yat o zaman canım ya peki nöbeti kaçta alıyosunEskiden maçlar olsun istemezdim şimdi istiyom
Niye mi eşim diyo maç izleyecem sen git yat ben napıyom
Yataktan size sesleniyorum
sen kutunu boşalttında ben ne yazacağımı hatırlayamıyorumStresss kutumu boşalttım canım
ahmete ne oluyor anlayamıyorum karam vallahi şaka gibi
bence bu çocuk hastalığın dışında diş çıkarmaya çalışıyor ama çıkaramadı henüz fakat ağrısı müthiş
bazı bebeler ne güzel ya öyle rahat çıkarıyor anneleride dünyanın en şanslı anneleri gaz yok diş sancısı yok ohh güzel ya tam istediğim tarz bebek
şu bebe omleti nasıl yapılıyor canım bi anlatta bizde deneyelim
oğluşada afiyet olsun
Huuuben geldimesim mac izlior bende kizimin karnini ddoyuruyorum birde size bakim dedim
yat o zaman canım ya peki nöbeti kaçta alıyosun
sen kutunu boşalttında ben ne yazacağımı hatırlayamıyorum
Huuuben geldimesim mac izlior bende kizimin karnini ddoyuruyorum birde size bakim dedim
ben de yaptım geçen gün güzel yedi.
zeytinyağı ile biraz lor ve yumurtanın sarısı. hepsini bitiremiyo ama tadı hoşuna gitti.
dişin biri çıkardı ucunu yanındaki de yolda, sürekli terliyo hafif ateş var. aşı olmuş gibi hım hım hüm hüm edip duruyo bütün gün.
gece uyanmaları da bundanmış.
senin ahmet de diş çıkarıyomuş kolay gelsin
hoşgeldin sana soru sormak isteyenler var eylulnaz bugün gelmedin
ne içerke kar direnç kazanması lazım
bol bol emzir marji boşver yemek yemezse yemesin
sağol cnm avatarım daki kediden daha tatlı kızımda var :)Eki Görüntüle 669004 teyzesi
marjinalcim sevindim oğlun düzelmiş
masterim maşallah oğlunaomletde yermiş
çok geçmiş olsun merte annesi, umarım en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olur kuzucuğun. eğer ek gıda alırken problem yaşıyorsan emzir. önemli olan sıvı kaybının telafi edilebilmesi. sağlıklı günler...
şu bebe omleti nasıl yapılıyor canım bi anlatta bizde deneyelim
oğluşada afiyet olsun
Evetcanim hemen gelemedim hosbulduk bu ara gecmis yapamadim sohbet kacmasinkim ne soracaktiki hmm bi bakim olmassa
Marjinal h.g mertnasil canim
herkese merhaba sanki başka topiğe geldim stresle karam avatarlarını değiştirmiş.
Begendin mi canım
Degişiklik yaptıkl
Marji mesaj kutuna baaklk
3. müHadi ya kıyamam.. He kız kuzenime diyom nasıl çıktı
Belirtisi ne dedi ayran içerken bir baktık tık tık ses
Ana elimizi attık diş tek sırta kadar kaka yapardı başka da huysuzlugu
Olmazdı diyebelki üçüncü öyle olur kız
he omlet bu kadar malzeme yemez benimki lor denemedim ama deniyim bakiyim gerçi sağol canımben de yaptım geçen gün güzel yedi.
zeytinyağı ile biraz lor ve yumurtanın sarısı. hepsini bitiremiyo ama tadı hoşuna gitti.
dişin biri çıkardı ucunu yanındaki de yolda, sürekli terliyo hafif ateş var. aşı olmuş gibi hım hım hüm hüm edip duruyo bütün gün.
gece uyanmaları da bundanmış.
senin ahmet de diş çıkarıyomuş kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?