valla tatlım ben pek anlamadım kız mı erkek mi diye hatta erken diye sormadım bile sonra doktorum dedi annesi cinsiyetini merak etmiyo musun die:)
bende ilk erkeğe benzettim ama doktor onun göbek kordonu olduğunu söledi
Kızlar merhaba ben geldim doktordan ikili testin usg aşaması sorunsuz halledildi. Bebeğimin de çok iyi olduğunu söyledi doktor:)Çok şükür endişelerim yersizmiş. Kocaman olmuş 5,7 cm çıktı :) ekrana artık tamamı zor sığıyordu. 3 gün ileri çıktı gebelik periodum. Sooonraaaa en önemlisi ben pipi gibi bişey gördüm sonra sordum cinsiyeti anlaşılıyor mu diye, dur detaylı bakalım dedi, ama eşim öğrenmek istemiyordu onu söyledim yanımdaydı eşim de çünkü, ama monitörden baya görünüyordu doktor bize ayaklarını gösterirken:) Sonra muayene bitti eşime dışarı çıkmasını rica ettim doktora da konuş bakalım dedim. Erkek galiba dedi ama kordon da olabilir dediiii. Aslında ben deli , deli gibi kız istiyordum ama hiç önemsemedim gerçekten.
Neyse MAŞALLAH larınızla birlikte bebeğimin ayaklı popolu fotoğrafını ekliyorum.Eki Görüntüle 349057
Kızlar bu arada alıntı yapmayın resmi kaldırabilirim.. Yemeğe çıkıyorum ve deneyimlilerden tahminleri bekliyorum...
Allah tamamına erdirsin inş. canım, en erken sen öğrendin sanırım:)))
darısıda bizlere inş.
Kızlar henüz hiç kilo almadım ben.Almayan var mı?
güneşli olan yer neresi kocaeli izmite kar yağıo
ay karnım açıktı kızlar ya püf ne yiyeceğim şimdi ben bebek doymuyor bir türlü :)
canım benim bence senin erkek yani ben öle benzettim Allah'ım gönlüne göre verir inşallah canım:)
ay karnım açıktı kızlar ya püf ne yiyeceğim şimdi ben bebek doymuyor bir türlü :)
Paticim bence de seninki erkek. İki tane ponpon görüyorum ben orada
elma benim dişimin kovuguna yetmez kız :) onu ben yemekten sonra yiyorum ha ha. Benim iştah bir açıldı tam açıldı. Dün ıspanak yaptım dedim ya bir tencere ıspanak yedim
benimde öyle vallah, silip süpürüyorum.....ben öğle yemeğimi yedim ama canım, elma sonrasında yedim :))))
ya benzemesine gerçekten benziyor da bu dönemde ponponlarının olmaması lazım. Bende ona bakıyordum şimdi. Bir ara çok güzel anlatan bir yer bulmuştum ama bulamıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?