krem açık kaçmazmı bencede daha koyu tonlar olmalı gibifikrin için teşekkürler canım çok koyu kaçmaz mı:26:krem nasıl olur sizce?yarın alıcam sanırım
aynen canım hareket haraketDüsüniyorum canim ama suanda düsünmekte kaliyorumm havalar isinsaa esimdedyior beraber her gün yürürüzz yedimm birseyyokkaslindaa sabah kahvaltii aksam yemek bir kahvaltiida ekmek yerim yoksa ekmekle pek aram yokk ama istee tek yemeyi kismakla olmuyorrr harekette laziimm oda suanda bende yook
taktım dimiBugun sohbete gec kalmisim kizlar
Strres de gelenin gecenin kilosunu sormus taktin bacim sen bu ise de yine goturmussun lop lop
Bi de bana kiziyor
Ben de yarin basliyorum yine yeni yeniden
Ama hastayim biraz bagisiklik cokmezse iyi
Karam yokmus bu gece nerelerde acaba
Stres cik yarin biraz gez otur otur evde yemeye veriyosun kendini sonra
Marjim elbise cok guzel zevkli kadinsin hep soyluyorum
Taki ben de hic sevmem saat dahil istisnasi kupe
Moon sen bi de benim goguslerimi gor ikisi rahat bes kilo var neyse stres kuculecek diyo ona sevindim
Iyi geceler herkese
Opuldunuz
nerdesin kız merak ettim bu ne gezip tozması he he
kız canım bugün çık sen de yaa gez bırak işi gücü annene ver merti kaçhayatta hiç bişeyi planlamamayı ve heveslenmemeyi bi daha öğrendim bugün
güya bu haftasonu dışardan eve girmiycektim evden dışarı çıkamadımyarında eşim işinden dolayı evde olmıycakmış yine kös kös evdeyim bu halle kilomu verilir bende bugün diyeti miyeti dağıttım sıkıntıdan
tombiş tombiş sohbetteyiz işte ne olsun eylülnaz
emzirme bitince gögüsler eski haline dönüyor heralde benim arkadaşlarımın göğüsleri kafam kadardı dedim bunlar küçülmez şimdi eski hallerindeler
marjim şahane zayıf olsaydım ben de kesin böyle bişi alırdımEki Görüntüle 672728
kızlar elbisem terzide olduğu için benzerini ekliyorum bunun nar çiçeği renginde ama bundan daha güzel.
geçmedimi mertoşun ishali:26:ben geçti biliyodum antibiyotik kullanıyomu
takılmaz kızama saç topuz tabi bide sallanan zarif küpe iyi gitmezmi hıı gerçi abiye giyimden anlamam aslında işte konuşuyom dikkate alma dediklerimi
kız eylül sesin çıkmayınca ben de seni marji gibi bişi sandıydım kısBeden pantolonda 44 üstte degisiyor canim benim gögüs kismim fazla yok ben armut tipiyim üstüm zayif altta dogru kalinlastikca kalinlasiyorumm 81,2ydim en son ama tartiyaa cikmiyoruum görmek istemiyoruum o tartiyi artiik
ben de ben debugün ne giysem programı vardı ya şimdi olsa bakardık en doğru rengi öğrenirdik
benim fobim o kulak yırtıklığı:18: :18: :18:
eylül ben seni zayıf zannediyodum niyeyse ama tartıl tartılki dur demeyi beceresin canım yoksa alıp başını gidiyo bu kilo denilen zalim
fikrin için teşekkürler canım çok koyu kaçmaz mı:26:krem nasıl olur sizce?yarın alıcam sanırım
Bugun sohbete gec kalmisim kizlar
Strres de gelenin gecenin kilosunu sormus taktin bacim sen bu ise de yine goturmussun lop lop
Bi de bana kiziyor
Ben de yarin basliyorum yine yeni yeniden
Ama hastayim biraz bagisiklik cokmezse iyi
Karam yokmus bu gece nerelerde acaba
Stres cik yarin biraz gez otur otur evde yemeye veriyosun kendini sonra
Marjim elbise cok guzel zevkli kadinsin hep soyluyorum
Taki ben de hic sevmem saat dahil istisnasi kupe
Moon sen bi de benim goguslerimi gor ikisi rahat bes kilo var neyse stres kuculecek diyo ona sevindim
Iyi geceler herkese
Opuldunuz
elbiseyi kaça aldın canımcım burda en beteri 200
bedeni gibi börünçç bir de
Eki Görüntüle 672847 Eki Görüntüle 672848 Eki Görüntüle 672849 Eki Görüntüle 672850
misal en sondaki narçiçeği ile laciverti birleştirmiş çok uyumlu duruyor ama abiye için olmaz.açık ayakkabı - lacivert birde el çantası Eki Görüntüle 672852 güzel olur açık renk ayakkabı ve çantada elbiseni göstermez gibi geliyor
ana stress gitmiş ben de kendi kendime konuşuyorum
biz bugün de kocişle gezecez hava şahane önce efeyle güneş banyosu
sonra onu babaanneye atıp biz kocişle turlamaca
neden kız elbise bulamadın diyemiçok gezdim dün bacım 4 saatib bir saati çay kahve sohbet
3 saati gezmece ama moralim bozuldu ya
tedirginim sok diyet bizi şoka sokarmı be bide sonrası var gerçi sen taktın kafaya illa yapacam diyon hesen naptın başlıyor muyuz diyete
bir haftacık kızz
yok kız ne sarkması kim uyduruyor dinlemeyin milleti arkadaşlarım fıstık gibiler bekız canım bugün çık sen de yaa gez bırak işi gücü annene ver merti kaç
ama sarkıyormuş
börünç ne kız igrençmi:44:elbiseyi kaça aldın canımcım burda en beteri 200
bedeni gibi börünçç bir de
gezin canım ya rahatlıyo insanana stress gitmiş ben de kendi kendime konuşuyorum
biz bugün de kocişle gezecez hava şahane önce efeyle güneş banyosu
sonra onu babaanneye atıp biz kocişle turlamaca
önü kapalı ince topuk mavi olan süper modelmiş haEki Görüntüle 672847 Eki Görüntüle 672848 Eki Görüntüle 672849 Eki Görüntüle 672850
misal en sondaki narçiçeği ile laciverti birleştirmiş çok uyumlu duruyor ama abiye için olmaz.açık ayakkabı - lacivert birde el çantası Eki Görüntüle 672852 güzel olur açık renk ayakkabı ve çantada elbiseni göstermez gibi geliyor
iyilik canım senden ne haber çıkmadınmı dahane haber canım bende tam çıkıyordum2 dk durayım
kız eylül sesin çıkmayınca ben de seni marji gibi bişi sandıydım kıs
baksana marji bile kamp kapısını çaldı
ben de ben de
krem açık bence yeşil olsaydı tamam ama nar çiçegine açık olur bence
çok güzel seksi ayakkabılar var kız giy gelini çatlat
ohh gez toz canım havan değişsin bizde gezicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?