2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

halkın içine giriyorsun yaşıyorsun hayatı ne anlayacan sen yeni nesilsin
eskiden market mi vardı süslü püslü tezgahlar
domates biber patlıcanları yani ellenmeden alınır mı hiç
Heheh bende pazari cok severim hatta kv yle giderdikk. Sectiren tezgahdan alirdik hep sectirmeyenden almazdik daha birde dövüsürdüm kv ses de cikarmazdi
Gel kiz gel simdi burdayizzzzama her an icin eylüsümün karni acika bilir

yok kız değilim meyve suyu içiyorum susadım.

o inatçı sen ondan daha inatçısıniyi yapmışsın herkese karşılığı vermek gerek

ay evet öyle canim her ani bi ayri güzeldii
pipilinmi var derdin var ömrümü yedi bunlar ömrümü

Hosgeldin canim
Hayirdir
Nasil oldun

kız şimdi pazarlar bi tuhaf seçtirmiyorlarki marketler daha rahat seçip alabiliyorsun.birde pazarda bişeyi yarım kilo isteyince ters ters bakıyorlar marette istersen 100 gr al.ama bende severim pazar gezmesini.

pipilinmi var derdin var ömrümü yedi bunlar ömrümü

hayırdır ne oldu pipillerine naptılar yine.sen nasılsın bu arada daha iyimisin

gezin tozun keyfiniz ohh yerinde ya ben ne yapayım ömrüm bitti aklı olan hayatını yaşayabiliyosa yaşasın
Canim baya yormuslar seni anlasilan

Öyle canim ben ama yinede pazari severdim kv manav taraftaridir orada sectiriyor istersen birtane aliyorsun istersen 10 tane

insanın aklı ruhu iyi olsun bacım beden hasta ne olurki

Bende cikmaliyim hanimlar hepiniz öpüldünüz iyi geceler hayirli geceler huzurlu geceler diliyorum hepinize allaha emanet olun

canım bizim bebeler aynı gün doğmuş heralde çizelgeleri farkettimde.

14 eylülmü sizin doğum gününüzde
13 EYLÜL cnm saat 22,15 tam bir başak bebesi
takma kafana tatlım önlemini şimdiden al ki daha ilerlemesin
kızlar efe kaşıkla yerken emer gibi yapıyor hüp diye çekiyor bir nevi
kaşıga alışmamış mı demek
sizinkilerde durum ne

cnm benim oğluş emer gibiyi sevmediği şeylerde yapıyor mıy mıy yiyor ama sevdiği bişede ağzını kocaman açıyor işine gelene yani

he birde eylül bebişleri gerçekten keyfine düşkün bebeler bende başak burcuyum ve bende öylemişim geç yürümüşüm mesela:))))))13 aylıkken hatta yürümeye başladıktan sonra bile babamın dizlerine yapışırmışım beni kucaklasın diye benimkide öyle olcak bu gidişle adamın dünya umrunda değil

o inatçı sen ondan daha inatçısıniyi yapmışsın herkese karşılığı vermek gerek

tabi canım ya kendine gıcık etti beni bu çocuk sana hiç benzemiyor aynı oğlum bilmemne her geldiğinde aynı teraneler sırf bana gıcıklık olsun diye

gezin tozun keyfiniz ohh yerinde ya ben ne yapayım ömrüm bitti aklı olan hayatını yaşayabiliyosa yaşasın

kız bebelerle hayat nasıl yaşanıyomuş bi bilen anlatsın ya aha yine uyandı gittim salladım uyuttum geldim

of moon sendemi başaksın annen senide zor büyütmüşmü eşin seninle ilgili ne düşünüyor anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…