bilmiyorumki canım şimdilik bize yapınca hemen elini çekiyorum unuturmuki acaba böleoff kötü bir durummuş yaaa ufacık bebişi nasıl vazgeçirebilirsinki
Benimki de aynen öyle yapıyor çene agız yüz elliyor
Kimi kapatıyo kimi giya oynuyor parmaklarını agzına
Sokuyor böö oluyorum yakınsa diyiyorum
Uzaktansa bişi diyemiyorum anlamıyorlar mı çocugun eli
Hep agzına koyuyor mikrop kapar diye
Bir de ufaklen elini öpün derdim yüzünü öperlerdi
Şimdi yüzünü öpün diyom elini öpüyorlar
bilmiyorumki canım şimdilik bize yapınca hemen elini çekiyorum unuturmuki acaba böle
aynen canım böğğ oluyorum hele bazıları özellikle kv emiyo elleri 2 seferdede aldım kucağından sildim ellerini gözünün önünde.bidaha yaparsa naparım bilmiyorum
evet sizinkiler büyük
21 eylül doğumlu benim ahmedim. sanırım 1 ay içinde bişeyler söylemeye başlar di mi.
aman her bebek farklı benim de taktığım şeye bak.
ayaklarıyla çok oynuyodu ağzına sokmaya çalışıyodu sürünmeye başlayınca sırt üstü yatmaz oldu ayakları unuttu. sokmaz heralde artık ağzına falan
Hem emmek ne ya hakkat kötüymüş ya
Öpünce bile deliriyorum bensöyle canım anlamazsa
Sertçe uyar bence çocuklarımız bizim her şeyimiz
Gerekirse kırarım ben
Şimdiden diyorum iki yaşına kadar çikolata yok
Kalbinizi kırarım efenin de elinden alırım aglar o da diye
Böyle konularda paçoza baglıyorumm
onlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
yuhh mahsus mu yapıyor yoksaçoçuğu zehirliyecek
aklınca komiklik yapıyo gerzek
onlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
kızlar o değilde bizim kayınpeder el hijyenine hiç dikkat etmiyor yakında gelicek o gelince hep tedirgin oluyorum mikrop bulaştırıcak diye ben günde 100 defa el yıkıyorum takıntılı oldum o dikkat etmeyince çıldırıyorumçoçuğun ellerine filan dokunuyor.
haketmiş ama söyledikelrini
marjicim şöyle yapsan bi etkisi olurmu eve şu detolün falan sıvı sabunlarından alsan ve mesela eşin çocuğu alırken haytaım yıkadın dimi elini şu sabunla bak geçen hasta oldu çocuk doktor bunu önerdi desen kayınpederin yanında.belki oda babası bile yıkıyosa bende yıkayım falan diye düşünebilir.hani sen çocuk bakamazdında falan filan kendi bu kadar dikkat etmiyosa daha iyimi bakmış oluo çocuğa anlamadım.
onunda bir çoçuğu olsunda bakalım o zaman böyle şeyler komik geliyor mu , böyleleriyle yanlız bırakma bebeğini allah muhafaza:18:
kızlar o değilde bizim kayınpeder el hijyenine hiç dikkat etmiyor yakında gelicek o gelince hep tedirgin oluyorum mikrop bulaştırıcak diye ben günde 100 defa el yıkıyorum takıntılı oldum o dikkat etmeyince çıldırıyorumçoçuğun ellerine filan dokunuyor.
ah canım ah kaç defa ima ettim eşimi hep uyarıyorum onun yanında ama nato kafa nato mermer bu seferde çoçuğu kıskanıyor oluyorum of ofşeytan diyor ki açık açık söyle mert bu aralar daha tehilkeli dişleri çıktı çıkası parmak ısırmaya meraklı aniden yapışıyor.
var kız 2 tane
kendi baskalarına öptürmüyo bileayy yine sinirim hopladı
kız senin de bu kp den cektiğin nedir be bacım
canım sanırım ben artık açık açık söyleyeceğim seninde eşinle aran bozulmassa söyle.bozulacağını düşünüyorsan tam milletin ellerine falan yapışacakken alt açma bahanesyle karın doyurma bahanesiyle falan al ellerinden.yada elie dişlik ver sürekli başkalarına saldırmaya fırsat verme.tabi bu sölediklerime kendim bile inanmıyorum ama bi çare işte.
Evet canım güzel taktikbende artık uyarıcam hatta şöyle yapıcam.oğluma diycemki oğlum ellerini başkalarının ağzına sokmak yok kızarım diycem.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yani
halbuki kv bana demiştiki haberlerde görmüş bebelri ağzından öpmek hastalık bulaştrırmış falan bana öpme diyo.bende dedim annesiyim ben onun benden bişey bulaşmaz diye.şimdi kendisi bunu yapıyo dur bakiyice sinirledim bidahakine direk söyliycem
Canım uyar de ki mert ishal olmuş mikroptan eli hep agzındahaklısın canım bizdede ayn durum mevcut maalesefbelkide bu yüzden ishal olmuştur bilmiyorum her önüne gelinin ya parmaklarını ısırıyor yada kendi elini milletin ağzına sokuyor.
Yuh master ya len biz evde sigara içirtmeyiz balkona gideronlarda bişey mi eltim gecen eline sigara vermiş deli oldummmmmmmm
aldım attım hemen
manyak gerizekalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?