ağla ağla sanki banane
sebos yanlız iyi fırça kaymışım sana he 1 hafta kendine gelemezsin
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağı
senin oğlanın kilosuda normal canımböyle böyle büyüyolar işte
stresim iyi uyudun ya aldın enerjiyi atarsın üç katlı evde turları
sürekli öksürmüyor günde toplasan 10 kere anca burun akıntısı hırıltısıda yok başlarda oyun yapıyor sandım ama dün uykusunda öksürünce olayın rengi değişti dr. aradık peditus başladık yarına kadar bekliyeyim diyorum
Gecmis olsun bacim
oğlanı yürütece koydum sizle çene yapıyorumama sıkıldı yahu bide bizimki tv ye hiç bakmıyo bütün kanalları denedim ııı bakmıyo bi 10 dk baksa iyi olmazmıydı be
Gecmis olsun bacim
sağol canım benim
kızlar siz bebişlerinize her gün taze çorbamı yapıyorsunuz.ben her gün taze yapıyorum.ama yapmasam olur mu?yani bugün yapsam yarın da versem bir şey olur mu ki?
ağla ağla sanki banane
sebos yanlız iyi fırça kaymışım sana he 1 hafta kendine gelemezsin
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağı
senin oğlanın kilosuda normal canımböyle böyle büyüyolar işte
stresim iyi uyudun ya aldın enerjiyi atarsın üç katlı evde turları
sürekli öksürmüyor günde toplasan 10 kere anca burun akıntısı hırıltısıda yok başlarda oyun yapıyor sandım ama dün uykusunda öksürünce olayın rengi değişti dr. aradık peditus başladık yarına kadar bekliyeyim diyorum
adaya çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bizimkininde hafif şekilde hala ishali var maalesef çoçuk büyütmek çok zor.
onlar hasta olunca biz daha kötü oluyoruz.
geçmiş olsun canım nasıl şimdi bebişiin durumu peditus etkili oluyormu.
merhaba anneler nasılsınız umarım herkez iyidir bebişlerde iyidir.
bizim oğlan çok iyi maşallah 2-3 gündür mama baba anga anne daha başkada anlayamadığım şeyler söylüyor.öncesinde hımmm oğğğ gibi tuhaf sesler çıkarırdı şimdi repertuarını geliştiriyor.ve geveze oğlum anasına çekmiş hiç susmuyo evde bütün gün yalnız olduğumuzdan çok konuşuyoruz beraber.her söylediği kelimeyi düzeltip ona geri söylüyorum oda daha doğru söylemeye çalışıyo.bide karşılık vermessem konuşamalarına bi zaman sonra susuyo bende onunla konuşursam hiç susmuyoruz.
bunların hiçbirini bilerek söylemiyor demi kızlar ben hep tekrarlıyordum mama yerken mama falan diye annem baba falan bi sürü şey benden duyduğu için söylüyor sanırım.
bu arada ben hastalığı atlattım daha oğuma bulaşmadı şükr ama hala bulaşma ihtimali vr sanırım hemen belli edermiki hala çok korkuyrum
bu arada yarın gece saatler ileri alınıyormuş nasıl mutlu olsum yaz saatine bayılıyorum tabi yaz saatine geçmek demek yaz geliyor demek ona daha çok bayıldım.ankarada pazar günü hava 21 derece olacakmış sanırım artık sıcaklar geliyor ohh sonunda yaaa
bizimkide 1 haftadır net mama diyor anneyi zaten uzun zamandı söylüyor ve daha bir sürü şeyler bilinçli mi söylüyor bilmiyorum.
ama çok şeker
ara ara öksürüyor ilacı daha 3.kez verdim anca etki gösterir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?