2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sende bizdensin desene moon :125:

güzel zarif bi elbise marji takı takmayada gerek yo gibi

evet gerek yok ama bizim büyükler tutturur bileziklerini setini tak diye millet bunun birşeyi yok mu dermişabes durur diye korkuyorum alırken aklıma gelmemişti

sende bizdensin desene moon :125:

güzel zarif bi elbise marji takı takmayada gerek yo gibi

aynennnnnnnnnnn:)) diyet yapmıyorum ama yedilkerime dikkat etmeye başladım sizden ötürü :)))) şu oğlum yaşına girsin azdaha emsin dukan diyeti yapıcam bir ara onla 2 haftada 5 kilo vermiştim azıcıkta spor yaparız gider kilolar yazın zaten sıcaktan yenmiyor

evet gerek yok ama bizim büyükler tutturur bileziklerini setini tak diye millet bunun birşeyi yok mu dermişabes durur diye korkuyorum alırken aklıma gelmemişti

Ay evet bide bu huylari varr bizdede öyle tak görsünlerrr gösterince ne oluyorsaaa ele gün karsiiymiss

sağol teyzesi düzeliyor yavaş yavaş hala 3-4 kere yapıyor günde bol bol su içiriyorum şuandada kucağımda birşeyler anlatıyor bana
geçmedimi mertoşun ishali:26:ben geçti biliyodum antibiyotik kullanıyomu

takılmaz kız ama saç topuz tabi bide sallanan zarif küpe iyi gitmezmi hııgerçi abiye giyimden anlamam aslında işte konuşuyom dikkate alma dediklerimi

dukan diyetinin prensibi ney ben duydum ama bilmiyorum
karamla lahana diyeti yapalım diyoruz ama sütün tadı bozulurmu süt azalırmı halsiz düşermiyim gibi sorular var kafamda

canım ishal şeklinde yapmıyor ama yinede çok yapıyor birtane mikrop öldürücü şurup vermiş ismi flagy diye bide kaybettiği su için ge oral diye bir ilaç bide ishal kesici şurup antibiyotiği iğne olarak hastanede vurdular.

bunda anlamıycak bir şey yok ki canım çok haklısın bu elbiseye gitmez bir küpe gider ama mahelle baskısı canım

Niye öyle diyosuunn gayet güzel anlattinnn o elbisenin üstüne düz sacla topuzz ve ince cok uzun olmayan tasli bir küpe gayet güzel ince zarif bir bileklikde olabilir ama kolye olmazz bu elbise gibi önü kapaliysaaa gayet güzel tarif etmissin stress

kız marji mert paşa normale dönmüştür belki bundan sonra böyledir belki

mahalle baskısıysa diycek bişey yok
mersi canımcım salladım tuttu o zaman

kaç kilosun beden kaç diye sormuştum hatırlayamıyorum yazdıysanda

bizde böyle şeyler yok:44: veya varsada ben bilmiyorum zaten takıdan nefret ederim küpe takamam yüzük bilezik ııııh sadece saat severim

ben bebekliğimden beri küpe takıyorum en çok ona düşkünüm,bileklikte hep takarım bilezik sevmem saatte takamıyorum alerji yapıyor kordonları biliyormusunuz benim altın dışındaki sahte şeylere alerjim var heryerim kabarıp yara oluyor birkere çoçukken sahte küpe taktım kulaklarım çok kötü yara oldu doktor sakın takma dedi.

bence tam düzelmedi normale dönmesi zaman alıyormuş giderek azalır kaka sayısı

strescim 2 hafta sade et tavuk yumurta yiyorsun meyve sebze ekmek unlu şeyler yasak

benimde allerjim var ben zaten takmıyorum kulaklarım yara oluyor hiç sevmiyorum küpeyi
aman ara ara mecburiyetten takıcaz artık napak

benimde allerjim var ben zaten takmıyorum kulaklarım yara oluyor hiç sevmiyorum küpeyi
aman ara ara mecburiyetten takıcaz artık napak

bana altın küpe yapmıyor canım sahte ve gümüş yapıyor o yüzden küpe hep takarımda sahtesini hiç takmam saat çok severimde takamıyorum takınca kabarıyor su topluyor kolum

bana bir fikir verin kızlar nar çiçeği elbiyese hangi renk ayakkabı ?

ah ah bende küpe ve yüzk hastasıyım ama sağolsun oğlum geçen gün minnacık küpemi kulağımdan bir çekti korktum artık küpe takmıyorum kulak memei yırtcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…