2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar merhabalar bizde oğlumuz Mustafa Sinan ı sünnet ettirdik.Herhangi bir sıkıntı yoktu ama sünnetçi bir kaç ay sonra sıkıntı çıkabilirdi tam zamanıymış dedi.Biz evde sünnet ettirdik gayet iyi geçti ilk idrarını yapana kadar sonra ertesi gün aynı hareketlilik devamdı.
ben sizlere birşey sormak istiyorum bugün aşıları ve kontrolü vardı oğluşumun 7.800 gr 70 cm anne sütü hala devam ediyorum ve sütüm geliyor çok şükür.Yavaş yavaş meyve püresi vermeye başladım forumlarda gördüğüm devam sütü ve yoğurt veriliyor acaba sütüm yetiyorken bunları vermeye başlamalı mıyım bende

kızlar size 10 puanlık bir soru soracam ama lütfen her okuyan olur ya da olmaz bir yorum söylesin
benim oglan dogdugundan beri sallanarak uyur
sallanırken bile ayakları çeker uyanır gözü kapalı da olsa aglar yani en fazla 1 saat deliksiz uyur
kaka yapar yatırırım durum yine aynı sizce neden
var mı etrafta sizde öyle olan bebek nedeni ne olabilir?

evet canım kardeşe kardeşe mikrop dayanışması yapıyolar heralde

sendemi hasta oldun geçmiş olsun benimde yakındır bu yorgunluk ve uykusuzlukla
yalan mı kızz adı belli olmayan cisim insan görünümlü deniz anasıı
deniz taşar be biz gitsek
çatlaksın al bak tahlil yaptım sana

kvalide degil mi bir de bu en iyisi
ya tadına bakmadan içirseydim
geçmiş olsun canım yaa bitkiçayları birebir
kız sen bizden beter oldun kv konusunda hooop hızlı ilerleme sindire sindire

bende muhallebi tarifi istiyorum

sünnet düğünü illaki olacak yani ben yapmadım ilkinde düğün bundada yapmam abiye haksızlık olmasın diye

gerçekten elif sen biraz azalt bacım sütün var olduğu halde 150-200 fazla yani 50-100 versen kafi bencede

benim var zavallı kadının topukları yara olrdu bide o ayağında sallardı çok fazla kurcalama bence canım şurda 3-5 ay daha böle gider sora düzelecek zaten yavaş yavaş düzene sokacağız işallah kuzularımızı. dua et ki eşin çok yardımcı ya yanlız başına olsaydın offf düşüncesi bile kötü yaa

evet canım bunlar gittikçe tehlikeli oluyor
beni hep yanında istedigi için ayrı kalamıyoz ama bez falan atmaya gideceksem yer minderine koyuyom hemen
geliyorumm maraton koşucularından beterim

git kız bize de yaz listeni hemi de
kamptakilerle zayıflıyoz biz de

kız ben uykusuzluktan kalan yarım zekamla yarım yamalak anlamışım yazdıklarını sen tamamen farklı bişey soruyormuşsun yaaa kusura bakma bebem.valla öle bebek hiç yok karam olsa dükkan senin ama örnekleyebileceğim biri yok malesef etrafımda

geçmiş olsun diyen herkese tek tek teşekkürler şimdiye kadar yapmadı daha çok şükür hafifledi yada bitti sanırım akşam 7 civarı yine hastaneye gidiyoruz geçtiyse damar yolunu sökecekler geçmediyse yine serum vericekler o damaryolu çok kötü birşey hep sekoşunda dediği gibi onu çekiştirip duruyor ağzına sokmaya çalışıyor hastanelere düşmek çok zor küçücük bebek 5-6 saat serum yedi allah kimseye yaşatmasınhastaneden sonra yazmaya çalışırım kızlar

yavrum benim geçmiş olsun marji hemen atlatır canım üzme bırakma kendini yarın bak gör düzelmiş olucak
ishal neden kaynaklıymış verdiğin bişeymi ne öğrendinmi

