2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beğendim beğenilmeyecek gibimisin yanlız resimde zayıf görünüyosun biz kilolarda olduğum zaman demişsin ama zayıf gördüm yüzünmü kilo almıyo acaba:44: vücut görünmüyoda

aaah aah eskidenmiş valla bu resimde 70 li kilolardayım 42 bedenim ve çok kiloluyum diye bunlaımdayım

ya stress bile düşün artık

bana gece öpücügü verirken diyorki sünnet için üzüldügünü biliyorum ama kasma kendini bu kadar
inş sorunsuz atlatacaz hayatım diyor yasık bişiden haberi yok
stres bile heeeeeeee niye beni küçümsüyosunuz ben kadın değilmiyim sadece doğumdan kaynaklı hormonel karmaşa yaşıyorum kendimi sadece anne sanıyorum:86:

bak dedim işte erkekler safmı aptalmı anlamadım ama onlar biz demeden anlamıyolar bişeyi

ama ben göremiyorum resimlerinizi

Evett canimm gec kaldimkramam iyi aksamlar hanimlarrr bu günlerde stressimiz cook gir cik eve tasincagimiz ev insaat vs vs derken arar ara bakiyorum ama yazamiyorum efecik sünnet olucak galibaa karam. Diger hanimlarr sizde keyfler nasiiil

dükek içimizi
direkt degil gönderme yapayım anladın mı kızım sana gelinim sen anla misali
lafı ortaya atim
dikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkma

aaah aah eskidenmiş valla bu resimde 70 li kilolardayım 42 bedenim ve çok kiloluyum diye bunlaımdayım
olsun kız bak 1 seneye kalmaz hepimiz veririz manken gibi olucaz bea

kadınsın kız taş gibi hemi de
rahatsın ya ondan sey ettik :26:
erkekler bizim gibi cin mi anacım
anlamasın da zaten kalkmasın bi tarafları
ben sana yazacam canım sadece anne olmadıgını gösterecemm

aa estağfirullah bacım ne küçümsemesi sen coolsun ya biz gibi yaygaracı değilsin ondan dediydim:18:

seboş kız ben sana resim koy bakalım diyecektin bu akşam seboştan sonra çekindim demedim
ama bak temizmiş kalbim sen koydun

bende

benim zaten yok

bu adamlar hakkaten saf oluyolar ha

Evett canimm gec kaldimkramam iyi aksamlar hanimlarrr bu günlerde stressimiz cook gir cik eve tasincagimiz ev insaat vs vs derken arar ara bakiyorum ama yazamiyorum efecik sünnet olucak galibaa karam. Diger hanimlarr sizde keyfler nasiiil
kolay gelsin eylüüüllll

kadınsın kız taş gibi hemi de
rahatsın ya ondan sey ettik :26:
erkekler bizim gibi cin mi anacım
anlamasın da zaten kalkmasın bi tarafları
ben sana yazacam canım sadece anne olmadıgını gösterecemm
taş gibiyim demi

aa estağfirullah bacım ne küçümsemesi sen coolsun ya biz gibi yaygaracı değilsin ondan dediydim:18:
öyleyim demi

seboş kız ben sana resim koy bakalım diyecektin bu akşam seboştan sonra çekindim demedim
ama bak temizmiş kalbim sen koydun

ahmet kalktı

cnm internet kopuyor arada başka şeylerede bakıyorumkedim kucağımda tek elle zor oluyor

arklık yolla olalım canım
bu adamlar hakkaten saf oluyolar ha
degil mi kıss

evet eylül ya pipin mi var derdin varr
kolay gelsin size de ev taşımak gerçekten zor

arklık yolla olalım canım

degil mi kıss

evet eylül ya pipin mi var derdin varr
kolay gelsin size de ev taşımak gerçekten zor

Gecmis olsunn canim oldu da bitti maasallah nazar degmez insaallah diyeliim damatligini da gör insaallah

dikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkma

olsun kız bak 1 seneye kalmaz hepimiz veririz manken gibi olucaz bea
çekmiyim dimi ama gözüme gözükmesin parçalarım o zaman
cnm benim çekinecek ne var ki bak kalp kalbe karşıymış

cnm internet kopuyor arada başka şeylerede bakıyorumkedim kucağımda tek elle zor oluyor

anam çocuk bitti kediye mi başladın kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…