2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

he bacımm baksınlarr ee gazlı olunca başlarda salla dur len kimsenin çocugu böyle degil benimki bozuk
işte nasıl başlarsa öyle devam ediyorda ne yapcan o zaman öyle yapman icap ediyordu

yer elması da aklımda
ananas yedirdim dün bööö ekşi geldi yemedi ton tonumm
benimkinede kahvaltı dolundu heralde çok huysuz anneannesi ilgileniyor bende burdayım

aaaaa geçmiş yapana kadar kaçmış herkes..nasılsınız bakalım kızlar..biz iyiyiz çok şükür.dün oğluma mercimek çorbası verdim.yedi sevdi de...daha olsa yicekmiş.Allah.tan gaz falan da yapmadı.

marji geçmiş olsun canım nazar değdi merte

karam bence gaz yada kaka sancı yapıyordur rezene yada papatya vermeyi denedin mi belki işe yarar

Kızlar efeye et suyu yapıyorum eti yıkamama ragmen
Su da bir kızarıklık oldu yeni kaynadı
Napayım döküp yeni mi koyayım kalsın mı

canım ilk önce biraz kaynat o kara suyu dök sonra tekrar temiz suyla haşla tv de bir ustadan duymuştum su berrak oluyormuş o zaman

Eki Görüntüle 667945

Eylülll naz iyigecelerr diliyorrr teyzeleriiii hepinizi öpüyorrr

Maasallah

maşallahhh eylüle taytını sevsinler kokoş kız

Herkesee günaydınn

Bugün ikinci reglimi oldum haydi hayırlısı
Sütüm ondan azalmıştı demekiki gündür

gözün aydın canım düzene girecek demek ki

mrb kızlar nasılsınız kızımda dil altı var onu aldırma konusunda konuşmak için cuma günü bi bilgisi olan var mı bu konuda korkuyorum inş. konuşmasında bir problem oluşmaz...

Bu benim kizdada var gece gözü kapali agälayarak uyaniyor bazen bir iki sny kucagima aliyorum geciyor devam uyuyor bazen saatt elimle yüzünü oksayip e,zigini verip annem burdayim diyorum ozamanda uyuyorr ama bu aralar yeni kesfettim ilik bir termos koyuyorum ayagina ozaman daha iyi uyuyor ördekli bir termsu var kizimin yumusaciik kilifi ayagina koyuyorum ayakbölgesi isindigindan beri maasallah geceleri daha iyi uyuorr

Evet canimm kokossss bu cadi anasinin gencligide kokosduuu evlendim azicik saldim dogumm yaptim iyicene saldiimm hafta sonu dügün ver ev gezmesii var dün kendime birsey almaya ciktim kizima resimdeki ceketi aldii kendime hbir hirkaaa hirkayi dügünde ne yapacaksam
Sizin ari viz vizinizi bizde genel olarak kullaniyoruz benim kiz degisik seyler söyleyince suraima sade bakiyor ari viz viz viz deyince güliyor yani bazen sade ari viz viz vizz diyee dolaniyoruuz

Benimde bildigim öyle cünki cigi kalmis oluyor tam pisirip veriyorum bende
kadın dogumcuya mı gideyim kıss ultrason başka nerde olur ki

özledim kız sizi uykumda bile
9 saat uyumuşum darısı başınıza
Bizdeqe seni özlediiik canim dün aksam yoktuuun bu arada bende resmini görmek istiyorummm bulamiyoruumm
keşke verilseydi daha kolar yedirirdik

kızlar ne çorba yapacanız bugün yazında fikir alayım
Bizim menümüzdee corba degil püre varr ama corbayada cevrile bilirr icinde kabak havuc kerrviz kirmizi tatli biber azicik süt danasindan ufak bir küp birde pirincc

Afiyet olsuuun

sagol canım içgüdüsel midir nedir ben de öyle yaptım
çorbamı da pişirdim güzel oldu bakalım paşam begenecek mi
ilk 4 ay gece gündüz gaz için bitkisel damla verdik
o zaman daha beterdi aglamaktan kalıyordu
zaten öyle yattıgı yerden kaka da yapamıyor illa kucakta wc pozisyonunda
aglayarak yapacak
rezene akşamları veriyorum da bakalım

mrb kızlar nasılsınız kızımda dil altı var onu aldırma konusunda konuşmak için cuma günü bi bilgisi olan var mı bu konuda korkuyorum inş. konuşmasında bir problem oluşmaz...

efede de var canım o az bişi babasında da varmış ama eşim gayet düzgün konuşur
biz 2 aylıkken efe doktor doktor gezdik gerek yok çaçuca boş yere anestezi verip travma yaşatmayalım dedi
vazgeçtik 1 yaşa dedi bakacaz artık..ben mi rahatım ne korkmuyorum ondan
sen de fazla düşünüp üzme kendini bence

benim kızımda 4.5 aylık olana kadar öyleydi bebek arabasında ağlayarak saatlerce evin içinde gezdirerek zorla uyuturduk. doktorumuz bazı çocuklarda gaz sancısı azalacağı yerde artar demişti. çok şükür şimdi sorunumuz kalmadı ama çok stresli zor günlerdi insanın psikolojisi bozuluyor resmen

ya konuşmasında problem olursa diye korktum bende 6 aydan öncede yapılırsa genel anestezi olmadan yapılırmış bi götürüp soralım doktora.. sen birazda eşinde olduğu için rahat davranıyorsndr ben çevremde kimseyi görmemiştim o yüzden tedirgn oldm çocuklarımızın huyları gibi dil altılarıda aynı çıktı:)

ben de ayaklarını sıcak tutayım bakayım işe yarayacak mı
az önce gaz çıkardı 20 dakikadır sallanmadan uyuyor şuanda
hani alışkanlık olsa uyumazdı diye düşünüyorum
arada alışkanlık diyorum ne bilim canımcım yaaa
ama çok sürmez birazdan ıgg ayakları çeker karına uyanır salla karam salla
fotoyu kaldırdım bebemm bayatladı o foto yenileriyle karşınızda olacam

anam seninki de mi kuduruk bacım
evet lokal uyuşturuyorlar ama düşünsene sen burun damlası bile sıkarken zorlanıyorsundur
kafayı o yana bu yana çeviriyor bagırıyor bir de orda yabancılar da var daha dellenir travma geçirir efecan afacan
usluysa bebem bilemem
sünnette de biz lokal yapmayacaz hafif sedasyonla yapacaz doktor bişi
olmaz dedi..ha bir de küçük yaşta yapılırsa tekrar da edebiliyormuş

dil altı derken yapışıklıkmı bezemi nasıl bişey
geçmiş olsun şimdiden

eylülede afiyet olsun
ben bu et işini ağırdanmı alıyorum 1 defa yaptım çöpe döktüm kalanını dahada yapmıyorum yakında bende başlıyayım tam iyleşsinde bir

eski kudurukluğu kalmadı çok şükür:) önceden 5 dakika falan sessiz sakin dururdu bazen eşimle birbirimizin gözüne bakardık niye ağlamıyor hasta mı acaba birşeyi mi var diye:))) çalışmaya başladım rabbim yardım etti çalşmaya başlayınca çok huysuzluğu kalmadı.. bende sıcak suyunu eksik etmezdim ayağından...bizimkininde yabancı görmesi, yabancı birinin onunla ilgilenmesi ağlama krizine girmesi için yeterli bi sebeptir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…