yo park yatağındaha bide kolundamı sallanıyor o daha feci
acaba yorsan 3-4 saat hırpalansa sonra uyutsanda aynımı olur
evet cnm.ben şuan gaziemirdeyim..sen?
galata unu canım ya da ben bayat ekmek birikince rondodan çekeracil bişey sorayım kızlar köfteye bayat ekmek yoksa ne katılır onun yerine fırında yapıcam ona göre bi akıl verin hele
iki gün tutaydın ya çeneni ctesi atardın havanıherkese kocaman günaydın...naslsınız kızar..bayağıdır yoktum..sayfalar çok ilerlemiş geçmiş yapamadım ne var ne yok.herkes iyidir inşallah..7 aydır evimde değildim şimdi evdeyim temziklik eşya yerleştirme derken giremiyorum.annemde var.fırsatım olmadı..bir-iki günlük işim kaldı sonra yine sizlerleyim allah izin verirse...bu arada 70 dim yaa 67 kilo olmuşumözel hiç bir şey yapmadım sanırım temizlik falan derken çok yoruldum ondan..
efe hep cozutuk kızzaaaaa karam gitmişşşş
efemi cozuttu yoksa topikler arası gezintimi yapıyosun he he
hee ben destress ben galeta unu da kullanıyorum ama fırına koymadan biraz kızartıyorum galeta unu varsa biraz sütle yumuşatabilirsin
canım ben ya izmir köfte yapıyorum fırında yada salçalı köfte soğan kıyma baharat ekmek (genelde bayat ekmekleri rondodan çekip dolapta bulunduruyorum) biraz süt ekmeği ıslatıcak kadar yoğurup biraz dinlendiriyorum sonra yağda biraz kızartıyorum salçayı kavurup suyla sos hazırlıyorum sonra fırına veriyorum izmir köfte yapıcaksam patatesleri de biraz kızartıyorum
çiğden yapınca sevmiyoruz
ha tamam bende salçalı köfte yapacağım zaman patateside köfteyide kızartıp fırında sosla pişiriyorum
ama belli hamaratsın
seninde canın herşeyi çekiyo bacım yagalata unu canım ya da ben bayat ekmek birikince rondodan çeker
kavanoza koyar dolaba atardım dayanıyor bayagı eskiden ne yapardım bea
iki gün tutaydın ya çeneni ctesi atardın havanı
efe hep cozutuk kızz
agustosa geçtimm sen de gel
hee ben de
off sabah sabah lamamma yaptın yapacagını
galata unu canım ya da ben bayat ekmek birikince rondodan çeker
cumartesiye belki girememem heyecanımı paylaşayım dedim
ben çiğlideyim canım uzakmışız baya
yok kız ne hamaratı anca kıyma 2-3 gibi çözülür e mehmet okulda 4.5 ta geliyor o gelince 2 çocukla hiçbişey yapamıyorum o yüzden hazır olsun istiyorum herşeyof yanına da pilav salata ayran
sen hamaratsın asıl bu satte yemek yapıyorsun
tama canum yeter ki sen isteeeseninde canın herşeyi çekiyo bacım ya
benim bugün canım acayiiiip kısır çekiyor hafif ekşi yapıcam kendime hastalıktan heralde
biz burdayken gitme kız ağustos analarına
cumartesiye belki girememem heyecanımı paylaşayım dedim
heyecanını yiyim
ben direk atıyorum amazafer benim yarım saatlik vaktim var iyi değerlendrmem gerek, çorbasını yapacam, yoğurt mayalayacam,temizlik yapacam ve de bezelye almıştım dün onları ayıklayıp hafif bi kaynatsam da mı dondurucuya atsam yoksa çiğden mi direkt mi atsam kızlar
acil cevap?
tama canum yeter ki sen isteee
napayım kız iştahlıyım
ohh kısırı ben feci yaparımm kıss gel yapam da yiyekk
kız anlatsana nasıl yapıyonheyecanını yiyim
antakya usulü farklıdırbenim kısırımda meşhurdur diyim yani
ctesi yaklaşıyor ya yusuf yusuf yaptın dimiicumartesiye bişey kalmadı ama ben bu hafta hastaydım ne spor ne diyet hiçbişey yapamadım
hem tartımın pilide bitmişbu haftada geçen hafta gibi hayır yok benden
her şeyi bitir kiyok kız ne hamaratı anca kıyma 2-3 gibi çözülür e mehmet okulda 4.5 ta geliyor o gelince 2 çocukla hiçbişey yapamıyorum o yüzden hazır olsun istiyorum herşey
zafer benim yarım saatlik vaktim var iyi değerlendrmem gerek, çorbasını yapacam, yoğurt mayalayacam,temizlik yapacam ve de bezelye almıştım dün onları ayıklayıp hafif bi kaynatsam da mı dondurucuya atsam yoksa çiğden mi direkt mi atsam kızlar
acil cevap?
bezelyem çok değil
1 kilo aldım
kızla yapamam diye az az almayı düşündüm ama keşke bi kaç kilo alsayım
efe hep cozutuk kızz
agustosa geçtimm sen de gel
hee ben de
off sabah sabah lamamma yaptın yapacagını
ha tamam bende salçalı köfte yapacağım zaman patateside köfteyide kızartıp fırında sosla pişiriyorum
ama belli hamaratsın
zafer benim yarım saatlik vaktim var iyi değerlendrmem gerek, çorbasını yapacam, yoğurt mayalayacam,temizlik yapacam ve de bezelye almıştım dün onları ayıklayıp hafif bi kaynatsam da mı dondurucuya atsam yoksa çiğden mi direkt mi atsam kızlar
acil cevap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?