liste zahmetli olur da hani yok mu şunu yaptım iyi oldu falan spor deme o bize şimdi uzakcanım yaa listeyi yazarım tabi istersenizde değişik bir şey yok sadece normal insan beslenmesi. ben bi ara yemek yerken insanlıktan çıktığım için normaller gibi yemeye başlayınca verdim kiloları.ama o şevk sadece 15 gün sürdü şimdi yine sapıttım napıcam ben yaaa hem benim boyumda sizden kısa olduğu için yarım dünya gibi oldum uffff çok üzülüyorum
ya gaz gibi canı acıyor belli yüzünü buruşturuyor ayakları havaya dikiyorgazlı bi bebek değil mi canım, ondandır. ek gıdadan gazı olmayan bile gazlandı baksana.
bir de tam öğrenme zamanını öyle gazlı geçirdiyse 3-4.ayları yani alışkanlık edinmiş olabilir.
ne yapabilirsin bilemedim her bebek farklı kendilerine göre düzenleri biz ne yapsak müdahele edemiyoruz
önce beni korkuttu zehirli ishal olmasın dedi sonrada tahliller çıkınca normal ishal çıktı mikrop kapmıştır dişte onu tetiklemiş olabilir filan dedi tam olarak oda bilmiyor sanırım .inşaalah düzelir canım amin.
selamlar güzel hanımlar biraz bodoslama olacak yine ama geçen tek tek yazdığım cevapların hepsi silindi o kadarda uğraşmıştım oysaki şimdide korktum öle olur diyede teşebbüs bile edemedim az laflimde bakıcam geçmişe napıyorsunuz şekerler keyifler yerinde gibi. bizim pek iyi değil kuzum hastalandı sanmıştım ama herkes hasta değil diştendir dişten diyor tahmin edeceğiniz gibi. bazı bebeklerde üşütmüş gibi oluyormuş diş çıkarırken. birde kızlar artık yavaş yavaş zor günlere doğru ilerliyoruz sanırsam önceden nereye koysam orada dururdu şimdi zıpır zıpır sürekli dikkat istiyor eşek sizler iyimisiniz bakalım
arkadaşlar merhabalar bizde oğlumuz Mustafa Sinan ı sünnet ettirdik.Herhangi bir sıkıntı yoktu ama sünnetçi bir kaç ay sonra sıkıntı çıkabilirdi tam zamanıymış dedi.Biz evde sünnet ettirdik gayet iyi geçti ilk idrarını yapana kadar sonra ertesi gün aynı hareketlilik devamdı.
ben sizlere birşey sormak istiyorum bugün aşıları ve kontrolü vardı oğluşumun 7.800 gr 70 cm anne sütü hala devam ediyorum ve sütüm geliyor çok şükür.Yavaş yavaş meyve püresi vermeye başladım forumlarda gördüğüm devam sütü ve yoğurt veriliyor acaba sütüm yetiyorken bunları vermeye başlamalı mıyım bende
evet çok şükürahhh ahhh yarama parmak bastın karam ne filmler izlerdik beeee mısırlar patlatıp şimdi hayal oldu ama bunada şükür kız allah aratmasın şanslıyız evlatlarımız kucağımızda. önceden hep bişeyler yarım gelirdi eksiklik buymuş demekki diyorum tam anlamıyla aile olduk rtık. bide benim 7 yılı geçtikten sonra oldu öle kıymetli ki yirimmm onuuuu tiyzesii
banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerim
sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmış
ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustubende yorgunum be
liste zahmetli olur da hani yok mu şunu yaptım iyi oldu falan spor deme o bize şimdi uzak
biz de yarım dünyayız kızz boşverr moral bozmak yok azim varr
ya gaz gibi canı acıyor belli yüzünü buruşturuyor ayakları havaya dikiyor
ama hiç durmuyor sürekli öyle 6,5 ay olduk ya ne gazmış bu rusyada bile yoktur bu kadar
nasıl korkutuyor ya zehirli olabilirmiş
tahlilde çıksa bile insan korkar yahu söylerken
geçmiş olsun diyen herkese tek tek teşekkürler şimdiye kadar yapmadı daha çok şükür hafifledi yada bitti sanırım akşam 7 civarı yine hastaneye gidiyoruz geçtiyse damar yolunu sökecekler geçmediyse yine serum vericekler o damaryolu çok kötü birşey hep sekoşunda dediği gibi onu çekiştirip duruyor ağzına sokmaya çalışıyor hastanelere düşmek çok zor küçücük bebek 5-6 saat serum yedi allah kimseye yaşatmasınhastaneden sonra yazmaya çalışırım kızlar
adaşlar demekstres sen de dr.a gitmişsin geçmiş olsun ahmete. benim oğlumun adı da ahmet
