• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şuraya bayıldım uzansam oturamazdım otursam yürüyemezdim aynen de öyle iyi tabir etmişsin:46::46:

evet çokk doğru ve sanıım ssezeryan olanların yaşadığı bi sorun bu

dogum çiçegi ne kız amaç ne yani seni mi dogutturuyor :60::60::60:

ifadelerimi nedenn kullanamıyorun yaaa o zamannnn gülüüüüüüücüüüüükkkkkkkkkkk :))))))))))

o cicekten bende de vardı
faydası oldu mu bilmem :44:

olmasa bilee başucumda güzel durmuşşben baygın yatarken çekmişler ama ben tır geçmiş gibiyimm, bi de lohusa nandımı da takmışlar hayy allahım ne komik yaaaa:)))
hiç bir şey hatırlamıyorummm
dikiş yerlerim acımıyorda göbeyim hala hissiz :44:

ha bu arada bende 2i yü normal doğurmak istedim kısmet olmadı hayırlısı

banada epidural dediler kabul ettim sabaha kadar ağladım nasıl olur felan diye ya panik olursam diye sabah hastaneye gidince genele çevirdim:6:

bizim ahmet paşada ameliyathaneden odaya gelirkenki süreçte temizlenmesi giydirilmesi felan o sürede eşim çekmiş fıldır fıldır maşallah sanki içerden çıkan o değil etrafı kesiyor duygulandım şimdi bende:31:

millet ne şartlarda doğurmuş ya analarımıza bak çatır çatır
şimdi normal doğumların çoğu uyuşturularak yapılıyoki adı normal doğum artık bebek sağlıklı doğal yoldan çıkıyor ama anne daha az zorlanıyor eskiden temiz bez kaynar su tamam of anam of ne çekmiş hemcinslerimiz:5:

aynen canım 1-2 fotoyla mazimizi anıyoruz:9:

ahmetin fotolarıda hep telefonda hiç bastırmadık fotoda ne rahatım dimi:27:

bu topiktemi okuyup almıştın:52:

anacım ben hamileyken burda kim ne yazsa alıyodum doğuma 1 valizle gittim hepsini kullanmadan geri getirdim:52:

heleki en çok lohusa tacına kremlere felan gülüyorum sabahlıklar felan:12: totomu dahi çekemedim bırak bide hastanede süsüme bakacam:9:hey gidi günler hey:52:

baana ist. göndermişlerdi özel olarak :)))) eşim almaktan kurtulduuu canlı çiçek yaptırmış o da

sağol tatlım pipişiniz düzeldimi

inşallah cnm gerkmez

sağol masterim ilthaplı romatizma hastasıyım 3 yıldır aniden çıkmıştı üzüntü ve strese bağlı bir hastalık sabahları parmaklarda şişme ve setlik oluyor doğak olarak hareket ettirmekte zorlanıyorsun.tüm eklemlerini tutabiliyor misal geçen gün boynum tutulmuştu sağa sola çevirmekte zorlandım.allah düşmanıma vermesin zor hastalık gene şükürler olsun allah beterinden saklasın hepimizi:16:

çokk ggeçmiş olsunnn

dün yoktun:5::5::5:
çatasım var diyordun :5:gittin gelmedin:5:
merak ettim:5:

kız adet (buna niye adet derler acaba) olmuşum buna da olmak denirse iki damla bişey
yalnız bu sabah dünkünden bi kg eksiktim o iki damlada ne hikmetler var
dün koltukta sızmış kalmışım yatağın yolunu zor bulmuşum
kızım işteyim ben boş muyum sen gibi:36:
arada gelip laf yetiştiriyorum yine
yaşasın otele gidiyorum haftaya:27:
gelsin yemekler gelsin spalar:56::32::32::32:
stres duymasın fırçalar şimdi beni:17:

