2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok geçmiş olsun canım bende hastalanınca çok berbat oluyorum şimdilik hafif hastayım,gitmek zorunda kaldım malum mert.

bende iyiyim canım yarın annem gelecek heyecanla bekliyorum

geçmiş olsun, 2 çocukla hasta olmak çok zordur

gözün aydın canım.

Son düzenleme:

maşallah canım senin şansın eşin ve kv en azından şarj olabiliyorsun ben anca uyurken olabildiğim kadar şarj olabiliyorum

sekoşş kardeş bile olur dogru diyorsun kızz
oohh maaşallah hamarat hatunlar topiggii

lamamma annen ne güzelmiş yaa ben olsam hiç bırakmazdım o anneyi gönderme bir yere

bırakmıcam ama mecburiyet işte canım abimin kızına bakmaya gidiyor 2 ay orada

gözün aydın canım ev gibisi yok.

bende fırında yapıcaksam önceden mutlaka bir kızartırım sonra lezzetli olmuyor fırında zaten hep izmir köfte yaparım sade hiç yapmam soslu soslu çok lezzetli oluyor yanınada patates ve biber kızartıyoruz en son sosunu üzerine döküp fırına veriyoruz.

bende izmir köfteyi çok güzel yaparım sade köfteyi sadece mangalda yiyoruz başka türlü lezzetli gelmiyor.

maşallah kız maşallah hangi marka pil kullanıyorsun bizede söyle benim pil hemen bitiveriyor.

günaydin demek icin biraz gec kaldim galiba ama ancak hava burda süperr maasallah insaallah bozmaz bugun kizimla disariya cikacagiz kac gündür niyetlenip vbir sey giriyordu araya bi türlü cikamadik bugun insaallah umarim sizlerdede keyfler yerindediiir aksama grs

slm iyi gezmeler canım

iyileştin heralde cnm özledim
geçmiş olsun cnm
herkese günaydın çok soğuk bir bahar gününden nasıl bahar geldi anlamadım hava buz gibi.:2:
bende nezleyim
günaydın demek için geç oldu biraz galiba
selam sebostos nasılsın canım?
yeni gördüm cnm
valla kalkıp eve gidicem bi ton işim var ama oturdum kaldın burda
iyiyim diyelim iyi olalın cnm benim
ilerleyen saatlerde görüşelim şekerim şimdi çıkıyorum

görüşürüz canım kolay gelsin.

Bu karam hep arkanızdan konusuyo vır vır alın bunu başımız şiştiiiiii
gelmiyo canım sizi çok sevdi

çenesi burayada orayada kocayada yetiyor
karam tatlışkommeylül anaları
karam takipte heralde o olmasa uğramıyosunuz buralara

selam ağustos anneleribende eylül görünümlü ağustos annesiyim
koptum kız bende aynen

maşallah kız maşallah hangi marka pil kullanıyorsun bizede söyle benim pil hemen bitiveriyor.
benim pil hiç şarz olmuyor şarz yerim bozuldu galiba

bende özledim canım

yanlız yazılarında bi keyifsizlik hissettim nasılsın

aynen canım yaa karamdaki dura...l galiba bitmiyor

ohhh güzel havanın tadını çıkarın canım burada kış geri geldi sanki

doğru canım sende öylesin
karama enerjinin kaynağını sordum açıklarsa bizde yararlanırız
bende sebostosta bir durgunluk hissettim bir şey mi oldu acep:26:umarım bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…