3. müaman Allah olmayanlara versin bana 2 tane yeter rabbim onlara sağlık hayırlı ömür versin cümlesinede
he omlet bu kadar malzeme yemez benimki lor denemedim ama deniyim bakiyim gerçi sağol canım
evet hastalığından öncede şimdide ense kafa hep sıcak gibi 2 gündürde terliyor bizimki hum hum etmiyo direk psikopata bağlayıp susmadan gözünü kapatıp ağlıyo hatta omzunz dokunup kendine gel ahmet hu hu yapıyorum durup gözünü açıp bakınıyo bıraksam katılıp kalıcak o haldeyiz yaniinşallah çıkar bari bukadar zahmete
topiğe hareket kazandıralım dedikherkese merhaba sanki başka topiğe geldim stresle karam avatarlarını değiştirmiş.
mattikada lorla yapıyomuşazıcık tereyağını yakmadan erittim
yumurta sarısı ve biraz tuzsuz peynir kattım pişirdim missufak ufak parcaladım elimle yedi
kim derdiki mertin ishalini konuşucazda mert ishalden hastaneye yatacakta alalahoşbulduk canım düne göre iyi sayılır şimdiye kadar üç kere kaka yaptı azar azar.
baktım canımgüzel olmuş baktım canım cvp yazdım gelmedimi.
uyy canım benim ama dikkat et diş ateşi kısa sürer uzunsa enfeksiyon ya da hastalık olabilir allah korusun3. müaman Allah olmayanlara versin bana 2 tane yeter rabbim onlara sağlık hayırlı ömür versin cümlesinede
he omlet bu kadar malzeme yemez benimki lor denemedim ama deniyim bakiyim gerçi sağol canım
evet hastalığından öncede şimdide ense kafa hep sıcak gibi 2 gündürde terliyor bizimki hum hum etmiyo direk psikopata bağlayıp susmadan gözünü kapatıp ağlıyo hatta omzunz dokunup kendine gel ahmet hu hu yapıyorum durup gözünü açıp bakınıyo bıraksam katılıp kalıcak o haldeyiz yaniinşallah çıkar bari bukadar zahmete
noluyoo bakim aranızda özel mesajlar falan
Eki Görüntüle 669125 Eki Görüntüle 669127
marjii çok güzelsinizzz..buarada gelin biraz sinsi midedikodu yapcam ya
Eki Görüntüle 669126 Eki Görüntüle 669128
söz verdiğim fotoğraflar oğlumun traşlı hali:)
master kız valla bunlar gizli gizli ne yapıyorlarnoluyoo bakim aranızda özel mesajlar falan
kız marji anaoğul yakıp esmişsiniz çok hoş olmuşsunEki Görüntüle 669125 Eki Görüntüle 669127
bari bu zahmeti çekiyolarda çabuk çabuk cıkarıverselerya işte hepsinin huyu farklı farklı. hastalığından da yapıyodur seninki. uyuyo uyanıyo 10 dk sonra ben yoruldum diye hüm hüm başlıyo. ilgilenmezsen de çığlık.
bizim çıktı biri çıt çıt ediyo bardağa değdikçe.
bi de su içiremiyorum ben, dediğin gibi kafası bayadır hep sıcaktı şimdi vücudu da sıcak. su içmesi lazım, biberonu ısırıyo. bardaktan da ancak 2 yudum gerisi üstüne. bardak hoşuna gidiyo da içebilse
topiğe hareket kazandıralım dedik
ben bile kendi avatarımı şaşırıyorum başkası gibi okumaya çalışıyorum
mattikada lorla yapıyomuş
durun bende kısmetse yarın deniyeyim sever inşallah
teşekkürler
kim derdiki mertin ishalini konuşucazda mert ishalden hastaneye yatacakta alalabizimkide antibiyotikten 3-4 defa yeşil jel gibi kaka çıkarıyor mideside bozuk emmiyoda of yine çok şikayet ettim bunada şükür diyeyim
kız alemsin karam ha kız zaten hasta ya dr gittim ya antibiyotik kullanıyom ya oooooo koptum kızbaktım canım
uyy canım benim ama dikkat et diş ateşi kısa sürer uzunsa enfeksiyon ya da hastalık olabilir allah korusun
sağol canım senin derdin başından aşkındıcanım ahmetede çok geçmiş olsun yaa ben mertin hastalığından dolayı çok üzüntülüyüm unuttum geçmiş olsun demeyi oda aklımdaydı.