canım yaa listeyi yazarım tabi istersenizde değişik bir şey yok sadece normal insan beslenmesi. ben bi ara yemek yerken insanlıktan çıktığım için normaller gibi yemeye başlayınca verdim kiloları.ama o şevk sadece 15 gün sürdü şimdi yine sapıttım napıcam ben yaaa hem benim boyumda sizden kısa olduğu için yarım dünya gibi oldum uffff çok üzülüyorum

gazlı bi bebek değil mi canım, ondandır. ek gıdadan gazı olmayan bile gazlandı baksana.
bir de tam öğrenme zamanını öyle gazlı geçirdiyse 3-4.ayları yani alışkanlık edinmiş olabilir.
ne yapabilirsin bilemedim her bebek farklı kendilerine göre düzenleri biz ne yapsak müdahele edemiyoruz

bence ufaktan başla canım
ek gıda işi biraz uzun bir süreç hemen olmuyor biz 3 kendi kaşıgıyla başladık şuan 10,20 kaşık arası anca alıyor hem bagırsakları
falan da anca alışıyor..damatlıgını da görürsün inş
morarma falan oluyor mu :18:

yavrum benim geçmiş olsun marji hemen atlatır canım üzme bırakma kendini yarın bak gör düzelmiş olucak
ishal neden kaynaklıymış verdiğin bişeymi ne öğrendinmi

önce beni korkuttu zehirli ishal olmasın dedi sonrada tahliller çıkınca normal ishal çıktı mikrop kapmıştır dişte onu tetiklemiş olabilir filan dedi tam olarak oda bilmiyor sanırım .inşaalah düzelir canım amin.

yavrum benimmm kıyamam merte şimdi gördüm canım yaa sters alıntı yapınca çok çok geçmiş olsun. sende güçlü ol annesi yavrunun şimdi sana her günden daha fazla ihtiyacı var çünkü.

kız allah iyiligini versin
herkes diyo böyle çocuk yok ama ne bilim artık
normal uyusun istiyorum yaa eşimle eski günlerimi özledim,tv bile izleyemiyoruz
akşamları

kız allah iyiligini versin
herkes diyo böyle çocuk yok ama ne bilim artık
normal uyusun istiyorum yaa eşimle eski günlerimi özledim,tv bile izleyemiyoruz
akşamları

ahhh ahhh yarama parmak bastın karam ne filmler izlerdik beeee mısırlar patlatıp şimdi hayal oldu ama bunada şükür kız allah aratmasın şanslıyız evlatlarımız kucağımızda. önceden hep bişeyler yarım gelirdi eksiklik buymuş demekki diyorum tam anlamıyla aile olduk rtık. bide benim 7 yılı geçtikten sonra oldu öle kıymetli ki yirimmm onuuuu tiyzesii

canım benim ya gerçekten çok zor bir durum inş hemencecik geçer
iyiki salıyı beklemediniz canım bu yönden de bakmak lazım
habersiz bırakma bizii.kız marji nazara geldi bu çocuk diyim sana

banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerim

Ben de dr a goturdum oglani kontrole hic sordugun yok
Stresim olsa sorardi simdi cnm benim
sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmış

stress geçmiş yapacak da gelecek o zamana kadar ahmet kuduruyor gidiyorr off ne zaman iki laf edecez senle be arkadaşım
ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustu bende yorgunum be

canım gaz açlık ve hastalık değilse alışkanlık olabilir.yada bazı bebekler anneden babadan ayrılmak istemedikleri için uyumak istemezlermiş.ama uyuduktan sonra uyanma sebebi olabilirmi bu bilmiyorum.

dönemseldir desem senin oğlun hep böyleydi.benimkide dönem dönem sabaha kadar sallanarak uyuyo.ama sonra düzeliyor.nedenini bende bilmiyorum.

banada bunu yasalar ben rahat 1000cc yerim

sormammı bacım sordum bile boyu sağlığı nasılmış

ahmetime ya antibiyotik yada ağrı kesici dokundu kustuda kustu bende yorgunum be

geçmiş olsun yaaa nedir bu kuzucukların üstündeki kara bulutlar kız kurşun döktürek topiğe nazar değdi valla

elif stres karam marji size arkadaşlık talebi gönderdim kabul edin beni heeee daha aklıma gelmeyen varsa onlarada yollarım haa seboş var dur onada atam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…