off bu strese de bişi begendirilmiyor anacım
inş bunu begenir
yok kız ne yanlış anlıcam örtmenim sen yazınca bende başladım gülmeye bu daha ne ki bende ne cehverler bu konuda börek derken böö pide derken pii uzar gider bende biryerlere demem biyeriye derim
marji karam yazmış gerçi ama enjektör iyi bir yöntem istersen dene
bizimki de buvv yapıp tükürmeyi ögrendi yandık valla ama muzu yerken öyle yapmıyor istiyorkislmmm
bugün ki menümüz
sabah yumurta sarısı ve tuzsuz peynirli omletsevdik ve yedik
öğle bal kabagı corbası sevmedik yemedik üstüne bi de annenin yüzüne tükürdük
aaa eylülnaz kuaför mü bilmiyordum.benim de sorum var ozaman eylülnaz.a
yok canım 12.ayda kızamık var ama 9.ayda da olabilir kimi salgın var diyo kimi yok diyor karışık durum :44:kızlar 7 .ayda herhangi bir aşı varmı?:26:
merhaba kızlar bişi soracagım bebekleriniz ateslendiginde kac derecede ates düşürücü veriyorsunuz.?
çok tatlı olmuş
fazla ara verme akşam da gellstresi bilmem ama ben beğendim
kızlar ben şimdilik kaçar görüşürüz en geç yarın
sağol cnm avatarım daki kediden daha tatlı kızımda var :)Eki Görüntüle 669004 teyzesi
marjinalcim sevindim oğlun düzelmiş
masterim maşallah oğlunaomletde yermiş
fazla ara verme akşam da gell
saol canımah stress ahh ne zor kadınsın
kız bunlar yakında kahvaltıda sucuk yumurtada yiyecek
cnm ben yumurta vermekten tırsıyorum verdiğim gün kustu ayrı ayrı yiyor dr labne biskvi pekmez karıştır ver dedi yiyor ama istemeyerek bende ayrı ayrı veriyorum ozaman yiyor sıpam
eliföykü emir paşa napıyor
canım çok mızmız ben hastaım onada geçicek diye korkuyorum geçtide ondanmı mızmız bilmiyorum.gerçi diştende yapıyo böyle ama.senin oğluş nasıl verdinmi et suyuna çorba.
saf etmi haşlıyorsun canım kemikli kıkırdaklı etmi haşlıyosun.bende başlıycam et suyu tavuk suyuna falan.çorbalarınada kendi avuç içleri kadar kıyma koyabilirsiniz diyolar.
cnm ben yumurta vermekten tırsıyorum verdiğim gün kustu ayrı ayrı yiyor dr labne biskvi pekmez karıştır ver dedi yiyor ama istemeyerek bende ayrı ayrı veriyorum ozaman yiyor sıpam
herkese merhaba biz iyi sayılırız,merak edip soranlara çok teşekkürler iyiki varsınız
bugün sabahtan bu yana birkere normal kıvamda yaptıinşallah böyle devam eder.
doktor suya atılan toz bir ilaç verdi 1 litre suda yapılan onu bir türlü içiremedim içebildiğini içmesi gerekmiş ne kadar çok içerse o kadar iyi dedi tadı berbet tuzlu su gibi içmiyor.bugünde tarhana yaptım zorla ağzına tıktım hep tükürdü maalesef.
20 kaşık yedi sonra tükürükk buvv
kemikli canım
7.ayda başlayacam kıymaya ben zararı olmaz versek ama ne bilim öyle geliyor içimden
mız olmayan çocuk istiyorum
canım yumurtayı ayrı yiyorda karıştırıncamı yemiyor ne güzelmiş ayrı ayrı yemesi
evet cnm dr demişti labne pekmez bebe bisküvisi birde yumurta sarısı karıştır ver karıştırıncada yiyor ama yüzünü buruşturuyor memnun olmuyor du.bende hepsini ayrı veriyorum yiyor yumurtayıda parmağımla ezip damağına doğru veriyorum azıcık ağzında çeviriyor su veriyorum ardından ancak öyle yiyor .
tatlım kabız olur diye vermiyorum ben ama arada deneyebilirimcanım bu karışımın içine muz koyunca güzel yiyorlar bende burdan öğrenmiştim benimki pek sevdi muzla.
kızlar bide birden fazla alıntıyı nası yapıyosunuz ya bi beceremedim pek beceriksiz hatunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?