2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

stres nasıl bakmıyo tv? benim oğlan sesi duysun arayıp buluyo görüntüyü de sonra çeneyi sarkıtıp bakıyo öküzün trene baktığı gibi
açmıyorum ben de hipnozlu gibi bakıyo yoksa.

bir de kilo konuşulmuş 6 ay kontrolünde 7700gram ve 70 cm di. gören ne diyo bilmiyom ama bu harekete zor alır kilo falan

kahkaha atınca kızımm kucağımdaydı döndü bana baktıı

denedin haaa deli kızz
Benim efe alıştı artık yavrum ben kahkahayı basınca

en zayıf benim bebeğim üzüşlmeyin. 7.200 gr. boyu da 66 cm
ama kızımın yanakları biraz var.. o yüzden her gören oooo yapıyor ve diyorlar ki ayını biraz fazla söyle. 7-8 aylık falan diyecekmişim yoksa kendi ayındaki bebeklere göre boyu ve kilosu normal diyebilirim...

veeee ben 1 kilo daha vermişim. 54 oldum. doğum önceme 2 kilom kaldı
siz de yemeyin artık. hakim olun boğazınıza.

selam kızlar nasılsınız boğazlar tutulamamış bu hafta valla bendede durum aynı
adaya bir haller oluyor normalde bizim gece uykularımız iyiydi 1-2 kez uyanır omuzuma alıp pışpışlardım uyurdu sabaha karşı uyanınca bazen emerdi ama 2 gecedir çoştu dün akşa 11.30 gibi uyudu saat 1 de bir başladı sabah 5 e kadar sürekli ağlayark uyandı uykusunda beşiğe bırakıyorum 10 dk geçmeden ağlamaya başlıyor sanırım gazı vardı ayakları çekip duruyordu birde 2-3 gündür öksürüyor dün peditus vermeye başladım umarım iyi gelir yoksa yarın bize dr. yolu görünüyor

bravo canım 1 kilo gitmiş 2 kilo dediğin nedir o da gider

bravooo tatlımmm nasıl veriyon sadece boğazdan mı kısıyordun ??

kızın valla maaşallah, kilosu yok hemde kilolumu diyorlar

cnm öncelikle kocaman kocaman maşallah sizekızlarımız çok benziyor. kendi kızımı görmüş gibi oldum:)))
ne güzel başlamışsın işe.bakıcıyla aranız nasıl? benim önüme de güzel işler çıkıyor ama ben kızımı bırakamıyorum.onca okul kariyer püffffffff çalışmak istiyorum ama kızıma bakınca gözlerim doluyor hemen.çok zor bir durum yaaa.iyi kötü geçiniyoruz ama ben de çalışsam bir ev falan alsak ne güzel olur.650 lira kira veriyorum.700 olacak. evi de görseniz buna mı veriyorsun dersiniz.mutfak dolaplarım falan eski tahta dolaplardan özelde çalışmak bayan için çok zor. girişin çıkışın belli değil. cumartesi çalışıyorsun genelde.inşallah kamu olur da daha rahat olurum
bizde de diş yok daha. anca çığlık var:)))
cnm gözdem yol arkadaşım benimben de onu çok özledim. o da giremiyor nete.sen de ona slm söyle

Son düzenleme:
bravooo tatlımmm nasıl veriyon sadece boğazdan mı kısıyordun ??

kızın valla maaşallah, kilosu yok hemde kilolumu diyorlar

yok cnm kısmıyorum.sabahları genelde tost yapıyorum.uyumayan ve yapışık olduğum bir kızım olduğu için tost kolay oluyor.(
sabah dediğim 12-1 (((
akşama kadar acıkırsam elme falan yiyorum. akşam 6 gibi yemek.genelde sebze yaparım.ama yanına pilav,makarna da yaprım.tek çeşit yemek yapınca hoşuma gitmiyor:))))
sanırım benim avantajım abur cuburu hiç ama hiç sevmemem.çikolata tatlı pasta kek börek sevmem.ben yemek yemeyi çok severim. zevkle yerim.
ama doğumdan sonra cnm çok tatlı istiyor. akşamları çayla hafta da 1 -2 defa baklavayı götürüyorum ama
onun dışında dediğim gibi kızım az uyuyor. sürekli onunla geziyorum oda oda.maşallah kıpır kıpır bir de.dinlenemiyorum hiç. bana yardım edecek kimse de yok.popom yer görmüyor neredeyse:)

evet cnm kızımın işte biraz yanakları var diye öyle görünüyor sanırım.

Son düzenleme:

hem kızına hem sana

bende bebeklere bayılırdım çoçukluğumdan beri

hoçbulduk canım.kısaca kendimi tanıtayım 25 yaşındayım ilk bebeğim bdt 21 eylül olmasına rağmen 28 ağustosta doğdu oğlumun adı rüzgar 2.200 gr doğdu şuan tam 7 aylık

hoşgeldin,mertimle aynı gün doğmuş oğlun ne güzel çok erken gelmiş ama.

kız ben şirinliğinize güldüm.

anlatmakla olmaz bi foto çekiyim de ekleyim gidince

koy koy çok merak ettim.

oğlanı yürütece koydum sizle çene yapıyorum ama sıkıldı yahu bide bizimki tv ye hiç bakmıyo bütün kanalları denedim ııı bakmıyo bi 10 dk baksa iyi olmazmıydı be

bana ne ağlıycam işte
ağla ağla sanki banane

sebos yanlız iyi fırça kaymışım sana he 1 hafta kendine gelemezsin
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağı

senin oğlanın kilosuda normal canım böyle böyle büyüyolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…