evet canım kardeşe kardeşe mikrop dayanışması yapıyolar heraldestrescim tam geldinizmi oğluş nasıl diycektim geçmişin sonuna gelince aldım cevabımı.geçmiş olsun canım boğazı iltihaplanmış demek.abisimi hasta ondan kapmıştır demişya yada abisini hasta etmeyen virüsler küçük ahmetimi hasta etmiş.tekrardan geçmiş olsun canım ilaçlarla atlatırsınız kısa sürede
allah allah kendi yaptığı tarhananın acılı olup olmadığını söyelemedimi canım sana çocuğa vericeni söylemişsindir.iyiki biz anneler çocuğa vereden önce bakıyoruz tadına herşeyin.
maşallah canım oğluşa boyuna göre kilosu normal bence.aşılarınızıda oldunuz sanırım inşallah ateş yapmadan atlatırsınız.
geçmiş olsun master oğluş iyide ben kötüyüm bizdede boğazım acıyo öksürük var çiğerlerim acıyo havalar bi öle bi böle ya bebeler hasta ya anneleri hemen gelse şu sıcaklar yaaa.
hayırlı olsun canım dişiniz diş konusundan ben pek anlamıyorum canım.bizim oğlanın bayadır diş etinde beyazlık var dokunun ca sertlik geliyor eline ama dahada bişey yok.yani devamı gelmedi.diş olup olmadığından bile şüpheliyim
geçmiş olsun canım hayırdır aşılardan dolayımı çıktı ateş yoksa diş falanmı çıkıyo.
efecik daha çorbasını içemedi demek
aynı ben bacım neler neler yaktım geçende slemiştim çaydanlıklar çorbalar.mercimek haşlarken mercimekleri yaktım o kadar yakmışımli tencereyi temizleyemeden mercimekler yapışmış çıkmıyor kömür gibi attım sonunda tencereyi.
selam canım ne güzel herşey yolundaymış.telekkür ederiz canım sende eşinle yavrunla güzel bi hafta geçirirsin umarım.
yalan mı kızz adı belli olmayan cisim insan görünümlü deniz anasıı
deniz taşar be biz gitsek
kız sen bizden beter oldun kv konusunda hooop hızlı ilerleme sindire sindirekvalide degil mi bir de bu en iyisi
ya tadına bakmadan içirseydim
geçmiş olsun canım yaa bitkiçayları birebir
bende muhallebi tarifi istiyorumbenim memeler iç öyle dolmadığı için bir şey diyemeyeceğim.. kızımın neyi ne zman yiyeceğini bilmiyorum hevesle aldığı sadece meme
muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz yaa ben yaptığımda bir türlü yediremiyorum bi tarif alsam:44::44:
sünnet düğünü illaki olacak yanioff offf haftaya cumartesi oğluşumun pipisi gidiyor artık en sevdiği oyuncakları alıp babasıyla oyalayacaz dr diğer taraftan kesecek ne kadar uzun sürüyo 1 saat sürücek alttarafı ucundan azıcık gidicek neyseki o hafta annemlerde kalıcam çok şükür ailem yanımda hep diğer haftada koçunu kesip mevludunu yapıcaz allah kısmet ederse 5 yaşındada sünnet düğünümüzü yapıcaz
gerçekten elif sen biraz azalt bacım sütün var olduğu halde 150-200 fazla yani 50-100 versen kafi bencedehaklısınız kızlar bende azaltıcam miktarları. benim doktor kahvaltı çorba muhallebi meyve falan ver dedi bende ona uydum abarttım sanırım.sütün doyurmaz dedi diyede korktum.oğluşum çok kilolu bi bebek değil sanırım zayıf bile sayılır 8 kilo 73 cm birazda bu yüzden abarttım sanırım sütümmü yetmiyor acaba diye.
kızlar size 10 puanlık bir soru soracam ama lütfen her okuyan olur ya da olmaz bir yorum söylesin
benim oglan dogdugundan beri sallanarak uyur
sallanırken bile ayakları çeker uyanır gözü kapalı da olsa aglar yani en fazla 1 saat deliksiz uyur
kaka yapar yatırırım durum yine aynı sizce neden
var mı etrafta sizde öyle olan bebek nedeni ne olabilir?
evet canım bunlar gittikçe tehlikeli oluyorselamlar güzel hanımlar biraz bodoslama olacak yine ama geçen tek tek yazdığım cevapların hepsi silindi o kadarda uğraşmıştım oysaki şimdide korktum öle olur diyede teşebbüs bile edemedim az laflimde bakıcam geçmişe napıyorsunuz şekerler keyifler yerinde gibi. bizim pek iyi değil kuzum hastalandı sanmıştım ama herkes hasta değil diştendir dişten diyor tahmin edeceğiniz gibi. bazı bebeklerde üşütmüş gibi oluyormuş diş çıkarırken. birde kızlar artık yavaş yavaş zor günlere doğru ilerliyoruz sanırsam önceden nereye koysam orada dururdu şimdi zıpır zıpır sürekli dikkat istiyor eşek sizler iyimisiniz bakalım
sebos marji ve stres bu arada geçmiş olsun canlar nasıl oldu kuzucuklar sizinkilerde dişten olmasın. birde 12 sinde diyetisyenle randevum var gitmicem galiba utanıyorum yaa ik 15 gün 4 kilo verdim bi gazla ondan sonra 1 ayda 1,5 kilo verdim şimdi durum ne bilmiyorumda evdeki tartımın pili bitti tartılamıyorummm
kızlar size 10 puanlık bir soru soracam ama lütfen her okuyan olur ya da olmaz bir yorum söylesin
sallanırken bile ayakları çeker uyanır gözü kapalı da olsa aglar yani en fazla 1 saat deliksiz uyur
herkese merhaba geçmiş yapamadım yapamıyacağımda sabahın 7,30 undan beri hastanedeyiz mertime serum veriyorlarishalden dolayı susuz kalmış bir sürü ilaç yazdı damar yolu takılı bir şekilde eve yolladı ishal devam ederse yine gideceğiz maalesef bide çok kansızlık çıktı kaka tahlili aldılar çok şükür zehirli ishal değil normal ishalmiş.
