- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
sende bizdensin desene moon:125:
güzel zarif bi elbise marji takı takmayada gerek yo gibi
sağol teyzesi düzeliyor yavaş yavaş hala 3-4 kere yapıyor günde bol bol su içiriyorum şuandada kucağımda birşeyler anlatıyor bana
Aman maasallah iyi olsundaaa cücüklerr baskaaa birsey istemiyor insan
sende bizdensin desene moon:125:
güzel zarif bi elbise marji takı takmayada gerek yo gibi
evet gerek yok ama bizim büyükler tutturur bileziklerini setini tak diye millet bunun birşeyi yok mu dermişabes durur diye korkuyorum alırken aklıma gelmemişti
geçmedimi mertoşun ishali:26:ben geçti biliyodum antibiyotik kullanıyomusağol teyzesi düzeliyor yavaş yavaş hala 3-4 kere yapıyor günde bol bol su içiriyorum şuandada kucağımda birşeyler anlatıyor bana
takılmaz kızevet gerek yok ama bizim büyükler tutturur bileziklerini setini tak diye millet bunun birşeyi yok mu dermişabes durur diye korkuyorum alırken aklıma gelmemişti
Ay evet bide bu huylari varr bizdede öyle tak görsünlerrr gösterince ne oluyorsaaa ele gün karsiiymiss
dukan diyetinin prensibi ney ben duydum ama bilmiyorumaynennnnnnnnnnn:)) diyet yapmıyorum ama yedilkerime dikkat etmeye başladım sizden ötürü :)))) şu oğlum yaşına girsin azdaha emsin dukan diyeti yapıcam bir ara onla 2 haftada 5 kilo vermiştim azıcıkta spor yaparız gider kilolar yazın zaten sıcaktan yenmiyor
geçmedimi mertoşun ishali:26:ben geçti biliyodum antibiyotik kullanıyomu
takılmaz kızama saç topuz tabi bide sallanan zarif küpe iyi gitmezmi hıı gerçi abiye giyimden anlamam aslında işte konuşuyom dikkate alma dediklerimi
geçmedimi mertoşun ishali:26:ben geçti biliyodum antibiyotik kullanıyomu
takılmaz kızama saç topuz tabi bide sallanan zarif küpe iyi gitmezmi hıı gerçi abiye giyimden anlamam aslında işte konuşuyom dikkate alma dediklerimi
bizde böyle şeyler yok:44: veya varsada ben bilmiyorum zaten takıdan nefret ederim küpe takamam yüzük bilezik ııııh sadece saat severimhele annanemle babanem çok takıntılı bu konuda bütün millet takıyormuş illa bizde takıcakmışız eski kafalar işte
kız marji mert paşa normale dönmüştür belki bundan sonra böyledir belkicanım ishal şeklinde yapmıyor ama yinede çok yapıyor birtane mikrop öldürücü şurup vermiş ismi flagy diye bide kaybettiği su için ge oral diye bir ilaç bide ishal kesici şurup antibiyotiği iğne olarak hastanede vurdular.
bunda anlamıycak bir şey yok ki canım çok haklısın bu elbiseye gitmez bir küpe gider ama mahelle baskısı canım
mersi canımcım salladım tuttu o zamanNiye öyle diyosuunn gayet güzel anlattinnn o elbisenin üstüne düz sacla topuzz ve ince cok uzun olmayan tasli bir küpe gayet güzel ince zarif bir bileklikde olabilir ama kolye olmazz bu elbise gibi önü kapaliysaaa gayet güzel tarif etmissin stress
bizde böyle şeyler yok:44: veya varsada ben bilmiyorum zaten takıdan nefret ederim küpe takamam yüzük bilezik ııııh sadece saat severim
kız marji mert paşa normale dönmüştür belki bundan sonra böyledir belki
mahalle baskısıysa diycek bişey yok
mersi canımcım salladım tuttu o zaman
kaç kilosun beden kaç diye sormuştum hatırlayamıyorum yazdıysanda
benimde allerjim var ben zaten takmıyorum kulaklarım yara oluyor hiç sevmiyorum küpeyiben bebekliğimden beri küpe takıyorum en çok ona düşkünüm,bileklikte hep takarım bilezik sevmem saatte takamıyorum alerji yapıyor kordonları biliyormusunuz benim altın dışındaki sahte şeylere alerjim var heryerim kabarıp yara oluyor birkere çoçukken sahte küpe taktım kulaklarım çok kötü yara oldu doktor sakın takma dedi.
benimde allerjim var ben zaten takmıyorum kulaklarım yara oluyor hiç sevmiyorum küpeyi
aman ara ara mecburiyetten takıcaz artık napak
hııııı eti ben pişirmesem biri yapıp getirse 2 hafta katlanılır ama diğer türlü zor gibi geldi sebzeyi tercih ederim benstrescim 2 hafta sade et tavuk yumurta yiyorsun meyve sebze ekmek unlu şeyler yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?