2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben cilt ve saç bakımıma daha fazla özen gösteriyorum. Sivilce çıkmasın ve saçlarım dökülmesin diye. İkisi de hamilelikte olan şeyler çünkü. Dr. saç maskesi ve yağı da kullanabileceğimi söyledi. Saçlarımı zaten boyamam. Bir tek oje sürmüyorum. Ama bunlar dışında bakıma tam gaz devam.

maşallah cnm ben 6 haftada gitmiştim ozaman duyduk kalp atışınıda gördük ,çok güzel bişey allah isteyen herkese yaşatsın.ikili tarama için daha gün söylemedi bakalım hayırlısı artık.:16:

mrb canım ben 7 haftalık hamileyim dr beni kalp atışı için 8. haftada çağırdı.bana çok geç geldi bu tarih..çünkü 10. haftada ikili testi yapıyolarmış..beni niye geç çağırmış olabilir acaba...telaşlıyım 2 hafta önce keseyi görmüştüm..aradan zaman geçince korkuyorum...

Son düzenleme:
fılız hanım sızınde bebgınız hayırlı ugurlu olsun...testlerınız cok guzel cıkmıs darısı basımıza ınsallahh...

Teşekkür ederim. İnşallah hepimizin bebeklerin sağlıklı olur. İnşallah test sonuçlarınız iyi çıkar.

hiç korkma alttan bakınca 6. Haftada duyuluyor kalp. 7 ve 8de Usg cihazı ma göre duyuluyor. Ben de 8in içinde gittim 7+4 te gittim. Ve 2li tarama 11. Haftadan sonra oluyor. Sıkma canını. Muhtemelen kese ve içinde yolk kesesini gördü o yüzden rahat 8de gel dedi

hiç korkma alttan bakınca 6. Haftada duyuluyor kalp. 7 ve 8de Usg cihazı ma göre duyuluyor. Ben de 8in içinde gittim 7+4 te gittim. Ve 2li tarama 11. Haftadan sonra oluyor. Sıkma canını. Muhtemelen kese ve içinde yolk kesesini gördü o yüzden rahat 8de gel dedi

sağol canım benim yaaa içim rahatladı biraz...

İkili test yaptıran arkadaşlar hayırlı olsun. İnşallah sonuçları güzel çıkar. Ben çarşamba günü sonuç alacağım. Sadece ense kalınlığını öğrendim o kadar. Cinsiyeti de öğrenmişsiniz ne güzel maşallah. :) Allah sağlıkla büyütsün inşallah. Ben devlet hastanesinde yaptırdığım için hiçbirşey soramadım. Öyle sessiz sessiz yattım radyolog da ölçümü yaptı

nasılsınız kıslar ben uyuyamadım kalktım saat suan 5.24 bidaha uyuyabilirmiyim bilmiyorum:27:

mrb canım ben 7 haftalık hamileyim dr beni kalp atışı için 8. haftada çağırdı.bana çok geç geldi bu tarih..çünkü 10. haftada ikili testi yapıyolarmış..beni niye geç çağırmış olabilir acaba...telaşlıyım 2 hafta önce keseyi görmüştüm..aradan zaman geçince korkuyorum...

beni de 8. hafta çağırdı.telaşlanmana gerek yok.

Kızlar ben cilt ve saç bakımıma daha fazla özen gösteriyorum. Sivilce çıkmasın ve saçlarım dökülmesin diye. İkisi de hamilelikte olan şeyler çünkü. Dr. saç maskesi ve yağı da kullanabileceğimi söyledi. Saçlarımı zaten boyamam. Bir tek oje sürmüyorum. Ama bunlar dışında bakıma tam gaz devam.

zararı yoksa bende yüzümü renklendireyim bari. yüzüm ruh gibi.kuyruk sokumu kemiğim ağrıdığndan da çok yavaş yürüyorum.korku filmi karakteri oldum valla:9:

ve hala ayaktayım uyuyamadım yazın o koca göbek ve bebek dogdugunda ne olur bilemem bence geceleri hepimiz burda oluruz :52:

canım bende de nedense uyku problemi başladı..dün gece hiç uyuyamadım doğru dürüst..uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum..bir ara dalıyorum sonra wc ye kalkınca başa dönüyorum:10:

