tabi şükür hem düzelen bi rahatsızlıkmış seninkisi bence dert edinme bunu ya dönüşümsüz büyük derdi çeken analar ne yapsın Allah sabırlar versin onlaraamin canım ya inş. ... ben ana sınıfı öğretmeniyim sınıfımda her yıl engelli öğrenciler olur rabbim annelerine sabır versin onun yükü o kadar ağır ki.. onları düşünüyorum konuşmasında problem olsa bile buna da şükür daha beteri var diyorum...
amin canım amin cümlesinibiribiri
allahım onları korusunn
nıç nıç nıçdegiştirdim işte
nıç nıç nıçinternetten araştırsana bacım hafif romantik egzantrik ve heyecan uyandırsın
mert nasıl marji
MARJİ
çok geçmiş olsun canım mert.e..Allah acil şifalar versin..Şimdi nasıl?
canım zetunum nasıl oldu çok merak ediyorum lütfen okuyunca haber ver
cok gecmıs olsun cnm ıns hemeck duzelır kuzucunn neysekı zehırlı ıshal deılmıss bızde toparlanmaya calısıyoruzz kızım bronsıloıt oldu anne olarak ınsanın ıcı gıdıyorr..
maşallah çok tatlı pekte süslü
sağolun teyzeleri iyi sayılır.
sağol canım sizede tekrar geçmiş olsun ,bilmezmiyim canım mahvoldum
eylulnaz kullanıcı adlı arkadaşımız kuaför bence bu mesajı onun görmesini sağlaselamlarrr kızlarr nasılsınız giremedim kaç gndür özledimm wallaa bu arada kızım iyileşti oğlum hastalandı tekrar kıza geçmezse iyii, kızlar ben bi iş ettim saçlarımı boyadım kendim evde amaaa hiçççç olmadıı beğenmedimışıltılı çikolata ya boyadım kendim buğday tenliyim aslında jennifer lopez in saç rengini istiyorum ama nasıl yaparım ne renktir tam bilmiyorum ne yapıcamm :18: :18: :18:
selamlarrr kızlarr nasılsınız giremedim kaç gndür özledimm wallaa bu arada kızım iyileşti oğlum hastalandı tekrar kıza geçmezse iyii, kızlar ben bi iş ettim saçlarımı boyadım kendim evde amaaa hiçççç olmadıı beğenmedimışıltılı çikolata ya boyadım kendim buğday tenliyim aslında jennifer lopez in saç rengini istiyorum ama nasıl yaparım ne renktir tam bilmiyorum ne yapıcamm :18: :18: :18:
cok gecmıs olsun cnm ıns hemeck duzelır kuzucunn neysekı zehırlı ıshal deılmıss bızde toparlanmaya calısıyoruzz kızım bronsıloıt oldu anne olarak ınsanın ıcı gıdıyorr..
bebeğine rahatsızlık vermiyodur ama tabi senin için gidiyordurtez zamanda düzelir inşallah
efede böyle bişey olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun karam
kız benim ahmetim böyle değildi 1-1.5 aydır bozuldu eşime düzgün gelenide bozduk diyorum
oda fikri iyiymişağzı ejderha ağzı gibi sıcacık ve gögsümü ısırdı bugün fırlatıp atıcaktım kızdım agladı yavrum
ben de o duyguyu merak ediyorum hepppp
herkese merhaba biz iyi sayılırız,merak edip soranlara çok teşekkürler iyiki varsınız
bugün sabahtan bu yana birkere normal kıvamda yaptıinşallah böyle devam eder.
doktor suya atılan toz bir ilaç verdi 1 litre suda yapılan onu bir türlü içiremedim içebildiğini içmesi gerekmiş ne kadar çok içerse o kadar iyi dedi tadı berbet tuzlu su gibi içmiyor.bugünde tarhana yaptım zorla ağzına tıktım hep tükürdü maalesef.efferrin kuzuyaaa hep katı yapsınn
ne içerke kar direnç kazanması lazımherkese merhaba biz iyi sayılırız,merak edip soranlara çok teşekkürler iyiki varsınız
doktor suya atılan toz bir ilaç verdi 1 litre suda yapılan onu bir türlü içiremedim içebildiğini içmesi gerekmiş ne kadar çok içerse o kadar iyi dedi tadı berbet tuzlu su gibi içmiyor.bugünde tarhana yaptım zorla ağzına tıktım hep tükürdü maalesef.
şırıngayla agzına sıkmayı dene canım..herkese merhaba biz iyi sayılırız,merak edip soranlara çok teşekkürler iyiki varsınız
doktor suya atılan toz bir ilaç verdi 1 litre suda yapılan onu bir türlü içiremedim içebildiğini içmesi gerekmiş ne kadar çok içerse o kadar iyi dedi tadı berbet tuzlu su gibi içmiyor.bugünde tarhana yaptım zorla ağzına tıktım hep tükürdü maalesef.
esila canım bizim bir tranıdıkta vardı dil bitikliği kestirdiler şuanda gayet güzel konuşuyor kesilesiye kadar konuşması biraz geç ve zor oldu ama şuan çok güzel konuşuyor canım dert etme kendine pozitif düşün
süksük bence kontrole götür canım
karam ayağını sıcak tutmak işe yarar demek ki
eylulnaz kullanıcı adlı arkadaşımız kuaför bence bu mesajı onun görmesini sağla
ama benim kanımca evde olmaz böyle renk değişimleri kuaför şart
kızlar mert uyandı sonra yine uğrarırım beslemeye çalışayım bide ilaç içereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?