2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Teyzeler bu arada kizimin incisiii ciktiiiii cok mutlu olduu,m darisi cikmayan bebisbleriiin basinaaa karammmm teyzesiii sirayiii saldikkk darisi sizeee dahaaaa dis bugdayii yapacagiz insaallah

çok sevindim canım fotosunu çek koy ya
İncilerini görelim prensesimizin
Yap bakalım bugdayı inş içine sinen bir parti olur

vericez tabi kız

Teyzeler bu arada kizimin incisiii ciktiiiii cok mutlu olduu,m darisi cikmayan bebisbleriiin basinaaa karammmm teyzesiii sirayiii saldikkk darisi sizeee dahaaaa dis bugdayii yapacagiz insaallah
hayırlı olsun darısı başımıza belirtileri nelerdi çok huysuzlandımı
görmedim işte

adamıda tırik edip işe gönderecen ha kız adamcağız işyerinde çır çır tuvalette fenalaşmasın

kız spor beni rahatsız etmedi şimdi bacaklarım agrır hamladım dedim ama bişey olmadı şimdilik:44:niyeki

ben cevap verinceye kadar marji gitmişsin

canım biraz bekledim acelem vardı çıktım.

hayırlı olsun eylülün incileri mertin ardından oda çıkardı alttan mı patladı üstten mi ?
senin diş buğdayına hevesin vardı yaparsın benim hiç yoktu yapmadım.

çok sevindim canım fotosunu çek koy ya
İncilerini görelim prensesimizin
Yap bakalım bugdayı inş içine sinen bir parti olur
insaallah ceke bilirsemm canimm ekleriim tabikii teyzesii

vericezzz :118:
vallah huysuzdu ama iki gün öncesinden ama maasallah umdugum gibide olmadii annem benden icin bütün gece kucakta durdugumu sabahladigimi öyle dis cikardigimi söyledii bende böyle birseyler bekliyorduum ama aksine bu gecede kesintisiz uyudu gündüzden huysuzduu vee iki üc gündür kakasi baya yumusakdi ishal degildi ama baya yumusak ve sabah erkenden yapiyorduu böyle cikardik ama devami nasill beklemekteyimm daha yandaki cikacak

bugün istanbulda hava yaz gibiydi bende ayakkabı arayıp durdum bir tane beğendimde haftaya yine bakayım diyorum bulamazsam beğendiğimi alıcam.gezmek iyi geliyor insana

sagol canimm darisi bütün bebislerin basinaaa hayirlisiyla alttann
insaallah yaparim cok hevesliyim ALLAH nasip ederse yapicaz insaallah canimm (amin)

mert nasil sen nasilsin ayakkabiya karar verdinmi canim

sagol canimm darisi bütün bebislerin basinaaa hayirlisiyla alttann
insaallah yaparim cok hevesliyim ALLAH nasip ederse yapicaz insaallah canimm (amin)

mert nasil sen nasilsin ayakkabiya karar verdinmi canim

bizimkininkiler bayağı büyüdü altan iki tane önce genelde alttan patlıyor sanırım.
sağol teyzesi iyi sayılır gezdi bugün etrafı izleyip çar çar konuştu kendince
daha tam karar vermedimde bir tane beğendim haftaya bir yere daha bakayım tam kararımı vericem.

naber kıslar
herkesler iyi maşallah ben de henüz mama sandalyesi almadım,oturamıyor ki doğru dürüst, yamulup duruyo öne doğru,kafa kalkmıyo bi yukarı
bizde ne diş var,ne başka bişey,aynı devam ediyoruz. kahvaltıya geçtik, artık 4 öğün ekgıda yiyoruz,kalanlarında mama yine.
havalar güzelleşiyor yavaştan, gesmelere gidilmeye başlanmış gibi, kilolar da mı gidiyo yoksa hadi inşallah... benim 1-2 kilom kalmıştı,hala duruyor, yürüyüşü bıraktım maalesef, aslında haftada 2-3 gün yapsam iyi olurdu, üşeniyorum sıkılaşma hareketlerine başlamayı düşünüyorum,iç bacak etlerim öncedne de sarkıktı, dha da sarktı, bi de selülitler var, hareketleri araştırıcam şimdi ...
öpüyoruz sizi

sesin soluğun çıkmıyo kız küsmüyüz beğenip beğenip kaçıyosun

Hastayim bacim ben de stres bana bi tavuk corbasi yapar mi ki diye dusunuyodum
Bugun cok guzeldi hava burda oglani bahceye cikardim kizi da gezmeye goturdum aralarda baktim ciktim arabada
Bu arada cnm simitt istedi koca ank.da simit bulamamis benimki yanmis simit almis onu yedim karpuz sezonunu da actim sebes da bayildi karpuza
Sen de sporunu yapmissin ne guzel
Spor iyi geliyo insana
Eylulun disleri hayirli olsun benimkinde bi hareketlilik yok daha yerleri belli ama
Ozledim
Goruselim

maşallah kuzuya üzmemiş anneyizaten her bebek huysuz olacak öyle çıkarıcak değil darısı başımıza

geçmiş olsun gripmi oldun
tavuk çorbamda beğenilir ha iste yapayım canım

karpuzun tadı olurmu bu mevsimde yaz gelsede yesek atsak ödemi
görüşelim

sabah agrıyabilir canım inş agrımaz tabi
hadi tırik mi oluyorsun

karpuz kalorisi en yüksek meyvelerden biriymiş bir de muz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…