unuttu ayakları zatenbaşlar canım tabi her bebeğin gelişimi farklı ağzına sokmasına çok özenme bizimki 1 ayı geçiktik ayakları hep ağzında hatta buraya fotosunu da eklemiştim çorapları hep ıslak günde 6-7 çift çorap değiştiriyoruz.önemli olan sağlıklı olmaları
yanmıyodu di mi o sigaraonlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
ayy çok zor ya kalabalık. kolay gelsin sana da bebişine debide düğün var yakında çoçuk dahada hasta olmadan sağsalim atlatsak bari çok korkuyorum gelen giden sevcek bebeğimi:18::18::18:
onlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
kızlar o değilde bizim kayınpeder el hijyenine hiç dikkat etmiyor yakında gelicek o gelince hep tedirgin oluyorum mikrop bulaştırıcak diye ben günde 100 defa el yıkıyorum takıntılı oldum o dikkat etmeyince çıldırıyorumçoçuğun ellerine filan dokunuyor.
EZİKLİYO NE KIZ FIRÇALAMAK AZARLAMAK GİBİMİ YANİBenim efe alıştı artık yavrum ben kahkahayı basınca
Bana ne eklemiycem
Sonra stres beni ezikliyo
dost acı söylerağla ağla sanki banane
sebos yanlız iyi fırça kaymışım sana he 1 hafta kendine gelemezsin
tv ye açınca hemen bakıyoda dikkatini çekmiyo hiçbirşey hemen kafayı çeviriyo bizimki kucakçı anca tur atsın evde ah bi zengin olsam 3 katlı ev alırım ha bire tur atarız oğlumla yukarı aşşağı
senin oğlanın kilosuda normal canımböyle böyle büyüyolar işte
He cok pis fircaladin kustum ben sana
işin iş diyince kızıyosun oh sefan olsunKızlarrr size babamlardan sesleniyorumm
Uzanıyorum boyluca efeyi dayısı sallıyor ohh
Siz napıyosunuzşimdide dayıyamı sallatıyo kendini efe harbi paşa he
niye kız noliy ha anlamıyomStres kendine baksınn
bazı bebeler düşkün oluyor evet ama genelde odaklanabilme özelliği olanlar izliyo heralde bizimki hep yeni heyecanlar peşinde:18:benimki de tam tersi cnm ya..gözlerini tv.den alamıyor.kapatmak zorunda kalıyorum bazen.arkasını çeviriyorum tv.yi görcem diye kafasını nasıl arkaya atıyor..
ben hergün yapmıyorum 2 günde birkızlar siz bebişlerinize her gün taze çorbamı yapıyorsunuz.ben her gün taze yapıyorum.ama yapmasam olur mu?yani bugün yapsam yarın da versem bir şey olur mu ki?
aynen canım hergün yoğurt yapmam mümkün değil hoş yapılır istenirse gerçi ama çokta takmıyorum yaben çorbaları ıspanak falan koymadıysam çünkü ıspanak günlük yenmeliymiş 2 günde 1 yapıyorum.ıspanak koyduysam ertesi gün yedirmiyorum.
yoğurduda başlarda 2 günden fazla vermiyordum şimdilerde tadına bakıyorum tat değişiklği ekşime falan yoksa 4-5 gün veriyorum.zaten artık bizde oğluma myaladığımız yoğurdu kullanıyoruz sadece ona yaparsam bitmiyor haliyle bende kendimizede onu kullanıyorum daha sık bitiyo daha sık yapıyorum.
geçmiş olsun canım tekrardan geçmez heralde artıkmerhaba anneler nasılsınız umarım herkez iyidir bebişlerde iyidir.
bizim oğlan çok iyi maşallah 2-3 gündür mama baba anga anne daha başkada anlayamadığım şeyler söylüyor.öncesinde hımmm oğğğ gibi tuhaf sesler çıkarırdı şimdi repertuarını geliştiriyor.ve geveze oğlum anasına çekmiş hiç susmuyo evde bütün gün yalnız olduğumuzdan çok konuşuyoruz beraber.her söylediği kelimeyi düzeltip ona geri söylüyorum oda daha doğru söylemeye çalışıyo.bide karşılık vermessem konuşamalarına bi zaman sonra susuyo bende onunla konuşursam hiç susmuyoruz.
bunların hiçbirini bilerek söylemiyor demi kızlar ben hep tekrarlıyordum mama yerken mama falan diye annem baba falan bi sürü şey benden duyduğu için söylüyor sanırım.
bu arada ben hastalığı atlattım daha oğuma bulaşmadı şükr ama hala bulaşma ihtimali vr sanırım hemen belli edermiki hala çok korkuyrum
ana-oğul muhabbet hapapağanlık dönemi canım ne dersen tekrara çalışıyor demek ama maşallah diyelim çğnkü daha erken heleki erkek bebelerin 2 yaşında genelde konuştuğunu düşünürsek
erkeklerin kafasına göre takımalarına takığım bendetek tek aklıma geliyor
bide geçen sorduğum arabayı eşim bana tekrar söylemeden iş yerinden internetten sipariş etmiş.bende sizin yorumlarınızı okuyunca akşam eşime dedim kızlar böyle böyle diyo.ama ben aldım dedikaldım böyle. sen istedin bende aldım yanlışmı yaptım diyo bide.
bunuda ilk defa duydumanneler bizim bi sorunumuz var benim oğlan herkezin ağzına elleini sokuyo direk kim olursa olsun milletin kucağına gidince direk ağızlarına ellerini sokmaya çalışıyo.ve bu durum benim çok sinirimi bozuyo.hatta direk alıp kucaklarından oğlumun ellerini siliyorum acayip midem kalkıyo çünkü.bazı akıllı insnalar ağzını kapatıyor ama bazılarıda ağzını açıp sokmasına izin veriyo.ben nasıl bu alışkanlığını kaldırabilirim ortadan bi fikri olan varmı.
