doğru söylüyosun bende semiz katıyom ya oda mevsimi değil
yer elması aldım bugün onuda katayım
işte nasıl başlarsa öyle devam ediyorda ne yapcan o zaman öyle yapman icap ediyorduhe bacımm baksınlarr ee gazlı olunca başlarda salla dur len kimsenin çocugu böyle degil benimki bozuk
benimkinede kahvaltı dolundu heralde çok huysuz anneannesi ilgileniyor bende burdayımyer elması da aklımda
ananas yedirdim dün bööö ekşi geldi yemedi ton tonumm
işte nasıl başlarsa öyle devam ediyorda ne yapcan o zaman öyle yapman icap ediyordu
benimkinede kahvaltı dolundu heralde çok huysuz anneannesi ilgileniyor bende burdayım
bizimkinide zaptedemiyorlar zırzırzır of ya bende kaçarbiz de koridor gezmesine
herkese merhaba geçmiş yapamadım yapamıyacağımda sabahın 7,30 undan beri hastanedeyiz mertime serum veriyorlarishalden dolayı susuz kalmış bir sürü ilaç yazdı damar yolu takılı bir şekilde eve yolladı ishal devam ederse yine gideceğiz maalesef bide çok kansızlık çıktı kaka tahlili aldılar çok şükür zehirli ishal değil normal ishalmiş.
kızlar size 10 puanlık bir soru soracam ama lütfen her okuyan olur ya da olmaz bir yorum söylesin
benim oglan dogdugundan beri sallanarak uyur
sallanırken bile ayakları çeker uyanır gözü kapalı da olsa aglar yani en fazla 1 saat deliksiz uyur
kaka yapar yatırırım durum yine aynı sizce neden
var mı etrafta sizde öyle olan bebek nedeni ne olabilir?
Kızlar efeye et suyu yapıyorum eti yıkamama ragmen
Su da bir kızarıklık oldu yeni kaynadı
Napayım döküp yeni mi koyayım kalsın mı
Herkesee günaydınn
Bugün ikinci reglimi oldum haydi hayırlısı
Sütüm ondan azalmıştı demekiki gündür
Bu benim kizdada var gece gözü kapaliStres et suyu az da olsa faydalı degil mi ya 10 bardak yaptım buzluga attım
Ya tavuk öyle bir alet mi var bagırsaklarına bakan nerde zararlı mı bebeklere
Bence gazdan niye üçnüncü ayda gece bir kere uyanır yatardı ek gıdada sonra
Azdı öncesinse saat ikiyle altı arası eşimin nöbetinde uyumuş
Hem uyanmıyo agıyorrr göz kapalı of nerde alet baktırım vala
maşallahçok tatlı kız bu bide kokoşmu ne leoparlar felan
benimki şöyle bak
arı vızvızvız arı vızvızvız arı vızvızvız küçük arıcık hepsi bu kadar
valla iyi bi menü ben zaten sebzeyi çok severimde yapmaya üşenüyorum
bide tabi pilav makarna onlarda düzenlü yapılıyor e tabi yapılıncada yeniyor yoksa ben abartılı ekmek yemem
başlangıç kilolarımız aynı canımha senin 20 kilo ödemin var benin 20 kilo bıngılım var senbenden iyisin yani ödem daha çabuk atılır
sen fazla uyuma aman sonra depresyona giriyosun:104:
annemle ahmetin favori şarkısıda deliloy deliloy dastane mi ne öyle bişey
efenin bide dam üstünde un eleri vardı dimi
kız bildiğin ultrasyon kız
hadi hayırlı olsun
daha rahat kilo verirsin bu hafta
Benimde bildigim öyle cünki cigi kalmis oluyor tam pisirip veriyorum bendesağol canım
ahmet cızcız mızmız ateşi kalmadı şükür ama huysuzluğu kaldı
kız küşük bebelere rafadan yumurta verilmez zaten ben öyle biliyorum hatta yumurta 6-7 dak kaynatılmalı öyle verilmeli diye biliyorum acaba benmi yanlış biliyorum acilll cevap:26:
Bizdeqe seni özlediiik canim dün aksam yoktuuun bu arada bende resmini görmek istiyorummm bulamiyoruummkadın dogumcuya mı gideyim kıss ultrason başka nerde olur ki
özledim kız sizi uykumda bile
9 saat uyumuşum darısı başınıza
Bizim menümüzdee corba degil püre varr ama corbayada cevrile bilirr icinde kabak havuc kerrviz kirmizi tatli biber azicik süt danasindan ufak bir küp birde pirincckeşke verilseydi daha kolar yedirirdik
kızlar ne çorba yapacanız bugün yazında fikir alayım
marji geçmiş olsun canım nazar değdi merte
karam bence gaz yada kaka sancı yapıyordur rezene yada papatya vermeyi denedin mi belki işe yarar
canım ilk önce biraz kaynat o kara suyu dök sonra tekrar temiz suyla haşla tv de bir ustadan duymuştum su berrak oluyormuş o zaman
maşallahhh eylületaytını sevsinler kokoş kı
gözün aydın canım düzene girecek demek ki
mrb kızlar nasılsınız kızımda dil altı var onu aldırma konusunda konuşmak için cuma günü bi bilgisi olan var mı bu konuda korkuyorum inş. konuşmasında bir problem oluşmaz...
