2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar çok sevindim Sizin adınıza darısı bize inşallah. Oh bir kız bir oğlumuz oldu ay benim ki de pazartesi ben de öğrenir miyim acaba ya cinsiyeti inşallah benim de iyi çıkar sonucum çok gerginim gece kabus gördüm durdum uyku tutmadı

valla tatlım ben pek anlamadım kız mı erkek mi diye hatta erken diye sormadım bile sonra doktorum dedi annesi cinsiyetini merak etmiyo musun die:)
bende ilk erkeğe benzettim ama doktor onun göbek kordonu olduğunu söledi

Allah tamamına erdirsin inş. canım, en erken sen öğrendin sanırım:)))
darısıda bizlere inş.

canım benim bence senin erkek yani ben öle benzettim Allah'ım gönlüne göre verir inşallah canım:)

Allah tamamına erdirsin inş. canım, en erken sen öğrendin sanırım:)))
darısıda bizlere inş.

amin canım benim darısı başınızaa benim gönlümde hep kız vardı hatta hep rüyalarımda kız bebek sevdiğimi görüyodum hamileliğimden beri Allah'ım gönlüme göre verdi darısıda sizlerin başına inşallah... sağlıklarıyla...

ya kıslar ben yemek yiyemiyorum sebzeyi sevmiyor bizim sıpa sizde durum nasıl

maşallah maşallah bebişler büyümüş baya.......allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin.......

ay karnım açıktı kızlar ya püf ne yiyeceğim şimdi ben bebek doymuyor bir türlü :)

elma benim dişimin kovuguna yetmez kız :) onu ben yemekten sonra yiyorum ha ha. Benim iştah bir açıldı tam açıldı. Dün ıspanak yaptım dedim ya bir tencere ıspanak yedim

benimde öyle vallah, silip süpürüyorum.....ben öğle yemeğimi yedim ama canım, elma sonrasında yedim :))))

kızlar ya benimde ağzım boş durmuyo şimdiden 1.5 kilo almısım allahtan zayıf hamile kaldım. 166 boya 46 kiloydum şimdi alıyorum bu gidişle etli butlu kalçalı bi hatun olcam sanırım son aylara doğru da yuvarlanarak gidicem artık işe

ya benzemesine gerçekten benziyor da bu dönemde ponponlarının olmaması lazım. Bende ona bakıyordum şimdi. Bir ara çok güzel anlatan bir yer bulmuştum ama bulamıyorum şimdi

allahım sana da bebişine de sağlık versin. ama benim içimden erkek die geçioooooo

Merhaba kızlar

2 gündür işe gidemiyorum yine size bakayım dedim bu arada...

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar olmuş hayırlısı olsun inşallah...

Darısı bize ...

Eşim de sabahtan beri sıkıştırıp duruyor doktoru ara gidelim belki görür diye iyice merak sardı, bende direniyorum daha belli olmaz bi kaç hafta dayan diye, bakalım kim galip gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…