- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
40 beden üstüne kıyafet bulmak çok zormuş gerçekten bide olanlarda hiç iç açıcı değilne yaptın beğendinmi bari
adetin yakınsa üşütüncede olabiliyor
hayırlı olsun marji
canım diyorum ya zayıflasa bile insan doğumdan sonra kalınlaşıyor malesef
peki vucut bedenin kaç moon söyle bakalım
40 beden üstüne kıyafet bulmak çok zormuş gerçekten bide olanlarda hiç iç açıcı değilne yaptın beğendinmi bari
adetim yeni bitti ve adet olurken hiç sancım olmazz. devam ederse bi gideym doktora bakalım..
hayatta hiç bişeyi planlamamayı ve heveslenmemeyi bi daha öğrendim bugün
güya bu haftasonu dışardan eve girmiycektim evden dışarı çıkamadımyarında eşim işinden dolayı evde olmıycakmış yine kös kös evdeyim bu halle kilomu verilir bende bugün diyeti miyeti dağıttım sıkıntıdan
Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz keyfler nasill umarimm butun bebislerim keyfi yerindedirrr 2 gün giremedimmm misafirlikti suydu buydu derken bugun geldim gecmis yapamadim, sükür biz iyiiz sizde keyflerr nasiiil ?
hayatta hiç bişeyi planlamamayı ve heveslenmemeyi bi daha öğrendim bugün
güya bu haftasonu dışardan eve girmiycektim evden dışarı çıkamadımyarında eşim işinden dolayı evde olmıycakmış yine kös kös evdeyim bu halle kilomu verilir bende bugün diyeti miyeti dağıttım sıkıntıdan
tombiş tombiş sohbetteyiz işte ne olsun eylülnazIyi aksamlar hanimlar nasilsiniz keyfler nasill umarimm butun bebislerim keyfi yerindedirrr 2 gün giremedimmm misafirlikti suydu buydu derken bugun geldim gecmis yapamadim, sükür biz iyiiz sizde keyflerr nasiiil ?
emzirme bitince gögüsler eski haline dönüyor heralde benim arkadaşlarımın göğüsleri kafam kadardı dedim bunlar küçülmez şimdi eski hallerindelersağol canım
öyle oluyormuş canım kırmızı elbisemin fermuarı patladı resmen nedeni ise göğüslerim yoksa başka sorun yok .
tombiş tombiş sohbetteyiz işte ne olsun eylülnaz
emzirme bitince gögüsler eski haline dönüyor heralde benim arkadaşlarımın göğüsleri kafam kadardı dedim bunlar küçülmez şimdi eski hallerindeler
bide gazdanda olabiliyo böyle sancılar ama dr a görünürsün tabi40 beden üstüne kıyafet bulmak çok zormuş gerçekten bide olanlarda hiç iç açıcı değilne yaptın beğendinmi bari
adetim yeni bitti ve adet olurken hiç sancım olmazz. devam ederse bi gideym doktora bakalım..
bunalmak benim için yetersiz bi kelime canım çıldırmak üzereyüm hergün evin içinde kafayı yiyebilirim heranannnen yakındaysa bırak çocuğu biraz kendin gez uzun süre dışarı çıkmamamk çok bunaltıyo insanı(
bebemde bunaldı yazık yavrum o olmadan gezemiyorum ben ya takıntılıyım sadece acil işim olunca bırakıyorum
aynen ya öyle memişlerbenim sanki bu 4-5 kilo orda:))))))))))))))))))))))))
Eki Görüntüle 672728
kızlar elbisem terzide olduğu için benzerini ekliyorum bunun nar çiçeği renginde ama bundan daha güzel.
ah tombisss demede nedersen deee önceki gün alisverise gittimmmtombiş tombiş sohbetteyiz işte ne olsun eylülnaz
emzirme bitince gögüsler eski haline dönüyor heralde benim arkadaşlarımın göğüsleri kafam kadardı dedim bunlar küçülmez şimdi eski hallerindeler
iyiym canim sükürr mertiim napiiooriyiyiz şekerim sen nasılsın?
benimde hep başıma geliyor ne zaman birşey planlasam suya düşüyor maalesef.
sende bizdensin desene mooncnm şuan 73 kilocukum boy 1.64 ,.normalde zaten 40 bedendim yani kilom 65-68 arası değişirdi balıketliydim evlenirken 58 dim çok çirkin oluyorum diye geri aldım kilocuklarımı şimdi 65 olsam bana yeter fazlasında gözüm yok
güzel zarif bi elbise marji takı takmayada gerek yo gibiEki Görüntüle 672728
kızlar elbisem terzide olduğu için benzerini ekliyorum bunun nar çiçeği renginde ama bundan daha güzel.
Eki Görüntüle 672728
ah tombisss demede nedersen deee önceki gün alisverise gittimmmama hic güzel seyler yok sanki herkezz zayiff cok dertlendiimm dügünede gitmedimm birsey bulamayincaaa
iyiym canim sükürr mertiim napiioor
sen zayıftın diye hatırlıyorum eyulnaz yanlışmıyım:44: insan kendini kötü hissediyor evetah tombisss demede nedersen deee önceki gün alisverise gittimmmama hic güzel seyler yok sanki herkezz zayiff cok dertlendiimm dügünede gitmedimm birsey bulamayincaaa
iyiym canim sükürr mertiim napiioor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?