gözüm üstünde sebos
gözüm üstünde sebos
boşa demegoji yapma ağlayarak
inan işe başlasam haftada 1.5-2 veririm evde 300-500 gr anca avantajlarını kullan bacım
Benim efe alıştı artık yavrum ben kahkahayı basınca
kahkaha atınca kızımm kucağımdaydı döndü bana baktıı
denedin haaa deli kızz
Kaldırdım canım fotoyuanam sen sürekli bizim oralarda turluyon demek fotonu kaçırdım albümün yok mu bende bakam arkadaş olarak ekle beni
Heee şimdi ofisteyim canum
Ekle canım kapalı olan iştahımız açılsınanlatmakla olmaz bi foto çekiyim de ekleyim gidince
Biz de olduk canum gel artıkkızlar sizinle tanıştığıma çok memnun oldum artık uğrarım buraya ama hafta sonları gelemem çünkü evde net yok ben şimdi çıkıyom eve gidecem oğlumu çok özledim kendinize ve bebişlerinize iyi bakın by.
gözüm üstünde sebos
boşa demegoji yapma ağlayarak
inan işe başlasam haftada 1.5-2 veririm evde 300-500 gr anca avantajlarını kullan bacım
Ne zaman başlayacan sen işe gülümm
en zayıf benim bebeğim üzüşlmeyin. 7.200 gr. boyu da 66 cm
ama kızımın yanakları biraz var.. o yüzden her gören oooo yapıyor ve diyorlar ki ayını biraz fazla söyle. 7-8 aylık falan diyecekmişimyoksa kendi ayındaki bebeklere göre boyu ve kilosu normal diyebilirim...
veeee ben 1 kilo daha vermişim. 54 oldum. doğum önceme 2 kilom kaldı
siz de yemeyin artık. hakim olun boğazınıza.
bravooo tatlımmm nasıl veriyon sadece boğazdan mı kısıyordun ??en zayıf benim bebeğim üzüşlmeyin. 7.200 gr. boyu da 66 cm
ama kızımın yanakları biraz var.. o yüzden her gören oooo yapıyor ve diyorlar ki ayını biraz fazla söyle. 7-8 aylık falan diyecekmişimyoksa kendi ayındaki bebeklere göre boyu ve kilosu normal diyebilirim...
siz de yemeyin artık. hakim olun boğazınıza.
umtluay canm bnm yok aslında atılma fılan sadece bı olay yasandı,onun dısında herkes cok ıyı,ben telden gırıyorum coğu zaman face bedava ama buralara gıremıyorum o yuzden cnm,pc den gırınce takıp etmeye calısıyorum.gercektende ıyıkı dğrmusz,bızde anlamadık nasıl gectı zaman ,kızım buyudu bnmde ,daha dişimız cıkmadı,şimdılık bı srun yok,ıns ta olmaz,işe gerı basladım ben ,okula devam,bakıcımız var ,sukur alıstık :) bölee bızdenn teyzesı :) cok opuyoruz sızı :)ha bıde faceden gözde değirmencının sana cookk selamı var,cok özlemıs,gelsın buraya dıyor :)Eki Görüntüle 671245
bravooo tatlımmm nasıl veriyon sadece boğazdan mı kısıyordun ??
kızın vallamaaşallah, kilosu yok hemde kilolumu diyorlar
yok cnm kısmıyorum.sabahları genelde tost yapıyorum.uyumayan ve yapışık olduğum bir kızım olduğu için tost kolay oluyor.(
sabah dediğim 12-1(((
akşama kadar acıkırsam elme falan yiyorum. akşam 6 gibi yemek.genelde sebze yaparım.ama yanına pilav,makarna da yaprım.tek çeşit yemek yapınca hoşuma gitmiyor:))))
sanırım benim avantajım abur cuburu hiç ama hiç sevmemem.çikolata tatlı pasta kek börek sevmem.ben yemek yemeyi çok severim. zevkle yerim.
ama doğumdan sonra cnm çok tatlı istiyor. akşamları çayla hafta da 1 -2 defa baklavayı götürüyorum ama
onun dışında dediğim gibi kızım az uyuyor. sürekli onunla geziyorum oda oda.maşallah kıpır kıpır bir de.dinlenemiyorum hiç. bana yardım edecek kimse de yok.
evet cnm kızımın işte biraz yanakları var diye öyle görünüyor sanırım.
