2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

liste zahmetli olur da hani yok mu şunu yaptım iyi oldu falan spor deme o bize şimdi uzak
biz de yarım dünyayız kızz boşverr moral bozmak yok azim varr
ya gaz gibi canı acıyor belli yüzünü buruşturuyor ayakları havaya dikiyor
ama hiç durmuyor sürekli öyle 6,5 ay olduk ya ne gazmış bu rusyada bile yoktur bu kadar

nasıl korkutuyor ya zehirli olabilirmiş
tahlilde çıksa bile insan korkar yahu söylerken

selam canım canım aman dikkat et diştendir deyip geçiştirme bizz bu ara ne olursa diştendir dedik topikçe bebişler hasta çıktı istersen sende bi götür doktora.

hayırlı olsun canım sünnetinz atlatmışsınız bile ohh ne güzel.maşallah oğluşuna kilosuda boyuda iyi sütün yetiyosa bence yavaştan başla ben biraz abarttım oğluş daha a emmeye başladı.yeni tatlar ver mutlaka ama doyumluk olmasın sadece yeni tatlara alışsın.

evet çok şükür
ama insanız işte zaaflarımız var arada rahat uyumak uyanmak dellenmek istiyor insan
banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerim

sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmış

ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustu bende yorgunum be

sen yersin bacım şüphemiz yok
bak bak nasıl sormam mı falan filan
allahım neler oluyor yaa off bu bebelere
çok az uyumuşsun canım 5 saat uyudum ben pert eşim geldi şimdi efeyi verdim
oh be

valla bacım spor falan hak getire zaten doktorda spora başlatmadı şu an emzirdiğimiz için günde 1 saat yüksek tempoda yürümüş gibi spor yamış oluyomuşuz gün boyu emzirmekle diyooooo doktor hanımcım. onun dışında güp güp tutkuları halleyleri götürüyodum onu kestim haaa en önemlisi beyaz çayda kilo verdiriyomuş günde 3 fincan dediydi ama yapamadım hala kız kilosu 250 milyon 50 gram aldıydım bende denemelşk ama bir türlü kısmet olmadı tadı falan nasıl bilmiyorum yanii

canım inşallah geçmiştir de gerek kalmaz seruma falan. o damar yolu bizi bile rahatsız ediyo el kadar bebeğe napmasın.bekliyoruz canım haberlerini.amin canım allah senin oluşunada tekrar yaşatmasın.

stres sen de dr.a gitmişsin geçmiş olsun ahmete. benim oğlumun adı da ahmet
sebostos senin bebe de mi hasta, geçmiş olsun ne dedi dr
adaşlar demek sadece ahmetmi yosa 2. adı varmı
sağol canım grip herkesi vurdu işte

merhaba
bugün dr um diş ateşi en fazla 2 gün sürer dedi daha fazla sürüyorsa enfeksiyondur dedi

sağol canım
başlangıç kilosu alalım hemen

geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamanda
anne sütü olanın devam sütü vermesine gerek yok bence ama meyve çorba yoğur sütün olsada vermen gerekiyor sadece miktarı az tutarsın

gazdan mazdan değil canım huy huy emin ol biliyorumda konuşuyorum birebir yaşadım milyonda bir görülüyo bence tek çareside arsız olucan daha yazacamda kızdımıyim şimdi kendimide senide

geçti say canım bişeyciği kalmaz inşallah

canım bu seferde ilaçlarmı dokundu kuzuya gerçekten nazar değdi bebelere yaa.allah korusun.bu gibi durumlardea napılır bacım ilacımı değiştirticeksin.

sağolasın canım geçiştirmedim aslında da ateşi falan yok şükür. bugün sağlık ocağına götürdüm artık hiçbi doktorada güvenim kalmadı orda bi kontrol ettirdim ciğerlerinde falan bişey yok boğazda da yok şurup verdi peditus onu veriyorum işte

iyi yapmışsın canım götürmekle.şükür bişeyi yokmuşmuş. ilaç ne için canım duymamıştım hiç ismini.

sagol canım
geçmiş olsun yaaa nedir bu kuzucukların üstündeki kara bulutlar kız kurşun döktürek topiğe nazar değdi valla
evet bence de nazar degdi bebüşlere kem gözlere şişş
elif stres karam marji size arkadaşlık talebi gönderdim kabul edin beni heeee daha aklıma gelmeyen varsa onlarada yollarım haa seboş var dur onada atam
tam canım etcem birazdan

beyaz çay neymiş ya

he tamam işte biz normal insan nası besleniyo onu merak ediyoruz

kız allah iyiligini versin
herkes diyo böyle çocuk yok ama ne bilim artık
normal uyusun istiyorum yaa eşimle eski günlerimi özledim,tv bile izleyemiyoruz
akşamları
böyle yaparsanız daha çoooook özliyceksiniz
ben böyle konuşuyorum ama inan eşinle seni düşünüyorum bunun tek yolu istikrarlı olmak

geçmiş olsun yaaa nedir bu kuzucukların üstündeki kara bulutlar kız kurşun döktürek topiğe nazar değdi valla
kendi kendimize değdirmişizdir

elif stres karam marji size arkadaşlık talebi gönderdim kabul edin beni heeee daha aklıma gelmeyen varsa onlarada yollarım haa seboş var dur onada atam
he birazdan bakayım kabul edeyim:13:

eşin erken geliyor demek iyi bari

alala ilk defa duydum beyaz çay

canım bu seferde ilaçlarmı dokundu kuzuya gerçekten nazar değdi bebelere yaa.allah korusun.bu gibi durumlardea napılır bacım ilacımı değiştirticeksin.
akşamda antibiyotiği vericem kusma olmazsa sorun yok ateş düşürücüyü değiştiririm kendim önemli olan antibiyotiği
nazarlandık analı danalı herhal topik uçuyor:18:

Kızlar efeye et suyu yapıyorum eti yıkamama ragmen
Su da bir kızarıklık oldu yeni kaynadı
Napayım döküp yeni mi koyayım kalsın mı

geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin.rabbim yavrularımızı korusun

ben de merak ediyorum normal insan beslenmesini
benim oğlana da geçen ateşlendiğinde iki kere calpol verdim ikisini de anında kustu
ilaç da içmeyen cinsinden bunlar bacım

kıskandın mı cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…