:18: :18: :18: anam paçozluğa bağlama kız asabileşiyon haHem emmek ne ya hakkat kötüymüş ya
Öpünce bile deliriyorum bensöyle canım anlamazsa
Sertçe uyar bence çocuklarımız bizim her şeyimiz
Gerekirse kırarım ben
Şimdiden diyorum iki yaşına kadar çikolata yok
Kalbinizi kırarım efenin de elinden alırım aglar o da diye
Böyle konularda paçoza baglıyorumm
harbi yuhhhhh yuh yuh ki ne yuhhhhhonlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
Allah sana sabır versin marji koskoca adam el hijyeninimi bilmiyor e zaten söylenecek bişey yokkızlar o değilde bizim kayınpeder el hijyenine hiç dikkat etmiyor yakında gelicek o gelince hep tedirgin oluyorum mikrop bulaştırıcak diye ben günde 100 defa el yıkıyorum takıntılı oldum o dikkat etmeyince çıldırıyorumçoçuğun ellerine filan dokunuyor.
bu yaştan sonra tınlamaz canım insan nasıl böyle davranabiliyor peki bu adam bu yaşa kadar kişisel temizliği dahi öğrenememişse ne öğretilebilirki böylelerinehaketmiş ama söyledikelrini
marjicim şöyle yapsan bi etkisi olurmu eve şu detolün falan sıvı sabunlarından alsan ve mesela eşin çocuğu alırken haytaım yıkadın dimi elini şu sabunla bak geçen hasta oldu çocuk doktor bunu önerdi desen kayınpederin yanında.belki oda babası bile yıkıyosa bende yıkayım falan diye düşünebilir.hani sen çocuk bakamazdında falan filan kendi bu kadar dikkat etmiyosa daha iyimi bakmış oluo çocuğa anlamadım.
Stress napıyosun kanka
oğluma yemek yediriken kaşığı kendi tutmak istiyor elimden her seferinde almaya çalışıyor elini tutuyorum hopppp öteki elini ağzına sokmuşş her yemekten sonra üst değiştiryoruzsizde durumlar nasıl
Aynen canım efe de öyle kaşıgın sapına kadar sokacak nerdeyse
O ara kaşıga buruyor hop üst baş hepsi kirleniyor
Bir de lekeler çıkmıyor siz neyle nasıl yıkıyorsunuz
hayırdır nereyeNiye yazmıyonuz kız yarım saate çıkacam zaten
aynı canım her ek gıdadan sonra hop üstümüzde değişiyoroğluma yemek yediriken kaşığı kendi tutmak istiyor elimden her seferinde almaya çalışıyor elini tutuyorum hopppp öteki elini ağzına sokmuşş her yemekten sonra üst değiştiryoruzsizde durumlar nasıl
hiç ekstra bişey kullanmıyorum lekeli giyiyor bazı kıyafetleriAynen canım efe de öyle kaşıgın sapına kadar sokacak nerdeyse
O ara kaşıga buruyor hop üst baş hepsi kirleniyor
Bir de lekeler çıkmıyor siz neyle nasıl yıkıyorsunuz
bunuda ilk defa duydummilletin ağzına el sokmakta ne ya valla komik geldi ama aslında öğğğ yani
:18: :18: :18: anam paçozluğa bağlama kız asabileşiyon ha
harbi yuhhhhh yuh yuh ki ne yuhhhhh
Allah sana sabır versin marji koskoca adam el hijyeninimi bilmiyor e zaten söylenecek bişey yok
bu yaştan sonra tınlamaz canım insan nasıl böyle davranabiliyor peki bu adam bu yaşa kadar kişisel temizliği dahi öğrenememişse ne öğretilebilirki böylelerine
ben asla aynı evde duramam dokunduğu yere dahi dokunamam takıntılıyım bennnn
sebosla benim dedikodumu yapmışsınız
Selam bacimBiliss senin smile yok mu bacım
Ben de daline geçtim ve lekeli kalıyor hepben dalininkini kullanıyorum ama malesef tam çıkmıyorrrr
hayırdır nereye
aynı canım her ek gıdadan sonra hop üstümüzde değişiyor
hiç ekstra bişey kullanmıyorum lekeli giyiyor bazı kıyafetleri
sebos bugünkü fırçadan sonra zor kendine gelirBazen şirretligim tutuyor efeden sonra devamlı şirretim
Yapmadık kızz dedikodunu o dedi foto koymam stres kızıyor
Ben de dedim stres kendine baksın
Dedikodu mu bu gerçekler
He bacım çok pis yedim cici annem döktürmüştüakşam abarttınmı karam durumlar nasıl yarın büyük gün biliyosun
Selam bacim
Var da onlarin kodlarini nerden biliyosunuz? Ezbere mi yaziyosnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?