2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol cnm avatarım daki kediden daha tatlı kızımda var :) teyzesi

marjinalcim sevindim oğlun düzelmiş

masterim maşallah oğluna omletde yermiş

kesilesiye ha
slmmm
bugün ki menümüz
sabah yumurta sarısı ve tuzsuz peynirli omlet sevdik ve yedik
öğle bal kabagı corbası sevmedik yemedik üstüne bi de annenin yüzüne tükürdük
bizimki de buvv yapıp tükürmeyi ögrendi yandık valla ama muzu yerken öyle yapmıyor istiyorki
kaşık agzında dursun hep yesin
aaa eylülnaz kuaför mü bilmiyordum.benim de sorum var ozaman eylülnaz.a
topigin kuaförü bir el atsın hemi de karı koca kuaför
kızlar 7 .ayda herhangi bir aşı varmı?:26:
yok canım 12.ayda kızamık var ama 9.ayda da olabilir kimi salgın var diyo kimi yok diyor karışık durum :44:
merhaba kızlar bişi soracagım bebekleriniz ateslendiginde kac derecede ates düşürücü veriyorsunuz.?

alnını elliyorum canım dereceler yanıltabiliyor dijitaller özellikle ik tane aldı kulaktan ve alından emin olamadım
eger çok sıcaksa soyuyorum geçmezse veriyorum bir çay kaşıgı
hasta mı bebüşün?

fazla ara verme akşam da gell
saol canım ah stress ahh ne zor kadınsın

kız bunlar yakında kahvaltıda sucuk yumurtada yiyecek

cnm ben yumurta vermekten tırsıyorum verdiğim gün kustu ayrı ayrı yiyor dr labne biskvi pekmez karıştır ver dedi yiyor ama istemeyerek bende ayrı ayrı veriyorum ozaman yiyor sıpam

cnm ben yumurta vermekten tırsıyorum verdiğim gün kustu ayrı ayrı yiyor dr labne biskvi pekmez karıştır ver dedi yiyor ama istemeyerek bende ayrı ayrı veriyorum ozaman yiyor sıpam

ne güzel ayrı yemesibenimki yemiyor kustu bir kere yumurtayı
yapışmıyor mu damagına nasıl veriyorsun yumurtayı:44:

eliföykü emir paşa napıyor

canım çok mızmız ben hastaım onada geçicek diye korkuyorum geçtide ondanmı mızmız bilmiyorum.gerçi diştende yapıyo böyle ama.senin oğluş nasıl verdinmi et suyuna çorba.
saf etmi haşlıyorsun canım kemikli kıkırdaklı etmi haşlıyosun.bende başlıycam et suyu tavuk suyuna falan.çorbalarınada kendi avuç içleri kadar kıyma koyabilirsiniz diyolar.

ben dereceye göre değil kendi hesabıma göre veriyorum elimi cok yakıyosa gibi ama 37 yi gecirme derim

tesekkür ederim canım

canım benimki aşı sonrası 37.8 e falan çıkmıştı o zaman verdim.37.2 sonrası ateş sayılıyormuş araştırmıştım.

canım bizimki ası olalı 2 hafta gecti ama ilk kez 37 yi gecince verdim bir cay kasıgı

alnını elliyorum canım dereceler yanıltabiliyor dijitaller özellikle ik tane aldı kulaktan ve alından emin olamadım
eger çok sıcaksa soyuyorum geçmezse veriyorum bir çay kaşıgı
hasta mı bebüşün?

canım bu civalıl olanla ölçtüm koltuk altından 37.3 tü bi cay kasıgı verdim dün gece bugünde 36.5 37 arası seyrediyo dişten olabilirmiki acaba? daha cıkarmadık biz

20 kaşık yedi sonra tükürükk buvv
kemikli canım
7.ayda başlayacam kıymaya ben zararı olmaz versek ama ne bilim öyle geliyor içimden
mız olmayan çocuk istiyorum

canım yumurtayı ayrı yiyorda karıştırıncamı yemiyor ne güzelmiş ayrı ayrı yemesi

karam ben yumurta az veriyorum biraz verip ardından su veriyorum ancak öyle yiyor.

çok geçmiş olsun merte annesi, umarım en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olur kuzucuğun. eğer ek gıda alırken problem yaşıyorsan emzir. önemli olan sıvı kaybının telafi edilebilmesi. sağlıklı günler...

20 kaşık yedi sonra tükürükk buvv
kemikli canım
7.ayda başlayacam kıymaya ben zararı olmaz versek ama ne bilim öyle geliyor içimden
mız olmayan çocuk istiyorum

öle bi çocuk varsa bende istiyorum en azından sadece geceleri benimki dün gecede uyumadıda hiç boyna mız mız uykusunda bile

kızlar bide birden fazla alıntıyı nası yapıyosunuz ya bi beceremedim pek beceriksiz hatunum

canım yumurtayı ayrı yiyorda karıştırıncamı yemiyor ne güzelmiş ayrı ayrı yemesi

evet cnm dr demişti labne pekmez bebe bisküvisi birde yumurta sarısı karıştır ver karıştırıncada yiyor ama yüzünü buruşturuyor memnun olmuyor du.bende hepsini ayrı veriyorum yiyor yumurtayıda parmağımla ezip damağına doğru veriyorum azıcık ağzında çeviriyor su veriyorum ardından ancak öyle yiyor .

canım bu karışımın içine muz koyunca güzel yiyorlar bende burdan öğrenmiştim benimki pek sevdi muzla.

canım bu karışımın içine muz koyunca güzel yiyorlar bende burdan öğrenmiştim benimki pek sevdi muzla.
tatlım kabız olur diye vermiyorum ben ama arada deneyebilirim öyle
kızlar bide birden fazla alıntıyı nası yapıyosunuz ya bi beceremedim pek beceriksiz hatunum

alıntıyla cevaplanın yanındaki yere tıkla tik işaretine cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…