2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

stress koptum len
şapkalı eli havada olan ben şişko olan
kırmızılı ablam o yılbaşı fotosundakiyle aynı kız nasıl benzetemedin aynı kişileri tövbee
heee şimdi özetliyorum
kırmızılı kızla yemekte senin arkanda duran aynı kişi
o zaman acayip benziyosun ablanla ya ama ablan yemekli resminde senden küçük çıkmış söylim ona göre

heee şimdi özetliyorum
kırmızılı kızla yemekte senin arkanda duran aynı kişi
o zaman acayip benziyosun ablanla ya ama ablan yemekli resminde senden küçük çıkmış söylim ona göre

aferinn aynen öyle bacım
he benim evliligimin 2.yılıydı yaşlandık çöktük şimdi derbederr
ama o ayran içerkenki resmim ilk ayları evliligimizin ahh ahh

aferinn aynen öyle bacım
he benim evliligimin 2.yılıydı yaşlandık çöktük şimdi derbederr
ama o ayran içerkenki resmim ilk ayları evliligimizin ahh ahh
yok canım yaşlı değilde yüzün kilolu çıkmış o resimde o yüzden
çünkü kilo insanın yaşını büyültüyo ama o tekli ayranlı resimde fıstık gibi çıkmışsın ayranıda her cimlede kullandım farkındamısın

Hanimlar ben cik aliyim hepinize iyi geceler eylül huysuzlandii iyi sohbetlerrrrr

evet uzunnnnn bir zaman dır girmediğim en son 20212 eylül annesiydim :) bayağıda olmuş kızım 6.5 aylık oldu geçmiş yapmam uzun sürer ama bundan sonra mümkünce tekip edeceğim inşallah

Gulmekten bisey yazamiyom yaw
ben de ben de
aynen öyle yıllarla kilo aldım ve çöktüm şuan o fotodan 10 yaş yaşlı görünüyorum off ctesi stresi sardı gene benii
ayranlı fotoda 67 kiloyum boydan gör bir de sen ahh ahh
Hanimlar ben cik aliyim hepinize iyi geceler eylül huysuzlandii iyi sohbetlerrrrr

canım o renk ne renk ya da o renge yakın
kuaföre gidip söyleyeyim bu renk diye
fotoyu da götürebilirim asıl stressleştim iyice

evet uzunnnnn bir zaman dır girmediğim en son 20212 eylül annesiydim :) bayağıda olmuş kızım 6.5 aylık oldu geçmiş yapmam uzun sürer ama bundan sonra mümkünce tekip edeceğim inşallah
hoş geldin canım
kız hepinizin bi gülesi varmış saf anıma geldi bacılar karıştı:86:

yok kız hiç gülecegim yoktu kocam hala evde yok ama eminim ben daha çok egleniyorum burda

Demekki senin ideal kilon hakkaten de 67 imis

aslında bütün bacılar temelde birbirine benziyor dimi ben karamı bitek tek fotoda tanıdım
dimi ama sen yine tanıyosun karamı ben hangisi hangisiydi ilk fotodakim 2.sindeki hangisi o falan neyse cözdük olayı

hanımlar herkese iyi geceler iyi uykularınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…