2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Insan pisbogaz olunca buluyo sismanlatan seyleri

stress geçmiş olsun belin tutulmuş
seboş bal yiye yiye bal oldun yahu
belim değil sırtım canım temizlik yaparken aşırı terledim terimde üstümde kurudu iş bitinceye kadar sonra bi baktım hareket edemiyorum
eşimi aradım erken gel dedim ahmette uyumuyo bakamıyorum resmen tutuldum oda kızdı bıkmış benim iş yapmamdan sanki keyfimden yapıyorum

Adam hakli bence
Sen de cok is yapiyon

anladım canım aldım bir kenara sütü etkiler mi acep recep:44:

kızlar ben emzirmiyorum ya o yüzden böyle rahatım tabii emzirenler yapmasın bence kesinlikle

şu demir ilacı başa bela. kabız yapıyo tamam 2 güne bir yaptıysa veriyorum yine ilacı. kabızlık tamam da kusturuyo bi de ya. yani çok kusan bi bebekti 1-2 aydır geçti ama ne zaman demir versem kusuyo kustuğu yerden lekesi de çıkmıyo ilacın. sinir oldum

inşallah ama bu öksürük kolay geçmezmiş hatta 1 ayı bile bulabilir dedi doktorumuz

huu orda mısın kızz

canım benim kız huysuzlanınca sayfa açık kalıyor sonra sebzesini yedir sonra oynat uyut derken anca geldim ama bu seferde siz yoksunuz

canım adanın iyi olmasına sevindim canım,hastalık çok zor

sağol canım benim hep diyorum onun hastalığını allah bana versin ben çekeyim ama allahtan korktuğum gibi ciğerde birşey yokmuş

4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum

karam çok cesur gördüm anacım seni tabiii koca yardımcı acaba adam ne diyor ikinci çocuğa kız demek ki efe uslu bir çocuk olsa sen 4-5 tane daha yapacan delü al bu da senin smile

burda sizle konuşurken bir kase cici bebe mideye inmiş iyi mi

maşallah afiyet bal şeker olsunnn

seboş bende bal kaymak ikilisine bayılırım eşim kaymak alıyor o yemiyor fazla bende olunca dayanamıyorum sonunda alma artık dedim yiye yiye kaymak oldum çıktım

stress az dinlen bacım hem uykusuzsun hem iş yapıyorsun ama yine de bravo hamarat kadının hali başka bende hep böyle hamarat olmak istiyorum ama nerdeee kendi kendime diyorum yarın şu işi yapıcam ertesi gün offf yarın yaparım diyorum tembelim işte tembel

kizlar daha once burda sut arttirmayla ilgili konusulmustu.sutunu arttirmaya ihtiyaci olanlara pismaniye yemelerini oneririm. benim gecenlerde sutum azaldi degil neredeyse kesilmisti. pismaniye yedim cok iyi oldu goguslerim yine doldu.sizlerede yazayim dedim.

biliyom mkızz nasıl oldugunu

asıl annelik ikinci çocuk olunca zorlaşırmış orta yolu bulma adına
falan dogru mu seboş?

bilmezmisin şekerim

4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum

ne demek canım sen iste yeterki seni mi kırıcam yaparız bir tane daha

geçmiş olsun canım,erkekler hep böyle iş yapma deyip duruyorda bizim işlerimizide komşular gelip yapmıyor ki mecburuz.
bir gün yapmasak bu evin hali ne diye söylenirler ama.

evet canım mert çok tatlıcı muhallebilerede bayılıyor babasına çekmiş eşim hep tatlı yer ama acayip zayıf 63 kilo.
ben tam tersi tatlı pek sevmem hele şerbetli tatlıları ağzıma sürmem sadece sütlü tatlı yerim.

bu yaz saati uygulaması ne güzel ya akşam oldu hala aydınlık.

canım benimkide aynı öyle 2 gündür cicibebesinin içine 1 tatlı kaşığıkadar zeytin yağı karıştırıyorum sanki faydası oluyor

bende de tahin helvası aynı etkiyi yaptı geçende. ama sürekli yemedğimiz için etkiliyo sanırım. her gün her hün yesek işe yaramaz bi noktadan sonra

canım benimkide aynı öyle 2 gündür cicibebesinin içine 1 tatlı kaşığıkadar zeytin yağı karıştırıyorum sanki faydası oluyor
sabah 2-3 çay kaşığı zeytin yağı veriyorum yok yaramyo bi işe. o kadar yediğini nerde tutuyo bilmiyorum ama katı katı az az yapıyo yazık yavruya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…