ben de bazen çok yorulunca işe başlayacam yaaaeski kudurukluğu kalmadı çok şükür:) önceden 5 dakika falan sessiz sakin dururdu bazen eşimle birbirimizin gözüne bakardık niye ağlamıyor hasta mı acaba birşeyi mi var diye:))) çalışmaya başladım rabbim yardım etti çalşmaya başlayınca çok huysuzluğu kalmadı.. bende sıcak suyunu eksik etmezdim ayağından...bizimkininde yabancı görmesi, yabancı birinin onunla ilgilenmesi ağlama krizine girmesi için yeterli bi sebeptir:)
yok kız ne gezmesi annem gelmişti gitti
ahmet huysuzluğun zirvesinde yemiyor uyuyamıyor tabi onlarda huysuzluk yapıyor kafam kazan oldu
bence hastalıkla beraber dişte çok zorluyor ahmeti üf
herkese merhaba geçmiş yapamadım yapamıyacağımda sabahın 7,30 undan beri hastanedeyiz mertime serum veriyorlarishalden dolayı susuz kalmış bir sürü ilaç yazdı damar yolu takılı bir şekilde eve yolladı ishal devam ederse yine gideceğiz maalesef bide çok kansızlık çıktı kaka tahlili aldılar çok şükür zehirli ishal değil normal ishalmiş.
cok gecmıs olsun cnm ıns hemeck duzelır kuzucunn neysekı zehırlı ıshal deılmıss bızde toparlanmaya calısıyoruzz kızım bronsıloıt oldu anne olarak ınsanın ıcı gıdıyorr..
ben de bazen çok yorulunca işe başlayacam yaaadiye bagırıyorum eşime
ama sonra üzülüyorum iyiki evdeyim diyorum..demek başlayınca rahatlıyorlar
biz de yarım saat uyusa hemen nefes kontrolü
işte bu yüzden bence hafif sedasyonla iyi olur..ha inş şanslıyıs bazenkendi de kopabiliyormuş
inş öyle olur..eskisi kadar yapışık da degil bizimkinin bagı daha geriye gitti
bu ahmetle efeyi atcan bir odaya dinsizin hakkından imansız gelir misali
ah o diş yok mu odişşnasıl kızarıklık var mı?[/QUOTE
ya hissediyorlar sanırım gittiğimizi sorun çıkarmıyor hiç ben gelince başlıyor cadılık yapmaya... evet bizimkininde geriye gitti sanki çünkü doğduğunda ağlarken bile zorlanıyordu..doğuma gitmeden bir gün önce rüyamda konuşmakta zorlanan bir kız çocuğu görmüştüm çocuk bana birşeyler söyleyip kaçmıştı peşinden yetişememiştim.. doğumdan hemen sonra doktor söyledi hemen dil altı var diye.. birazda o rüya beni tedirgin ediyor...
bebeğine rahatsızlık vermiyodur ama tabi senin için gidiyordurdil altı derken yapışıklıkmı bezemi nasıl bişey
geçmiş olsun şimdiden
dilinin uç kısmı yapışık kaldıramıyor.. döndüremiyor dilini bizimki gibi... ama doğduğunda tamamen yapışıktı şimdi geriye çekildi sanki biraz..tez zamanda düzelir inşallah
efede böyle bişey olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun karamben de bazen çok yorulunca işe başlayacam yaaadiye bagırıyorum eşime
işte bu yüzden bence hafif sedasyonla iyi olur..ha inş şanslıyıs bazenkendi de kopabiliyormuş
ah o diş yok mu odişşnasıl kızarıklık var mı?
kız benim ahmetim böyle değildi 1-1.5 aydır bozuldu eşime düzgün gelenide bozduk diyorum
oda fikri iyiymişağzı ejderha ağzı gibi sıcacık ve gögsümü ısırdı bugün fırlatıp atıcaktım kızdım agladı yavrum
hayırlara çıksın inşallah kız çocuğu ne demişti esila rüyanda hatırlıyorsan paylaşırmısınben de bazen çok yorulunca işe başlayacam yaaadiye bagırıyorum eşime
ah o diş yok mu odişşnasıl kızarıklık var mı?[/QUOTE
ya hissediyorlar sanırım gittiğimizi sorun çıkarmıyor hiç ben gelince başlıyor cadılık yapmaya... evet bizimkininde geriye gitti sanki çünkü doğduğunda ağlarken bile zorlanıyordu..doğuma gitmeden bir gün önce rüyamda konuşmakta zorlanan bir kız çocuğu görmüştüm çocuk bana birşeyler söyleyip kaçmıştı peşinden yetişememiştim.. doğumdan hemen sonra doktor söyledi hemen dil altı var diye.. birazda o rüya beni tedirgin ediyor...
beğenmedim seninkini araştır biraz hazıra konmaooo stress avatarına bayıldımm dur ben de degiştirimm
bebeğine rahatsızlık vermiyodur ama tabi senin için gidiyordurtez zamanda düzelir inşallah
efede böyle bişey olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun karam
kız benim ahmetim böyle değildi 1-1.5 aydır bozuldu eşime düzgün gelenide bozduk diyorum
oda fikri iyiymişağzı ejderha ağzı gibi sıcacık ve gögsümü ısırdı bugün fırlatıp atıcaktım kızdım agladı yavrum
babasına çekmiş bozuk çıktı
onunkini doktor eline makas almış kesmiş ilaçsız milaçsız kvalidem anlatıyor
ilk aylar kötüydü emerken sürekli bogulma tehlikesi geçiriyordu şimdi daha iyi
6.aydan sonra huy degiştirirlermiş canım belki ondandır
kız daha tam çıkacak yiyecekler cekecekler memüşlerimizi :18:
biraz daha iyi oldu mu elif suksuk
ben beğenmedimavatarımı begenmediniz mi
rabbimin izniyle sana kısmet kapılarını aralıyacak inşallah kızınona bi rahatsızlık vermiyor çok şükür stres.. bazı bebeklerin emmesini etkilermiş.ben doğumu annemlerde yaptım memlekette. annemlerin kapısını 5-6 yaşlarında bir çocuk açıyordu konuşmasında problem olduğu için ne dediğini anlayamadım.. hemen koştu kaçtı ben soramadan tekrar.. binada bayanlar vardı kimin çocuğu o diye sordum cevap verdiler isminide sölediler ama o kısmını hatırlayamadm
rabbimin izniyle sana kısmet kapılarını aralıyacak inşallah kızın
rüyanı hayra yor canım kötü bişey yo Allahın izniyle
bozuk mozuk babasınada oğlunada bayılıyosun yalanmıbabasına çekmiş bozuk çıktı
onunkini doktor eline makas almış kesmiş ilaçsız milaçsız kvalidem anlatıyor
ilk aylar kötüydü emerken sürekli bogulma tehlikesi geçiriyordu şimdi daha iyi
6.aydan sonra huy degiştirirlermiş canım belki ondandır
kız daha tam çıkacak yiyecekler cekecekler memüşlerimizi :18:
için rahat etsin götür bence bronşlarına falan baksın..daha ıyıce cnmm ılacları bu aksam son.. kontrole goturelımmmı bılemedık dr getırın demedıydı.. ıcım rahat etmıycek baska turlu
ben beğenmedim
bozuk mozuk babasınada oğlunada bayılıyosun yalanmı
biribiri
allahım onları korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?