öncelikle herkese iyi geceler muhabbetin sonuna yetistim onu gectim gecmişi bitiremedim bugün ööylle konusacagınız gelmiş..
kızlar bugün esimle ve kızımla öyle gezdik 2 avm bitirdik 3 e gececektik 10 da kapanmasaydı:1:
kendime makyaj malzemeleri aldım giysi alcaktım ama bu kilolardan kendimi hiç iyi hissetmediğimden yakıstıramıyorum kendime memişlerde benden önce gidiyo sanki:50::50::50:
yarın albümüme kızımla resmimi koyarım diyorum 2 arkadasım var sadece neyse arkadas olalaım kaynasalım bende herkesi merak ediyorum daha görmedim sizleri marjinal hariç neyse cok konustum

bende dün kontr. çıkışı avm yaptık ,eşim diye al ben diyom yokkkk neden diyo gel ben seçim hediyem olsun diyom yokkkk.. moral sıfır oldu geldimmm, bi de zayıflıyorum güya sözüm ona, hıhhhh bü bel göbek aynennn kalıyorr,meme desen aynenn inek gbi diyecem ama zaren süt de veriyozzz:)))))

herkese günaydın kızlar

bugün temizlik yapmak için 7.30da kalktım buraya gireyim dedim.

kolay gelsin hırpalama kendini o kadar
He bacım bismilin köyünde
Kız aryam yoksa sen eşim misin kız o hep
Diyordu üye olacam ben de sohbet edecem diye:1:

kocan mı diyoooo hahahahaaaaaaaa güzelmişşşşş:52:

aa ifadelerim olduuuuu:52::16::16::16:

senin ailende mi burda ki kardeşinin kınasını burda yapıyonuz
evet canım babam burda annem antakyada :23: ayrılar kendileri:23:
cici anneden 2 çocuk var onlardan kızın dügünü işte bu dügün:51:
raporluyum evet 19.unda bitiyor :18:
demek büyükbaş:47::47::47::47:
seni gidi boyalı dana:35::35::35:
:17::17::17:
evdeyken de öylesin ama akşamları:47:
kız epidural süper bişey bi daha doğurursam yine epidural inşallah
oo üçüncü konuşulmaya başlanmış kocayla :38:
kız adet (buna niye adet derler acaba) olmuşum buna da olmak denirse iki damla bişey
yalnız bu sabah dünkünden bi kg eksiktim o iki damlada ne hikmetler var
dün koltukta sızmış kalmışım yatağın yolunu zor bulmuşum
kızım işteyim ben boş muyum sen gibi:36:
arada gelip laf yetiştiriyorum yine
yaşasın otele gidiyorum haftaya:27:
gelsin yemekler gelsin spalar:56::32::32::32:
stres duymasın fırçalar şimdi beni:17:

1 kilo 2 damla vay anam ben felaket oldum 5 günde anca verdim len :47:
otelde olupta yememezlik olmaz geri alırsın o kiloyu da :1:

sekoş ifadelerin hayırlı olsun :46:
pek bir suratsızdın ayol:1::1:

merhaba kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hasta bebişlerimiz düzelmiştir

bende 2 gündür hastaneye gidip geldim .dr romatait artrit ilaçlarına başla dedi bende emziriyorum dedim o da bir ilaç verdi 1 ay kullan dedi değerinde düşme olmazsa mecburen asıl ilaçlarına başlıcaksın dedi yani düşme olmazsa emzirmeyi kesmek zorundayım inşallah düzelir en azından 1 yaşına kadar emzirsem iyi olcak

he bu arada kortizonlu ilaç kullanıcam ve bende çok ödem yapıyor :25::25:

geçmiş olsun canım inşallah düzelir emzirmeyi kesmek zorunda kalmasıın.

kızlar mert 2 gündür iyileşti sanırım:nazar:bugün hiç kaka yapmadı şimdide kabız mı oldu yoksa:44:

kız bizim mertinde bi ayarı yok haa neyse böyle daha iyi en azından kabızlık bi hastalık belirtisi değil.

arzural eliföykü mattika uyuyonuz mu kıs :1:

o saatlerde uyumaya gitmiştim bacım :1::1:bi girdim yazayım dedim yazamadan çıktım oğlanı uyutmak için

