2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çekmiyim dimi ama gözüme gözükmesin parçalarım o zaman

anam çocuk bitti kediye mi başladın kıss

3 yıldır kedim var kuzum.sırayla oğlum yatar yatmaz geliyor hemen sıra onun oluyo

size doyum olmaz kızlar bende yatayım dinleneyim karnım kazınmaya başlıyor su ile karnımı doğurayım

:124: :124::124::124::124::124:
güüüünaydıııın kızlaaaaarrrrr
bu hafta ne olmuşsa olmuş 2 kilo gitmişşşşşş 73.1

gece hep senle uğraştım efe şimdi erkek oluyor muhtemelen meraktayım gelince yaz çocuk çok hırpalandımı

Tü tü tü masallah stres 2 kilo super bi sonuc
Ben soylemek bile istemiorum ama kilo almisiim belliydi zaten istahim acayip açikti bu hafta

63.3 idim, 63.7 olmusuum

Aksam ancakgecmis yapabildim
Karam haber bekliyoruz, insallah tereyagindan kil ceker gibi olur biter

günaydın kızlar 63.5 dum 63.2 olmuşum 300 gramcık gitmiş...5 kilo 200 gramım kaldı:))) stres sennki süper ya maşallah çok güzel vermişsin:)

geçen hafta bendede öyle olmuştu bilisi bu hafta niye böyle oldu bende anlamadım farklı bişeyde yapmadım:44:

ne çok şeyimiz benziyomuş yeşim
ben de uğraşıp duruyorum kilo vercem diye ama hem süt gitmesin hem kilo ver zor işmiş. doğumdan sonra en az 10 gitti benden ama çok yedim aynen yağ koydum gidenin yerine ah ah

aynen yaa ..emzirme bitene kadar kilo falan veremem ben.süt olsun diye çok yiyip içiyorum canım ya.ee mide de genişledi tabii istiyoo

günaydın kızlar nasılsınız?...hava çok güzel.birazdan oğluma hava aldırmaya çıkıcaz..yaa halen adet olmadım acaba hamile miyim diyee çok takmaya başladım.bugün test alıp yapıcam ama tırsıyorum:18::18::18:ya değilimdir ama ne bilim işte bir ihtimal..

:124: :124::124::124::124::124:
güüüünaydıııın kızlaaaaarrrrr
bu hafta ne olmuşsa olmuş 2 kilo gitmişşşşşş 73.1

naptın bacım ya nasıl verdin o kadar, regl falan mı oldun şişkinlik mi attın. benim 200 gr oynamıyo son günlerde merak ettim nasıl başardım:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…