2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

acil bişey sorayım kızlar köfteye bayat ekmek yoksa ne katılır onun yerine fırında yapıcam ona göre bi akıl verin hele
galata unu canım ya da ben bayat ekmek birikince rondodan çeker
kavanoza koyar dolaba atardım dayanıyor bayagı eskiden ne yapardım bea
iki gün tutaydın ya çeneni ctesi atardın havanı
aaaaa karam gitmişşşş
efemi cozuttu yoksa topikler arası gezintimi yapıyosun he he
efe hep cozutuk kızz
agustosa geçtimm sen de gel
stress ben galeta unu da kullanıyorum ama fırına koymadan biraz kızartıyorum galeta unu varsa biraz sütle yumuşatabilirsin
hee ben de

off sabah sabah lamamma yaptın yapacagını

seninde canın herşeyi çekiyo bacım ya

benim bugün canım acayiiiip kısır çekiyor hafif ekşi yapıcam kendime hastalıktan heralde
biz burdayken gitme kız ağustos analarına

zafer benim yarım saatlik vaktim var iyi değerlendrmem gerek, çorbasını yapacam, yoğurt mayalayacam,temizlik yapacam ve de bezelye almıştım dün onları ayıklayıp hafif bi kaynatsam da mı dondurucuya atsam yoksa çiğden mi direkt mi atsam kızlar

acil cevap?

cumartesiye bişey kalmadı ama ben bu hafta hastaydım ne spor ne diyet hiçbişey yapamadım
hem tartımın pilide bitmiş bu haftada geçen hafta gibi hayır yok benden

seninde canın herşeyi çekiyo bacım ya

benim bugün canım acayiiiip kısır çekiyor hafif ekşi yapıcam kendime hastalıktan heralde
biz burdayken gitme kız ağustos analarına
tama canum yeter ki sen isteee
napayım kız iştahlıyım
ohh kısırı ben feci yaparımm kıss gel yapam da yiyekk

ben direk atıyorum ama
arkadaşlarım sıcak suya sokup atarsan tadı daha iyiş oluyor demişlerdi

bezelyem çok değil
1 kilo aldım
kızla yapamam diye az az almayı düşündüm ama keşke bi kaç kilo alsayım

cumartesiye bişey kalmadı ama ben bu hafta hastaydım ne spor ne diyet hiçbişey yapamadım
hem tartımın pilide bitmiş bu haftada geçen hafta gibi hayır yok benden
ctesi yaklaşıyor ya yusuf yusuf yaptın dimii
ben pazardan beri her gün yürüyorum 1 saat bakalım kaç kilo gidecek hoş spor yapıyom diye gece atıştırmalarım başladı
içim kazınıyordu çünkü
yok kız ne hamaratı anca kıyma 2-3 gibi çözülür e mehmet okulda 4.5 ta geliyor o gelince 2 çocukla hiçbişey yapamıyorum o yüzden hazır olsun istiyorum herşey
her şeyi bitir ki akşama rahat edsin kızz

at direkt kızz
amma şey yarım saatte o kadan şeyy

bezelyem çok değil
1 kilo aldım
kızla yapamam diye az az almayı düşündüm ama keşke bi kaç kilo alsayım

büyüyünce beraber yaparsınız ana kız ohh ne güzell
ben de oglumla kek yapacamm

kısır tarifii içine ekstra attıklarım hatay biber salçası,kişniş,sarımsak,5 türlü baharat az ama
ve en son da zyagı nar ekşisi zyagını eşim pek yemez karıştırırım ben de ayçiçek yagıyla
sarımsaklı da yapa yapa alıştıı yoksa onu da yemezdi

kız sende yoldan çıkmaya yer arıyon
bende coştum dün sarma bugün köfte

ha tamam bende salçalı köfte yapacağım zaman patateside köfteyide kızartıp fırında sosla pişiriyorum
ama belli hamaratsın

canım ben ızgara yapıcaksam da aynı şekilde yapıyorum ekmeğini daha az koyuyorum birde kızartıcaksam yumurta koyuyorum ızgara yaparken içine bazen biraz margarin de ekliyorum
hamaratlık kim ben kim ada olduğundan beri yemeği zor yapar oldum ayrıca senin hamaratlığının yanında benimkinin esamesi okunmaz canımcım

canım biz çiğden koyuyoruz direkt yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…