eee ne olacak ben günde 3 kere batikon ve ant. merhem sürüyorum
doğru valla 30 undan sonra arabeske bi ilgi duymaya başladım zaten yaşanmışlıklardanmı dersin
az yemişsin
kv de eleştirecek ya hiç 5 aylık yürüyen duymadım kendi yürümüşmüki
sallarsın canım hazır ol benim büyük 6.5 oldu inan boyu bana yaklaştı utancımdan söyleyemiyodum burda sebos diyince gaza geldim hergün sallıyomutanmıyomusun diyorum neyapayım uyuyamıyorum anne diyor kıyamıyorum işte evlat ama sonra bu çocuklar nasıl adam olur onu bilemiyorum
temiz çıkar testin inşallah sorun çıkmaz merak etme canım
dışarı için yoğurt veya meyve kavanoza koyup yanıma alıyorum bunların hazırınıda kullanıyorum sende böyle yapabilirsin
stress kutum boş
ay bugünde ben yalnız kaldım seboşumda geçmişin tozlu sayfalarında sanırım
Slm tatlim oglusunun bugunki fotosu ne tatliydi oyle
Benimkine hafiften benzettigimden seninkini ayri seviyorum
Gecmisteydim cnm yeni gordum yazdigini
Valla ben kaseye koyup yediriyorum herseyi cc hesabi falan yapmiyorum ama yapmak mi lazim acep:18:
unuttum ben kıvancı
bir foto koydun bir daha koymadın
kızda tontişmi oda bize takılsın sosisi keki kes zayıflasın kızYasanmisliklardan cnm
Valla hic utanma seninki o yasta 30 kilo benimki 5 yasinda ustelik seninki 9-10 gibi uyuyo anladigim kadariyla benimki 12 den pnce uyumus kucuk de ablasinin yolundan emin adimlarla ilerliyor
Beterin beteriyim bacim arabeskci olmayim da napiyim
ağustos analarınada koymuş bize koymadı oraya koymuşSlm tatlim oglusunun bugunki fotosu ne tatliydi oyle
Benimkine hafiften benzettigimden seninkini ayri seviyorum
Senin icin bi guzellik yaparim tatlim
sen neler veriyorsun seboşa,miktar olarak bir de
ya cc yi miktar olarak daha kalıcı oluyor diye ögreniyorum ben çok da mühim degil bence
selam kız şişkolar
kızda tontişmi oda bize takılsın sosisi keki kes zayıflasın kız
ağustos analarınada koymuş bize koymadı oraya koymuş
niye bizim sıpalar benzemiyo diye sevmiyonmu
he koymadı
unuttum ben kıvancı
bir foto koydun bir daha koymadın
ikili konuşmayın kıskanıyomSenin icin bi guzellik yaparim tatlim
niye korkuyon anlatda dinleyem bakemkorkunu ecele faydası yok ama yine de
korkuyorummmmmmmmmmmmmm
Bugun klasik kahvalti peyni yumurta ustune sut tarhana corbasini iki kez ust uste kustu sebze corbasi sutlac armutlu yogurt
Yalniz benim sut iyice azaldigindan yavrum sirf ek gida yiyo mamaya basliycam bu varis
süt sağıyosun ya bacım sen bilirsin ne kadar süt çıkıyor bizlerden günde şimdi ne kadara düştü bide neden azlmış olabilirBugun klasik kahvalti peyni yumurta ustune sut tarhana corbasini iki kez ust uste kustu sebze corbasi sutlac armutlu yogurt
Yalniz benim sut iyice azaldigindan yavrum sirf ek gida yiyo mamaya basliycam bu varis
seven insan kıskanırhe biziz
inanki biliyordum senin böyle bişi diyecegini kıskannççç
he koymadı
ikili konuşmayın kıskanıyom
niye korkuyon anlatda dinleyem bakem
iyi yaptın bacım koy yataga gel konuşak efkar dagıtalımslm bi görüneyim dedim ama kızçem memüşde uyudu tek elle de yazmak zor oluyoooo
süt sağıyosun ya bacım sen bilirsin ne kadar süt çıkıyor bizlerden günde şimdi ne kadara düştü bide neden azlmış olabilir
seven insan kıskanır
benimde azaldı kız diyettenmiki diycem ama ben 2 aydır yapıyorum size neolduki:44:hadi ya o kadar mı azaldı
benim de iki gündür azaldı
bulgur yedim bugün bakalım olacak mı
miktarlarını ayarlayamıyorum diye şüphelerim var aslında
yeterli mi fazla mı diye:44:
benim paşada öğlen memüşe değdiği an bayıldı uyuduslm bi görüneyim dedim ama kızçem memüşde uyudu tek elle de yazmak zor oluyoooo
ayyyyy evet doğru ya kız ben bile stresssss oldum şimdi:18:kıskanma kız
sünnet için canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?