Gunaydin marjicim ve butun anneler
Hava cok soguk hakkaten. Ben dun ise giderken kaban ustune sal aldigim halde usudm. Millet hasta zaten. Aksam ben de baya kotu oldum. Siddetli bas agrisi ve hafif mide bulantisi.. oglumu doyurup babasina biraktim yattim. Terledim biraz iyi geldi.
Hasta olma korkusuyla midem daha da cok bulaniyo bole durumlarda :s
bu havalar adamı hasta ediyor canım strese bak kaç gündür hasta:2:bende nezleyim kış gibi hele istanbulda kar havası var buz buz
napayım bacım kudurugum duramıyom yerimde :122::122:
kombiyi açtık biz ya 18 derece olmuş ev
şaka yapıyorum canım nasıl mutluysan öyle yap tabi ama atasözünüde unutma
bizimde ufo hep açık gece gündüz ama ev kaç derece bilmiyorum faturalarda bir kabarık geliyor ki sormayın bu kış en yüksek 370 en az 230 geldi bu ayda kabarık gelecek belli
bizim de 300 den aşagı gelmezdi bu ay 85
Gunaydin marjicim ve butun anneler
Hava cok soguk hakkaten. Ben dun ise giderken kaban ustune sal aldigim halde usudm. Millet hasta zaten. Aksam ben de baya kotu oldum. Siddetli bas agrisi ve hafif mide bulantisi.. oglumu doyurup babasina biraktim yattim. Terledim biraz iyi geldi.
Hasta olma korkusuyla midem daha da cok bulaniyo bole durumlarda :s
bu havalar adamı hasta ediyor canım strese bak kaç gündür hasta:2:bende nezleyim kış gibi hele istanbulda kar havası var buz buz
geçmiş olsun umarım hasta olmadan atlatırsın
geçmiş olsun marji
bu arada düğünde güzel olmuşsun ve mert de yakışıklı olmuş, inş. mutlu olurlar kız daha küçük old. için düzelir diye tahmin ediyorum ama annesinden ayrılması gerek, senin annene yakınlaşması gerek[/QUOTE
teşekkürler canım,
yok onun düzeliceği bence 21 yaşında çokta küçük değil ki canım aramızda 1 yaş var ama krakter olarak dağlar var sorumluluk nedir bilmiyor kaprisleri bini aştı ailesi desen haftada 2 gün onlara gidiyor hemde şehirdışındalar daha ookulunuda bitirmemiş ikidebir sınava gidiyorum diye gidiyor evde durduğu yok ki
keşke bizimde bu ay öyle gelse ama umutsuzum elektriğe verdiğimiz paralarla of of
bu ay az harcadınız sanırım biz yine fuul yakıyoruz mecburen çok soğuk
evet canım az yaktıkk bir tek salonda efenin banyosundan önce klima çıyorduk 1 saat o kadar
ama dgaz 300 gelmiş yine
15 gündür de yakmıyorduk
faturalara verdiğimiz paralarla neler neler alırdık resmen servet ama mecburiyet işte hele bebek olunca iki katı
evet canım net tel faturalarr ohhoo bir maş gidiyor valla bizim ev de han gibi bir odayı kapatmışız ama yine de 500 550 gelirdi dgaz
sabah sabah arabekse baglandım iyi mi
iyiyim bugün biraz sağol canım sen nasılsınmerhaba stres nasıl oldun?
bende iyiyim canım yarın annem gelecek heyecanla bekliyorumiyiyim bugün biraz sağol canım sen nasılsın
sorma canım çok zor dün bu halimle 11 e kadar çocuk salladım eşimde diğerini salladı 2 side aynı anda yattıbende iyiyim canım yarın annem gelecek heyecanla bekliyorum
geçmiş olsun, 2 çocukla hasta olmak çok zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?