2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de iyi bir özel hastaneye gidiyorum ve randevum olduğu halde en az 45 dk-1 saat bekliyorum her seferinde.Kadın doğum bölümleri böyle maalesef. Kanaması olan, sancısı olanı araya alıyorlar. Ya da ani bir doğum geliyor hoooooop dr. ameliyathaneye koşuyor. Yani sıra olması gayet normal iyi Dr. ve hastanelerde..
İlk buluşmamızda uzun uzun anlattı, beslenme, spor, vsy. Ama ondan sonra hep soru cevap gittik. Soru sorunca cevaplıyor, ama problemsiz hamileliklerde genellikle herşey yolunda deyip yolluyorlar canım. ,Mutlaka bir sıkıntımın olup olmadığıı soruyor. (Bulantı, kabızlık lekelenme vsy...) Ben de genelde birsey yok diyorum. Muayene 10-20 dk dan fazla sürmüyor. Ben de bir ara düşündüm acaba Dr. um çok mu rahat diye, ama buradaki arkadaşlarla da konuşunca genelde böyle olduğu kararına vardım. Öyle muayenesi 30-45 dk süren problemsiz hamileye hiç rastlamadım. Belki vardır öyle Dr.larda ama inan ben duymadım. Sana tavsiyem liste hazırla ve sen soru sor, endişelerini belirt. Öyle olunca daha çok konuşuyorlar. Bir de tel nosunu ilk gidişimde verdi, cebine kaydet ve en ufak bir problemde ara dedi. Benim için yeterli olan bu...

telefon numarasını vermesi güzel.bana ilk gittiğim bayan özel olmasına rağmen vermedi.hatta ilk kanamam olduğunda acile gittik.acilin doktoru bayan doktoru aradı.hafta sonuydu.acilin doktorunu yönlendirdi.beni telefona bile almadı soru sormak için...ben de soğudum sonra.

Benimde doktorum bayan, ve birçok soruma ben sormadan cevap veriyor çok şükür ...

Zaten bu endişelerimden dolayı kendi ilçemdeki doktora değilde 1 saatlik yol giderek il deki doktora gidiyorum burdakiler neredeyse hiç bakmadan kapıdan gönderecekler...

Cep telefonunu da verdi ne zaman istersen ara diye, bunu düşünmesi bile çok önemli benim için....

2 li test içinde bana mart başı gel dedi yani 15 gün sonra felan, umarım benim ve herkesin hiçbir sorunu olmaz, cinsiyetlerini de öğreniriz :49:

herkese mrblar... benim de sat 19 aralık...muhtemel doğum tarihi 24 eylül... ben de aranızdayım...tabloya eklerseniz sevinirim

ALLAH KUCağına almayı nasip etsin cnm aynı zamanda doğurcaz değişiklik olmazsa benimde sat öyle .:8:

evet nöbet hamiş öğretmenler için gerçekten zor.dün de ben nöbetçiydim.bir de kuyruk sokumu kemiğimde ağrımaya başladı şu sıralar.yürüyorum ama her adımda nasıl ağrıyor.bize kaçıncı haftadan itibaren nöbet izni veriyorlar acaba?

6. aydan itibaren ve doğum sonrası 1 sene nöbetten muaf sayılırız

aynı gün olacak evet inşallh...bu arada eylül 2012 anneleri ,genellikle öğretmenmiş... ben de öğretmenim:1:

İnşallah cnm ben de smmm yim , :) gerçi çoğu bebek gününde doğmazmış o ihtimalde var:) aman sağ salim doğsunlarda başka bir şey istememm , ayın 25 inde randevum var bakalım bebiş büyümüşmü çok merak ediyorum sen en son nezaman gittin doktora ?

İnşallah cnm ben de smmm yim , :) gerçi çoğu bebek gününde doğmazmış o ihtimalde var:) aman sağ salim doğsunlarda başka bir şey istememm , ayın 25 inde randevum var bakalım bebiş büyümüşmü çok merak ediyorum sen en son nezaman gittin doktora ?

