2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu havalar adamı hasta ediyor canım strese bak kaç gündür hasta:2:bende nezleyim kış gibi hele istanbulda kar havası var buz buz

napayım bacım kudurugum duramıyom yerimde :122::122:

şaka yapıyorum canım nasıl mutluysan öyle yap tabi ama atasözünüde unutma

kombiyi açtık biz ya 18 derece olmuş ev

bizimde ufo hep açık gece gündüz ama ev kaç derece bilmiyorum faturalarda bir kabarık geliyor ki sormayın bu kış en yüksek 370 en az 230 geldi bu ayda kabarık gelecek belli

bizim de 300 den aşagı gelmezdi bu ay 85

geçmiş olsun umarım hasta olmadan atlatırsın

bu havalar adamı hasta ediyor canım strese bak kaç gündür hasta:2:bende nezleyim kış gibi hele istanbulda kar havası var buz buz

geçmiş olsun marji

bu arada düğünde güzel olmuşsun ve mert de yakışıklı olmuş, inş. mutlu olurlar kız daha küçük old. için düzelir diye tahmin ediyorum ama annesinden ayrılması gerek, senin annene yakınlaşması gerek

keşke bizimde bu ay öyle gelse ama umutsuzum elektriğe verdiğimiz paralarla of of
bu ay az harcadınız sanırım biz yine fuul yakıyoruz mecburen çok soğuk

evet canım az yaktıkk bir tek salonda efenin banyosundan önce klima çıyorduk 1 saat o kadar
ama dgaz 300 gelmiş yine
15 gündür de yakmıyorduk

evet canım az yaktıkk bir tek salonda efenin banyosundan önce klima çıyorduk 1 saat o kadar
ama dgaz 300 gelmiş yine
15 gündür de yakmıyorduk

faturalara verdiğimiz paralarla neler neler alırdık resmen servet ama mecburiyet işte hele bebek olunca iki katı

evet canım net tel faturalarr ohhoo bir maş gidiyor valla bizim ev de han gibi bir odayı kapatmışız ama yine de 500 550 gelirdi dgaz
sabah sabah arabekse baglandım iyi mi

insanın içi yanıyor canım kolaymı o parayla ne yatırım yapılır
bizim ev 120 m kare ama yine çok geliyor yaaa zorda ısıtıyoruz kapatınca anında soğuyor

ooo stres ne haber canım nasılsın ben kaçmak zorundayım görüşürüz inşallah.

merhaba günaydın selam herkese
2 gün soba gibi yandım ateş oluyor bende hastalanınca bugün şükür daha iyiyim
bu havalarda hastalanmamak ne mümkün
marji nezlen ilerlemesin dikkat et canım
bilisi mide bulantısıda gripten öyle bir salgın var bildiğim kadarıyla sende dikkat et canım
elifoykü sende kv ye takılma artık kadın inat etmiş belli laf anlamıyor ne dense boş
karam topik topik geziyon he geyik muhabbeti topiğinde ne işin var bacım kalbini niye artırmaya çalışıyon hayırdır
geçmiş yapamıycam sohbete geldim ama marjide gitti bekliyom

acil bişey sorayım kızlar köfteye bayat ekmek yoksa ne katılır onun yerine fırında yapıcam ona göre bi akıl verin hele

bende iyiyim canım yarın annem gelecek heyecanla bekliyorum

geçmiş olsun, 2 çocukla hasta olmak çok zordur
sorma canım çok zor dün bu halimle 11 e kadar çocuk salladım eşimde diğerini salladı 2 side aynı anda yattı

muhteşem yüzyıl dahi yalan oldu gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…