2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yasanmisliklardan cnm
Valla hic utanma seninki o yasta 30 kilo benimki 5 yasinda ustelik seninki 9-10 gibi uyuyo anladigim kadariyla benimki 12 den pnce uyumus kucuk de ablasinin yolundan emin adimlarla ilerliyor
Beterin beteriyim bacim arabeskci olmayim da napiyim

selam kız şişkolar

kızda tontişmi oda bize takılsın sosisi keki kes zayıflasın kız

Slm tatlim oglusunun bugunki fotosu ne tatliydi oyle
Benimkine hafiften benzettigimden seninkini ayri seviyorum
ağustos analarınada koymuş bize koymadı oraya koymuş

niye bizim sıpalar benzemiyo diye sevmiyonmu

sen neler veriyorsun seboşa,miktar olarak bir de
ya cc yi miktar olarak daha kalıcı oluyor diye ögreniyorum ben çok da mühim degil bence

Bugun klasik kahvalti peyni yumurta ustune sut tarhana corbasini iki kez ust uste kustu sebze corbasi sutlac armutlu yogurt
Yalniz benim sut iyice azaldigindan yavrum sirf ek gida yiyo mamaya basliycam bu varis

Bugun klasik kahvalti peyni yumurta ustune sut tarhana corbasini iki kez ust uste kustu sebze corbasi sutlac armutlu yogurt
Yalniz benim sut iyice azaldigindan yavrum sirf ek gida yiyo mamaya basliycam bu varis

hadi ya o kadar mı azaldı
benim de iki gündür azaldı
bulgur yedim bugün bakalım olacak mı
miktarlarını ayarlayamıyorum diye şüphelerim var aslında
yeterli mi fazla mı diye:44:

slm bi görüneyim dedim ama kızçem memüşde uyudu tek elle de yazmak zor oluyoooo

süt sağıyosun ya bacım sen bilirsin ne kadar süt çıkıyor bizlerden günde şimdi ne kadara düştü bide neden azlmış olabilir

he biziz
inanki biliyordum senin böyle bişi diyecegini kıskannççç
seven insan kıskanır

iyi yaptın bacım koy yataga gel konuşak efkar dagıtalım
süt sağıyosun ya bacım sen bilirsin ne kadar süt çıkıyor bizlerden günde şimdi ne kadara düştü bide neden azlmış olabilir

seven insan kıskanır

emiş gücü daha fazklaymış bebeklerin makinaya göre belki ondan hep biberon alıyordu ya seboş:44:
ben de biberona alıştırayım diyorum ama nasıl zahmet alıyor mu canım
benimkine geçen su vereyim dedim minik biberonla boguluyordu allah korusun tıkandı kaldı
sevişine hayran

hadi ya o kadar mı azaldı
benim de iki gündür azaldı
bulgur yedim bugün bakalım olacak mı
miktarlarını ayarlayamıyorum diye şüphelerim var aslında
yeterli mi fazla mı diye:44:
benimde azaldı kız diyettenmiki diycem ama ben 2 aydır yapıyorum size neolduki:44:

benim paşada öğlen memüşe değdiği an bayıldı uyudu mubarek hatunum herhal
kıskanma kız
sünnet için canım yaa
ayyyyy evet doğru ya kız ben bile stresssss oldum şimdi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…