2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maybebabe ayniyiz kız maşallah yarasın bebislere. Bizde kızımla yedik yemeğimizi birazdan da meyve yeriz. Kızımda hiç yemek yiyemiyordum şimdi ki bebek doymuyor ya. Yiyorum 1saat sonra geri karnım acikiyor bulantı oluyor sonra. Allahtan zayıf sayılırım yoksa topaç okurdum ha ha

canım çok yorma kendini..fırsat buldukça dinlen..hazır bişiler aldırsan eşine olmazmı?

paticim , bebişini görmüşsün çok sevindim maaşallah resmine baktım banada erkek gibi geldi..hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah hepimizin ki...

ben bide bişi sormak istiyorum..bu folik asit i ne zamana kadar içicez?bunu içtikten sonra sanki midem daha da kötü oluyo gibi

folık asıt kullanı mı doktordan doktora degısıyor kımısı 3 kımısı 4 ay kullandırıyor ben 3 ay kullanmıstım sonrada vıtamın hapı vermıstı

ben bide bişi sormak istiyorum..bu folik asit i ne zamana kadar içicez?bunu içtikten sonra sanki midem daha da kötü oluyo gibi

sağolun cevaplarınız için..bende hftya sorayım doktora..umarım içmek zorunda değilimdirhiç sevmiyorum..

ben demir ilacıda alıyorum mide sabah ac karnına tam bi işkence midem alt üst oluyor

Kızlar bakıyorum iştahlar açılmış, cinsiyetler belli olmuş oh ne güzel....Ben de ayva kemirip iş yetiştirmeye çalışıyorum. Bu arada folik asiti ben gece yatarken alıyorum, ne iştahımı açıyor ne midemi bulandırıyor.... Kilo almaktan korktuğum için bu yola başvurdum ve Dr. um bir sakıncasının olmadığını söyledi. Ben de 9. haftalık olunca folik asiti bırakıp elevite başlayacağım.

Son düzenleme:

anchusa bence folik asit iştah açmıo ben aylardır kullanıodum hiç açılmamıstı fakat elevite basladığımdan beri kendimi durduramıorm.hatta iş yerinden bi arkadas kiloluydu dru ona 2 günde bir elevit al demiş

bende hep akşamları alıyorum..aldıktan yarım saat sonra mide şikayetlerim başlıyor..ne yapacağımı şaşırıyorum...kontrole gittiğimde sorucam bende multi vitamin verirse belki daha iyi olur..

canım ultrason yokta minik bir alaet var sizde d e vardır kesin
ben de eryamanda büyüdüm 20 yıl kaldık orada :)

maşaşllh güzel çıkmasına sevindim canım ama daha çok değişir cinsiyet ben çok duydum :) 4. ayda kesinleşiyo
r

bn foliği 10 + 3 de bıraktım yerine elevite başladım

bende folik kullanıyorum Doktorum 4. Ayda multi vitamin başlarız dedi. Kızlar ya özellikle 2.bebeğe hamile olanlar göbeğiniz çıktı mi benim gobegim kızımda gec çıkmıştı şimdi bayağı bayağı hamile olduğum belli oluyor kasiktan başlayan bir büyüme var ve göbek deliğin içinde Sizi oluyor ara ara doktor norml dedi neden ki böyle olan var mi

canım benim ilk gebeliğim ama benimde göbeğin maşallahı var doktora bende sordum normal dedi ama daha hiç kilo almadım 60 ile hamile kaldım hala öleym ama o göbek nerede saklanıyo anlamadım:)

canım benim ilk gebeliğim ama benimde göbeğin maşallahı var doktora bende sordum normal dedi ama daha hiç kilo almadım 60 ile hamile kaldım hala öleym ama o göbek nerede saklanıyo anlamadım:)

bende öleyim ilk gebeliğim ama kilom da aynı

ya ben kilo almayı bırak bir de 4 kilo verdim zaten 34 36 beden giyiyorum iskelet olacağım derken göbek çıktı da muulu oldum ha ha :)

mrb arkadaşlar yeni üye oldum ben de 10 haftalık hamileyim yarın kontrolum var cok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…