kız sen müneccim misinhemde ne sinsi neler oldu neler
Jeniffer lopezin sac rengi suankiyse eger karamel icinde isilti var iki ton acigi kadar yani cift renk var isiltili cikolatan cok koyu düsmediyse döner koyuysa biraz kusturmak lazim yipratmadan bir onu kuaför görüp kendi karar verecek ben tahminden yola cikiorum ve tabiki göz önündebulundurman gereken bu ünlüler cesitli isiklar altinda bu resimleri cektiriyor ver her resimde farkli cikiyorr renk ve stressinde dedigi gibi evde denencek birsey degilll canimm ama tenine yakisir bir renkselamlarrr kızlarr nasılsınız giremedim kaç gndür özledimm wallaa bu arada kızım iyileşti oğlum hastalandı tekrar kıza geçmezse iyii, kızlar ben bi iş ettim saçlarımı boyadım kendim evde amaaa hiçççç olmadıı beğenmedimışıltılı çikolata ya boyadım kendim buğday tenliyim aslında jennifer lopez in saç rengini istiyorum ama nasıl yaparım ne renktir tam bilmiyorum ne yapıcamm :18: :18: :18:
bende seninkafadanim diyelim bayan kuaförüyümm ama hiccc öyle cok saclarimla oyanayan bir tip degilim hep koyu renkte tuttum ve sonuc hamileligimde hic boyatmayinca kendi rengi, cikti ortayazaten istedigin rengi bulana kadar sıkılıyorsun o saçtan sürekli aynı döngü
ben boyamadım hamilelikten beri öncesinde de kendi rengime boyatmıştım..
boya derdim kalmadı
her renk yaptım en güzeli ana renk bence
ben popdan ölcümde 39 anlindan 38 deee hanimlar siz genellikle nerden ve nasil ölcüyorsunuzmerhaba kızlar bişi soracagım bebekleriniz ateslendiginde kac derecede ates düşürücü veriyorsunuz.?
Maasallah allah nazardan saklasin
Geldiiim kiz geldim merak ederi. BeeennnKız bakma şimdi gel ben gidicem
Soru yok daha yakaladılarında sorarlar
Kuaför hanım
aman maasallah kuzuyaahoşbulduk canım düne göre iyi sayılır şimdiye kadar üç kere kaka yaptı azar azar.
Maasallah sizeee allah nazardan saklasin gelinmi oo?Eki Görüntüle 669125 Eki Görüntüle 669127
anlat kızkız sen müneccim misinhemde ne sinsi neler oldu neler
yazık kız adama oraya gelip efoşun popoya 2 pat pat yaparımda neyseeeecanım ya meyve alam gelem dedim kafamı çıkardım na dedim ana herif uyumuş dedim sen git boşver maçı ver bana nöbeti
ah yaa dün gece de baktı ya sürekli yorulmuş bir de bana yat diyo oyy ben onu yerim yer
kız alemsin karam ha kız zaten hasta ya dr gittim ya antibiyotik kullanıyom ya oooooo koptum kız
sağol canım senin derdin başından aşkındı
marjiyi gazamı getiriyon kızbakışından belli bacımfena birine benziyor
ne oldu kız anlat hele
bakışından belli bacımfena birine benziyor
ne oldu kız anlat hele
kız tamam kızma kızzzzz:18:bacım biliyom hasta oldugunu o kadar da unutkan degilim
ben örnek verdim enfeksiyon hastalık gibi somutlaştırdım taam mıı
anlat kız
kardeşinde çok yakışıklı Allah mesut etsin hayırlı olsun
yazık kız adama oraya gelip efoşun popoya 2 pat pat yaparımda neyseeee
anlat kız
kardeşinde çok yakışıklı Allah mesut etsin hayırlı olsun
yazık kız adama oraya gelip efoşun popoya 2 pat pat yaparımda neyseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?