2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhana kızlar bende sizlere annemlerden sesleniyorum kızımda uyuyo 2 gün burdayım artık

karam senle ben kalmısız kız herkes gitmişşş tabi biz gezmelerdeyiz:)))

oğlanı yürütece koydum sizle çene yapıyorum ama sıkıldı yahu bide bizimki tv ye hiç bakmıyo bütün kanalları denedim ııı bakmıyo bi 10 dk baksa iyi olmazmıydı be

benimki de tam tersi cnm ya..gözlerini tv.den alamıyor.kapatmak zorunda kalıyorum bazen.arkasını çeviriyorum tv.yi görcem diye kafasını nasıl arkaya atıyor..

kızlar siz bebişlerinize her gün taze çorbamı yapıyorsunuz.ben her gün taze yapıyorum.ama yapmasam olur mu?yani bugün yapsam yarın da versem bir şey olur mu ki?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım nasıl şimdi bebişiin durumu peditus etkili oluyormu.

ben çorbaları ıspanak falan koymadıysam çünkü ıspanak günlük yenmeliymiş 2 günde 1 yapıyorum.ıspanak koyduysam ertesi gün yedirmiyorum.
yoğurduda başlarda 2 günden fazla vermiyordum şimdilerde tadına bakıyorum tat değişiklği ekşime falan yoksa 4-5 gün veriyorum.zaten artık bizde oğluma myaladığımız yoğurdu kullanıyoruz sadece ona yaparsam bitmiyor haliyle bende kendimizede onu kullanıyorum daha sık bitiyo daha sık yapıyorum.

merhaba anneler nasılsınız umarım herkez iyidir bebişlerde iyidir.

bizim oğlan çok iyi maşallah 2-3 gündür mama baba anga anne daha başkada anlayamadığım şeyler söylüyor.öncesinde hımmm oğğğ gibi tuhaf sesler çıkarırdı şimdi repertuarını geliştiriyor.ve geveze oğlum anasına çekmiş hiç susmuyo evde bütün gün yalnız olduğumuzdan çok konuşuyoruz beraber.her söylediği kelimeyi düzeltip ona geri söylüyorum oda daha doğru söylemeye çalışıyo.bide karşılık vermessem konuşamalarına bi zaman sonra susuyo bende onunla konuşursam hiç susmuyoruz.

bunların hiçbirini bilerek söylemiyor demi kızlar ben hep tekrarlıyordum mama yerken mama falan diye annem baba falan bi sürü şey benden duyduğu için söylüyor sanırım.

bu arada ben hastalığı atlattım daha oğuma bulaşmadı şükr ama hala bulaşma ihtimali vr sanırım hemen belli edermiki hala çok korkuyrum

bu arada yarın gece saatler ileri alınıyormuş nasıl mutlu olsum yaz saatine bayılıyorum tabi yaz saatine geçmek demek yaz geliyor demek ona daha çok bayıldım.ankarada pazar günü hava 21 derece olacakmış sanırım artık sıcaklar geliyor ohh sonunda yaaa

tek tek aklıma geliyor

bide geçen sorduğum arabayı eşim bana tekrar söylemeden iş yerinden internetten sipariş etmiş.bende sizin yorumlarınızı okuyunca akşam eşime dedim kızlar böyle böyle diyo.ama ben aldım dedi kaldım böyle. sen istedin bende aldım yanlışmı yaptım diyo bide.

bizimkide 1 haftadır net mama diyor anneyi zaten uzun zamandı söylüyor ve daha bir sürü şeyler bilinçli mi söylüyor bilmiyorum.
ama çok şeker

yazı bende çok seviyorum bir türlü gelemedi hala çok soğuk buralar.

bizimkide 1 haftadır net mama diyor anneyi zaten uzun zamandı söylüyor ve daha bir sürü şeyler bilinçli mi söylüyor bilmiyorum.
ama çok şeker

evet canım çok şekerler hele söylemek için çabalamalı çok şeker.benim oğlanda anne diye ağlar hep yani dili öle dönüyo sanırım.sadece ağlarken söylerdi.maşallah mert paşayada
kocaman olduşlar yaww

canım yaa kendime gül gül öldüm.bugün saat 11 gibi elifte burda demişsin ya.allah allah dedim ya ben bugün hiç girmedimki daha acaba biri ben diye mi giriyor.sonra anca bastı kafa ankarada demek istemişsin.

bu arada canım ankarada pazar günü hava 21 dereceymiş bol bol gezerik artık.bugünde çok güneşli güzel bi hava var ama çıkamadığımdan soğukmu sıcakmı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…