evet canım bunlar gittikçe tehlikeli oluyor
beni hep yanında istedigi için ayrı kalamıyoz ama bez falan atmaya gideceksem yer minderine koyuyom hemen
geliyorumm maraton koşucularından beterim
git kız bize de yaz listeni hemi de
kamptakilerle zayıflıyoz biz de
arkadaşlar merhabalar bizde oğlumuz Mustafa Sinan ı sünnet ettirdik.Herhangi bir sıkıntı yoktu ama sünnetçi bir kaç ay sonra sıkıntı çıkabilirdi tam zamanıymış dedi.Biz evde sünnet ettirdik gayet iyi geçti ilk idrarını yapana kadar sonra ertesi gün aynı hareketlilik devamdı.
ben sizlere birşey sormak istiyorum bugün aşıları ve kontrolü vardı oğluşumun 7.800 gr 70 cm anne sütü hala devam ediyorum ve sütüm geliyor çok şükür.Yavaş yavaş meyve püresi vermeye başladım forumlarda gördüğüm devam sütü ve yoğurt veriliyor acaba sütüm yetiyorken bunları vermeye başlamalı mıyım bende
yavrum benim geçmiş olsun marji hemen atlatır canım üzme bırakma kendini yarın bak gör düzelmiş olucak
ishal neden kaynaklıymış verdiğin bişeymi ne öğrendinmi
herkese merhaba geçmiş yapamadım yapamıyacağımda sabahın 7,30 undan beri hastanedeyiz mertime serum veriyorlarishalden dolayı susuz kalmış bir sürü ilaç yazdı damar yolu takılı bir şekilde eve yolladı ishal devam ederse yine gideceğiz maalesef bide çok kansızlık çıktı kaka tahlili aldılar çok şükür zehirli ishal değil normal ishalmiş.
benim var zavallı kadının topukları yara olrdu bide o ayağında sallardı çok fazla kurcalama bence canım şurda 3-5 ay daha böle gider sora düzelecek zaten yavaş yavaş düzene sokacağız işallah kuzularımızı. dua et ki eşin çok yardımcı ya yanlız başına olsaydın offf düşüncesi bile kötü yaa
kız ben uykusuzluktan kalan yarım zekamla yarım yamalak anlamışım yazdıklarını sen tamamen farklı bişey soruyormuşsun yaaa kusura bakma bebem.valla öle bebek hiç yok karam olsa dükkan senin ama örnekleyebileceğim biri yok malesef etrafımda
kız allah iyiligini versin
herkes diyo böyle çocuk yok ama ne bilim artık
normal uyusun istiyorum yaaeşimle eski günlerimi özledim,tv bile izleyemiyoruz
akşamları
geçmiş olsun diyen herkese tek tek teşekkürler şimdiye kadar yapmadı daha çok şükür hafifledi yada bitti sanırım akşam 7 civarı yine hastaneye gidiyoruz geçtiyse damar yolunu sökecekler geçmediyse yine serum vericekler o damaryolu çok kötü birşey hep sekoşunda dediği gibi onu çekiştirip duruyor ağzına sokmaya çalışıyor hastanelere düşmek çok zor küçücük bebek 5-6 saat serum yedi allah kimseye yaşatmasınhastaneden sonra yazmaya çalışırım kızlar
banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerimcanım ben şöyle yapıyorum
120 ml suya yada (6 ml su +60 ml anne sütü yada devam sütü bunu yaacaksam muhallebi olunca sonradan koyup çırpıyorum)
1 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı irmik
2 kuru kayısı doğruyorum küçük küçük
bunları karıştırarak pişiriyorum bazne içine yulaf kepeğide koyuyorum.
ocaktan alıp zeytinyağını koyuyoru içine elma yada muz bazen kivi koyuyorum blendırdan çekiyorum oğlum çok seviyo bunu.
bazen hazır pirinç unlu mamalardan alıyorum onların içinde devam sütüd oluyo ama içine kayısıyı meyveları ben koyuyorum yinede.
sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmışBen de dr a goturdum oglani kontrole hic sordugun yok
Stresim olsa sorardi simdi cnm benim
ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustustress geçmiş yapacak da gelecek o zamana kadar ahmet kuduruyor gidiyorr off ne zaman iki laf edecez senle be arkadaşım
banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerim
sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmış
ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustubende yorgunum be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?