Ahh ahh benimkide anca benim enerjimi alıyorSlmmm lamamma geçmiş olsun canımm
Benim enerjim kocamdan geliyor
Şaka bir yana da yaşamayı seviyorum hayatı çiçekleri
Böcükleriii
Canım emzirme durumun nasıl belki aç olmuyordur verdiğinde emzirdikten 2 saat sonra vermeyi denedin miDenedim evet balkabagi ve havucu ilk dene demişti doktor onuda zorla 2 kaşık ancak.. Yemek saatleri gelmesini istemiyorum artık işkence gbi oldu diliyle dışarı atıyor elimi itiyor ne yapcğmı şaşırdım
canım lens te kullanıyorum de hem lens hem gözlük yazdır eşiminde bozuktu lazerle ameliyat oldu takma kafana...kızlarrrrrr
gözlerim bozuk cıktı gözlüksüz araba kullanamazmışımzaten hissediyodum ama bu kadar ilerlediğini tahmin etmemiştim
ehliyette gözlüklü yazacakmış
lafa bak ya
Denedim evet balkabagi ve havucu ilk dene demişti doktor onuda zorla 2 kaşık ancak.. Yemek saatleri gelmesini istemiyorum artık işkence gbi oldu diliyle dışarı atıyor elimi itiyor ne yapcğmı şaşırdım
canım lens te kullanıyorum de hem lens hem gözlük yazdır eşiminde bozuktu lazerle ameliyat oldu takma kafana...
cnm ek gıda olarak satılan bebek ürünleri var onlardan kullanıbilirsin bide çok ısrar etme yemiyorsa birkaç gün sonra yeniden dene bebeklerin sağı solu belli olmuyor benimkide bir saat önce öğürdüğü şeyi bir saat sonra yiyebiliyor.alışcaklar mecburen cnm
kızlarrrrrr
gözlerim bozuk cıktı gözlüksüz araba kullanamazmışımzaten hissediyodum ama bu kadar ilerlediğini tahmin etmemiştim
lafa bak ya
Denedim evet balkabagi ve havucu ilk dene demişti doktor onuda zorla 2 kaşık ancak.. Yemek saatleri gelmesini istemiyorum artık işkence gbi oldu diliyle dışarı atıyor elimi itiyor ne yapcğmı şaşırdım
yazdı zaten cnm
ama canımı sıkan cok ilerlemesi nerde yormuşum ben bu gözleri anlamadım % 40 görmüyomuşum
kızlarrrrrr
lafa bak ya
cnm gebelik dönemindede ilerlemiş olabilir ben mesala çift görüyordum yazıları düzeldi gerçi benim ama %40 hiç görmende zorluk olmuyormuydu:26:
Olsun canim ne olacakki lens takarsinbenim 8 yasinda basladi hem seninki sadearabaymis ben hic birsey yapamiyorum gözlüksüz yani görüyorum ama bulanik sonradan fark ediyorsun nekadar iyi gördünü aslinda ve birakmak ist,emiyorsun 8 senedir yaklasik sefaf lens takiyorum gözlük niyetine cok rahat oluyor gün icinde farkinda olmadan gözlerini insanlar gün icinde cok yoruyor ailedede varsa zaten olabilir:103:
herkese selam yine pek ilerlememiş burası
çoğu kişide bu rahatsızlık var sanırım kafana takma master hafif derecelidir heralde benimde gözlerim bazen bulank görüyor bende de olabilir mi acaba:44:
karam kaldık mı başbaşa
kızlar efe kaşıkla yerken emer gibi yapıyor hüp diye çekiyor bir nevi
kaşıga alışmamış mı demek
sizinkilerde durum ne
bilmem ki :44:benimkide arada yapıyor
kaldık kızzz
marji senle eglenceli bir topige gidelim mi kopmak garanti
biliyorum o dediğin topiği seni görüyorum hep iyi gidelim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?