlı bakterilerin dengesini mi ne bozuyomuş. bütün bebekler kusarmış.akşamda antibiyotiği vericem kusma olmazsa sorun yok ateş düşürücüyü değiştiririm kendim önemli olan antibiyotiği
nazarlandık analı danalı herhal topik uçuyor:18:
aşıda verdim ateş düşürücüyü bu defa. 4.ayda rezil ettim boş yere vermemeye çalıştım ama sonunda verdim. çocuk boşuna çekmesin dedim bu defa.geçen aşıdan ateşlenmişti de şimdi iyi çok şükür saol cnm
benim oğlum da ahmet kız
ahmet barış
tek isim olsun dedim dedim gittim iki isim koydum
antibiyotik kusturur canım. midedeki yararlı bakterilerin dengesini mi ne bozuyomuş. bütün bebekler kusarmış.
benimki bronşit olduğunda kustu hep antibiyotiği, sonra iğneye geçtik mecburen.
şekerli suyla karıştırıp veriyomuş bazıları çok kusmuyomuş ozaman
aşıda verdim ateş düşürücüyü bu defa. 4.ayda rezil ettim boş yere vermemeye çalıştım ama sonunda verdim. çocuk boşuna çekmesin dedim bu defa.
ahmet güzel isim be. seninki tek mi çift mi?
ETİN KENDİSİ FAYDALI CANIM SUYU LEZZET VERİR BESİN DEĞERİ YOK GİBİ BİŞEYKızlar efeye et suyu yapıyorum eti yıkamama ragmen
Su da bir kızarıklık oldu yeni kaynadı
Napayım döküp yeni mi koyayım kalsın mı
evet calpol yaptı heralde okadarda güzel çorba içirmiştimki hepsi telef olduben de merak ediyorum normal insan beslenmesini
benim oğlana da geçen ateşlendiğinde iki kere calpol verdim ikisini de anında kustu
ilaç da içmeyen cinsinden bunlar bacım
eee boşuna kıvanç değil adı poz kesiyo havalla ben de götürürüm bi 1000 lik
zaten bebeler de biliyo agzının tadını
valla götürdüm bacım hastanenin internet sitesi için foto çekimi varmış
bizimkini soydu dr muayene ederken bi pozlar bi pozlar bu da direkt makinaya bakıyo artist
ee tabi ablası çekiyo bol alışık
boyu 70 cm biraz gerdirsek 71 de olur dedi dr
mamalardan bahsetti bo bol ben mama kullanmıyorum pek dedim yine de devam
hipp türkiye pazarından ayrılıyomuş kullananlar stok yapabilir
hero baby ile sma iyi dedi milupa bi türkiyede tutan markaymış
kızamık salgını kalktı bi yaşına kadar aşı yok dedi
gelişimi falan gayet iyiymiş sorun yok şükür
ben de yorgunum ve uykusuzum
tipik!!
gerçekten adı gibi mert paşambugün mert doktordan sonra bir kere çok az yaptı o yüzden damaryolunu çıkarttırıp evimize geldik allah korusun yine artarsa maalesef yine gidiğecez.damaryolunu ne takarken nede çıkartırken çıtını bile çıkarmadı yavrum adı gibi mert diyorlar.allah bir daha ne bizi nede kimseleri düşürmesin inşallah hep sağlıklı olsun yavrularımız.
sen uyumazdın dimi anladın neysestress biz ne yapıyoz ki tatlım bu efeye de böyle oluyor
ne yapak yani bir akıl ver o zaman ya
eşim diyo sen yat ben de yok sen yat diyom bakalım kim galip gelecek
efe düzgün uyusaydı da ikimiz de yatsaydık
ben geldim yoksun yattın heraldebeş ziyaretçiyle başbaşa kaldım
heyy ziyaretçilergelin de iki laflayak yahu
ben hiç anlamam ama aşure buğdayından olduğunu sanıyordum:26:diş bığdayını nasıl yapıyolar kızlar sizin memleketlerde. bizim orda tuzlu olurmuş buğday nohut fındık ceviz vs. konulurmuş.
aşure buğdayı olmaz dedi annem normal buğday arıcam bakalım.