sebostos senin bebe de mi hasta, geçmiş olsun ne dedi dr
merhabaselamlar güzel hanımlar biraz bodoslama olacak yine ama geçen tek tek yazdığım cevapların hepsi silindi o kadarda uğraşmıştım oysaki şimdide korktum öle olur diyede teşebbüs bile edemedim az laflimde bakıcam geçmişe napıyorsunuz şekerler keyifler yerinde gibi. bizim pek iyi değil kuzum hastalandı sanmıştım ama herkes hasta değil diştendir dişten diyor tahmin edeceğiniz gibi. bazı bebeklerde üşütmüş gibi oluyormuş diş çıkarırken. birde kızlar artık yavaş yavaş zor günlere doğru ilerliyoruz sanırsam önceden nereye koysam orada dururdu şimdi zıpır zıpır sürekli dikkat istiyor eşek sizler iyimisiniz bakalım
sağol canımsebos marji ve stres bu arada geçmiş olsun canlar nasıl oldu kuzucuklar sizinkilerde dişten olmasın. birde 12 sinde diyetisyenle randevum var gitmicem galiba utanıyorum yaa ik 15 gün 4 kilo verdim bi gazla ondan sonra 1 ayda 1,5 kilo verdim şimdi durum ne bilmiyorumda evdeki tartımın pili bitti tartılamıyorummm
geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamandaarkadaşlar merhabalar bizde oğlumuz Mustafa Sinan ı sünnet ettirdik.Herhangi bir sıkıntı yoktu ama sünnetçi bir kaç ay sonra sıkıntı çıkabilirdi tam zamanıymış dedi.Biz evde sünnet ettirdik gayet iyi geçti ilk idrarını yapana kadar sonra ertesi gün aynı hareketlilik devamdı.
ben sizlere birşey sormak istiyorum bugün aşıları ve kontrolü vardı oğluşumun 7.800 gr 70 cm anne sütü hala devam ediyorum ve sütüm geliyor çok şükür.Yavaş yavaş meyve püresi vermeye başladım forumlarda gördüğüm devam sütü ve yoğurt veriliyor acaba sütüm yetiyorken bunları vermeye başlamalı mıyım bende
gazdan mazdan değil canım huy huy emin ol biliyorumda konuşuyorum birebir yaşadım milyonda bir görülüyo bence tek çareside arsız olucan daha yazacamda kızdımıyim şimdi kendimide senidekızlar size 10 puanlık bir soru soracam ama lütfen her okuyan olur ya da olmaz bir yorum söylesin
benim oglan dogdugundan beri sallanarak uyur
sallanırken bile ayakları çeker uyanır gözü kapalı da olsa aglar yani en fazla 1 saat deliksiz uyur
kaka yapar yatırırım durum yine aynı sizce neden
var mı etrafta sizde öyle olan bebek nedeni ne olabilir?
geçti say canım bişeyciği kalmaz inşallahgeçmiş olsun diyen herkese tek tek teşekkürler şimdiye kadar yapmadı daha çok şükür hafifledi yada bitti sanırım akşam 7 civarı yine hastaneye gidiyoruz geçtiyse damar yolunu sökecekler geçmediyse yine serum vericekler o damaryolu çok kötü birşey hep sekoşunda dediği gibi onu çekiştirip duruyor ağzına sokmaya çalışıyor hastanelere düşmek çok zor küçücük bebek 5-6 saat serum yedi allah kimseye yaşatmasınhastaneden sonra yazmaya çalışırım kızlar
selam canım canım aman dikkat et diştendir deyip geçiştirme bizz bu ara ne olursa diştendir dedik topikçe bebişler hasta çıktı istersen sende bi götür doktora.
hayırlı olsun canım sünnetinz atlatmışsınız bile ohh ne güzel.maşallah oğluşuna kilosuda boyuda iyi sütün yetiyosa bence yavaştan başla ben biraz abarttım oğluş daha a emmeye başladı.yeni tatlar ver mutlaka ama doyumluk olmasın sadece yeni tatlara alışsın.
sağolasın canım geçiştirmedim aslında da ateşi falan yok şükür. bugün sağlık ocağına götürdüm artık hiçbi doktorada güvenim kalmadı orda bi kontrol ettirdim ciğerlerinde falan bişey yok boğazda da yok şurup verdi peditus onu veriyorum işte
sagol canımcanım gaz açlık ve hastalık değilse alışkanlık olabilir.yada bazı bebekler anneden babadan ayrılmak istemedikleri için uyumak istemezlermiş.ama uyuduktan sonra uyanma sebebi olabilirmi bu bilmiyorum.
dönemseldir desem senin oğlun hep böyleydi.benimkide dönem dönem sabaha kadar sallanarak uyuyo.ama sonra düzeliyor.nedenini bende bilmiyorum.
