benim çok arkadaşımın genelde kızı var ve hepside çok rahat büyütüyor ve daha önemlisi okulda daha başarılılar çünkü akılları bikarış havada değiller daha az hasta oluyolar daha çabuk büyüyolartabi canım ya kendine gıcık etti beni bu çocuk sana hiç benzemiyor aynı oğlum bilmemne her geldiğinde aynı teraneler sırf bana gıcıklık olsun diye
kız bebelerle hayat nasıl yaşanıyomuş bi bilen anlatsın ya aha yine uyandı gittim salladım uyuttum geldim
yok canım kıskançlığı yok şükür bitek o konuda pozitif abimizBüyügun akli eriyor ya kiskaniyormuu ahmeti genelikle cocuklar o yaslarda bir kardes olunca kiskancliktan anneye sariyorlarr
of moon sendemi başaksın annen senide zor büyütmüşmü eşin seninle ilgili ne düşünüyor anlatsana
iyi geceler canımherkese iyi geceler mert hiç durmuyor görüşürüz.
kız noldu anlatsana naptı sana büyük pipiliinsanın aklı ruhu iyi olsun bacım beden hasta ne olurki
Bende cikmaliyim hanimlar hepiniz öpüldünüz iyi geceler hayirli geceler huzurlu geceler diliyorum hepinize allaha emanet olun
benimkinin beklenen tarihi 13 eylüldü 13 eylülü a4 eylüle bağlayan gece 3.40 da doğdu.13 EYLÜL cnm saat 22,15 tam bir başak bebesi
takma kafana tatlım önlemini şimdiden al ki daha ilerlemesin
cnm benim oğluş emer gibiyi sevmediği şeylerde yapıyor mıy mıy yiyor ama sevdiği bişede ağzını kocaman açıyor işine gelene yani
he birde eylül bebişleri gerçekten keyfine düşkün bebeler bende başak burcuyum ve bende öylemişim geç yürümüşüm mesela:))))))13 aylıkken hatta yürümeye başladıktan sonra bile babamın dizlerine yapışırmışım beni kucaklasın diye benimkide öyle olcak bu gidişle adamın dünya umrunda değil
of moon sendemi başaksın annen senide zor büyütmüşmü eşin seninle ilgili ne düşünüyor anlatsana
bugün mehmete feci taktımStres yavru kuşum ne oldu mehmet mi durmuyo
Pazarda her şeyi seçiyoz biz ala ala niye sizinkiler öyleki
uyu bacım dinlen bu kuduruklara bakmak herkesin harcı değilEfe yaygarayı bastı babası uyandı aldı benden
Ben de yatayım çok yoruldum bugün
he anladım bacım bildiğim özellikler anam 2 oğlum başakbenim bebekliğimin ilk yılı çok zormuş annem diyor gece uykum hiç yokmuş garibim babam o yüzden hiç kahvaltı etmemiş bir yıldan sonra uykum düzene girmiş. sonra rahatlamış.ama çok uslu akıllı narin:))) hehe abartıyım azıcık şaka bir yana çok akıllıydım çok sulu gözdüm bir şeye üzüldümmü saatlerce ağlayabilen bir çocuktum aklıma gelirmiş gene ağlarmışım. annemin bir bakışından korkarmışım o yüzden hiç dayak yememişimdir annemden leb demeden leblebiyi anlardır der hep :)))) okul yıllarımdada ayıp tır söylemesi hep taktir teşekkür almıştım . he eşim memnun o yengeç anlaşıyoruz ama takıntı huyumu sevmez ufacık şeyleri kafaya takarım mesela .evim pis olunca moralimde bozuk olur . he birde çok pis kin tutarım o huyumuda sevmem ama elden bişi gelmiyor kısaca anlattım cnm.
1. sınıf öğrencisiyle uğraşmak zor bacım işteiyi geceler canım
kız noldu anlatsana naptı sana büyük pipili
sanada iyi geceler canım
benimkinin beklenen tarihi 13 eylüldü 13 eylülü a4 eylüle bağlayan gece 3.40 da doğdu.
bencede tembeller emeklemeleri gerekmiyormu şuan benömi yanlış biliyorum benimki anca çabalıyo emekleme yok bi uçtan bi uca yuvarlanıyo sadece.
kız benim oğlanın babasıda başak annesi anlatır çok zor bi çocukluğu varmış.8 aylıkken biberona alışıp anasını bırakmış.çok yaramazmış bazı anlattıkları karşısında şaşkına dönüyorum sopanın ucuna çivi geçirip bebeleri kovalarmış hemde 4 yaşındayken falan.
iyi geceler canım
kız noldu anlatsana naptı sana büyük pipili
sanada iyi geceler canım
benimkinin beklenen tarihi 13 eylüldü 13 eylülü a4 eylüle bağlayan gece 3.40 da doğdu.
bencede tembeller emeklemeleri gerekmiyormu şuan benömi yanlış biliyorum benimki anca çabalıyo emekleme yok bi uçtan bi uca yuvarlanıyo sadece.
