2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slmmm lamamma geçmiş olsun canımm
Benim enerjim kocamdan geliyor
Şaka bir yana da yaşamayı seviyorum hayatı çiçekleri
Böcükleriii
Ahh ahh benimkide anca benim enerjimi alıyor
Denedim evet balkabagi ve havucu ilk dene demişti doktor onuda zorla 2 kaşık ancak.. Yemek saatleri gelmesini istemiyorum artık işkence gbi oldu diliyle dışarı atıyor elimi itiyor ne yapcğmı şaşırdım
Canım emzirme durumun nasıl belki aç olmuyordur verdiğinde emzirdikten 2 saat sonra vermeyi denedin mi

kızlarrrrrr
gözlerim bozuk cıktı gözlüksüz araba kullanamazmışım zaten hissediyodum ama bu kadar ilerlediğini tahmin etmemiştim
ehliyette gözlüklü yazacakmış
lafa bak ya
canım lens te kullanıyorum de hem lens hem gözlük yazdır eşiminde bozuktu lazerle ameliyat oldu takma kafana...
Denedim evet balkabagi ve havucu ilk dene demişti doktor onuda zorla 2 kaşık ancak.. Yemek saatleri gelmesini istemiyorum artık işkence gbi oldu diliyle dışarı atıyor elimi itiyor ne yapcğmı şaşırdım

cnm ek gıda olarak satılan bebek ürünleri var onlardan kullanıbilirsin bide çok ısrar etme yemiyorsa birkaç gün sonra yeniden dene bebeklerin sağı solu belli olmuyor benimkide bir saat önce öğürdüğü şeyi bir saat sonra yiyebiliyor.alışcaklar mecburen cnm

yazdı zaten cnm
ama canımı sıkan cok ilerlemesi nerde yormuşum ben bu gözleri anlamadım % 40 görmüyomuşum

kızlarrrrrr
gözlerim bozuk cıktı gözlüksüz araba kullanamazmışım zaten hissediyodum ama bu kadar ilerlediğini tahmin etmemiştim
lafa bak ya

canım gözlük dahada ilerlemesini engeller belki lens falan takarsın gözlük istemiyorsan.ama bu senin sağlığın için gerekli canım benim eşimde kullanıyor ileri bi numara değil ama zorla taktırıyorum dahada ilerlemesin diye

ne kadardır deniyorsun canım alışır merak etme.yoğurt falan yiyormu.başta reddediyorlar ama zamanla alışıyorlar sen vazgeçme o an çok zorlama çünğü inatlaşıyorlar ama aç olduğunu bildiğin başa bi zaman mesela 1 saat sonra dene.yada siz yeme yeren dene meratanda yiyebiliyorlar bişzi görünce

ilk zamanlar bende diyordum keşke hep emzirsem bu ek gıda olmasa diye şimdi maşallah herşeyi yiyor verdiğim açsa tabi

yazdı zaten cnm
ama canımı sıkan cok ilerlemesi nerde yormuşum ben bu gözleri anlamadım % 40 görmüyomuşum

cnm gebelik dönemindede ilerlemiş olabilir ben mesala çift görüyordum yazıları düzeldi gerçi benim ama %40 hiç görmende zorluk olmuyormuydu:26:

canım bizim bebeler aynı gün doğmuş heralde çizelgeleri farkettimde.

14 eylülmü sizin doğum gününüzde

kızlarrrrrr
lafa bak ya

Olsun canim ne olacakki lens takarsinbenim 8 yasinda basladi hem seninki sadearabaymis ben hic birsey yapamiyorum gözlüksüz yani görüyorum ama bulanik sonradan fark ediyorsun nekadar iyi gördünü aslinda ve birakmak ist,emiyorsun 8 senedir yaklasik sefaf lens takiyorum gözlük niyetine cok rahat oluyor gün icinde farkinda olmadan gözlerini insanlar gün icinde cok yoruyor ailedede varsa zaten olabilir :103:

cnm gebelik dönemindede ilerlemiş olabilir ben mesala çift görüyordum yazıları düzeldi gerçi benim ama %40 hiç görmende zorluk olmuyormuydu:26:

cnm eşim araba kullanırken falan uzaktaki tabelaları okuyamıyodum bi bozukluk olduğunu ordan anlıyodum ama normal hayatta hiç zorlanmıyorum :26:

aile de yok cnm bi ben çürük cıktım
ne yapalım artık canım saolsun

herkese selam yine pek ilerlememiş burası
çoğu kişide bu rahatsızlık var sanırım kafana takma master hafif derecelidir heralde benimde gözlerim bazen bulank görüyor bende de olabilir mi acaba:44:

canım benim diyecegimi moon demişş
çok ısrar etme bir süre ara ver benimki de eskiden 60 cc ye yakın yerdi şimdi gözü açıldı 40 cc bile yemiyor tükürüyor
bugün yedigini yarın yemiyor mesela

kızlar efe kaşıkla yerken emer gibi yapıyor hüp diye çekiyor bir nevi
kaşıga alışmamış mı demek
sizinkilerde durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…