2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tabi şükür hem düzelen bi rahatsızlıkmış seninkisi bence dert edinme bunu ya dönüşümsüz büyük derdi çeken analar ne yapsın Allah sabırlar versin onlara

Eki Görüntüle 667945

Eylülll naz iyigecelerr diliyorrr teyzeleriiii hepinizi öpüyorrr

Maasallah

maşallah çok tatlı pekte süslü

mert nasıl marji

MARJİ
çok geçmiş olsun canım mert.e..Allah acil şifalar versin..Şimdi nasıl?

canım zetunum nasıl oldu çok merak ediyorum lütfen okuyunca haber ver

sağolun teyzeleri iyi sayılır.

cok gecmıs olsun cnm ıns hemeck duzelır kuzucunn neysekı zehırlı ıshal deılmıss bızde toparlanmaya calısıyoruzz kızım bronsıloıt oldu anne olarak ınsanın ıcı gıdıyorr..

sağol canım sizede tekrar geçmiş olsun ,bilmezmiyim canım mahvoldum

selamlarrr kızlarr nasılsınız giremedim kaç gndür özledimm wallaa bu arada kızım iyileşti oğlum hastalandı tekrar kıza geçmezse iyii, kızlar ben bi iş ettim saçlarımı boyadım kendim evde amaaa hiçççç olmadıı beğenmedim ışıltılı çikolata ya boyadım kendim buğday tenliyim aslında jennifer lopez in saç rengini istiyorum ama nasıl yaparım ne renktir tam bilmiyorum ne yapıcamm :18: :18: :18:

maşallah çok tatlı pekte süslü

sağolun teyzeleri iyi sayılır.

sağol canım sizede tekrar geçmiş olsun ,bilmezmiyim canım mahvoldum

inşş tez zamanda iyileşir ya :2:
gerçekten canım allah sabır versin dermansız da dert vermesinn..allah beterlerinden saklasın kuzularımızı

esila canım bizim bir tranıdıkta vardı dil bitikliği kestirdiler şuanda gayet güzel konuşuyor kesilesiye kadar konuşması biraz geç ve zor oldu ama şuan çok güzel konuşuyor canım dert etme kendine pozitif düşün
süksük bence kontrole götür canım
karam ayağını sıcak tutmak işe yarar demek ki

eylulnaz kullanıcı adlı arkadaşımız kuaför bence bu mesajı onun görmesini sağla

ama benim kanımca evde olmaz böyle renk değişimleri kuaför şart

herkese merhaba biz iyi sayılırız,merak edip soranlara çok teşekkürler iyiki varsınız
bugün sabahtan bu yana birkere normal kıvamda yaptıinşallah böyle devam eder.
doktor suya atılan toz bir ilaç verdi 1 litre suda yapılan onu bir türlü içiremedim içebildiğini içmesi gerekmiş ne kadar çok içerse o kadar iyi dedi tadı berbet tuzlu su gibi içmiyor.bugünde tarhana yaptım zorla ağzına tıktım hep tükürdü maalesef.

slmm
ohh bir kuzu iyileşmiş darısı digerlerinin başına
boya işlerinden hiç anlamam şekerim de sanki o renk bir kerede tutmaz

kızlar mert uyandı sonra yine uğrarırım beslemeye çalışayım bide ilaç içereyim

cok gecmıs olsun cnm ıns hemeck duzelır kuzucunn neysekı zehırlı ıshal deılmıss bızde toparlanmaya calısıyoruzz kızım bronsıloıt oldu anne olarak ınsanın ıcı gıdıyorr..

umarım bir an önce toparlanır bebişinn

ne içerke kar direnç kazanması lazım
bol bol emzir marji boşver yemek yemezse yemesin

şırıngayla agzına sıkmayı dene canım..

kesilesiye demeni yiyim kıss
çok hoşuma gitti yanlış anlama ben de arada şive konuşurum gelek gidek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…