sizin bilginiz var mı nasıl olur
sagol canımIyiaksamlarr hanimlarrrr nasilsinizzz karammmm ben resmini göremiyoruuum nedennnn cikartinmi yoksaaabende görmek isterim
Marjinalcigi,canim mertime cok gecmis olsun rabbim sifanizi versin insaallahbirdaha olmaz
Stress canim sanada cok gecmis olsuun ahmet pasa cabuk iyilesir insaallah
Sebostoss kivanc nasilll keyfiyerindedir insaallah
Umutluayy sizede gecmis olsuuun
Veee unuttugu butun bebisler ve anneleriii rabbimherkeze iyilik saglikversininsaallah
Biz cok sükür iyiizzz biraz miz mizizzzz buda tadii tuzuui bu aradaaa kizim viz viz ariyicok seviyor (cocuk sarkisi) ben bunu miz mizzz ariya ceviriyorum nasilll hosuna gidiyor cadddinin
sagol canım
bizimkide bir küçücük aslancık varmış şarkısını ve dandini dandini dastanayı seviyorgerçi vız vız arıda iyiydide sözleri neydi hatırlayamadım:44:
ETİN KENDİSİ FAYDALI CANIM SUYU LEZZET VERİR BESİN DEĞERİ YOK GİBİ BİŞEY
evet calpol yaptı heralde okadarda güzel çorba içirmiştimki hepsi telef oldu
eee boşuna kıvanç değil adı poz kesiyo ha
benimki 6 ay kontrolünde 73 dü bugün yine 73 dedi ama hiç germeden ölçtü öyle olmazkidedim niye bile dr dediğine bak
geçen ay fazla uzunmuş bu ay vücut dengelemişsaçma sapan çeyler zaten 2 dk muayene ilaç noluyo bi gık diyemiyorum o kadar hızlı oluyoki herşey heran dr değiştirebilirim
gerçekten adı gibi mert paşamAllah nazarlardan korusun mertide cimlesinide
sen uyumazdın dimi anladın neyse
bi kere gerçekten gazmı değilmi götürün bi bağırsak ultrasyonuna bakılsın değilse gaz eğitim vermeye başlıycaksınız yani bu sallanmayı bırakıcak buda azimle oluyor yok eğer gazsa ilaçlarla rahatlatılır kolik ayları geçti artık ilaç daha rahat kullanabilir ay itibarıyla
ben geldim yoksun yattın heralde
ben hiç anlamam ama aşure buğdayından olduğunu sanıyordum:26:
kimse yok hayırdır
sebos sende varmısın yokmusun anlamadım:44:eylul vardı gitmiş bende rezenemi içip hoooop yatak
benim vız vız arım böyle değilAaa dandiniyii bizde cok seviyoruzzz kieylül niniyle uyuyan bir cok degildii hep pis piisss diye uyuyorduu hatta uyutup yemegin basina gecerdim direkk huufffdiye üfleyecegime pis pis diye üfliyorduumama iki üc haftadir dandinidandini dedigimanda eylül basini sola atip gözünü kapatiyor okadar sevimli oluyorkii sipaaa ama sadee ben söyleyinceee baskasiinda güliyorrr
Sarki sözüde tam bilmiyoruumm kendim uyarliyorum bas ama galiba
Önce menekseyi koklarr sonra gülü emerizz ari viz viz viz gibi birseydii ben biraz salliyorum aradaaa eylül icin fark etmiyorrsevdigi yer ariviz viz vizzz birde ziplatincaaa agzini ikiyee ayiriyorrr
aylık boy kilo alımı önemli nasıl önemli değil der offf hepsi ayrı telden konuşuyo yaHe kiz hep o pis calpolden
Bizim dr cok bostu cay falan ismarladi bize
Yogurt meselesini sordum inek sutunden ziyade mamayla hazirlayin dedi
E anne sutu var bende ondan yapsam dedim
Onu sade vermeyi tercih ediyolarmis
Bi de boy bizim icin onemli degil kilo oneml dedi
Ben de oglum bodurmus falan demistim ama
Karam buralardaydi ama
yatalım kız benim gece kuşu ahmete yakalanmıyayım zaten sersem gibiyim terliyorum veya sıcak basıyo hastalanmam inşallah:18:gece bakmak daha zor anacım uyusunlarki dinlenelimVarim kiz
Bi de ben yatsam ama benim ikisi de ayakta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?