hepsini sen yemedin değilmi oburafiyet olsun buarada
geçmiş olsun canım ama kustuysa boğaz enf. olabilir bence bekleme ilerlemeden müdahale edilsin
bizim göbek çekmecede ya bak yine hatırladım hep unutuyorum
senle konuşmayı tercih ederdim
aklım sizdeydi ses çıkmayınca bişeymi var dedim ama Allah a şükür iyiymiş kıvanç bey
havası değişmiştir oğluşun bu gece uyur artıkın
iyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikkhamileyken bir karpuz yerdim aksamlarr banamisin demezdii
bu gelin cok fenaaa hayret birseyy bizdede öyle bir cazgir vardii esimin yengesii bizi ayirmaya bile calistiiböyle insanlara cok sinir oluyoruum edepsiizz sacini basini yolacan böylesinin kötü görümce olacaksin vallah tövbe tövbe marjii cok sinirlendim kendi yasadiklarimda bi yandan aklima geldii
eylüle bak seniyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikkhamileyken bir karpuz yerdim aksamlarr banamisin demezdii
bu gelin cok fenaaa hayret birseyy bizdede öyle bir cazgir vardii esimin yengesii bizi ayirmaya bile calistiiböyle insanlara cok sinir oluyoruum edepsiizz sacini basini yolacan böylesinin kötü görümce olacaksin vallah tövbe tövbe marjii cok sinirlendim kendi yasadiklarimda bi yandan aklima geldii
söv kız bize söv say rahatlaçok şükür cnm valla kadın bakarken utrasonda başının etini yedim iyi mi normal mi sorup durdum devlet hst. de falan olsam fırçayı yemiştim kesin
benim de cinlerim tepemde alt kattaki .ürtük koşarken ben kocamı aramış çok gürültü oluyomuş orası çalışma odasıymışmış
öyle sinirlendimki bunlar da beni sakinleştirmeye çalıştı iyice sinirlendim
ağız burun bi dalsam ancak rahatlarım ama hiçbirini yapamıycam burası lojman ve kadın meslaktaş
en azından size çekiştirip sayıp söveyim rahatlayım bari biraz
saol cnm çok şükür
ben de hamileyken abartısız yarım karpuzu yiyodum
evet majicim bu gelin çok cadı ve çok kaşınıyo sen yakında bi okşarsın bunu vakti geliyo sanki
saol cnm çok şükür
ben de hamileyken abartısız yarım karpuzu yiyodum
evet majicim bu gelin çok cadı ve çok kaşınıyo sen yakında bi okşarsın bunu vakti geliyo sanki
bugün ben ne yaptım biliyor musun
lüp lüp mangal ve bebe bisküvilerini biliyorum başka naptın bacım
vay vay bak sencanım dediğin çok doğru lafının altına imzamı atarım görümce çok keyifsizdi oynamadı yok surat yaptı diyeceler çünkü her hareketimde kötü bir mana arıyorlar maalesefgeçen bize gelmişti anneme benim onun suratına bakmadığımı söylemiş of of
ne yaptın kız:18:kırkı çıkar çıkmaz halaları tıp fakültesine gömdübu gidişle gastrolog olacak
canım bence götürün doktora balgamını atmaya çalışıyor kusup
eşimle yarı yarı yaptık yedikk ve daha sonrasını sormaa
uy konuşalım canım benim
gel canım gel de ifademi al
akşam gelin de az şu gelini çekiştirek
ah ah ne karpuz yerdim bide güzel giderdi serin serin ohhhiyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikkhamileyken bir karpuz yerdim aksamlarr banamisin demezdii
inan sinir oldum o ürtüge çocukmusun sen eşine şikayet ediyo derdi varsa gelsin anlatsın tatlı tatlı rica etsin böylelerine kibar olunmaz eşin ağzının payını verememişmi yel....unçok şükür cnm valla kadın bakarken utrasonda başının etini yedim iyi mi normal mi sorup durdum devlet hst. de falan olsam fırçayı yemiştim kesin
benim de cinlerim tepemde alt kattaki .ürtük koşarken ben kocamı aramış çok gürültü oluyomuş orası çalışma odasıymışmış
öyle sinirlendimki bunlar da beni sakinleştirmeye çalıştı iyice sinirlendim
ağız burun bi dalsam ancak rahatlarım ama hiçbirini yapamıycam burası lojman ve kadın meslaktaş
en azından size çekiştirip sayıp söveyim rahatlayım bari biraz
lüp lüp mangal ve bebe bisküvilerini biliyorum başka naptın bacım
hayırdınr neyine güveniyononla kalsak iyi madoya git kazandibi,ekler yee bunla da kalsak iyi iki poşette eve getirdik ıvır zıvırr
vurun benii
hayırdınr neyine güveniyoniyiki 1 kilo verdin
onla kalsak iyi madoya git kazandibi,ekler yee bunla da kalsak iyi iki poşette eve getirdik ıvır zıvırr
vurun benii
bende bugün sabah güzel kahvaltımı yaptım
öglen lahanayı püşüreyüm dedim kereviz havuç soğan felan koydum yağsız tuzsuz pişti bayağı bi yedim ama bayağı yani
fakat akşam acayip acıkmışım bi yedim bi yedim engelleyemiyorum:18: hep o lahanadan oldu
bide sütüm yok denecek kadar azdı bugün ya yorgunluktan ya lahana süt yapmadı bidaha yemem
ne oldu sana bu hafta karam:44: niye böyle saldın anlat bakembir daha vur
of ya kendimi çok kötü hissediyorum yaa
vay vay bak senfitne fücur gümbür gümdür geliyo valla gelin hanım
ne yaptın kız:18:
ah ah ne karpuz yerdim bide güzel giderdi serin serin ohhh
inan sinir oldum o ürtüge çocukmusun sen eşine şikayet ediyo derdi varsa gelsin anlatsın tatlı tatlı rica etsin böylelerine kibar olunmaz eşin ağzının payını verememişmi yel....un
stres cevabını vermiş senin
bişey demiyom ben
peki şimdi ne olacak sebos nerde yürüyecen o aletler çok sesmi çıkarıyor gerçekten
bende bisiklet alıcam güya
yaaaa gerçekten lahanadanmı ben öylesine söyledim uzun zamandır hiç bu kadar acıkmamıştım 1 tepeleme tabak pilav yedim ekmekle hemde çorbası köftesi yesem bi okadar daha yerdimyeme git biz de gaz yaptı dün kudum kudum kudurdu efe
ben de lahanadan iki gündür kıtlıktan çıkmışgibi yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?