2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam canım nasılsın doktora gittin mi?

iyiyim allaha şükür tatlım gittim kortizona başladık ama emzirebiliyorum 1 ay sonra gidicem inşallah değerlerde düşme olur sa kortizonla devam edicez yoksa ilaçlarımı almaya başlamam gerekiyor ama kıyamma oğluma dayanabildiğm yere kadar emzirmeyi düşünüyorum annemi çağırırım en kötü ihtimal iş güç yapmama cnm ne yapıyım. hakkımızda hayırlısı inşallah

emzirebilmene sevindim canım allah yardımcın olsun.

doğru canım sende öylesin
karama enerjinin kaynağını sordum açıklarsa bizde yararlanırız
bende sebostosta bir durgunluk hissettim bir şey mi oldu acep:26:umarım bir sorun yoktur
Sorun yok sukur cnm bugun yogun bi is gunuydu evde de cok isim olunca oturdum kaldim oyle zor geldim eve

Bizim pil zor sarj olur artik biraz da yastan galiba bi bezginlik hali var
Biraz uyuyup kendime geleyim uyaninca cok is var

selam kızlar yemek muhabbeti olmuş 2 gündür oğlan mızmız yemek yapmaya fırsat olmadı içim kurudu sürekli kahvaltılık yemekten. şöyle rahat rahat yemek yapmayı özledim, büyüdükçe durmaz oldu küçükken sakindi level atladıkça zorlaşıyo bizim oğlan

dün ishal gibi demiştim ya gece 1 de uyandı 2 defa sulu sulu yaptı bi yandan ateş, ateş düşürücü verdim çok zor uyudu sabah kalktı ateş aynen devam ishal yine var. dr.a gittik.
dr bağırsak enfeksiyonu dedi salgın varmış mikrop kapmıştır dedi. gitmişken kanına baktırdım kan değeri sınırdaydmış tam, kansız değil, kıyma mercimek bulgur yumurta yiyosa demir kullanmasan da olur dedi dr.
ateş düşürücü veriyorum sürekli. ishal yok sabahtan beri olmaz da inş. devam ederse ishal ilacı yazdı onu alcaz.
kilosu da 8300 olmuş, 600 gr almış 25 günde ek gıda yarıyo demek ki.

gece uyutmadı gündüz durmadı kafam dumanlı şimdi uyudu ben de geldim size anlatıyom

geçmiş olsun canım ishal çok zor inşallah kendiliğinden kesilir.

bencede dura....l 5 pile bedelmiş diyorlar
burasıda çok kötü nasıl bahar bu yaaa

doğru karam enerjisiyle bizi 5 e katlar
haftasonu bahar geldi sandık ama nerdeee ceee dedi gitti

canım geçmiş olsun oğluşuna umarım biran önce iyileşir güzel kilo almış maşallahh

slm bayanlar nasılsınz

geçmiş olsn cnm herşeyin başı sağlık inş oğlunu istediğin kadar emzirirsin doktor ilaca baştırsada çok üzülme cnm sonuçta bazen hiç sütü olmayan emziremeyenlerde oluyo sen yine bu zamana kadar maşallh emzirebilmişsin.sağlığında çok önemli çünkü sadece emzirirken değil herzaman onların bize ihtiyacı var Allah tüm annelere sağlık versin

geçmiş olsun cnm dişleri varmydı belki ondan olabilirçünkü bizimde sulu gibi oldu 2 gün sna bi baktm dişi çıkmış
kilosunda maşallh 600gr çok ii almış

maşallah oğluna.aynen ya büyüdükçe durmuyorlar allah sağlık sıhhat versin bebişleimize.allah şifa versin

merhaba herkese,

bizim kilo problemimiz var kizim ancak meyve püresi yiyor sebzeyi agzina sürmüyor ne püresi ne çorbasi..
doktorun verdigi menü bu sekil:

kahvalti
çorba
meyve püresi
yogurt
yatmadan da süt

muhallebi muz fln veremiyorum suan kabizlik problemi var ve bu ay 100gr almis sadece üzülüyorum bende, ve emziremiyorum artik sütüm gelmiyor hazir mama içime sinmiyor ergenlikte kilo olarak geri dönüyor, keçi sütünü doktorum verme dedi

sayfalarda araya sohbette girdigi için bulamadim kizlar özet olarak siz bebeklerinize 1 gün içinde ne yediriyorsunuz?

ve çorbaya veya mamasina irmik katiyorlar bunun faydasi nedir?

Son düzenleme:
arkadaşlar duyduk duymadık demeyin ana katgrsnde zeynep bebek için elele kısmını mutlaka okuyalım rica ediyorum ve elimizden geldiğince yayalım paylaşalım

canım bende lamammaya katılıyorum bebeğinin senin sütünden çok sana ihtiyacı var inşallah sorun olmaz emzirirsin bebeğini doya doya ama ilaç alman gerekirde emziremessende üzme kendini allahım hakkında hayırlısını versin canım.

geçmiş olsun canım atlatırsınız inşallah b an önce.maşallah gelişimide çok güzel.

canım geçmiş olsun tekrardan alıntı yapmıştım ama sayfadan çıkmak zorunda kaldım gitmiş alıntılarım.

canım muhallebi veremiyorum demişsin acaba muhallebiyi kuru kayısılı ve zeytinyağlı yapmayı denedinmi ben öyle yapıyorum.

çorbaları hafif kıvamlı veriyorum sulu olursa içmiyor.birde çorbalarında havucu biraz fazla kullanınca tadı daha tatlı oluyo daha iyi yiyor benim oğlan.benimkide içmediği zamanlar içine kayısı yada incir atıyordum tatlansın diye.artık alıştı yediği için koymuyorum.

kahvaltı olarakta ya ayrı ayrı yumurta pekmez peynir veriyorum.yemesse bunları bebe bisküvisiyle muzla yada tahıllı mamalarla rondolayıp öyle yediriyorum.zaten hergün kahvaltı vermiyorum bigün kahvaltı verdiysem ertesi gün çorba veriyorum.akşamlarıda meyveli muhallebi.

birde benim bi arkadaşımın oğluda sürekli kabız olurdu oda vermezdi muhallebi ama 8 tahıllı mamalar varya onlardan verirdi.

çorbalarıda başka sebzelerle başka tatlar katarak verebilirsin belki patatesi sevmiyodur misal kabağı sever.

bide başta yemiyorlar ama sonra bıkmadan başka zamanlarda dene alışıyorlar yavaş yavaş.

sağol cnm böyle pozitif düşünceleri okumak rahatlatıyor

sağol tatlım allaha şükür gene emzirdik rabbim neyi hayırlı görürse öyle olur

Slmmm lamamma geçmiş olsun canımm
Benim enerjim kocamdan geliyor
Şaka bir yana da yaşamayı seviyorum hayatı çiçekleri
Böcükleriii

kızlarrrrrr
gözlerim bozuk cıktı gözlüksüz araba kullanamazmışım zaten hissediyodum ama bu kadar ilerlediğini tahmin etmemiştim
ehliyette gözlüklü yazacakmış
lafa bak ya

Son düzenleme:

Denedim evet balkabagi ve havucu ilk dene demişti doktor onuda zorla 2 kaşık ancak.. Yemek saatleri gelmesini istemiyorum artık işkence gbi oldu diliyle dışarı atıyor elimi itiyor ne yapcğmı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…