evet kız aşka geldim ama evlat aşkına ha bu arada sırtım tutuk robot gibiyim temizlik yaparken oldu
ne alaka deme yazayım dedim öylesine
patates süt kaçırıcı biliyonmu canımdikkat et
bu bal kaymakta ne buluyosun kız 40 sene yemesem aklıma gelmez:44:
benim yazdığım şeye karşılık yazmışsın ama sebosun konu dışındaki bi yazısına istinaden o yüzden ikiniz karıştınızefenin kalan çorbası kahvaltısı
yok canım iştahlıyız azcukInsan pisbogaz olunca buluyo sismanlatan seyleri
benim yazdığım şeye karşılık yazmışsın ama sebosun konu dışındaki bi yazısına istinaden o yüzden ikiniz karıştınız
belim değil sırtım canım temizlik yaparken aşırı terledim terimde üstümde kurudu iş bitinceye kadar sonra bi baktım hareket edemiyorumstress geçmiş olsun belin tutulmuş
seboş bal yiye yiye bal oldun yahu
yok canım iştahlıyız azcuk
yok kız neyi cezvede ısıtıyorsun demiş ben de efenin çorbası kahvaltısı yazdım ala ala
belim değil sırtım canım temizlik yaparken aşırı terledim terimde üstümde kurudu iş bitinceye kadar sonra bi baktım hareket edemiyorum
eşimi aradım erken gel dedim ahmette uyumuyo bakamıyorum resmen tutuldum oda kızdı bıkmış benim iş yapmamdan sanki keyfimden yapıyorum
azcık iştahsızız gerçekten ha zafiyet geçirme noktasındayız hattaAzcik mi
Ben demedim sen azcuk karistirmissin
anladım canım aldım bir kenara sütü etkiler mi acep recep:44:
evet kız aşka geldim ama evlat aşkına ha bu arada sırtım tutuk robot gibiyim temizlik yaparken oldu
ne alaka deme yazayım dedim öylesine
patates süt kaçırıcı biliyonmu canımdikkat et
bu bal kaymakta ne buluyosun kız 40 sene yemesem aklıma gelmez:44:
kuru öksürük zor valla büyüklerin bile içi dışına çıkıyor
inş daha fazla ilelemeden atlatır ada mızz
memecii
evet ya beni koysalar bir uyurum ki ohh sallamadan hem deninnisiz..
bir de efe işine gelen taneli şeyleri kayısı,muz,armut,elma gibi şeyleri gayet güzel geveleyip yiyiyor ama
iş yumurta,havuç..gibi şeylere gelince kendini kusturmaya çalışıyor sıpam
huu orda mısın kızz
canım adanın iyi olmasına sevindim canım,hastalık çok zor
4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum
burda sizle konuşurken bir kase cici bebe mideye inmiş iyi mi
biliyom mkızz nasıl oldugunu
asıl annelik ikinci çocuk olunca zorlaşırmış orta yolu bulma adına
falan dogru mu seboş?
4,5 sene diyor ya çok tam rahata erecem bir daha aynı şeyler
ben peş peşe olsun istiyorum
zaten tırlattım tümden tırlatayım diyorum
belim değil sırtım canım temizlik yaparken aşırı terledim terimde üstümde kurudu iş bitinceye kadar sonra bi baktım hareket edemiyorum
eşimi aradım erken gel dedim ahmette uyumuyo bakamıyorum resmen tutuldum oda kızdı bıkmış benim iş yapmamdan sanki keyfimden yapıyorum
şu demir ilacı başa bela. kabız yapıyo tamam 2 güne bir yaptıysa veriyorum yine ilacı. kabızlık tamam da kusturuyo bi de ya. yani çok kusan bi bebekti 1-2 aydır geçti ama ne zaman demir versem kusuyo kustuğu yerden lekesi de çıkmıyo ilacın. sinir oldum
bende de tahin helvası aynı etkiyi yaptı geçende. ama sürekli yemedğimiz için etkiliyo sanırım. her gün her hün yesek işe yaramaz bi noktadan sonrakizlar daha once burda sut arttirmayla ilgili konusulmustu.sutunu arttirmaya ihtiyaci olanlara pismaniye yemelerini oneririm. benim gecenlerde sutum azaldi degil neredeyse kesilmisti. pismaniye yedim cok iyi oldu goguslerim yine doldu.sizlerede yazayim dedim.
sabah 2-3 çay kaşığı zeytin yağı veriyorum yok yaramyo bi işe. o kadar yediğini nerde tutuyo bilmiyorum ama katı katı az az yapıyo yazık yavruya ya
canım benimkide aynı öyle 2 gündür cicibebesinin içine 1 tatlı kaşığıkadar zeytin yağı karıştırıyorum sanki faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?