- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
evet canım çok şekerler hele söylemek için çabalamalı çok şeker.benim oğlanda anne diye ağlar hep yani dili öle dönüyo sanırım.sadece ağlarken söylerdi.maşallah mert paşayada
kocaman olduşlar yaww
evet çabalamarı çok komikbir saat bır bır hiç susmadan konuşuyor zaten bebekler hep ağlarken anne diye ağlıyor
öyle canım bizimki dün 7 aylık oldu zaman su gibi akıp gidiyor insan duygulanıyor.
ewet canım mert paşa sanırım topiğimizin abisi ee artık kocaman oldu
öyle sayılır sanırımküçük abi stresin ahmette ondan iki gün küçük peşinden o geliyor ve blislin merti bugün bir arkadaş daha katılmış bizimkiyle aynı gün doğmuş
Kızlarrr size babamlardan sesleniyorumm
Uzanıyorum boyluca efeyi dayısı sallıyor ohh
Siz napıyosunuz
kız aram sizinkiler de mi diyarbakır da oturuyorar yoksa dayı falan demişsin :))
hasretine dayanamadılar mı da memleketi terk-i diyar yapmışlar
merhaba anneler nasılsınız umarım herkez iyidir bebişlerde iyidir.
bizim oğlan çok iyi maşallah 2-3 gündür mama baba anga anne daha başkada anlayamadığım şeyler söylüyor.öncesinde hımmm oğğğ gibi tuhaf sesler çıkarırdı şimdi repertuarını geliştiriyor.ve geveze oğlum anasına çekmiş hiç susmuyo evde bütün gün yalnız olduğumuzdan çok konuşuyoruz beraber.her söylediği kelimeyi düzeltip ona geri söylüyorum oda daha doğru söylemeye çalışıyo.bide karşılık vermessem konuşamalarına bi zaman sonra susuyo bende onunla konuşursam hiç susmuyoruz.
bunların hiçbirini bilerek söylemiyor demi kızlar ben hep tekrarlıyordum mama yerken mama falan diye annem baba falan bi sürü şey benden duyduğu için söylüyor sanırım.
bu arada ben hastalığı atlattım daha oğuma bulaşmadı şükr ama hala bulaşma ihtimali vr sanırım hemen belli edermiki hala çok korkuyrum
bu arada yarın gece saatler ileri alınıyormuş nasıl mutlu olsum yaz saatine bayılıyorum tabi yaz saatine geçmek demek yaz geliyor demek ona daha çok bayıldım.ankarada pazar günü hava 21 derece olacakmış sanırım artık sıcaklar geliyor ohh sonunda yaaa
adaya çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bizimkininde hafif şekilde hala ishali var maalesef çoçuk büyütmek çok zor.
onlar hasta olunca biz daha kötü oluyoruz.
sağol canım gerçekten çok zormuş bu çocuk işi anneme saygım bir kat daha arttı anne olunca merte bol bol su ver canım bir de muz belki işe yarar nazar değidi kuzuma yaaa
bizimkide 1 haftadır net mama diyor anneyi zaten uzun zamandı söylüyor ve daha bir sürü şeyler bilinçli mi söylüyor bilmiyorum.
ama çok şeker
topiğin abisi mert
Ben de yeşil sebze yoksa iki gün varsa taze her gün yapıyorumben günlük yapıyorum canım
Evet ya gelsin yaz artıkbu arada yarın gece saatler ileri alınıyormuş nasıl mutlu olsum yaz saatine bayılıyorum tabi yaz saatine geçmek demek yaz geliyor demek ona daha çok bayıldım.ankarada pazar günü hava 21 derece olacakmış sanırım artık sıcaklar geliyor ohh sonunda yaaa
tek tek aklıma geliyor
bide geçen sorduğum arabayı eşim bana tekrar söylemeden iş yerinden internetten sipariş etmiş.bende sizin yorumlarınızı okuyunca akşam eşime dedim kızlar böyle böyle diyo.ama ben aldım dedikaldım böyle. sen istedin bende aldım yanlışmı yaptım diyo bide.
vallahi ben de öyle yapıyorum yoksa yetişemiyorum maalesefkızlar siz bebişlerinize her gün taze çorbamı yapıyorsunuz.ben her gün taze yapıyorum.ama yapmasam olur mu?yani bugün yapsam yarın da versem bir şey olur mu ki?
ara ara öksürüyor ilacı daha 3.kez verdim anca etki gösterir diye düşünüyorum
hıhhh şimdi olduuuu:26:
Gözünden de bişi kaçmıyor bacım iyi yakalamışsın
Babamla annem ayrı ikisi de evli babam dbakıra yerleşti
Annem hatayda devam ediyor hayatlarına
Bilmem anlatabildim mi:44:
vallahi ben de öyle yapıyorum yoksa yetişemiyorum maalesefilk verdiğim sıralar günlük yapıyordum yoğurdunu da öyle.. ama artık ertesi güne kalıyor, yoğurdunu da az süt alıp mayalıyorum hem ona hem bize oluyor ne zman biterse bir daha 2 kilo alıyorum
çok geçmiş olsun inş. ilerlenmezz
Lamamma geçmiş olsun adamıza
benim kız da ağlarken anne diye ses çıkarıyor, bbaa baaa diyo, abb bbu vaaa diyor
bu arada hala dönmüyor tembeell kızzz. oturması düzeldi, gell yapıyor elleriylee
anneler bizim bi sorunumuz var benim oğlan herkezin ağzına elleini sokuyo direk kim olursa olsun milletin kucağına gidince direk ağızlarına ellerini sokmaya çalışıyo.ve bu durum benim çok sinirimi bozuyo.hatta direk alıp kucaklarından oğlumun ellerini siliyorum acayip midem kalkıyo çünkü.bazı akıllı insnalar ağzını kapatıyor ama bazılarıda ağzını açıp sokmasına izin veriyo.ben nasıl bu alışkanlığını kaldırabilirim ortadan bi fikri olan varmı.
Ben de yeşil sebze yoksa iki gün varsa taze her gün yapıyorum
Yogurt da küçük kavanozlarda yapıp iki gün yedirirdim kalanı mideye
Şimdi üç güne bölüm yedireyim bişi olmaz heralde
Evet ya gelsin yaz artık
Adam diyecek sana da yaranılmıyor memnuniyetsin
hayırlı olsun kısmetinde o varmış
Umarım kullanışlı olur
benim kız da ağlarken anne diye ses çıkarıyor, bbaa baaa diyo, abb bbu vaaa diyor
bu arada hala dönmüyor tembeell kızzz. oturması düzeldi, gell yapıyor elleriylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?