2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

off kötü bir durummuş yaaa ufacık bebişi nasıl vazgeçirebilirsinki
bilmiyorumki canım şimdilik bize yapınca hemen elini çekiyorum unuturmuki acaba böle

aynen canım böğğ oluyorum hele bazıları özellikle kv emiyo elleri 2 seferdede aldım kucağından sildim ellerini gözünün önünde.bidaha yaparsa naparım bilmiyorum

Kvalidense uyar tatlı dille olmuyorsa emir gel annecim
Elimizi yıkayalım hep agzında elin hasta olma sonra falan
Diye ima etsen

Hem emmek ne ya hakkat kötüymüş ya
Öpünce bile deliriyorum ben söyle canım anlamazsa
Sertçe uyar bence çocuklarımız bizim her şeyimiz
Gerekirse kırarım ben
Şimdiden diyorum iki yaşına kadar çikolata yok
Kalbinizi kırarım efenin de elinden alırım aglar o da diye
Böyle konularda paçoza baglıyorumm

Son düzenleme:

başlar canım tabi her bebeğin gelişimi farklı ağzına sokmasına çok özenme bizimki 1 ayı geçiktik ayakları hep ağzında hatta buraya fotosunu da eklemiştim çorapları hep ıslak günde 6-7 çift çorap değiştiriyoruz.önemli olan sağlıklı olmaları

bende artık uyarıcam hatta şöyle yapıcam.oğluma diycemki oğlum ellerini başkalarının ağzına sokmak yok kızarım diycem.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yani

halbuki kv bana demiştiki haberlerde görmüş bebelri ağzından öpmek hastalık bulaştrırmış falan bana öpme diyo.bende dedim annesiyim ben onun benden bişey bulaşmaz diye.şimdi kendisi bunu yapıyo dur bakiyice sinirledim bidahakine direk söyliycem

haklısın canım bizdede ayn durum mevcut maalesef belkide bu yüzden ishal olmuştur bilmiyorum her önüne gelinin ya parmaklarını ısırıyor yada kendi elini milletin ağzına sokuyor.

kızlar o değilde bizim kayınpeder el hijyenine hiç dikkat etmiyor yakında gelicek o gelince hep tedirgin oluyorum mikrop bulaştırıcak diye ben günde 100 defa el yıkıyorum takıntılı oldum o dikkat etmeyince çıldırıyorum çoçuğun ellerine filan dokunuyor.

onlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı

haketmiş ama söyledikelrini

marjicim şöyle yapsan bi etkisi olurmu eve şu detolün falan sıvı sabunlarından alsan ve mesela eşin çocuğu alırken haytaım yıkadın dimi elini şu sabunla bak geçen hasta oldu çocuk doktor bunu önerdi desen kayınpederin yanında.belki oda babası bile yıkıyosa bende yıkayım falan diye düşünebilir.hani sen çocuk bakamazdında falan filan kendi bu kadar dikkat etmiyosa daha iyimi bakmış oluo çocuğa anlamadım.

ah canım ah kaç defa ima ettim eşimi hep uyarıyorum onun yanında ama nato kafa nato mermer bu seferde çoçuğu kıskanıyor oluyorum of ofşeytan diyor ki açık açık söyle mert bu aralar daha tehilkeli dişleri çıktı çıkası parmak ısırmaya meraklı aniden yapışıyor.

kız senin de bu kp den cektiğin nedir be bacım

canım sanırım ben artık açık açık söyleyeceğim seninde eşinle aran bozulmassa söyle.bozulacağını düşünüyorsan tam milletin ellerine falan yapışacakken alt açma bahanesyle karın doyurma bahanesiyle falan al ellerinden.yada elie dişlik ver sürekli başkalarına saldırmaya fırsat verme.tabi bu sölediklerime kendim bile inanmıyorum ama bi çare işte.

bide düğün var yakında çoçuk dahada hasta olmadan sağsalim atlatsak bari çok korkuyorum gelen giden sevcek bebeğimi:18::18::18:

Evet canım güzel taktik
haklısın canım bizdede ayn durum mevcut maalesef belkide bu yüzden ishal olmuştur bilmiyorum her önüne gelinin ya parmaklarını ısırıyor yada kendi elini milletin ağzına sokuyor.
Canım uyar de ki mert ishal olmuş mikroptan eli hep agzında
Ne çektigimi ben bilirim de elini hep yıkıyoruz hasta olmasın
Tekrar ederse daha kötü olur falan
onlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
Yuh master ya len biz evde sigara içirtmeyiz balkona gider
Herkes aynı oda da bile durması tehlikeli
O eline veriyor pesss sen ne dedin kızsaydın
Yarın içki de içirir bu ay dellendimmm

Ah canım ya dogru diyosun valla ben de hiç
Kalabalıga girmek istemiyorum artık dışarda kadınlar yaklaşıyo şap
Diye öpüyorrrr halbuki ben asla kimsenin bebegine öyle şeyler yapmam
Ya çok anlayışsız insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…