- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
merhaba canım nasıl gidiyo kızın nasıl karam sana soru soracaktı saç rengiyle alakalı foto koycaktı gelse bari.
ablanda güzel gacıyükledimmm koşunnn strescigim için ablamın fotosunu da koydum sarışın olan
Röfleli olan senmisin karam ben seni hic görmedimkii
ablanda güzel gacıbebelerde onunmu maşallah
ben senin çu ayran içerken sokaktaki resmindeki saçına bayıldım tam demek istediğim renk şu halinden daha iyi o saç
Stressekatiliyorum canimm o sac rengin gercekten güzell maasallah ablanls cok benziyorsunuz bence sade o daha acik tenli
adam ahmeti sallıyo ben fotoyu görünce durdum normal saatte koysan olmaz dimi üstüne dedikodu etsek hııı
bacım hiç anlamadım kafasında kırmızı olan güzel gacı ablan ama bekaryok bu en son bekarımızduyurulur
bebeler çkaledeki ona benzeyen diger ablamın
önerini dikkate aldım
ablanda cok hos hatunmus ilk resim cok güzel sende tabiki canım o maviş bebeler kimin kız?
bacım hiç anlamadım kafasında kırmızı olan güzel gacı ablan ama bekar
yemek masasında önde olan tombiş sen arkandaki başka ablan
çocuklarda başka başka abladan:111:doğru oldumu bu sefer
Karam suanda sac rengin neyy
bacım hiç anlamadım kafasında kırmızı olan güzel gacı ablan ama bekar
yemek masasında önde olan tombiş sen arkandaki başka ablan
çocuklarda başka başka abladan:111:doğru oldumu bu sefer
oh ya dünyaya bak hayat erkeklere güzel
biz evde oturalım 2 hafta oldu neredeyse o
şu saatlerde yemeklerde makara tukara yapsın
aslında bütün bacılar temelde birbirine benziyor dimicok güldüm msja ortalık karıstı
acil cevap karammm
aynen erkekler çok rahat benimkide işten sonrra spora gidiyor 11 de geri geliyor biz yatmış oluyoruz tabi halbuki erken gelse hasta karım biraz bebeğe bakayım dese olmazmı olmaz
ayyyyyyyyyyy nerde o düşünceeeeeeeeeeeee
neyse kızlar ben yatıyorum bir selam veriyim dedim
aslında bütün bacılar temelde birbirine benziyor dimiben karamı bitek tek fotoda tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?