ben en son 4 gün önce falan gittim...herşey normal dedi .. 15mm idi henüz.hatta 1-2 gün ileride dedi... kalp atışlarını dinledik.. 5 mart haftasına gel dedi 2li tarama için:nazar:

ben en son 4 gün önce falan gittim...herşey normal dedi .. 15mm idi henüz.hatta 1-2 gün ileride dedi... kalp atışlarını dinledik.. 5 mart haftasına gel dedi 2li tarama için:nazar:

maşallah cnm ben 6 haftada gitmiştim ozaman duyduk kalp atışınıda gördük ,çok güzel bişey allah isteyen herkese yaşatsın.ikili tarama için daha gün söylemedi bakalım hayırlısı artık.:16:

bulunduğum ilde en iyi hastanede iki bayan doktor var.ikisini de denedim ama çok tatmin olmadım.özel olmasına rağmen çok sıra olduğundan hamilelikle ilgili fazla bilgi alamadım.genelde her şey normal deyip birkaç şey söyleyip gönderdiler.sizin doktorlar nasıl?konuşmaları sizi tatmin ediyor mu?yapılacaklar ve yapılmayacaklar listesini uzunca anlatıyorlar mı

canım genelde özel hastanelerdede olsa çok fazla konuşan sen sormadan anlatan dr bulmak zor biraz.birde tabi ki aralarında iyisi vardır ama genelde bayan dr lar daha az konuşuyor ve daha sert oluyorlar diye düşünüyorum tebrübelerimden yola çıkarak.
bence en önemlisi tel numarası vermeleri.her an ihtiyacın olabiliyor.

bulunduğum ilde en iyi hastanede iki bayan doktor var.ikisini de denedim ama çok tatmin olmadım.özel olmasına rağmen çok sıra olduğundan hamilelikle ilgili fazla bilgi alamadım.genelde her şey normal deyip birkaç şey söyleyip gönderdiler.sizin doktorlar nasıl?konuşmaları sizi tatmin ediyor mu?yapılacaklar ve yapılmayacaklar listesini uzunca anlatıyorlar mı

canım genelde özel hastanelerdede olsa çok fazla konuşan sen sormadan anlatan dr bulmak zor biraz.birde tabi ki aralarında iyisi vardır ama genelde bayan dr lar daha az konuşuyor ve daha sert oluyorlar diye düşünüyorum tebrübelerimden yola çıkarak.
bence en önemlisi tel numarası vermeleri.her an ihtiyacın olabiliyor.

benim de deneyimim bu yönde...az konuşuyorlar.

ya benim Doktorum bana numarasıni vermedi pazartesi günü nasıl istesem ki ne deyip istesem ki klik eşim

kızlar makyaj yapıyormusunuz?ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmıyorum ama bakımsız hissetmeye başladım kendimi.zaten beyaz tenliyim.göz makyajida olmayınca ruh gibi oluyorum.normalde de çok yapmam.bir kalem krem far o kadar...ama şimdi onu yapmaktan da çekiniyorum bebişe zararı olur diye...

kızlar makyaj yapıyormusunuz?ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmıyorum ama bakımsız hissetmeye başladım kendimi.zaten beyaz tenliyim.göz makyajida olmayınca ruh gibi oluyorum.normalde de çok yapmam.bir kalem krem far o kadar...ama şimdi onu yapmaktan da çekiniyorum bebişe zararı olur diye...

ben yapıyroum makyaj ya en azından rimel sürerim yani kaliteli ürünler olduktan sonra bebişe zararı dokunacağını sanmam. hatta saçımı bile boyatmak istiyrum diplerden çıktı ama zararı olur diye boyatmıyorum bitkisel boya bulursam boyatıcamda .:34:

Bende yapamıyorum bu ara makyaj....

Ama zarardan değil de bir kendime gelemediğim için...:50:

Böyle oldukça da insan daha da kötü hissediyor kendini, eli kolu bir şeye gitmiyor insanın, bir ruj bile insanın ışıltısına yetiyor aslında...

İnşallah iyi olurum da kendime gelirim biraz olsun:nazar:

Son düzenleme:
Ben yapıyorum valla. Dr hiç bir sakıncası yok dedi. Kremimi yüz temizleme jelimi de kullanıyorum, onlarada izin verdi. Toniğim ilaç içerdiğinden kullanmıyorum, onun yerine doğal gül suyu aldım...
telefon numarasını vermesi güzel.bana ilk gittiğim bayan özel olmasına rağmen vermedi.hatta ilk kanamam olduğunda acile gittik.acilin doktoru bayan doktoru aradı.hafta sonuydu.acilin doktorunu yönlendirdi.beni telefona bile almadı soru sormak için...ben de soğudum sonra.
Bu dr değiştirmen için bir sebep. Hem de önemli bir sebep.İlgili bir doktor, özel hastanede ya da muayenehanede ise vermeli...Onların işi bizim doğum sürecimizde bizi takip etmek, problemli zamanlarda yol göstermek. Dr. u aramayacağım da kimi arayacağım kanamam olursa, ya da suyum gelirse???
herkese mrblar... benim de sat 19 aralık...muhtemel doğum tarihi 24 eylül... ben de aranızdayım...tabloya eklerseniz sevinirim

hoşgedin aramıza...

Son düzenleme:
Back
X