heee şimdi özetliyorumstress koptum len
şapkalı eli havada olan ben şişko olan
kırmızılı ablam o yılbaşı fotosundakiyle aynı kız nasıl benzetemedin aynı kişileri tövbee
heee şimdi özetliyorum
kırmızılı kızla yemekte senin arkanda duran aynı kişi
o zaman acayip benziyosun ablanla ya ama ablan yemekli resminde senden küçük çıkmış söylim ona göre
heee şimdi özetliyorum
kırmızılı kızla yemekte senin arkanda duran aynı kişi
o zaman acayip benziyosun ablanla ya ama ablan yemekli resminde senden küçük çıkmış söylim ona göre
yok canım yaşlı değilde yüzün kilolu çıkmış o resimde o yüzdenaferinnaynen öyle bacım
he benim evliligimin 2.yılıydı yaşlandık çöktük şimdi derbederr
ama o ayran içerkenki resmim ilk ayları evliligimizin ahh ahh
kız hepinizin bi gülesi varmış
Gulmekten bisey yazamiyom yaw
ben de ben de
Gulmekten bisey yazamiyom yaw
aynen öyle yıllarla kilo aldım ve çöktüm şuan o fotodan 10 yaş yaşlı görünüyorum off ctesi stresi sardı gene beniiyok canım yaşlı değilde yüzün kilolu çıkmış o resimde o yüzden
çünkü kilo insanın yaşını büyültüyo ama o tekli ayranlı resimde fıstık gibi çıkmışsınayranıda her cimlede kullandım farkındamısın
Hanimlar ben cik aliyim hepinize iyi geceler eylül huysuzlandii iyi sohbetlerrrrr
hoş geldin canımevet uzunnnnn bir zaman dır girmediğim en son 20212 eylül annesiydim :) bayağıda olmuş kızım 6.5 aylık oldu geçmiş yapmam uzun sürer ama bundan sonra mümkünce tekip edeceğim inşallah
kız hepinizin bi gülesi varmışsaf anıma geldi bacılar karıştı:86:
ben de ben de
aynen öyle yıllarla kilo aldım ve çöktüm şuan o fotodan 10 yaş yaşlı görünüyorum off ctesi stresi sardı gene benii
ayranlı fotoda 67 kiloyum boydan gör bir de sen ahh ahh
canım o renk ne renk ya da o renge yakın
kuaföre gidip söyleyeyim bu renk diye
fotoyu da götürebilirim asıl stressleştim iyice
ya stresleştin demek haagüzel şeyler yazacaktım yazmıyom
ben olmasam sen ne yapardın diyimde kocan iyice kıskasın benden senihoş geldin canım
yok kız hiç gülecegim yoktu kocam hala evde yok ama eminim ben daha çok egleniyorum burda
Demekki senin ideal kilon hakkaten de 67 imis
ben olmasam sen ne yapardın diyimde kocan iyice kıskasın benden seni
bende hedef kilomu değiştirdim sebos 58 den 62 ye çıkardım 4 kilo 4 kilodur dimiDemekki senin ideal kilon hakkaten de 67 imis
ara ara saf tarafım çıkar ortayayaz kız küsme espri olsun diye dedim
evet yaa7 kilom var ama sıkılaşmadan olmuyor gibi hala hamileligin ilk ayında giydigim pantolonlar
olmuyor 75 tim o zaman şimdi 74.4 .4 ü unutmaaa
dimi ama sen yine tanıyosun karamı ben hangisi hangisiydi ilk fotodakim 2.sindeki hangisi o falan neyse cözdük olayıaslında bütün bacılar temelde birbirine benziyor dimiben karamı bitek tek fotoda tanıdım
bende hedef kilomu değiştirdim sebos 58 den 62 ye çıkardım 4 kilo 4 kilodur dimi
ara ara saf tarafım çıkar ortaya
öyle öpücük felan yemezler diycektimde hadi barışakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?