kız biz sbosla önce başladıkya gerçi sebos otel motel salladıda ben siz kampa girene kadar 2 kilo vermiştim zaten
hele bende görem ekleyinde nasıl arkadaşlık gönderiliyor bilmiyom
kız kıvanç tatlıtuğ halt etmiş bizim kıvancın yanında
maşallah Allah nazarlardan korusun çok güzel bebe
geçmişi bitiremedim bıraktım geldim amma fokurdatmışsınız
bende bugün oğluşuma maydonozlu kıymalı şehriye çorbası yaptım.yedi
ben gene dikkat ettim yediklerime birazdan da meyve ve bol su içicem çünkü 7 gibi yedim karnım kazınmaya başladı
ah spor yapabilsem nerde oram buram ağrıyordaha çabuk kilo veririz.neyse yaz geliyor bu yıl çok sıcak olcakmış erir yağlarımız
sütle ilgili sorumu okumadınmı ne kadar azaldı sen sağıyosun bilirsin hı bide adetmi olucan acaba ondanda azalıyorhe kampı biz başlatmıştık da ben tırt çıktım
kız stres yine bi otel işi var ha
zaten 2 gündür süt yok diye cozuttum iyice
arkadaşık isteği gönderdim sana cnm baktın mı
ben gene dikkat ettim yediklerime birazdan da meyve ve bol su içicem çünkü 7 gibi yedim karnım kazınmaya başladı
ah spor yapabilsem nerde oram buram ağrıyordaha çabuk kilo veririz.neyse yaz geliyor bu yıl çok sıcak olcakmış erir yağlarımız
ahmet çok akıllı bi bebeğe benziyor doğrumu böyle mahzun bi ifadesi var yakışıklının
bende ne yesek diycektim pahada ağır yükte hafifgel kız sonra okursun geçmişi sohbet edek azcık
çamaşır serdim geldim elma yiyorum şuan
afiyet olsun yarasın
valla helal olsun bacım rejim böyle yapılır senden feyz almamız lazım
ben yarın yine rezillerdeyim
bende ne yesek diycektim pahada ağır yükte hafif
niye abartımı yedin bu haftavalla helal olsun bacım rejim böyle yapılır senden feyz almamız lazım
ben yarın yine rezillerdeyim
çatlak patlak yusyuvarlağımıfotodan karakter analizi iyidir stresinhatırladın mı kıss
kaçta sünnet:18:yarına az kaldı rötar verebilirim ben sabah sünnet işinden dolayı ama tartılıp ifademi veririm
sütle ilgili sorumu okumadınmı ne kadar azaldı sen sağıyosun bilirsin hı bide adetmi olucan acaba ondanda azalıyor
benimki de iki büklüm oluyor halbuki otursa atsam oyuncakları önüne oynasatşk ederim canım hepimizinkiler yakışıklı maşallah
yok oturamıyo desteksiz 10 sn içinde yıkılıyo sola sağa ne yön olursa alışsın diye oturtup tetikte bekliyorum
aa seninki de mi renkli gözlü
elmadan anlamamda kuru meyva yiyeyim barielma ye canım az çıkak yarın tartıdan sonra kopuş
9 da :18: en son 5 te besleyecem efeyi nasıl dayanacak garibimniye abartımı yedin bu hafta
çatlak patlak yusyuvarlağımı
kaçta sünnet:18:
yarı yarıya azaldı cnm adet de olmadım
oğlan uyutmuyo sabaha kadar uykusuzluk ve yorgunluk iki gün de az yedim
iş çok stresli bi de obezlik canımı sıkıyo
alt komşum ve temizlikçim de çıldırttı beni
ya da süt bitiyo artık buraya kadarmış bimiyorum ki
uykusuzluktandır seninki o çok etkiliyoryarı yarıya azaldı cnm adet de olmadım
oğlan uyutmuyo sabaha kadar uykusuzluk ve yorgunluk iki gün de az yedim
iş çok stresli bi de obezlik canımı sıkıyo
alt komşum ve temizlikçim de çıldırttı beni
ya da süt bitiyo artık buraya kadarmış bimiyorum ki
bende ela gözlüyümbenimki de iki büklüm oluyor halbuki otursa atsam oyuncakları önüne oynasa
he kıss ela gözlü benceeşimin de öyle
elmadan anlamamda kuru meyva yiyeyim bari
zaten yarın kebapçıdayımdün akşam oğlanı donalds amcaya götürdüm kendim yemedim ama çocuğun lokmalarını saydım yutkundum bakalım değdimi bukadar travmaya
elmadan anlamamda kuru meyva yiyeyim bari
zaten yarın kebapçıdayımdün akşam oğlanı donalds amcaya götürdüm kendim yemedim ama çocuğun lokmalarını saydım yutkundum bakalım değdimi bukadar travmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?