Ben de iyi bir özel hastaneye gidiyorum ve randevum olduğu halde en az 45 dk-1 saat bekliyorum her seferinde.Kadın doğum bölümleri böyle maalesef. Kanaması olan, sancısı olanı araya alıyorlar. Ya da ani bir doğum geliyor hoooooop dr. ameliyathaneye koşuyor. Yani sıra olması gayet normal iyi Dr. ve hastanelerde..
İlk buluşmamızda uzun uzun anlattı, beslenme, spor, vsy. Ama ondan sonra hep soru cevap gittik. Soru sorunca cevaplıyor, ama problemsiz hamileliklerde genellikle herşey yolunda deyip yolluyorlar canım. ,Mutlaka bir sıkıntımın olup olmadığıı soruyor. (Bulantı, kabızlık lekelenme vsy...) Ben de genelde birsey yok diyorum. Muayene 10-20 dk dan fazla sürmüyor. Ben de bir ara düşündüm acaba Dr. um çok mu rahat diye, ama buradaki arkadaşlarla da konuşunca genelde böyle olduğu kararına vardım. Öyle muayenesi 30-45 dk süren problemsiz hamileye hiç rastlamadım. Belki vardır öyle Dr.larda ama inan ben duymadım. Sana tavsiyem liste hazırla ve sen soru sor, endişelerini belirt. Öyle olunca daha çok konuşuyorlar. Bir de tel nosunu ilk gidişimde verdi, cebine kaydet ve en ufak bir problemde ara dedi. Benim için yeterli olan bu...
telefon numarasını vermesi güzel.bana ilk gittiğim bayan özel olmasına rağmen vermedi.hatta ilk kanamam olduğunda acile gittik.acilin doktoru bayan doktoru aradı.hafta sonuydu.acilin doktorunu yönlendirdi.beni telefona bile almadı soru sormak için...ben de soğudum sonra.