oooh yarasın
Kızlar aksama yine misafirim var. Ne hazırlasam bilemiyorum.Uzaktan geliyorlar birde.Öyle hazır bişilerle geçiştirmek olmaz.Artık kolay ve pratik bişiler bulmam lazım.Buzlukta size gösterdiğim güllerden var bitek suan elimdeŞimdi temizliğe basladım..Bide bugun özel dersim var. 3 gibi gelecek öğrenciler.Offf yetiştiremicemmm yaaaa.Evi de kaç zamandır temizlemiyordum
ben bide bişi sormak istiyorum..bu folik asit i ne zamana kadar içicez?bunu içtikten sonra sanki midem daha da kötü oluyo gibi
ben bide bişi sormak istiyorum..bu folik asit i ne zamana kadar içicez?bunu içtikten sonra sanki midem daha da kötü oluyo gibi
Benim folik asitimi bırakmamı söyledi doktorum. Yerine demir hapı verdi
sanırım 3. ay bitiminde folik de bitio
Benim folik asitimi bırakmamı söyledi doktorum. Yerine demir hapı verdi
benim hapımın içinde hem folik var hemde diğerleri var sordum emzirene kadar içecekmişim
sağolun cevaplarınız için..bende hftya sorayım doktora..umarım içmek zorunda değilimdirhiç sevmiyorum..
Kızlar bakıyorum iştahlar açılmış, cinsiyetler belli olmuş oh ne güzel....Ben de ayva kemirip iş yetiştirmeye çalışıyorum. Bu arada folik asiti ben gece yatarken alıyorum, ne iştahımı açıyor ne midemi bulandırıyor.... Kilo almaktan korktuğum için bu yola başvurdum ve Dr. um bir sakıncasının olmadığını söyledi. Ben de 9. haftalık olunca folik asiti bırakıp elevite başlayacağım.
CANIM TEBRİKLERkaçıncı haftadasın şu anda birde karnın büyümeye başladımı yani bellimi tatlım
Kızlar bakıyorum iştahlar açılmış, cinsiyetler belli olmuş oh ne güzel....Ben de ayva kemirip iş yetiştirmeye çalışıyorum. Bu arada folik asiti ben gece yatarken alıyorum, ne iştahımı açıyor ne midemi bulandırıyor.... Kilo almaktan korktuğum için bu yola başvurdum ve Dr. um bir sakıncasının olmadığını söyledi. Ben de 9. haftalık olunca folik asiti bırakıp elevite başlayacağım.
anchusa bence folik asit iştah açmıo ben aylardır kullanıodum hiç açılmamıstı fakat elevite basladığımdan beri kendimi durduramıorm.hatta iş yerinden bi arkadas kiloluydu dru ona 2 günde bir elevit al demiş
Ayyy benim öğrenciliğimin iki yılı eryamanda geçti. Bak o günlerimi hatırlattın bana. yıllardır Ankara gittiğim yok ama çok güzel yıllarımı geçirdim orada.
Yatmadan önce duş almak iyi geliyor, ve papatya çayı. Gözlerim kapanıveriyor ama 2-3 saat sonra sanki uykumu almış gibi fırlıyorum. Bir daha da dalamıyorum uykuya. Benim hep vardı uyku problemim sporla halletmiştim. Şimdi sporu bırakınca yine geri geldi...
Senin Dr. da abartmış. Bana da yağlanman gerek dedi Dr. um. Yağlanmassan süt olmaz dedi. Ama 20 kilo da biraz çok değil mi yaaa? Benim hedef 10-12 kilo maksimum. Ama 6. aydan sonra çok acıkıyormuş insan. Hatta gece kalkıp yemek yiyip yatıyormuş hamileler. O yüzden mutlaka alırız o dönemde. Bir arkadaşım da 7. aydan sonra doymak bilmiyorum diyordu. Gerçekten dünyaları yiyor ve doymuyordu.
Ya sağlık ocağında ultrason mu var? Maşallah ne diyeyim....Bizim burada maksimum kan testi yapılıyor.
Yaa sizin ikili test fiyatlarınız çok çok iyi. Kaçırmadan yaptırın valla...
İşte bende de öyle. tuvalete gittiysem gece ondan sonra yatakta dönüp duruyorum...Hatta eşim tuvalete gittiyse ona bile uyanıyor ve bir daha uyuyamıyorum.
Kızlar merhaba ben geldim doktordan ikili testin usg aşaması sorunsuz halledildi. Bebeğimin de çok iyi olduğunu söyledi doktor:)Çok şükür endişelerim yersizmiş. Kocaman olmuş 5,7 cm çıktı :) ekrana artık tamamı zor sığıyordu. 3 gün ileri çıktı gebelik periodum. Sooonraaaa en önemlisi ben pipi gibi bişey gördüm sonra sordum cinsiyeti anlaşılıyor mu diye, dur detaylı bakalım dedi, ama eşim öğrenmek istemiyordu onu söyledim yanımdaydı eşim de çünkü, ama monitörden baya görünüyordu doktor bize ayaklarını gösterirken:) Sonra muayene bitti eşime dışarı çıkmasını rica ettim doktora da konuş bakalım dedim. Erkek galiba dedi ama kordon da olabilir dediiii. Aslında ben deli , deli gibi kız istiyordum ama hiç önemsemedim gerçekten.
Neyse MAŞALLAH larınızla birlikte bebeğimin ayaklı popolu fotoğrafını ekliyorum.Eki Görüntüle 349057
Kızlar bu arada alıntı yapmayın resmi kaldırabilirim.. Yemeğe çıkıyorum ve deneyimlilerden tahminleri bekliyorum...
bende folik kullanıyorum Doktorum 4. Ayda multi vitamin başlarız dedi. Kızlar ya özellikle 2.bebeğe hamile olanlar göbeğiniz çıktı mi benim gobegim kızımda gec çıkmıştı şimdi bayağı bayağı hamile olduğum belli oluyor kasiktan başlayan bir büyüme var ve göbek deliğin içinde Sizi oluyor ara ara doktor norml dedi neden ki böyle olan var mi
bende folik kullanıyorum Doktorum 4. Ayda multi vitamin başlarız dedi. Kızlar ya özellikle 2.bebeğe hamile olanlar göbeğiniz çıktı mi benim gobegim kızımda gec çıkmıştı şimdi bayağı bayağı hamile olduğum belli oluyor kasiktan başlayan bir büyüme var ve göbek deliğin içinde Sizi oluyor ara ara doktor norml dedi neden ki böyle olan var mi
canım benim ilk gebeliğim ama benimde göbeğin maşallahı var doktora bende sordum normal dedi ama daha hiç kilo almadım 60 ile hamile kaldım hala öleym ama o göbek nerede saklanıyo anlamadım:)
canım benim ilk gebeliğim ama benimde göbeğin maşallahı var doktora bende sordum normal dedi ama daha hiç kilo almadım 60 ile hamile kaldım hala öleym ama o göbek nerede saklanıyo anlamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?