kabataslak geçmişe göz attım alıntı yapamadım
balkabağı çorbası tarifi veren arkadaşlara teşekkür ederim
depresyonumun nedeni aşırı yorgunluk olduğunu anladım bugün kesintisiz uyuyunca kendime geldim
bebeği sıkıntıda olunca hangi anne mutlu olabilirki ama daha olgun olmam gerektiğini daha farkettim ama nedense uykumu aldığım zaman bunu farkettimyorgunluğun üstüne hiç durmadan ağlayan bebek eklenince işte insan demekki dip yapıyor neyse geldim tekrar
bu arada bebek fotoları gördüm hepsinebebeklerimiz çok ama çok tatlılar zaten ben herzaman bebeklere aşık bir insanım
onları izlemek hareketlerini seyretmek beni hep güldürür çok temiz ve saflar
hoçbulduk canım.kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşındayım ilk bebeğim bdt 21 eylül olmasına rağmen 28 ağustosta doğdu oğlumun adı rüzgar 2.200 gr doğdu şuan tam 7 aylık
kız uykunun aldın kendine geldin sen bizi toparlarsın
yalnız bugün misafir var pasta börek affetmem k. valideye de en sevdiğim pastadan yaptırdım kahvatıda bile yedim yarın da tartılıp rezil olup kahvaltıda da bal kaymağımı götürüp yeniden bismillah diycem
uyuyan çocuk da ne güzel oluyo bizimki de nadir bi beş saat kesintisiz uyur ama benim bünye alışmış zırt pırt uyanıp bakıyorum
aryam hoşgeldin cnm
karam hadi yine iyisin buldun arkadasını
burda da bilis eliföykü var ama oh
marji de gülmüş halimize maskara olduk iyice ha
anlatmakla olmaz bi foto çekiyim de ekleyim gidince
oğlanı yürütece koydum sizle çene yapıyorumama sıkıldı yahu bide bizimki tv ye hiç bakmıyo bütün kanalları denedim ııı bakmıyo bi 10 dk baksa iyi olmazmıydı be
boyum 1,73 cnm
Allahtan boyum var kız yoksa yuvarlanıp gidecektim tutabilene aşk olsun
ağla ağla sanki bananebana ne ağlıycam işte
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağıstres nasıl bakmıyo tv? benim oğlan sesi duysun arayıp buluyo görüntüyü de sonra çeneyi sarkıtıp bakıyo öküzün trene baktığı gibi
açmıyorum ben de hipnozlu gibi bakıyo yoksa.
bir de kilo konuşulmuş 6 ay kontrolünde 7700gram ve 70 cm di. gören ne diyo bilmiyom ama bu harekete zor alır kilo falan
çıkmaz ayın son çarşambasıKaldırdım canım fotoyu
Ekle canım kapalı olan iştahımız açılsın
Biz de olduk canum gel artık
Ne zaman başlayacan sen işe gülümmayrılamıyorum ben ya benim iş karşıda yani avrupa yakasında git gel günde 4 saat gözüm yemiyor
kız biz çok yediğimizden değil aslındaen zayıf benim bebeğim üzüşlmeyin. 7.200 gr. boyu da 66 cm
siz de yemeyin artık. hakim olun boğazınıza.ben kiloyu süt olsun diye diye doğumdan sonra aldım doğum kiloma kilo koymasaydım bende eski kiloma dönmüştüm çünkü doğumdan sonra 68 kilo idim 2-3 gün sonra kesin ödem atmış şeklimle tartılsam 66 olurdum eee 7 aydada diğerini verip 58 olmuştumda işte süt anacım süt beni mahvetti
geçmiş olsun canım hastadır beben ya hiç beklemeseydin keşke bende 3 gün bekledim peditus verdim bu arada ama ııııh dr gidip antibiyotiği alınca rahatladı yavrumselam kızlar nasılsınız boğazlar tutulamamış bu hafta valla bendede durum aynı
adaya bir haller oluyor normalde bizim gece uykularımız iyiydi 1-2 kez uyanır omuzuma alıp pışpışlardım uyurdu sabaha karşı uyanınca bazen emerdi ama 2 gecedir çoştu dün akşa 11.30 gibi uyudu saat 1 de bir başladı sabah 5 e kadar sürekli ağlayark uyandı uykusunda beşiğe bırakıyorum 10 dk geçmeden ağlamaya başlıyor sanırım gazı vardı ayakları çekip duruyordu birde 2-3 gündür öksürüyor dün peditus vermeye başladım umarım iyi gelir yoksa yarın bize dr. yolu görünüyor
yanaklı bebeler kiloluymuş gibi görünüyor gerçektenyok cnm kısmıyorum.sabahları genelde tost yapıyorum.uyumayan ve yapışık olduğum bir kızım olduğu için tost kolay oluyor.(
sabah dediğim 12-1(((
akşama kadar acıkırsam elme falan yiyorum. akşam 6 gibi yemek.genelde sebze yaparım.ama yanına pilav,makarna da yaprım.tek çeşit yemek yapınca hoşuma gitmiyor:))))
sanırım benim avantajım abur cuburu hiç ama hiç sevmemem.çikolata tatlı pasta kek börek sevmem.ben yemek yemeyi çok severim. zevkle yerim.