kız benim oğlanın babasıda başak annesi anlatır çok zor bi çocukluğu varmış.8 aylıkken biberona alışıp anasını bırakmış.çok yaramazmış bazı anlattıkları karşısında şaşkına dönüyorum sopanın ucuna çivi geçirip bebeleri kovalarmış hemde 4 yaşındayken falan.
benim çok arkadaşımın genelde kızı var ve hepside çok rahat büyütüyor ve daha önemlisi okulda daha başarılılar çünkü akılları bikarış havada değiller daha az hasta oluyolar daha çabuk büyüyolar
zaten bilimsel ispatlı bişey erkek çocuk zor büyür
yok canım kıskançlığı yok şükür bitek o konuda pozitif abimiz
he anladım bacım bildiğim özellikler anam 2 oğlum başak
anneme diyorumki 2 oğlanıda kendine benzettin oda diyorki sana benzemediler ya şükür
1. sınıf öğrencisiyle uğraşmak zor bacım işte
abovvvv senin kocadamı başakaslında başak bilge burcuymuş çivili sopayla çocuk kovalamakta ne ya gülücem yoktu hay çok yaşa
bende öyle diyordum kız çocuğu daha rahat olur diye ama bunu kime dediysem yok öle bişey dediler mesela benim kuzenin kızı var 1 yaşına kadar gaz sancısı vardı nerdeyse her gece doktora giderlerdi susturamazlardı uyumazdı falan.bi arkadaşımın kızı var anca kucağında uyurdu kız artık dünyadan bezmişti.ama belki daha büyüdüklerinde kız çocukları daha uslu olabilir.bunları söleyenlerin bebeleri küçük . bebekken fark etmeyebilir ama büyüdülerinde bencede kız bebeleri daha uslu oluyor.tabi istisnalar olabilir.
he anladım bacım bildiğim özellikler anam 2 oğlum başak
anneme diyorumki 2 oğlanıda kendine benzettin oda diyorki sana benzemediler ya şükür
1. sınıf öğrencisiyle uğraşmak zor bacım işte
abovvvv senin kocadamı başakaslında başak bilge burcuymuş çivili sopayla çocuk kovalamakta ne ya gülücem yoktu hay çok yaşa
aynı gün sayılır cnm saat farkı var:)) benimki 38 haftada normal doğumla oldu normalde 25 eylülden sonra bekliyorduk bizde:)
yok yavrum tembel bunlar benimkinin karnı yere değmicek hiç sevmiyor hemen kendini çevriyor şimdi oturmaya takmış yatmıcak sürekli oturmak istiyor
karam hayırdır niye geldin hesap şaştımı
bende çıkıyorum ahmet uyanıncaya kadar uzanayım bari herkese hayırlı geceler
kız erkek farketmiyor tatlım ya anaya çekiyorlar ya babaya.:)
okul konusundamı kızgınsın canım oğlana alır gönlünü annesinin
benim adam fenaymış canım ya bazen duyduklarım karşısında tüylerim dien diken oluyo korkuyorum oğlan babasına çekmesin diye.gerçi yükseleni aslan benimde burcum aslan .ama babasının yükselenide aslan:18::18:
kız benimki 3 aylıktan beri yatmaya karşı sürekli kucağımızda oturucak yada ana kucağında.oturmayı sevdiğinden erkenden desteksiz oturmaya başladı. 2 ay öncesine kadar benimki karnının üstüne geldiği anda çıldırırdı yeni yeni alışıyo yuvarlanırken falan geliyor artık karnın üstüne ama yinede emekleme çalışmaları yapacak kadar durmuyor.emeklemez heralde bu.
seninki hareketli ozaman cnm.benimki şuan desteksiz oturuyor ama emeklemez bence. emeklersede kedimin arkasından emeklicek ona takmış durumda cici yapıcak onu.
bu arada biz bikaç gündür çalışıyoruz oğlumla kanepeye koyuyorum ellerini tutunuyo bırakıyorum tabi kontrollü başta bikaç saniye ance duruyodu bugün baya durdu adım atmaya çalışırken düşüyo ama daha dengesini sağlayamıyo.dengesi güçlensin diye arada çalıştırıyorum bazen örümceğine tutunduruyorum örümcek kaydıkça adım atmaya çalışıyo ama kendi ayağının üstüne basıyo kaybediyor dengesini.
sizin yaptırdığınız farklı şeyler varmı anneler geçen bi okul gördüm 7-8 aylı bebeler koordinasyon falan kazandırmaya çalışıyorlar onların oyuncakları çok başka ama biz nerden bulalım.
daha erken cnm ben pek zorlamıyorum yürütece bile en fazla 10 dakka koyuyorum çünkü eni sonu yürücekler kendilerini hazır hissetimi yürüsün .oyuncak olarakta oyun halısı almıştım ondan bıktık artık şimdi fisher konuşan köpek pupy var yine fisherin eğitici aktivite masasını aldık onları çok seviyor . önümüzdeki ayda bloklar oluyorya legolar onlardan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?