evet bence de nazar degdi bebüşlere kem gözlere şişşgeçmiş olsun yaaa nedir bu kuzucukların üstündeki kara bulutlar kız kurşun döktürek topiğe nazar değdi valla
tam canım etcem birazdanelif stres karam marji size arkadaşlık talebi gönderdim kabul edin beni heeee daha aklıma gelmeyen varsa onlarada yollarım haa seboş var dur onada atam
valla bacım spor falan hak getire zaten doktorda spora başlatmadı şu an emzirdiğimiz için günde 1 saat yüksek tempoda yürümüş gibi spor yamış oluyomuşuz gün boyu emzirmekle diyooooo doktor hanımcım. onun dışında güp güp tutkuları halleyleri götürüyodum onu kestim haaa en önemlisi beyaz çayda kilo verdiriyomuş günde 3 fincan dediydi ama yapamadım hala kız kilosu 250 milyon 50 gram aldıydım bende denemelşk ama bir türlü kısmet olmadı tadı falan nasıl bilmiyorum yanii
he tamam işte biz normal insan nası besleniyo onu merak ediyoruzcanım yaa listeyi yazarım tabi istersenizde değişik bir şey yok sadece normal insan beslenmesi. ben bi ara yemek yerken insanlıktan çıktığım için normaller gibi yemeye başlayınca verdim kiloları.ama o şevk sadece 15 gün sürdü şimdi yine sapıttım napıcam ben yaaa hem benim boyumda sizden kısa olduğu için yarım dünya gibi oldum uffff çok üzülüyorum
böyle yaparsanız daha çoooook özliyceksinizkız allah iyiligini versin
herkes diyo böyle çocuk yok ama ne bilim artık
normal uyusun istiyorum yaaeşimle eski günlerimi özledim,tv bile izleyemiyoruz
akşamları
kendi kendimize değdirmişizdirgeçmiş olsun yaaa nedir bu kuzucukların üstündeki kara bulutlar kız kurşun döktürek topiğe nazar değdi valla
he birazdan bakayım kabul edeyim:13:elif stres karam marji size arkadaşlık talebi gönderdim kabul edin beni heeee daha aklıma gelmeyen varsa onlarada yollarım haa seboş var dur onada atam
eşin erken geliyor demek iyi barievet çok şükür
ama insanız işte zaaflarımız var arada rahat uyumak uyanmak dellenmek istiyor insan
sen yersin bacım şüphemiz yok
bak bak nasıl sormam mı falan filan
allahım neler oluyor yaa off bu bebelere
çok az uyumuşsun canım 5 saat uyudum ben pert eşim geldi şimdi efeyi verdim
oh be
alala ilk defa duydum beyaz çayvalla bacım spor falan hak getire zaten doktorda spora başlatmadı şu an emzirdiğimiz için günde 1 saat yüksek tempoda yürümüş gibi spor yamış oluyomuşuz gün boyu emzirmekle diyooooo doktor hanımcım. onun dışında güp güp tutkuları halleyleri götürüyodum onu kestim haaa en önemlisi beyaz çayda kilo verdiriyomuş günde 3 fincan dediydi ama yapamadım hala kız kilosu 250 milyon 50 gram aldıydım bende denemelşk ama bir türlü kısmet olmadı tadı falan nasıl bilmiyorum yanii
akşamda antibiyotiği vericem kusma olmazsa sorun yok ateş düşürücüyü değiştiririm kendim önemli olan antibiyotiğicanım bu seferde ilaçlarmı dokundu kuzuya gerçekten nazar değdi bebelere yaa.allah korusun.bu gibi durumlardea napılır bacım ilacımı değiştirticeksin.
geçmiş olsun diyen herkese tek tek teşekkürler şimdiye kadar yapmadı daha çok şükür hafifledi yada bitti sanırım akşam 7 civarı yine hastaneye gidiyoruz geçtiyse damar yolunu sökecekler geçmediyse yine serum vericekler o damaryolu çok kötü birşey hep sekoşunda dediği gibi onu çekiştirip duruyor ağzına sokmaya çalışıyor hastanelere düşmek çok zor küçücük bebek 5-6 saat serum yedi allah kimseye yaşatmasınhastaneden sonra yazmaya çalışırım kızlar
geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin.rabbim yavrularımızı korusun
he tamam işte biz normal insan nası besleniyo onu merak ediyoruz
böyle yaparsanız daha çoooook özliyceksiniz
ben böyle konuşuyorum ama inan eşinle seni düşünüyorum bunun tek yolu istikrarlı olmak
kendi kendimize değdirmişizdir
he birazdan bakayım kabul edeyim:13:
eşin erken geliyor demek iyi bari
alala ilk defa duydum beyaz çay
akşamda antibiyotiği vericem kusma olmazsa sorun yok ateş düşürücüyü değiştiririm kendim önemli olan antibiyotiği
nazarlandık analı danalı herhal topik uçuyor:18:
evet çok şükür
ama insanız işte zaaflarımız var arada rahat uyumak uyanmak dellenmek istiyor insan
sen yersin bacım şüphemiz yok
bak bak nasıl sormam mı falan filan
allahım neler oluyor yaa off bu bebelere
çok az uyumuşsun canım 5 saat uyudum ben pert eşim geldi şimdi efeyi verdim
oh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?