ama doğumdan sonra cnm çok tatlı istiyor. akşamları çayla hafta da 1 -2 defa baklavayı götürüyorum ama
onun dışında dediğim gibi kızım az uyuyor. sürekli onunla geziyorum oda oda.maşallah kıpır kıpır bir de.dinlenemiyorum hiç. bana yardım edecek kimse de yok.popom yer görmüyor neredeyse:)
evet cnm kızımın işte biraz yanakları var diye öyle görünüyor sanırım.
bende bebeklere bayılırdım çoçukluğumdan beri
hoşgeldin,mertimle aynı gün doğmuş oğlun ne güzel çok erken gelmiş ama.
kız ben şirinliğinize güldüm.
koy koy çok merak ettim.
kız marji açıklama yapma kız gülünecek haldeyiz ye ye sonra pişmanım
yanlış anlama canım espirine güldüm
Kaldırdım canım fotoyu
Ekle canım kapalı olan iştahımız açılsın
Biz de olduk canum gel artık
Ne zaman başlayacan sen işe gülümm
Bana ne eklemiycem
Sonra stres beni ezikliyo
ağla ağla sanki banane
sebos yanlız iyi fırça kaymışım sana he 1 hafta kendine gelemezsin
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağı
senin oğlanın kilosuda normal canımböyle böyle büyüyolar işte
çıkmaz ayın son çarşambasıayrılamıyorum ben ya benim iş karşıda yani avrupa yakasında git gel günde 4 saat gözüm yemiyor
kız biz çok yediğimizden değil aslındaben kiloyu süt olsun diye diye doğumdan sonra aldım doğum kiloma kilo koymasaydım bende eski kiloma dönmüştüm çünkü doğumdan sonra 68 kilo idim 2-3 gün sonra kesin ödem atmış şeklimle tartılsam 66 olurdum eee 7 aydada diğerini verip 58 olmuştumda işte süt anacım süt beni mahvetti
geçmiş olsun canım hastadır beben ya hiç beklemeseydin keşke bende 3 gün bekledim peditus verdim bu arada ama ııııh dr gidip antibiyotiği alınca rahatladı yavrum
yanaklı bebeler kiloluymuş gibi görünüyor gerçekten
He cok pis fircaladin kustum ben sana
yanlış anlama canım espirine güldüm
Bana ne eklemiycem
Sonra stres beni ezikliyo
Stres kendine baksınn
ağla ağla sanki banane
sebos yanlız iyi fırça kaymışım sana he 1 hafta kendine gelemezsin
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağı
senin oğlanın kilosuda normal canımböyle böyle büyüyolar işte
çıkmaz ayın son çarşambasıayrılamıyorum ben ya benim iş karşıda yani avrupa yakasında git gel günde 4 saat gözüm yemiyor
kız biz çok yediğimizden değil aslındaben kiloyu süt olsun diye diye doğumdan sonra aldım doğum kiloma kilo koymasaydım bende eski kiloma dönmüştüm çünkü doğumdan sonra 68 kilo idim 2-3 gün sonra kesin ödem atmış şeklimle tartılsam 66 olurdum eee 7 aydada diğerini verip 58 olmuştumda işte süt anacım süt beni mahvetti
geçmiş olsun canım hastadır beben ya hiç beklemeseydin keşke bende 3 gün bekledim peditus verdim bu arada ama ııııh dr gidip antibiyotiği alınca rahatladı yavrum
yanaklı bebeler kiloluymuş gibi görünüyor gerçekten
stresim iyi uyudun ya aldın enerjiyi atarsın üç katlı evde turları
sürekli öksürmüyor günde toplasan 10 kere anca burun akıntısı hırıltısıda yok başlarda oyun yapıyor sandım ama dün uykusunda öksürünce olayın rengi değişti dr. aradık peditus başladık yarına kadar bekliyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?