- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
bir msj daha yazayım da sayfa benim olsun
ah ah o eskidendi iyiliğim kalmadı neyse sonumuz iyi olsuncanım öncelikle iltifatların için teşekkür ederim bende 30 lara gelince bu halde kalıcağımı hiç sanmıyorum hele ikinciyi doğurursam.
8 sene sonra bu site devam ederse yüklerim görürsün
seninde fotolarını gördük gayet iyisin.
rahat olaydı keşke oda önemli şimdi oynayamazsan görümce keyifsizdi diye laf çıkarır kız bunlar:18:kızlar elbisenin rengi konusunda tereddütlerim vardı ama ordaki herkes yakıştırınca aldım sizinde beğenmenize sevindim saç ve makyajla çok daha iyi duracağına eminim,ama hiç rahat bir elbise değil kuyruğu uzun ve her an üzerine basıp düşebilirim o yüzden ayakkabıyı çok rahat birşey seçmeliyim,oynamıycam galiba
oh işin iş kız kaptın yine köfteyiben deli kocam benden deli bir de efenin kuduruklugundan yakınıyoz nasıl normal olsun
aradı eti çıkar mangal yapalım balkon sezonunu açalım dedi
salata yaptım onu bekliyorumm efeyi de sallıyorum
allerji testleri özel canım her yer yapmaz araştırın bir kanlada oluyor deriye iğneyledecanım alerji kan tahlilinde çıkıyor dimi yaptıralım vala bitsin bu işkence
yap kız güzel oluyor kalanını ben yedim
pirinçle de yapayım bari pütürlü yemeyi ögrensin
hava çarpmıştır canımkızlar oksijen mi neyse çok iyi ha efeyi balkona çıkardım bir de hastaneden
gelince bahçede turladık maaşallahh 2 saat o zaman uyudu iki saat oynadı şimdi yine uyudu
armut suyu vermedim o da olabilir aman ne bilim neyse çok iyi geldi
düz olur kız düz saç niye kıvırcıklaşsınmeydan bana kaldı konuşayım bari
efenin yeni saçları çıkıyorhemi de altın sarısı gibi parlıyor
düz gibi inş dönmez sizce kıvırcık olur mu şuan düm düz
of hadi ama ya efe uyuyor şurda bahar coşkunlugum var konuşak azcuk ya
ahmet rahat vermedi tamam bu sefer uyudu dedim halam aradı 1 saat konuştuk pc de açık kaldı tabikomşuya gidiyom ben işte gelmezsen gelme
sayfayı ele geçirmiş
Tamam canım yaptıralım şu testiah ah o eskidendi iyiliğim kalmadı neyse sonumuz iyi olsun
rahat olaydı keşke oda önemli şimdi oynayamazsan görümce keyifsizdi diye laf çıkarır kız bunlar:18:
oh işin iş kız kaptın yine köfteyiafiyet olsun
allerji testleri özel canım her yer yapmaz araştırın bir kanlada oluyor deriye iğneylede
hava çarpmıştır canımrahat rahat uysun

ahmet rahat vermedi tamam bu sefer uyudu dedim halam aradı 1 saat konuştuk pc de açık kaldı tabi
Insaallah öyle birsey olmaz kuyrugunu tuta tuta cekersin sendee halayiisağol canım o senin güzelliğinevet boyum uzun 1.70 topukluda giyince 1.80 oluyorum 5 cm topuktan yukarı giymiycem bide topuklar ince olmamalı bu elbisenin kuyruğu o kadar rahatsız edici ki düz bile giysem düşerim gibi geliyor şu düğünü sakat kalmadan atlatsam çok sevinicem halay filan çekerken başkalarıda basabilir sanki:18::18::18:
oh ohhafiyetcikkkler olsunnBu da tosun analara gelsin:122:
Partiden canlı baglanıyorum
Cook gecmis olsun allahi sifanizi versin insaallah bizimkide bu arada evde duruyorr bahceye gömecem galiba ama bilemiyorum karar vermedimmmmerhaba güzel eylül anneleri umarım herkez ityidir.uzun zamandır gelemedim ve geçmiş yapamadım yani haftasonu giremedim
bizde iyi sayılırız oğluş hasta sanırım benden bulaştı yada haftasonu çok gezfik hava güzel diye ondanda olnuş olabilir.burnu akıyo boğazı hırıltılı bide dün 2 kere kustu ne var ne yoksa.bide gazımız kötü kokuyo normalde kokmaz ama sanırım üşüttüğünden böle oldu.ateş falan yok şimdilik takipteyim.ilerlemezse götürmeyi düşünmüyorum korkuyorum malum şu salgınlardan.en çok bulaşma riskide hsatanelerde vardır sanırım.
