2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fikrin için teşekkürler canım çok koyu kaçmaz mı:26:krem nasıl olur sizce?yarın alıcam sanırım
krem açık kaçmazmı bencede daha koyu tonlar olmalı gibi

aynen canım hareket haraket

taktım dimi kilo şerifi gibiyim kız ama anca konuşuyorum icraat yok akşam yediklerimi görseydin kalbin sıkışırdı inan

kız canım bugün çık sen de yaa gez bırak işi gücü annene ver merti kaç

ama sarkıyormuş

Eki Görüntüle 672728

kızlar elbisem terzide olduğu için benzerini ekliyorum bunun nar çiçeği renginde ama bundan daha güzel.
marjim şahane zayıf olsaydım ben de kesin böyle bişi alırdım
su gibi olacan eminim gümüş rengi ayakkabı düşünebilirsin ama o çok parlaklardan degil tabi

anlıyorsun kız topuz saç sallanan küpe ya da inci küpe ohh mizz

Beden pantolonda 44 üstte degisiyor canim benim gögüs kismim fazla yok ben armut tipiyim üstüm zayif altta dogru kalinlastikca kalinlasiyorumm 81,2ydim en son ama tartiyaa cikmiyoruum görmek istemiyoruum o tartiyi artiik
kız eylül sesin çıkmayınca ben de seni marji gibi bişi sandıydım kıs
baksana marji bile kamp kapısını çaldı
ben de ben de
fikrin için teşekkürler canım çok koyu kaçmaz mı:26:krem nasıl olur sizce?yarın alıcam sanırım

krem açık bence yeşil olsaydı tamam ama nar çiçegine açık olur bence
çok güzel seksi ayakkabılar var kız giy gelini çatlat

ana stress gitmiş ben de kendi kendime konuşuyorum
biz bugün de kocişle gezecez hava şahane önce efeyle güneş banyosu
sonra onu babaanneye atıp biz kocişle turlamaca

misal en sondaki narçiçeği ile laciverti birleştirmiş çok uyumlu duruyor ama abiye için olmaz.açık ayakkabı - lacivert birde el çantası güzel olur açık renk ayakkabı ve çantada elbiseni göstermez gibi geliyor

sağol canım benim,hepimiz göğüslerden muzderibiz

elbiseyi kaça aldın canımcım burda en beteri 200
bedeni gibi börünçç bir de

330 ytl canım bu indirimli fiyatı370ten indirdiler.gerçekten o kadar berbat elbiseler varki bide pahalılar.

çok gezdim dün bacım 4 saatib bir saati çay kahve sohbet
3 saati gezmece ama moralim bozuldu ya
neden kız elbise bulamadın diyemi

sen naptın başlıyor muyuz diyete
bir haftacık kızz
tedirginim sok diyet bizi şoka sokarmı be bide sonrası var gerçi sen taktın kafaya illa yapacam diyon he

kız canım bugün çık sen de yaa gez bırak işi gücü annene ver merti kaç

ama sarkıyormuş
yok kız ne sarkması kim uyduruyor dinlemeyin milleti arkadaşlarım fıstık gibiler be

kız ahmeti mehmeti alıp parka gittim yeni geldim parkta spor yaptım tam 30 dk iyi oldu ahmet boş boş bakındı ama hiç ağlamadı gelincedesızdı yavrum iyi geldi vallaama istanbul bugün süper mayıs gibi
elbiseyi kaça aldın canımcım burda en beteri 200
bedeni gibi börünçç bir de
börünç ne kız igrençmi:44:

ana stress gitmiş ben de kendi kendime konuşuyorum
biz bugün de kocişle gezecez hava şahane önce efeyle güneş banyosu
sonra onu babaanneye atıp biz kocişle turlamaca
gezin canım ya rahatlıyo insan
kız ben seni görmedim hatta benden başka kimse yoktuki

önü kapalı ince topuk mavi olan süper modelmiş ha

Yk kiz nerdeeee ooo öncedendiii suanda kampa katilsam bilee bilemiyorum pek fayda edermii ben aslindaa cok azimliyim ama o bi anda iyicene gaza gelecegim öyle yoksa hayatta veremem suanda havalarin isin,asiala birliktee gaza gelecem aklima koydu, bu aralar sade yemeyi kistim daha fazla almim diyee ama kendime inanciim varr verecegim insaallah

Teyzeler bu arada kizimin incisiii ciktiiiii cok mutlu olduu,m darisi cikmayan bebisbleriiin basinaaa karammmm teyzesiii sirayiii saldikkk darisi sizeee dahaaaa dis bugdayii yapacagiz insaallah

ohh gez toz canım havan değişsin bizde gezicez.

Degişiyor vala şuan dışardan kahvemi hüpleterek baglanıyorum

Stress karam diye yazmışsın bile görmedim diosun bir de
Börünçç marjinin de anladıgı gibi igrenç demek
Aldım malzemeleri ben eşimi de kattım beraber yapacagız yarın başlayacaz
Bakalım gidecek mi kilolar
Spor yapman çok iyi olmuş kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…