Kızlar Merhaba,

Şimdi doktordan geldim, çok şükür 1 ay sonra bebeğimizi gördük.Ense kalınlığı 1 mm ve boyu 4.5 cm olmuş , 11 hafta 2 günlük görünüyor .Çok şükür herşey yolunda dedi dr.Kafasını ve vücudunu hareket ettiriyordu :) onu hareket ederken görmek çok güzel bir duygu.İkili test ve uyuşmazlık testi için kan verdim.İnşallah sonuçlarım normal çıkar ve bu riskli ilk üç ayı hepimiz hayırlısıyla atlatırız.

günaydın kızlar
kar yağdıktan sonra güneşin çıkması insana çok iyi geliyo. bende o duyguyla uyanarak çok güzel bi güne bebişim ve kocamla hellooo dedim. bi uyandım ki bebişim içerden bağırıo anneee acıktım babam gitsin kahvaltı hazırlasın die.kocacım hazırlarken bende sizinle kaynatıorum iştee:1::1::1:

Kızlar Merhaba,

Şimdi doktordan geldim, çok şükür 1 ay sonra bebeğimizi gördük.Ense kalınlığı 1 mm ve boyu 4.5 cm olmuş , 11 hafta 2 günlük görünüyor .Çok şükür herşey yolunda dedi dr.Kafasını ve vücudunu hareket ettiriyordu :) onu hareket ederken görmek çok güzel bir duygu.İkili test ve uyuşmazlık testi için kan verdim.İnşallah sonuçlarım normal çıkar ve bu riskli ilk üç ayı hepimiz hayırlısıyla atlatırız.

çok sevindim senin adına. insallah kan sonucun da iyi çıkacak. allahım bebişlere ve bizlere sağlık versin.desene senin ki de kıpır kıpır. bizim eylül bebekleri oynak olcak galibaa:1::1:

bende aynı dertten burdayım:( uykuyu unuttum ben de ya. Bu kadar çok bölünmez ki uyku ya :(

ay kızlar ne güzel gidiyor görüyorsunuz bebekleri. Ben birkaç gündür çok gerginim pazartesi kontrol var ama bebeği hissetmiyorum ya iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Nasıl geçecek bu iki gün ya :(

ay kızlar ne güzel gidiyor görüyorsunuz bebekleri. Ben birkaç gündür çok gerginim pazartesi kontrol var ama bebeği hissetmiyorum ya iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Nasıl geçecek bu iki gün ya :(

bence hiç kafayı takma sekerim bak bende pztsi gitcem bazen senin gibi evham yapıorm ama allaha emanet bebişlerimiz. allahım tamamına erdirir insallah üzlmeki bebiş de üzülmesin:49::49:

çok sevindim senin adına. insallah kan sonucun da iyi çıkacak. allahım bebişlere ve bizlere sağlık versin.desene senin ki de kıpır kıpır. bizim eylül bebekleri oynak olcak galibaa:1::1:

Çok teşekkür ederim,inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.Aslında uyuyordu ilk ultrasona girdiğimizde doktorumuz biraz bastırarak onu rahatsız etti ve sonra hareket etmeye başladı :)) Bu arada yoğun aile baskısı üzerine cinsiyetini de sordum fakat henüz erken olduğunu 1 ay sonraki kontrolümde belli olacağını söyledi.

bence hiç kafayı takma sekerim bak bende pztsi gitcem bazen senin gibi evham yapıorm ama allaha emanet bebişlerimiz. allahım tamamına erdirir insallah üzlmeki bebiş de üzülmesin:49::49:

doğru diyorsun bende kendimi böyle telkin ediyorum ama elimde değil bazen kontrolden çıkıyor ve düşünmeye başlıyorum. Allah ne yazdıysa o olur tabiki ama bu korku da zor ya. Bebeğimi görsem bir sorun yok dese doktor çok mutlu olacağım :50::50:

Back
X