öncelikle herkese iyi geceler muhabbetin sonuna yetistim onu gectim gecmişi bitiremedim bugün ööylle konusacagınız gelmiş..
kızlar bugün esimle ve kızımla öyle gezdik 2 avm bitirdik 3 e gececektik 10 da kapanmasaydı:1:
kendime makyaj malzemeleri aldım giysi alcaktım ama bu kilolardan kendimi hiç iyi hissetmediğimden yakıstıramıyorum kendime memişlerde benden önce gidiyo sanki:50::50::50:
yarın albümüme kızımla resmimi koyarım diyorum 2 arkadasım var sadece neyse arkadas olalaım kaynasalım bende herkesi merak ediyorum daha görmedim sizleri marjinal hariç neyse cok konustum

kaynaşalım bacım kaynaşalım ekledim ben seni :52::52:

:3::3:

karam napıyosun bacım efe napıyor ne çorba yaptın bugün yavruya.

kabak yer elması sarımsak pirinç biber azar azar koydum ha bir de patates
yedirriken de zyagı koyacam:27:
kahvaltımız iyiydi bugün 1 ysarısı 1 kutu labne miniklerden 1 ölçek devam sütü
2 bebe bisküvisi:8: bayadır vermemiştim artık yeniden döndük sahalara
sen naptım emir tontişimie :emir_bebek:

ya bu benim çizelgemi yanlış anlamadım 14 ünde 7 aylık olucak hala 6 ay 4 hafta 2 günlük diyor yanlışmı yazmışım acaba:44::44::44:

evet canım babam burda annem antakyada :23: ayrılar kendileri:23:
cici anneden 2 çocuk var onlardan kızın dügünü işte bu dügün:51:
raporluyum evet 19.unda bitiyor :18:

:17::17::17:
evdeyken de öylesin ama akşamları:47:

oo üçüncü konuşulmaya başlanmış kocayla :38:

1 kilo 2 damla vay anam ben felaket oldum 5 günde anca verdim len :47:
otelde olupta yememezlik olmaz geri alırsın o kiloyu da :1:

sekoş ifadelerin hayırlı olsun :46:
pek bir suratsızdın ayol:1::1:

seni çok pis dövecem ama:22::22::22::22::22::47::47::47::47::47::47::47:
ben niye çalışmıyorum acaba:26:
eve gidiyim bari napıyım:10:

kabak yer elması sarımsak pirinç biber azar azar koydum ha bir de patates
yedirriken de zyagı koyacam:27:
kahvaltımız iyiydi bugün 1 ysarısı 1 kutu labne miniklerden 1 ölçek devam sütü
2 bebe bisküvisi:8: bayadır vermemiştim artık yeniden döndük sahalara
sen naptım emir tontişimie :emir_bebek:
afiyet olsun yarasın efe paşaya
ben bugün kahvaltı vermedim öğlen yemeği içinde kalkmasını bekliyorum tavuk haşladım suyuyla beraber rondodan çektim içinede tel şehriye attım yedirmedende zeytinyağı koyucam

ya bu tavuk çorbası nasıl yapılıyoki ben tamamen uydurdum bugüne kadar hiç yapmadım:17::17:

6 ay 4 hafta zaten 7 ay degil mi o 2 gün de ne :44:
ilkokul bilgilerim de gitti bu çizelgeye göre :52::52:

aynen anlamaya çalışıyorum beceremiyorum hadi 4 hafta tamamlanacak diyelim ama 2 gün olmazki 5 gün olması laızmki 2 gün sonra 7 gün olup hafta tamamlansın

abowww baya saçmaladımmı ne:52::52:

afiyet olsun yarasın efe paşaya
ben bugün kahvaltı vermedim öğlen yemeği içinde kalkmasını bekliyorum tavuk haşladım suyuyla beraber rondodan çektim içinede tel şehriye attım yedirmedende zeytinyağı koyucam

ya bu tavuk çorbası nasıl yapılıyoki ben tamamen uydurdum bugüne kadar hiç yapmadım:17::17:

iyi uydurmuşsun:1:
havuç da atarım ben içine:39:
tavuk kıyma vermedim daha unuttum bugün yarın kıyma koyayım efe için cevizden az küçük kıyma koydum poşetlere attım buzluga tek kullanımlık:21:

Back
X