sagol canım içgüdüsel midir nedir ben de öyle yaptım
çorbamı da pişirdim güzel oldubakalım paşam begenecek mi
ilk 4 ay gece gündüz gaz için bitkisel damla verdik
o zaman daha beterdi aglamaktan kalıyordu
zaten öyle yattıgı yerden kaka da yapamıyor illa kucakta wc pozisyonunda
aglayarak yapacak
rezene akşamları veriyorum da bakalım
efede de var canım o az bişi babasında da varmış ama eşim gayet düzgün konuşur
biz 2 aylıkken efe doktor doktor gezdik gerek yok çaçuca boş yere anestezi verip travma yaşatmayalım dedi
vazgeçtik 1 yaşa dedi bakacaz artık..ben mi rahatım ne korkmuyorum ondan
sen de fazla düşünüp üzme kendini bence
ya konuşmasında problem olursa diye korktum bende 6 aydan öncede yapılırsa genel anestezi olmadan yapılırmış bi götürüp soralım doktora.. sen birazda eşinde olduğu için rahat davranıyorsndr ben çevremde kimseyi görmemiştim o yüzden tedirgn oldmçocuklarımızın huyları gibi dil altılarıda aynı çıktı:)
dil altı derken yapışıklıkmı bezemi nasıl bişeymrb kızlar nasılsınız kızımda dil altı var onu aldırma konusunda konuşmak için cuma günü bi bilgisi olan var mı bu konuda korkuyorum inş. konuşmasında bir problem oluşmaz...
eylülede afiyet olsunBu benim kizdada var gece gözü kapaliagälayarak uyaniyor bazen bir iki sny kucagima aliyorum geciyor devam uyuyor bazen saatt elimle yüzünü oksayip e,zigini verip annem burdayim diyorum ozamanda uyuyorr ama bu aralar yeni kesfettim ilik bir termos koyuyorum ayagina ozaman daha iyi uyuyor ördekli bir termsu var kizimin yumusaciik kilifi ayagina koyuyorum ayakbölgesi isindigindan beri maasallah geceleri daha iyi uyuorr
Evet canimm kokossss bu cadi anasinin gencligide kokosduuu evlendim azicik saldim dogumm yaptim iyicene saldiimm hafta sonu dügün ver ev gezmesii var dün kendime birsey almaya ciktim kizima resimdeki ceketi aldiikendime hbir hirkaaa hirkayi dügünde ne yapacaksam
Sizin ari viz vizinizi bizde genel olarak kullaniyoruz benim kiz degisik seyler söyleyince suraima sade bakiyor ari viz viz viz deyince güliyor yani bazen sade ari viz viz vizz diyee dolaniyoruuz
Benimde bildigim öyle cünki cigi kalmis oluyor tam pisirip veriyorum bende
Bizdeqe seni özlediiik canim dün aksam yoktuuun bu arada bende resmini görmek istiyorummm bulamiyoruumm
Bizim menümüzdee corba degil püre varr ama corbayada cevrile bilirr icinde kabak havuc kerrviz kirmizi tatli biber azicik süt danasindan ufak bir küp birde pirincc
Afiyet olsuuun
anam seninki de mi kuduruk bacım
evet lokal uyuşturuyorlar ama düşünsene sen burun damlası bile sıkarken zorlanıyorsundur
kafayı o yana bu yana çeviriyor bagırıyor bir de orda yabancılar da var daha dellenir travma geçirir efecan afacan
usluysa bebem bilemem
sünnette de biz lokal yapmayacaz hafif sedasyonla yapacaz doktor bişi
olmaz dedi..ha bir de küçük yaşta yapılırsa tekrar da edebiliyormuş
yok kız ne gezmesi annem gelmişti gittistress annen gelmiş rahatsın tabii ohh gezz
dil altı derken yapışıklıkmı bezemi nasıl bişey
geçmiş olsun şimdiden
dilinin uç kısmı yapışık kaldıramıyor.. döndüremiyor dilini bizimki gibi... ama doğduğunda tamamen yapışıktı şimdi geriye çekildi sanki biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?