beğendim beğenilmeyecek gibimisinyanlız resimde zayıf görünüyosun biz kilolarda olduğum zaman demişsin ama zayıf gördüm yüzünmü kilo almıyo acaba:44: vücut görünmüyoda
stres bile heeeeeeeeya stress bile düşün artık
bana gece öpücügü verirken diyorki sünnet için üzüldügünü biliyorum ama kasma kendini bu kadar
inş sorunsuz atlatacaz hayatım diyor yasık bişiden haberi yok
aaah aah eskidenmiş valla bu resimde 70 li kilolardayım 42 bedenim ve çok kiloluyum diye bunlaımdayım
ya stress bile düşün artık
bana gece öpücügü verirken diyorki sünnet için üzüldügünü biliyorum ama kasma kendini bu kadar
inş sorunsuz atlatacaz hayatım diyor yasık bişiden haberi yok
dikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkmadükek içimizi
direkt degil gönderme yapayım anladın mı kızım sana gelinim sen anla misali
lafı ortaya atim
aaah aah eskidenmiş valla bu resimde 70 li kilolardayım 42 bedenim ve çok kiloluyum diye bunlaımdayım
stres bile heeeeeeeeniye beni küçümsüyosunuz ben kadın değilmiyim sadece doğumdan kaynaklı hormonel karmaşa yaşıyorum kendimi sadece anne sanıyorum:86:
bak dedim işte erkekler safmı aptalmı anlamadım ama onlar biz demeden anlamıyolar bişeyi
stres bile heeeeeeeeniye beni küçümsüyosunuz ben kadın değilmiyim sadece doğumdan kaynaklı hormonel karmaşa yaşıyorum aakendimi sadece anne sanıyorum:86:
bak dedim işte erkekler safmı aptalmı anlamadım ama onlar biz demeden anlamıyolar bişeyi
aa estağfirullah bacım ne küçümsemesi sen coolsun ya biz gibi yaygaracı değilsin ondan dediydim:18:
dikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkma
olsun kız bak 1 seneye kalmaz hepimiz veririz manken gibi olucaz bea
seboş kız ben sana resim koy bakalım diyecektin bu akşam seboştan sonra çekindim demedim
ama bak temizmiş kalbim sen koydun
bendeben gibi
benim zaten yokama ben göremiyorum resimlerinizi
bu adamlar hakkaten saf oluyolar ha
kolay gelsin eylüüüllllEvett canimm gec kaldimkramam iyi aksamlar hanimlarrr bu günlerde stressimiz cook gir cik eve tasincagimiz ev insaat vs vs derken arar ara bakiyorum ama yazamiyorum efecik sünnet olucak galibaa karam. Diger hanimlarr sizde keyfler nasiiil
taş gibiyim demikadınsın kız taş gibi hemi de
rahatsın ya ondan sey ettik :26:
erkekler bizim gibi cin mi anacım
anlamasın da zatenkalkmasın bi tarafları
ben sana yazacam canım sadece anne olmadıgını gösterecemm
öyleyim demiaa estağfirullah bacım ne küçümsemesi sen coolsun ya biz gibi yaygaracı değilsin ondan dediydim:18:
seboş kız ben sana resim koy bakalım diyecektin bu akşam seboştan sonra çekindim demedim
ama bak temizmiş kalbim sen koydun
arklık yolla olalım canımama ben göremiyorum resimlerinizi
degil mi kıssbu adamlar hakkaten saf oluyolar ha
Evett canimm gec kaldimkramam iyi aksamlar hanimlarrr bu günlerde stressimiz cook gir cik eve tasincagimiz ev insaat vs vs derken arar ara bakiyorum ama yazamiyorum efecik sünnet olucak galibaa karam. Diger hanimlarr sizde keyfler nasiiil
arklık yolla olalım canım
degil mi kıss
evet eylül ya pipin mi var derdin varr
kolay gelsin size de ev taşımak gerçekten zor
çekmiyim dimi ama gözüme gözükmesin parçalarım o zamandikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkma
olsun kız bak 1 seneye kalmaz hepimiz veririz manken gibi olucaz bea
cnm benim çekinecek ne var ki bak kalp kalbe karşıymış
cnm internet kopuyor arada başka şeylerede bakıyorumkedim kucağımda tek elle zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?