Teyzeler bu arada kizimin incisiii ciktiiiii cok mutlu olduu,mdarisi cikmayan bebisbleriiin basinaaa karammmm teyzesiii sirayiii saldikkk darisi sizeee dahaaaa dis bugdayii yapacagiz insaallah
vericez tabi kızYk kiz nerdeeee ooo öncedendiiisuanda kampa katilsam bilee bilemiyorum pek fayda edermii ben aslindaa cok azimliyim ama o bi anda iyicene gaza gelecegim öyle yoksa hayatta veremem suanda havalarin isin,asiala birliktee gaza gelecem aklima koydu, bu aralar sade yemeyi kistim daha fazla almim diyee ama kendime inanciim varr verecegim insaallah
hayırlı olsun darısı başımızaTeyzeler bu arada kizimin incisiii ciktiiiii cok mutlu olduu,mdarisi cikmayan bebisbleriiin basinaaa karammmm teyzesiii sirayiii saldikkk darisi sizeee dahaaaa dis bugdayii yapacagiz insaallah
görmedim işteDegişiyor vala şuan dışardan kahvemi hüpleterek baglanıyorum
Stress karam diye yazmışsın bile görmedim diosun bir de
Börünçç marjinin de anladıgı gibi igrenç demek
Aldım malzemeleri ben eşimi de kattım beraber yapacagız yarın başlayacaz
Bakalım gidecek mi kilolar
Spor yapman çok iyi olmuş kanka
chicconunkini kullanıyorum memnunumarkadaslar oğluma mama masası almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum marka model v.s
ben cevap verinceye kadar marji gitmişsin
Teyzeler bu arada kizimin incisiii ciktiiiii cok mutlu olduu,mdarisi cikmayan bebisbleriiin basinaaa karammmm teyzesiii sirayiii saldikkk darisi sizeee dahaaaa dis bugdayii yapacagiz insaallah
insaallah ceke bilirsemm canimm ekleriim tabikii teyzesii
çok sevindim canım fotosunu çek koy ya
İncilerini görelim prensesimizin
Yap bakalım bugdayı inş içine sinen bir parti olur
vericez tabi kız
hayırlı olsun darısı başımızabelirtileri nelerdi çok huysuzlandımı
görmedim işte
adamıda tırik edip işe gönderecen ha kız adamcağız işyerinde çır çır tuvalette fenalaşmasın
kız spor beni rahatsız etmedi şimdi bacaklarım agrır hamladım dedim ama bişey olmadı şimdilik:44:niyeki
Degişiyor vala şuan dışardan kahvemi hüpleterek baglanıyorum
Stress karam diye yazmışsın bile görmedim diosun bir de
Börünçç marjinin de anladıgı gibi igrenç demek
Aldım malzemeleri ben eşimi de kattım beraber yapacagız yarın başlayacaz
Bakalım gidecek mi kilolar
Spor yapman çok iyi olmuş kanka
canım biraz bekledim acelem vardı çıktım.
hayırlı olsun eylülün incilerimertin ardından oda çıkardı alttan mı patladı üstten mi ?
senin diş buğdayına hevesin vardı yaparsın benim hiç yoktu yapmadım.
sagol canimm darisi bütün bebislerin basinaaa hayirlisiyla alttann
insaallah yaparim cok hevesliyim ALLAH nasip ederse yapicaz insaallah canimm (amin)
mert nasil sen nasilsin ayakkabiya karar verdinmi canim
sesin soluğun çıkmıyo kız küsmüyüzbeğenip beğenip kaçıyosun
maşallah kuzuya üzmemiş anneyiinsaallah ceke bilirsemm canimm ekleriim tabikii teyzesii
vericezzz :118:
vallah huysuzdu ama iki gün öncesinden ama maasallah umdugum gibide olmadii annem benden icin bütün gece kucakta durdugumu sabahladigimi öyle dis cikardigimi söyledii bende böyle birseyler bekliyorduum ama aksine bu gecede kesintisiz uyudu gündüzden huysuzduu vee iki üc gündür kakasi baya yumusakdi ishal degildi ama baya yumusak ve sabah erkenden yapiyorduu böyle cikardik ama devami nasill beklemekteyimm daha yandaki cikacak
geçmiş olsun gripmi oldunHastayim bacim ben de stres bana bi tavuk corbasi yapar mi ki diye dusunuyodum
Bugun cok guzeldi hava burda oglani bahceye cikardim kizi da gezmeye goturdum aralarda baktim ciktim arabada
Bu arada cnm simitt istedi koca ank.da simit bulamamis benimki yanmis simit almis onu yedim karpuz sezonunu da actim sebes da bayildi karpuza
Sen de sporunu yapmissin ne guzel
Spor iyi geliyo insana
Eylulun disleri hayirli olsun benimkinde bi hareketlilik yok daha yerleri belli ama
Ozledim
Goruselim
vericez tabi kız
hayırlı olsun darısı başımızabelirtileri nelerdi çok huysuzlandımı
görmedim işte
adamıda tırik edip işe gönderecen ha kız adamcağız işyerinde çır çır tuvalette fenalaşmasın
kız spor beni rahatsız etmedi şimdi bacaklarım agrır hamladım dedim ama bişey olmadı şimdilik:44:niyeki
maşallah kuzuya üzmemiş anneyizaten her bebek huysuz olacak öyle çıkarıcak değil darısı başımıza
geçmiş olsun gripmi oldun
tavuk çorbamda beğenilir haiste yapayım canım
karpuzun tadı olurmu bu mevsimde yaz gelsede yesek atsak ödemi
görüşelim
oooooo hanfendi teşrif ettinizgezmen bitmiş heralde
lahana hem kalorisiz hemde söktürücü ya zaten ondan diyette kullanılıyorsabah agrıyabilir canım inş agrımaz tabi
hadi tırik mi oluyorsun
lahana hem kalorisiz hemde söktürücü ya zaten ondan diyette kullanılıyor
adamcağızı mahvetme kız işyerinde çırçır zor olur
onu yeme bunu yeme zıkkımmı yiyelim yaz gelsede yesek boşver:13:karpuz kalorisi en yüksek meyvelerden biriymiş bir de muz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?