2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya işte hepsinin huyu farklı farklı. hastalığından da yapıyodur seninki. uyuyo uyanıyo 10 dk sonra ben yoruldum diye hüm hüm başlıyo. ilgilenmezsen de çığlık.
bizim çıktı biri çıt çıt ediyo bardağa değdikçe.
bi de su içiremiyorum ben, dediğin gibi kafası bayadır hep sıcaktı şimdi vücudu da sıcak. su içmesi lazım, biberonu ısırıyo. bardaktan da ancak 2 yudum gerisi üstüne. bardak hoşuna gidiyo da içebilse

herkese merhaba sanki başka topiğe geldim stresle karam avatarlarını değiştirmiş.
topiğe hareket kazandıralım dedik
ben bile kendi avatarımı şaşırıyorum başkası gibi okumaya çalışıyorum

azıcık tereyağını yakmadan erittim
yumurta sarısı ve biraz tuzsuz peynir kattım pişirdim miss ufak ufak parcaladım elimle yedi
mattikada lorla yapıyomuş
durun bende kısmetse yarın deniyeyim sever inşallah
teşekkürler

hoşbulduk canım düne göre iyi sayılır şimdiye kadar üç kere kaka yaptı azar azar.
kim derdiki mertin ishalini konuşucazda mert ishalden hastaneye yatacakta alala bizimkide antibiyotikten 3-4 defa yeşil jel gibi kaka çıkarıyor mideside bozuk emmiyoda of yine çok şikayet ettim bunada şükür diyeyim

güzel olmuş baktım canım cvp yazdım gelmedimi.
baktım canım
uyy canım benim ama dikkat et diş ateşi kısa sürer uzunsa enfeksiyon ya da hastalık olabilir allah korusun
noluyoo bakim aranızda özel mesajlar falan

canım ahmetede çok geçmiş olsun yaa ben mertin hastalığından dolayı çok üzüntülüyüm unuttum geçmiş olsun demeyi oda aklımdaydı.

noluyoo bakim aranızda özel mesajlar falan
master kız valla bunlar gizli gizli ne yapıyorlar
kız marji anaoğul yakıp esmişsiniz çok hoş olmuşsun mertoşumada yalnız kahkülü yamukmu ne rahat durmamışmı

bari bu zahmeti çekiyolarda çabuk çabuk cıkarıverseler

ne şikayeti bacım çocukların durumunu konuşuyoruz şurda rahat olalım içimizi dökelim diye burdayız dökül sen
hee ben de öyle telden giriyom bakıyom ana bu kim bakıyom benmişim

canım ya meyve alam gelem dedim kafamı çıkardım na dedim ana herif uyumuş dedim sen git boşver maçı ver bana nöbeti
ah yaa dün gece de baktı ya sürekli yorulmuş bir de bana yat diyo oyy ben onu yerim yer

evet teyzesi pek rahat durmamış olsun olduğu kadar traşıyla tam erkek oldu

baktım canım

uyy canım benim ama dikkat et diş ateşi kısa sürer uzunsa enfeksiyon ya da hastalık olabilir allah korusun
kız alemsin karam ha kız zaten hasta ya dr gittim ya antibiyotik kullanıyom ya oooooo koptum kız

canım ahmetede çok geçmiş olsun yaa ben mertin hastalığından dolayı çok üzüntülüyüm unuttum geçmiş olsun demeyi oda aklımdaydı.
sağol canım senin derdin başından aşkındı

Jeniffer lopezin sac rengi suankiyse eger karamel icinde isilti var iki ton acigi kadar yani cift renk var isiltili cikolatan cok koyu düsmediyse döner koyuysa biraz kusturmak lazim yipratmadan bir onu kuaför görüp kendi karar verecek ben tahminden yola cikiorum ve tabiki göz önündebulundurman gereken bu ünlüler cesitli isiklar altinda bu resimleri cektiriyor ver her resimde farkli cikiyorr renk ve stressinde dedigi gibi evde denencek birsey degilll canimm ama tenine yakisir bir renk
bende seninkafadanim diyelim bayan kuaförüyümm ama hiccc öyle cok saclarimla oyanayan bir tip degilim hep koyu renkte tuttum ve sonuc hamileligimde hic boyatmayinca kendi rengi, cikti ortaya

merhaba kızlar bişi soracagım bebekleriniz ateslendiginde kac derecede ates düşürücü veriyorsunuz.?
ben popdan ölcümde 39 anlindan 38 deee hanimlar siz genellikle nerden ve nasil ölcüyorsunuz

Maasallah allah nazardan saklasin
Kız bakma şimdi gel ben gidicem
Soru yok daha yakaladılarında sorarlar
Kuaför hanım
Geldiiim kiz geldim merak ederi. Beeennn
hoşbulduk canım düne göre iyi sayılır şimdiye kadar üç kere kaka yaptı azar azar.
aman maasallah kuzuyaa

Maasallah sizeee allah nazardan saklasin gelinmi oo?

kız sen müneccim misin hemde ne sinsi neler oldu neler
anlat kız
kardeşinde çok yakışıklı Allah mesut etsin hayırlı olsun

canım ya meyve alam gelem dedim kafamı çıkardım na dedim ana herif uyumuş dedim sen git boşver maçı ver bana nöbeti
ah yaa dün gece de baktı ya sürekli yorulmuş bir de bana yat diyo oyy ben onu yerim yer
yazık kız adama oraya gelip efoşun popoya 2 pat pat yaparımda neyseeee

bakışından belli bacım fena birine benziyor
ne oldu kız anlat hele

nikah günü bunun ablaları gelecekti bende tanımıyorum nikahada az kalmıştı geç kaldılar biz tam merdivenlerden iniyoruz kucağımda mert var merdivenlerde dar neyse yukarı birileri çıkıyor bizde iniyoruz meğer ablasıyla onun kızıymış ben nerden tanıyım alınlarındamı yazıyor.biz taksiye bindik annem ben eşim kardeşi ve bu gelin diğerleri başka arabalara bindi kardeşime diyor ki ablan ablama bir hoşgeldin dememiş beni şikayet ediyor resmenbiz şok olduk hepimiz tabi.nikah dairesinin önünde indik iner inmez hoşgeldine gittim neyse kardeşim diyorki abla ablalarına hoşgeldin de bende dedimki yuh yani .... ya bak daha şimdiden seni dolduruyor hemde yanımızda oda benim hatrım için sus diyor.ne yapayım onun hatrına iyi davranmaya çalışıyorum.

anlat kız
kardeşinde çok yakışıklı Allah mesut etsin hayırlı olsun

yazık kız adama oraya gelip efoşun popoya 2 pat pat yaparımda neyseeee

kardeşim yakışıklıda aklı pek yakışıklı değil bunun gibisiyle evlendi halbuki bundan önceki sevgilileri bundan insanlık olarakta her türlü iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…