2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet çabalamarı çok komikbir saat bır bır hiç susmadan konuşuyor zaten bebekler hep ağlarken anne diye ağlıyor
öyle canım bizimki dün 7 aylık oldu zaman su gibi akıp gidiyor insan duygulanıyor.

evet çabalamarı çok komikbir saat bır bır hiç susmadan konuşuyor zaten bebekler hep ağlarken anne diye ağlıyor
öyle canım bizimki dün 7 aylık oldu zaman su gibi akıp gidiyor insan duygulanıyor.

ewet canım mert paşa sanırım topiğimizin abisi ee artık kocaman oldu

ewet canım mert paşa sanırım topiğimizin abisi ee artık kocaman oldu

öyle sayılır sanırımküçük abi stresin ahmette ondan iki gün küçük peşinden o geliyor ve blislin merti bugün bir arkadaş daha katılmış bizimkiyle aynı gün doğmuş

oğlum daha bişey söylemiyo ya. hmm hmmlaması var meşhur. bir de bişey ilgisini çekerse höö oo gbi bişey söylüyo yazıya dökemedim
biraz kibar ol diyorum ama öküüzmsü sesler çıkarıyo bildiğin
ben çok konuşamıyorum hep oynuyorum ama dokunsal bi insanım çok konuşmam ondan mı acaba. bütün gün konuş konuş bi garip oluyo ya

öyle sayılır sanırımküçük abi stresin ahmette ondan iki gün küçük peşinden o geliyor ve blislin merti bugün bir arkadaş daha katılmış bizimkiyle aynı gün doğmuş

evet sizinkiler büyük
21 eylül doğumlu benim ahmedim. sanırım 1 ay içinde bişeyler söylemeye başlar di mi.
aman her bebek farklı benim de taktığım şeye bak.
ayaklarıyla çok oynuyodu ağzına sokmaya çalışıyodu sürünmeye başlayınca sırt üstü yatmaz oldu ayakları unuttu. sokmaz heralde artık ağzına falan

Kızlarrr size babamlardan sesleniyorumm
Uzanıyorum boyluca efeyi dayısı sallıyor ohh
Siz napıyosunuz

kız aram sizinkiler de mi diyarbakır da oturuyorar yoksa dayı falan demişsin :))
hasretine dayanamadılar mı da memleketi terk-i diyar yapmışlar

:26:
kız aram sizinkiler de mi diyarbakır da oturuyorar yoksa dayı falan demişsin :))
hasretine dayanamadılar mı da memleketi terk-i diyar yapmışlar

Gözünden de bişi kaçmıyor bacım iyi yakalamışsın
Babamla annem ayrı ikisi de evli babam dbakıra yerleşti
Annem hatayda devam ediyor hayatlarına

Bilmem anlatabildim mi:44:

maşallah oğluşuna benimki anca ıııııhhhh deyip duruyor tembel benimki tembel

eee hani artık saatler değişmiyecek deniliyordu yaz gelsin artık yaa bende yazı çok seviyorum izmirde pazar günü 25 derece olacakmış

ben günlük yapıyorum canım
Ben de yeşil sebze yoksa iki gün varsa taze her gün yapıyorum
Yogurt da küçük kavanozlarda yapıp iki gün yedirirdim kalanı mideye
Şimdi üç güne bölüm yedireyim bişi olmaz heralde
Evet ya gelsin yaz artık

Adam diyecek sana da yaranılmıyor memnuniyetsin
hayırlı olsun kısmetinde o varmış
Umarım kullanışlı olur

kızlar siz bebişlerinize her gün taze çorbamı yapıyorsunuz.ben her gün taze yapıyorum.ama yapmasam olur mu?yani bugün yapsam yarın da versem bir şey olur mu ki?
vallahi ben de öyle yapıyorum yoksa yetişemiyorum maalesef ilk verdiğim sıralar günlük yapıyordum yoğurdunu da öyle.. ama artık ertesi güne kalıyor, yoğurdunu da az süt alıp mayalıyorum hem ona hem bize oluyor ne zman biterse bir daha 2 kilo alıyorum

ara ara öksürüyor ilacı daha 3.kez verdim anca etki gösterir diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun inş. ilerlenmezz

benim kız da ağlarken anne diye ses çıkarıyor, bbaa baaa diyo, abb bbu vaaa diyor
bu arada hala dönmüyor tembeell kızzz. oturması düzeldi, gell yapıyor elleriylee

anneler bizim bi sorunumuz var benim oğlan herkezin ağzına elleini sokuyo direk kim olursa olsun milletin kucağına gidince direk ağızlarına ellerini sokmaya çalışıyo.ve bu durum benim çok sinirimi bozuyo.hatta direk alıp kucaklarından oğlumun ellerini siliyorum acayip midem kalkıyo çünkü.bazı akıllı insnalar ağzını kapatıyor ama bazılarıda ağzını açıp sokmasına izin veriyo.ben nasıl bu alışkanlığını kaldırabilirim ortadan bi fikri olan varmı.

Lamamma geçmiş olsun adamıza

teşekkür ederiz teyzeleri

benim kız da ağlarken anne diye ses çıkarıyor, bbaa baaa diyo, abb bbu vaaa diyor
bu arada hala dönmüyor tembeell kızzz. oturması düzeldi, gell yapıyor elleriylee

benimki de hala dönmüyor yaaa dr. dedi etrafına oyuncakları dağıt dönmeye çalışsın benimki oyuncağı alamayınca anca çığlık atıp ağlıyor hiç uzanayım dönmeye çalışayım almaya çalışayım yokk anam yok

off kötü bir durummuş yaaa ufacık bebişi nasıl vazgeçirebilirsinki

Benimki de aynen öyle yapıyor çene agız yüz elliyor
Kimi kapatıyo kimi giya oynuyor parmaklarını agzına
Sokuyor böö oluyorum yakınsa diyiyorum
Uzaktansa bişi diyemiyorum anlamıyorlar mı çocugun eli
Hep agzına koyuyor mikrop kapar diye
Bir de ufaklen elini öpün derdim yüzünü öperlerdi
Şimdi yüzünü öpün diyom elini öpüyorlar

evet canım aynen öyle diyor ilk arabasınıda ben seçmiştim beğenmemiştim nsonra.bu daha eve gelmeden öyle diyince adam napıcanı şaşaırdı

maşallah canım kızına ne güzel konuşuyormuş.döner annesi canı ne zaman isterse o zaman dönücek belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…