2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de bazen çok yorulunca işe başlayacam yaaa diye bagırıyorum eşime
ama sonra üzülüyorum iyiki evdeyim diyorum..demek başlayınca rahatlıyorlar
biz de yarım saat uyusa hemen nefes kontrolü
işte bu yüzden bence hafif sedasyonla iyi olur..ha inş şanslıyıs bazenkendi de kopabiliyormuş
inş öyle olur..eskisi kadar yapışık da degil bizimkinin bagı daha geriye gitti
yok kız ne gezmesi annem gelmişti gitti
ahmet huysuzluğun zirvesinde yemiyor uyuyamıyor tabi onlarda huysuzluk yapıyor kafam kazan oldu

bence hastalıkla beraber dişte çok zorluyor ahmeti üf

bu ahmetle efeyi atcan bir odaya dinsizin hakkından imansız gelir misali
ah o diş yok mu odişş nasıl kızarıklık var mı?

cok gecmıs olsun cnm ıns hemeck duzelır kuzucunn neysekı zehırlı ıshal deılmıss bızde toparlanmaya calısıyoruzz kızım bronsıloıt oldu anne olarak ınsanın ıcı gıdıyorr..

ona bi rahatsızlık vermiyor çok şükür stres.. bazı bebeklerin emmesini etkilermiş.ben doğumu annemlerde yaptım memlekette. annemlerin kapısını 5-6 yaşlarında bir çocuk açıyordu konuşmasında problem olduğu için ne dediğini anlayamadım.. hemen koştu kaçtı ben soramadan tekrar.. binada bayanlar vardı kimin çocuğu o diye sordum cevap verdiler isminide sölediler ama o kısmını hatırlayamadm

rabbimin izniyle sana kısmet kapılarını aralıyacak inşallah kızın
rüyanı hayra yor canım kötü bişey yo Allahın izniyle

rabbimin izniyle sana kısmet kapılarını aralıyacak inşallah kızın
rüyanı hayra yor canım kötü bişey yo Allahın izniyle

amin canım ya inş. ... ben ana sınıfı öğretmeniyim sınıfımda her yıl engelli öğrenciler olur rabbim annelerine sabır versin onun yükü o kadar ağır ki.. onları düşünüyorum konuşmasında problem olsa bile buna da şükür daha beteri var diyorum...

daha ıyıce cnmm ılacları bu aksam son.. kontrole goturelımmmı bılemedık dr getırın demedıydı.. ıcım rahat etmıycek baska turlu
için rahat etsin götür bence bronşlarına falan baksın..
biz nezle de bile 10 gün sonra götürdük
çagırmıştı doktor sizinki unuttu belki..dalgınlıktan..

niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…