ben şu geçmişi okumaya çalışıyım bakalım sonra görüşürüz.
bu arada kzılar bebişlerin göbüşlerini naptınız bizimki hala evde daha napacağımı bilmiyorum.bazıları göm diyo bazıları kuranın içine koy diyo siz naptınız.
hepsini sen yemedin değilmi oburBu da tosun analara gelsin:122:
geçmiş olsun canım ama kustuysa boğaz enf. olabilir bence bekleme ilerlemeden müdahale edilsinmerhaba güzel eylül anneleri umarım herkez ityidir.uzun zamandır gelemedim ve geçmiş yapamadım yani haftasonu giremedim
bizde iyi sayılırız oğluş hasta sanırım benden bulaştı yada haftasonu çok gezfik hava güzel diye ondanda olnuş olabilir.burnu akıyo boğazı hırıltılı bide dün 2 kere kustu ne var ne yoksa.bide gazımız kötü kokuyo normalde kokmaz ama sanırım üşüttüğünden böle oldu.ateş falan yok şimdilik takipteyim.ilerlemezse götürmeyi düşünmüyorum korkuyorum malum şu salgınlardan.en çok bulaşma riskide hsatanelerde vardır sanırım.
bu arada kzılar bebişlerin göbüşlerini naptınız bizimki hala evde daha napacağımı bilmiyorum.bazıları göm diyo bazıları kuranın içine koy diyo siz naptınız.
senle konuşmayı tercih ederdimTamam canım yaptıralım şu testi
Halanı kıskandım benle konuşsaydın bir saat
aklım sizdeydi ses çıkmayınca bişeymi var dedim ama Allah a şükür iyiymiş kıvanç beySlm millet
Gecmis yaptim aklimda kalanlar
Elifoyku gecmis olsun cnm
Marjim cok guzelsin bebegim
Karam yine biskuviler mangallar hup hup
Efenin de biseyi yok sanirsam cinsi boyle sadece
Afiyet olsun kuzuma
Stresim saolasin nasil da dusunmus arkadasini
Goturduk oglani bisey yok sukur
Gezmis oldu benimki dr lar da bol bol sevdi sebosu
Her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum ama su kosu bandima bi ugrayim gelirim
Bu da tosun analara gelsin:122:
merhaba güzel eylül anneleri umarım herkez ityidir.uzun zamandır gelemedim ve geçmiş yapamadım yani haftasonu giremedim
Slm millet
Afiyet olsun kuzuma
bi bakayım kızlar ne yapmış diye girdim yazmadan duramadım
benim sıpaları yatırayım görüşüşelim
kırkı çıkar çıkmaz halaları tıp fakültesine gömdümerhaba güzel eylül anneleri umarım herkez ityidir.uzun zamandır gelemedim ve geçmiş yapamadım yani haftasonu giremedim
eşimle yarı yarı yaptık yedikk ve daha sonrasını sormaahepsini sen yemedin değilmi oburafiyet olsun buarada
geçmiş olsun canım ama kustuysa boğaz enf. olabilir bence bekleme ilerlemeden müdahale edilsin
bizim göbek çekmecede ya bak yine hatırladım hep unutuyorum
senle konuşmayı tercih ederdim
aklım sizdeydi ses çıkmayınca bişeymi var dedim ama Allah a şükür iyiymiş kıvanç bey
havası değişmiştir oğluşun bu gece uyur artıkın
gel canım gel de ifademi albi bakayım kızlar ne yapmış diye girdim yazmadan duramadım
benim sıpaları yatırayım görüşüşelim
canım dediğin çok doğru lafının altına imzamı atarım görümce çok keyifsizdi oynamadı yok surat yaptı diyeceler çünkü her hareketimde kötü bir mana arıyorlar maalesefgeçen bize gelmişti anneme benim onun suratına bakmadığımı söylemiş of of
ohhh afiyet bal şeker olsun bacım
sayfa sana kalmış sende çoşmuşsun güldürdün beni allahta seni güldürsün
iyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikkSlm millet
Afiyet olsun kuzuma
bu gelin cok fenaaa hayret birseyy bizdede öyle bir cazgir vardii esimin yengesii bizi ayirmaya bile calistiicanım dediğin çok doğru lafının altına imzamı atarım görümce çok keyifsizdi oynamadı yok surat yaptı diyeceler çünkü her hareketimde kötü bir mana arıyorlar maalesefgeçen bize gelmişti anneme benim onun suratına bakmadığımı söylemiş of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?